PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Na razie oglądamy ;))) dziś podoba mi się Esra siostra Defne ta mała jest zarąbista ;)))

Margoargo

To chyba będzie mój ulubiony odcinek :) ledwo zaczęłam oglądać i juz nie wyrabiam. Wszystkie teksty Omera, cud miód i Defne taka rozanielona. Poezja po prostu ;) jacy oni są słodcy.
Smiac mi sie chcialo z Yasemin w kuchni jak jadła obwarzanka ;D
A rozmowa Neriman i Koraya też boska. Nie wspomnę już o jej tańcu brzucha

madzik_867

Śliczna końcówka tak przy okazji ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

e końcówka mniód ;))) i to "Omer" jak Defne powiedziała i mina Umusia.... się nam chłopak rozochocił w tym odcinku... mizianie było najlepsze.... i te smsy.... i jaka mina jak Defne dała się zaskoczyć.... na tym zebraniu..... no normalnie mina Umusia jak kota co się dorwał do śmietanki ;))))

Margoargo

Ja jeszcze oglądam odcinek 11 :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

To oglądaj fajny .... a 12 hmmm mniód;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zajefajny :-D
W końcu oboje zdali sobie sprawę, że przed przeznaczeniem nie uciekna .
Wydaje mi się , że wyjaśniła się sprawa ze zdjęciem z gabinetu Omera.
Na to wygląda , że to jego matka.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tak na to wygląda ;) ale mizianie mi się podobało;) i mruganie oczkami i przygryzanie wargi..... coraz bardziej przy oglądaniu na tym się skupiam.... bo usta ma Baris/Umuś mięsiste oj w sam raz do całowania;) ale kosmacę ;)

Margoargo

Hahaha wykończysz mnie tymi tekstami

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

oj tam, oj tam to kiralik i Umuś mnie inspiruje : )))) chyba zmienię zawód i zostanę pisarką ;)))

Margoargo

Już zaczęłam i jest naprawdę gorąco :)

Margoargo

Uwielbiam scenę w minucie 28:35, jak Omer robi słodkie minki, jak tym swoim seksownym języczkiem wymachuje :D
https://www.youtube.com/watch?v=pENiGvDseDc

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

takie detaliki a jak cieszą;))) a potem będzie tylko fajniej zwłaszcza w 12 odcinku ;)

Margoargo

Fajnie to mało powiedziane :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No wiem, wiem odlotowo ;))) nasz zachwyt na Umusiem jest nieustający;)

Margoargo

Ale za to w pełni usprawiedliwiony. Ja się przyznam,że na początku niezbyt mi się podobał . Podeszłam do niego bez emocji.Dopiero jak obejrzałam kilka odcinków do przodu to mnie wzięło.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Bo na początku Umuś był nieprzystępny.... ale mnie wziął od razu ;)) Ja po prostu lubię taki typ faceta..... nie serdeczny i taki trochę podrywacz jak Sinan tylko właśnie poważny , nieprzystępny jak Omer bierze mnie najbardziej ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O kurczę ale się musimy pilnować ;)))

Chociaż nie wierzę, ze żadna z nas nie ogląda do przodu zwłaszcza wątków Omer - Defne ..... ja jakbym zaczęła oglądać z polskimi napisami to i tak bym poleciała do przodu ;)

Margoargo

Ja zawsze idę do przodu,normalnie powstrzymać się nie mogę.Nie ma chyba serialu,którego nie przewijałabym naprzód albo nie czytała spoilerów.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

masz tak jak ja .... jak zaczęłam oglądać KM to potem na YT oglądałam odcinki do przodu

Margoargo

tak już mam i raczej mi nie przejdzie. Nie oduczę się,nie ma bata. Poza tym jak nie iść do przodu,jak takie piękne sceny nam zapodają.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie zwłaszcza dziś.... sceny w deszczu i suszenie.... hmmm oj fajnie będzie.... tylko Deniz i Sude niszczą mój spokój ..... ale cóż do dramatycznych zwrotów akcji w tym serialu trzeba się przyzwyczaić ;)

Margoargo

Ja nie lubię za dużych zwrotów akcji,ale bez nich się nie obejdzie :(((
A Ty dziś na żywo?? Mam nadzieję,że napiszesz chociaż parę słów o odcinku,bo jak wrócę późnym wieczorem to będę bardzo ciekawa,jak sie akcja potoczyła :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zobaczę jak się wyrobię z czasem..... bo u nich odcinek trwa 3 godziny - reklamy, przypominanie poprzedniego.... albo obejrzę na YT bo powinien być ok. 23 naszego czasu....

ale jak będę oglądać na żywca to oczywiście, ze napiszę co się działo ;)) i jak się skończył odcinek.... chcesz końcówkę czy potrzymać Cię w niepewności ???

Margoargo

Tradycyjnie chcę wiedzieć wszystko :))))U mnie spoilerami nie ma się co przejmować.Biorę je jak leci :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

oki ;)) czyli opiszę całość o ile nie będę zmęczona od walenia łopatą ;)))) hahaha

Margoargo

hehe,trzymam Cię za słowo :)
Chociaż możliwe,że uda mi sie wrócić wcześniej to obie będziemy walić łopatą .

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

na początek przetłumaczona kłótnia z 21 odcinka ...
https://www.youtube.com/watch?v=qDqXmS178Ro&list=PLKfoadGsvBMqzCKMM-lpkHkkQR92Wk 0Js

Margoargo

Dziękuję za pamięć Margo :)
Udało mi się wrócić w miarę wcześnie ale i tak nie wiem co się dzieje więc gdybyś była tak miła i napisała parę słów o odcinku jak skończysz oglądać ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dzieje się ;))) tyle w skrócie;))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dobra a teraz na poważnie;))

co prawda nie oglądam na bieżąco, ale Defo wystawiła Deniza za drzwi, ale on dał jej czek za projekt butów ....
ucieszona Defo poleciała do najpierw do przyjaciół potem do Omera i zgodziła się na ślub, było całowanie w deszczu i suszenie się ręcznikiem
Dużo dziś scen Koris I Neriman...... jak uprawiają fitness a potem się obżerają....
A Defne bawi się przy swoim biurku ołówkiem z piórkiem a Umuś za szklaną ścianą odpływa.....
no i winda - Umuś dopadł Defo w windzie i było całowanie....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

w międzyczasie pojechali na spotkanie gdzieś w galerii handlowej i chyba Umus kupi sukienkę Defo....

Jest cała akcja z projektem, który Defne sprzedała Denizowi, bo Sinan dostał go w mailu, Omer się zachwycił,,,,,,

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Cholera za dużo pisania oglądajcie na yt - ja na pewno będę ... i poza tym piszę strasznie chaotycznie

No i z Sude wychodzi suka...... trzaska drzwiami a przy Defne udaje koleżankę i dowiedziała się kto jest autorem projektu butów tak którym zachwycają się i Sinan i Umuś....

Teraz Omer i Defne spotkali się przypadkiem u Neriman...
i jak poszli do kuchni to Umuś nie może się oderwać od Defo....

a i fajne było jak Daria zrobiła najazd na chatę Denizowi .... hahaha to się szogun zdziwił ;)))

Ale dziewczyny wieszczę dramacik na koniec....

Margoargo

Dzięki ;) to dużo całowania mamy w tym odcinku ;)))
Wcale nie piszesz chaotycznie, wszystko ok :P

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oj jaki Umuś i Defne .... zakochani i będzie kaboom ;)) coś czuję w kościach ;)

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Wytlumaczy mi ktos : czyli Defne dostala czek za projekty butow ktore mial Omer?

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

wychodzi na to, że tak.

Defne chodzi na kurs rysunku, który finansuje firma Omera i Sinana.... dlatego zapewne Sinan dostał na maila rysunki kursantów.....
A pewnie jest tak, ze jako finansujący kurs mają prawo wykupić projekty jeśli są dobre - tak to rozumiem....

Deniz jakimś cudem zdobył rysunek Defne i zaproponował je czek za to .... to chyba było na początku....

Defne potem chyba chciała się wycofać ale już było za późno....

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

aha i na końcu wszyscy się dowiedzieli że Defne sprzedała swoje projekty denizowi ale to jak to teraz zrobia jezeli omera firma wykupila te projekty co defne sprzedala denizowi tylko jeden z nich bedzie mogl ich uzyc, Mnie bardzo ciekawi co Omer malował sprejami i z w zwiastunie gdzie to nasza Defne spała i kto ją dotknął...

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Co malował pewnie Defne....

Natomiast Defne spała na schodach u Omera przed domem, więc może dotyka ją Omer....

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A nie mówiłam........ KABOOM po całość ..... szogun i blond Sude dali popis

Margoargo

Masakra! Co się dzieję?

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Źle się dzieje Siostra obejrzyj to zobaczysz..... i poczytaj trochę moich morderczych komentarzy ......

Margoargo

Ogladałam urywki...Omer dowiedział się, że ona z Trambą współpracowała? To może go jeszcze aż tak nie zabije, ale jak się dowie o zakładzie...

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Najlepiej by było, żeby o umowie z neriman dowiedział się teraz.... bo za parę odcinków, jak ich znów pogodzą.... będziemy mieć KABOOM od nowa..... ale coś czuję po kościach, że sprawa umowy z neriman nie ujrzy jeszcze światła dziennego to byłoby za proste.......

Margoargo

Też tak myślę, ja nie wiem jak Omer to przeżyje jak się dowie, ze był zabawką w rękach wielu osób...on tego Defne nie wybaczy.

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Dokładnie.
Wszyscy wokół niego wiedzą o umowie Defne z Neriman tylko nie on.
Biedny Omer.

sloneczkO_1

Deniza jakoś przeżyję...a jak się dowie o umowie to chyba wyjedzie z kraju...

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Czarno to widzę.
Z jednej strony gdyby nie umowa nigdy by Defne nie poznał i się nie zakochał.

sloneczkO_1

To prawda, Omer może wszystko zawdzięczać swojej cioteczce :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Można powiedzieć, ze w kiraliku mamy obecnie II wojnę światową ..... I wojna była jak Defne uciekła w 14 odcinku... trwała 3 odcinki.... teraz mamy II wojnę światową .... ile potrwa pewnie z 2-3 odcinki więcej nas nie będą męczyć... no chyba , ze skończą sezon... bo jedni pogadują, ze serial jest całością inni, że jednak podzielą na 2 serie.... oby nie...

a III wojna światowa będzie jak się Omer dowie o umowie z Neriman.... wtedy klękajcie narody..... co się będzie działo;)))

A wracając na chwilę do ostatniego odcinka.... wściekła mina Omera na końcu mi się podobała- pokopana jestem wiem;))) wściekam się , ale Umuś rozjuszony jak byk na corridzie strasznie mi się podoba......
No i zastanawia mnie zwiatstun, a w nim rozmowa Omera i Defne ..... i to jaki jest zrezygnowany.... już nie wściekły ( albo się hamuje) ale właśnie... taki bardziej zdruzgotany niż zrezygnowany......

Ale w sumie dla podkręcenia emocji.... mogłoby się Defne coś stać.... jakiś wypadek.... żeby Omer trochę poszalał z niepokoju......