Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Na razie oglądamy ;))) dziś podoba mi się Esra siostra Defne ta mała jest zarąbista ;)))
To chyba będzie mój ulubiony odcinek :) ledwo zaczęłam oglądać i juz nie wyrabiam. Wszystkie teksty Omera, cud miód i Defne taka rozanielona. Poezja po prostu ;) jacy oni są słodcy.
Smiac mi sie chcialo z Yasemin w kuchni jak jadła obwarzanka ;D
A rozmowa Neriman i Koraya też boska. Nie wspomnę już o jej tańcu brzucha
e końcówka mniód ;))) i to "Omer" jak Defne powiedziała i mina Umusia.... się nam chłopak rozochocił w tym odcinku... mizianie było najlepsze.... i te smsy.... i jaka mina jak Defne dała się zaskoczyć.... na tym zebraniu..... no normalnie mina Umusia jak kota co się dorwał do śmietanki ;))))
Zajefajny :-D
W końcu oboje zdali sobie sprawę, że przed przeznaczeniem nie uciekna .
Wydaje mi się , że wyjaśniła się sprawa ze zdjęciem z gabinetu Omera.
Na to wygląda , że to jego matka.
tak na to wygląda ;) ale mizianie mi się podobało;) i mruganie oczkami i przygryzanie wargi..... coraz bardziej przy oglądaniu na tym się skupiam.... bo usta ma Baris/Umuś mięsiste oj w sam raz do całowania;) ale kosmacę ;)
oj tam, oj tam to kiralik i Umuś mnie inspiruje : )))) chyba zmienię zawód i zostanę pisarką ;)))
Uwielbiam scenę w minucie 28:35, jak Omer robi słodkie minki, jak tym swoim seksownym języczkiem wymachuje :D
https://www.youtube.com/watch?v=pENiGvDseDc
takie detaliki a jak cieszą;))) a potem będzie tylko fajniej zwłaszcza w 12 odcinku ;)
Ale za to w pełni usprawiedliwiony. Ja się przyznam,że na początku niezbyt mi się podobał . Podeszłam do niego bez emocji.Dopiero jak obejrzałam kilka odcinków do przodu to mnie wzięło.
Bo na początku Umuś był nieprzystępny.... ale mnie wziął od razu ;)) Ja po prostu lubię taki typ faceta..... nie serdeczny i taki trochę podrywacz jak Sinan tylko właśnie poważny , nieprzystępny jak Omer bierze mnie najbardziej ;)))
O kurczę ale się musimy pilnować ;)))
Chociaż nie wierzę, ze żadna z nas nie ogląda do przodu zwłaszcza wątków Omer - Defne ..... ja jakbym zaczęła oglądać z polskimi napisami to i tak bym poleciała do przodu ;)
Ja zawsze idę do przodu,normalnie powstrzymać się nie mogę.Nie ma chyba serialu,którego nie przewijałabym naprzód albo nie czytała spoilerów.
masz tak jak ja .... jak zaczęłam oglądać KM to potem na YT oglądałam odcinki do przodu
tak już mam i raczej mi nie przejdzie. Nie oduczę się,nie ma bata. Poza tym jak nie iść do przodu,jak takie piękne sceny nam zapodają.
Dokładnie zwłaszcza dziś.... sceny w deszczu i suszenie.... hmmm oj fajnie będzie.... tylko Deniz i Sude niszczą mój spokój ..... ale cóż do dramatycznych zwrotów akcji w tym serialu trzeba się przyzwyczaić ;)
Ja nie lubię za dużych zwrotów akcji,ale bez nich się nie obejdzie :(((
A Ty dziś na żywo?? Mam nadzieję,że napiszesz chociaż parę słów o odcinku,bo jak wrócę późnym wieczorem to będę bardzo ciekawa,jak sie akcja potoczyła :D
Zobaczę jak się wyrobię z czasem..... bo u nich odcinek trwa 3 godziny - reklamy, przypominanie poprzedniego.... albo obejrzę na YT bo powinien być ok. 23 naszego czasu....
ale jak będę oglądać na żywca to oczywiście, ze napiszę co się działo ;)) i jak się skończył odcinek.... chcesz końcówkę czy potrzymać Cię w niepewności ???
Tradycyjnie chcę wiedzieć wszystko :))))U mnie spoilerami nie ma się co przejmować.Biorę je jak leci :)
oki ;)) czyli opiszę całość o ile nie będę zmęczona od walenia łopatą ;)))) hahaha
hehe,trzymam Cię za słowo :)
Chociaż możliwe,że uda mi sie wrócić wcześniej to obie będziemy walić łopatą .
na początek przetłumaczona kłótnia z 21 odcinka ...
https://www.youtube.com/watch?v=qDqXmS178Ro&list=PLKfoadGsvBMqzCKMM-lpkHkkQR92Wk 0Js
Dziękuję za pamięć Margo :)
Udało mi się wrócić w miarę wcześnie ale i tak nie wiem co się dzieje więc gdybyś była tak miła i napisała parę słów o odcinku jak skończysz oglądać ;)))
Dobra a teraz na poważnie;))
co prawda nie oglądam na bieżąco, ale Defo wystawiła Deniza za drzwi, ale on dał jej czek za projekt butów ....
ucieszona Defo poleciała do najpierw do przyjaciół potem do Omera i zgodziła się na ślub, było całowanie w deszczu i suszenie się ręcznikiem
Dużo dziś scen Koris I Neriman...... jak uprawiają fitness a potem się obżerają....
A Defne bawi się przy swoim biurku ołówkiem z piórkiem a Umuś za szklaną ścianą odpływa.....
no i winda - Umuś dopadł Defo w windzie i było całowanie....
w międzyczasie pojechali na spotkanie gdzieś w galerii handlowej i chyba Umus kupi sukienkę Defo....
Jest cała akcja z projektem, który Defne sprzedała Denizowi, bo Sinan dostał go w mailu, Omer się zachwycił,,,,,,
Cholera za dużo pisania oglądajcie na yt - ja na pewno będę ... i poza tym piszę strasznie chaotycznie
No i z Sude wychodzi suka...... trzaska drzwiami a przy Defne udaje koleżankę i dowiedziała się kto jest autorem projektu butów tak którym zachwycają się i Sinan i Umuś....
Teraz Omer i Defne spotkali się przypadkiem u Neriman...
i jak poszli do kuchni to Umuś nie może się oderwać od Defo....
a i fajne było jak Daria zrobiła najazd na chatę Denizowi .... hahaha to się szogun zdziwił ;)))
Ale dziewczyny wieszczę dramacik na koniec....
Oj jaki Umuś i Defne .... zakochani i będzie kaboom ;)) coś czuję w kościach ;)
Wytlumaczy mi ktos : czyli Defne dostala czek za projekty butow ktore mial Omer?
wychodzi na to, że tak.
Defne chodzi na kurs rysunku, który finansuje firma Omera i Sinana.... dlatego zapewne Sinan dostał na maila rysunki kursantów.....
A pewnie jest tak, ze jako finansujący kurs mają prawo wykupić projekty jeśli są dobre - tak to rozumiem....
Deniz jakimś cudem zdobył rysunek Defne i zaproponował je czek za to .... to chyba było na początku....
Defne potem chyba chciała się wycofać ale już było za późno....
aha i na końcu wszyscy się dowiedzieli że Defne sprzedała swoje projekty denizowi ale to jak to teraz zrobia jezeli omera firma wykupila te projekty co defne sprzedala denizowi tylko jeden z nich bedzie mogl ich uzyc, Mnie bardzo ciekawi co Omer malował sprejami i z w zwiastunie gdzie to nasza Defne spała i kto ją dotknął...
Co malował pewnie Defne....
Natomiast Defne spała na schodach u Omera przed domem, więc może dotyka ją Omer....
Źle się dzieje Siostra obejrzyj to zobaczysz..... i poczytaj trochę moich morderczych komentarzy ......
Ogladałam urywki...Omer dowiedział się, że ona z Trambą współpracowała? To może go jeszcze aż tak nie zabije, ale jak się dowie o zakładzie...
Najlepiej by było, żeby o umowie z neriman dowiedział się teraz.... bo za parę odcinków, jak ich znów pogodzą.... będziemy mieć KABOOM od nowa..... ale coś czuję po kościach, że sprawa umowy z neriman nie ujrzy jeszcze światła dziennego to byłoby za proste.......
Też tak myślę, ja nie wiem jak Omer to przeżyje jak się dowie, ze był zabawką w rękach wielu osób...on tego Defne nie wybaczy.
Dokładnie.
Wszyscy wokół niego wiedzą o umowie Defne z Neriman tylko nie on.
Biedny Omer.
Czarno to widzę.
Z jednej strony gdyby nie umowa nigdy by Defne nie poznał i się nie zakochał.
Można powiedzieć, ze w kiraliku mamy obecnie II wojnę światową ..... I wojna była jak Defne uciekła w 14 odcinku... trwała 3 odcinki.... teraz mamy II wojnę światową .... ile potrwa pewnie z 2-3 odcinki więcej nas nie będą męczyć... no chyba , ze skończą sezon... bo jedni pogadują, ze serial jest całością inni, że jednak podzielą na 2 serie.... oby nie...
a III wojna światowa będzie jak się Omer dowie o umowie z Neriman.... wtedy klękajcie narody..... co się będzie działo;)))
A wracając na chwilę do ostatniego odcinka.... wściekła mina Omera na końcu mi się podobała- pokopana jestem wiem;))) wściekam się , ale Umuś rozjuszony jak byk na corridzie strasznie mi się podoba......
No i zastanawia mnie zwiatstun, a w nim rozmowa Omera i Defne ..... i to jaki jest zrezygnowany.... już nie wściekły ( albo się hamuje) ale właśnie... taki bardziej zdruzgotany niż zrezygnowany......
Ale w sumie dla podkręcenia emocji.... mogłoby się Defne coś stać.... jakiś wypadek.... żeby Omer trochę poszalał z niepokoju......