Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Ty ostatnio strasznie się mordercza zrobiłaś.
Wszystkim byś krzywdę chciała robić ha ha
Niedobra Ty :-D
O wypraszam sobie ;))) .... nie wszystkim chcę zrobić krzywdę... moja lista jest krótka.... zawiera tylko dwie postacie..... Szogun i pisss Sude.....
Są takie dni w życiu człowieka, że ma mordercze instynkty.... moje dni właśnie trwają ;)))
Masz agentko ;)))
Scena w windzie.... dzięki dziewczynom z Teleforum ;))
https://www.youtube.com/watch?v=YpWLE2yor1Y
hahhaa mnie też ;)) ale podoba mi się Umuś całuje Defne z zaskoczenia.... nie namyśla się , bo wtedy mu Defne zwiewa;)))
Też mi się podoba taki zdecydowany i konkretny UmuŚ. Od razu bierze się do rzeczy i nie czeka jej na reakcję. Dobrał się do niej w windzie bo wiedział że stamtąd mu nie ucieknie. I znowu takie sceny windzie...oj będą skojarzenia, będą :D
I to jakie skojarzenia.... ja częściej oglądam tę scenę niż scenę w deszczu ;)
A mnie się scena w deszczu bardzo podoba. Poza nią i sceną w windzie jeszcze innych nie widziałam. Musze nadrobić :D ale oczywiście, zgadnij czego mi brakuje...no za krótko to trwało haha.wiem, wymagająca jestem
chyba nas by rozgrzali do czerwoności... bo jak widać widownia turecka pod tym względem to dziwna jest ;)
Cóż zrobisz... a propo nie wiem jak wygląda sytuacja z 13 odcinkiem, ale Marzenka przetłumaczyła 15 ponoć do 14 jest dodane 39 min napisów, więc przyszły tydzień pod znakiem kiralika z napisami nam upłynie;)))
hmmm czas na zmiany.... nie mogę znaleźć zdjęcia z ostatniej sceny 22 odcinka.... i wzroku Umusia ... bardziej by pasował .....
A dziękuję poszukiwałam dziś czegoś adekwatnego to obecnego stanu ducha Umusia;))) i padło na to zdjęcie, bo nigdzie nie ma tego z ostatniej sceny 22 odcinka ..... ten wzrok aż mam ciary ;)))
To dla mnie.
Jaki mnie zaszczyt kopnął ha ha
Dziękuję.
Wierzę Ci ją też mam takie dni , że najchętniej bym wszystkich udusila ha ha
\Oglądaj, oglądaj bo warto .... ;))) z Madzikiem stwierdziłyśmy, ze jednak za krótko, ale dobre i to.... a ponieważ maja tam z 17 pięter, więc możemy stwierdzić, ze Umuś sobie poużywał ;)))
wyżej jest link do sceny w windzie z ostatniego odcinka 22 z polskimi napisami miłego oglądania ;)))
oj bardzo słodcy oglądam tę scenę na okrągło..... w ogóle miłe momenty w tym ostatnim odcinku oglądałam już kilka razy ;)))
Dokładnie za krótkie, ale podoba mi się Umuś rozochocony.... w kwestii całowania Defne włączyło mu się turbodoładowanie.... a nie jak poprzednio zabierał się do całowana w zwolnionym tempie i jak już chciał pocałować to mu Defne zwiała, albo dzwonek do drzwi przeszkodził..... nareszcie chłopak przeszedł od słów do czynów i całuje bez zbędnej zwłoki hahahha pojechałam terminem prawniczym ...." bez zbędnej zwłoki"
Haha 17 pięter, no tak. To była długa jazda na dół :))) więc pewnie masz rację i sobie pouzywal :P pewnie dlatego Defne jak wychodziła z firmy to sie za policzek trzymala
Nas też :D
Chociaż prawdę mówiąc nie zdążył za bardzo bo oczywiście musieli uciąć tę piękną scenę :(
Dokładnie tak ją rozgrzał, że się za policzki trzymała i chciała się ochłodzić.... i to jego szelmowskie " w porządku" i jej "Ty lepiej nic nie mów" po prostu uwielbiam tę scenę ;)))
a teraz .... " gdy emocje już opadły , jak po wielkiej bitwie kurz' ;)))) - tak mi się skojarzyło po tym 22 odcinku.... to chciałabym, podobnie jak dziewczyny z telefor... żeby Defne już powiedziała Omerowi o umowie z Neriman.... niech się dowie od niej..... nawet i pięć odcinków mogą ciągnąć najpierw wściekanie się Omera, potem zdruzgotanie.... potem .... powolne wybaczanie aż w końcu pogodzenie się .
Powiem Wam, że jak teraz zrobią .... 2-3 odcinki wściekłego Umusia i Defne zabiegającą o przebaczenie..... a potem znowu będzie dobrze.... to zaczyna mnie już wkurzać takie podejście do sprawy...... ja wiem, że widz potrzebuje huśtawki emocji.....ale to zaczyna robić się nużące....
Jak chcą zafundować kolejny dramat to proponuję jakiś wypadek Defne i Omer szalejący z niepokoju..... tylko niech nie wymyślą porwania i strzelaniny, bo ponoć na innych forach o tym pogadują.... bo to będzie porażka.... cholera to ma być serial komediowy. lekki i przyjemny, a nie mroczny dramat.... bo jak mi wsadzą cos w stylu Derina w KM to nie zdzierżę......
hahaha to pisałam ja elabusiowa margoargo;)))
Znając życie i seriale to Omer na pewno nie dowie się od Defne. Domyślam się,że muszą zrobić dramat,a większy dramat będzie jak Omer dowie się od kogoś innego niż Defne.Biedny będzie się na nią wściekał,obrażał i nie wiadomo co jeszcze.
A jeśli chodzi o jakiś wypadek,to wolałabym,żeby Omer nie szalał z niepokoju.On się już wystarczająco dużo nacierpiał i jeszcze wycierpi jak odkryje umowę z Neriman,więc tego mogliby mu oszczędzić.
Przy Tobie zaczynam pisać coraz dłuższe elabusie :P
Zgadzam się z Wami dziewczyny.
Wolałabym , żeby o umowie dowiedział się teraz bo taka chustawka emocji mi się nie podoba.
hahah spokojnie jeszcze 40 do 1000 w przechodzimy do następnego wątku już założony ;)))
Im szybciej się dowie tym lepiej,a ten wątek zdecydowanie za długo już się ciągnie.Liczyłam,że szybciej się z nim uwiną,a tu nic narazie.
madzik to jest główny wątek wokół którego jest skoncentrowana cała akcja..... ja myślę, że tak szybko go nie zakończą niestety....
Może i tak,ale mimo wszystko miałam nadzieję,że jakoś inaczej to się rozwinie.Sama nie wiem czego się spodziewałam :)
ja też chciałabym, żeby Omer i Defne razem walczyli o swoją miłość .... niech teraz walka idzie w tę stronę.... oni przeciwko całemu światu....ale tak nie będzie....
teraz jak już Sude myśli, ze pozbyła się Defne z firmy i z życia Sinana.... neriman wpadnie w furię bo willa się oddala..... i mam nadzieję, ze Yasemin uświadomi Neriman kto załatwił tak naprawdę Defne ...... hahahah jak nie przepadam za Yasemin powinna iść w tę stronę ;)))
Może Yasemin jeszcze zejdzie na dobrą drogę. Jest nadzieja :) Kto wie,może się kiedyś wstawi za Defne,ale jakoś teraz sobie tego nie wyobrażam
Zobaczymy, zobaczymy w każdym razie Defne mnie też wkurzyła w tym odcinku.... taka byłam z niej zadowolona, ze taka fajna protka, normalna, niesfochana i z głową na karku.... i tak dać się podejść Denizowi...... największemu wrogowi Omera...... tym bardziej, ze Deniz dobrze się domyśla, ze Omer kocha Defne więc uderzył z podwójną siłą.....
Z Defne też chcą zrobić idiotkę do kwadratu?Czy od początku serialu do jego końca nikt nie może być całkiem normalny,bez jakiś dziwnych odchyłów?
Widocznie Turcy tak mają ..... nie może być nikt normalny.... ja się zastanawiam jeszcze nad jednym..... jak się Omer obrazi na dobre na Defne.... to Sinan może się ujawnić ze swoim zakochaniem w Defo..... w końcu on tez zdradził firmę z Denizem ( jakkolwiek to brzmi;))) wie o umowie Defne i Neriman.... więc poczuje swoją szansę...... przecież Turcy to uwielbiają..... nie tak było w KM , nie tak jest teraz w Tysiąc i jedna noc.... bo nie oglądam na bieżąco.... ale wydaje mi się, ze się Kerem zafiksował na punkcie Szeherezady dokumentnie.....
Tego tylko brakowało,żeby Sinan za Defne biegał,ale nie zdziwię się,jeśli tak się stanie.Nie bez powodu kilka razy dali nam do zrozumienia,że Sinan coś czuje do Defne.
Sinan jest zakochany w Defne , miał jej o tym powiedzieć na wyjeździe integracyjnym, ale nie zdążył, bo go dopadła Neriman.... a potem dowiedział się, od Omera w końcówce 14 odcinka, ze Omer kręcił z Defne.... więc Sinan stwierdził, że nie zrobi tego przyjacielowi i się wycofa.... ale mu na razie nie przeszło.....
No,to wiadomo,że za jakiś czas Sinan wkroczy do akcji i namiesza,jak między Defne i Omerem się popsuje.Albo nawet jeszcze wcześniej.
taki i wtedy będzie czwarta wojna światowa..... haha Madzik zostało nam jeszcze 16 komentarzy .... idziemy na wykończenie wątku ????
Czemu nie?Co nam zależy...jeden wątek się kończy,drugi zaczyna :)))) a My już jesteśmy przygotowane na każdą ewentualność
trzeba przyznać jesteśmy świetne.... 1000 komentarzy pod wątkiem tylko MY brawo MY ;)))
a wracając do kiralika.... zastanawia mnie jak będą odkręcać teraz .... współpracę Defne z Denizem..... czyżby faktycznie Omer wyjedzie do Ix do Marsylii a Defne do USA jak pogadują na teleforach..... ciekawi mnie to ;)))