Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
najpierw będzie dramat.... ciekawi mnie czy Omer całą kuchnię pomaluje na czarno czy tylko jedną ścianę....
Biedny Umuś,taki załamany na tym zwiastunie. Całej kuchni raczej nie pomaluje,zapewne się zatrzyma na tej jednej ścianie,ale i tak mi go szkoda.
No właśnie w rozmowie z Defne jest jak dla mnie zdruzgotany, bo nawet nie wściekły.... tylko właśnie zdruzgotany..... co prawda wściekłość Umusia pokażą pewnie w następnym zwiastunie czyli jutro;))) bo te oczy z ostatniej sceny 22 odcinka są powalające .....
ja mam nadzieję,że zobaczymy coś więcej w tym drugim zwiastunie niż tylko rozpaczanie Omera.Bo jeśli nie to znaczy,że cały odcinek będzie nastawiony na dramat
A widziałaś 15, 16, 17 odcinek.... czy czekasz na napisy.... bo ja coś czuję, ze cały 23 będzie dramat a szansa na pogodzenie się będzie nie wcześniej niż za 2-3 odcinki.... oni tak mają chociaż teraz zmienił się reżyser, więc może w tej kwestii też nastąpią zmiany....
przejrzałam pare scen z tych odcinków,żeby zaspokoić ciekawość,ale niezbyt dokładnie wiem co i jak. Wolę czekać na napisy.
Właśnie,reżyser się zmienia,zobaczymy co wymyśli
No zobaczymy jaki nam jutro zwiastun zaserwują.... w którą stronę pójdą ;))) czy dramatu dalej czy będzie światełko w tunelu...... uwaga zbliżamy się do końca wątku ;)))
Usuwalam z poczty wiadomości. Przez te 3 dni co nie miałam kompa nazbierało się tego ok.200 komentarzy.
Nie wszystkie jeszcze ogarnelam ha ha
tu masz zwiastun ale po turecku nie wiem czy gdzieś jest z polskimi napisami
https://www.youtube.com/watch?v=Q74MBTKM-yo
E nie tamta była z cegły;)))
To ściana w kuchni......
hahahah no i wykończyłyśmy wątek ;)))
Przechodzimy do drugiego zapraszam Siostry ;)))
Ja zaczynałam i ja kończę KABOOM :))))
Dawać mi łopatę i to już ;))))) dobrze zaostrzoną czy jest na sali adwokat potrzebny mi dobry bo mnie musi wybronić............................
No i stało się blond flama Sude napisała maila do wszystkich w firmie, że Defne zdradziła projekt albo sprzedała projekt Denizowi ......a Omer dowiedział się od samego szoguna ......
Oj dziewczynki to się podziało, oj podziało..... czyli teraz wściekły Umuś w akcji.... chociaż w zwiastunie w rozmowie z Defne albo trzyma gniew na wodzy, albo jest bardzo zraniony..... oj , oj jak ja wytrzymam do piątku.... zabiję tych scenarzystów.....
No to sie porobilo.
Za" fajnie" bylo to musieli to spieprzyc.
Siostra trzymaj się. Dasz radę.
Pewnie, ze dam radę ;))) jak nie ja to kto;)))
a tak na marginesie.... podobają mi się ci scenarzyści, od czasów walenia łopatą w Melepetę nie przezywałam tak serialu ;))))
A teraz będzie Umuś wściekły czy zdruzgotany..... nie wiem co lepsze.....ale chyba wolę go wściekłego.... i ten wzrok.....uhuhu....
Dlatego ja nie oglądam z wyprzedzeniem całych odcinków , jedynie urywki lub zwiastuny.
Po co psuć sobie nerwy na zapas jak teraz jestem w fajnym momencie ha ha.
Dziewczyny a powiedzcie mi co Defne napisała na tej kartce Omerowi w 14 odcinku i dlaczego go zostawiła???
Tak, tak czytałam i już wszystko wiem :) nic nie pisałam bo musiałam jechać do miasta i dopiero teraz w internety weszłam :)
Ok znikam, bo chyba będę na żywca oglądać 22 odcinek, jak mi telefony znowu nie przeszkodzą ;)
na początek przetłumaczona kłótnia z 21 odcinka ...
https://www.youtube.com/watch?v=qDqXmS178Ro&list=PLKfoad...
tu masz odpowiedź z polskimi napisami ;)
Jesteśmy jedyne i niepowtarzalne.... takich jak my ze świecą szukać i się nie znajdzie ;)))
Toście sobie posłodziły Siostry ja tez z tych wariatek.... dlatego tak dobrze się dogadujemy :))) hahaha