Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Tak już czytałam u dziewczyn na teleforach.... ponoć Kasi zostało 20 min do wklepania,
natomiast niedługo możemy się też spodziewać 7 odcinka.... po tam już jest wklepane 30 czy 50 min ;)))
Oby Dziewczyny dalej szły jak burza;)))
to niedługo będziemy na bieżąco mieć przetłumaczone ;)
a tutaj ostatnia scena z 19 odcinka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=SUgh4f_1SuU
Cud miód i orzeszki ;))))) tak się zafascynowałam, że oglądałam ją chyba z 10 razy;)
Piękny :)
Oni są tacy słodcy jak są razem :).
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....Czyżby Omer chciał się oświadczyć ? :D
Pewnie tak..... ale muszę ostudzić Twój i swój entuzjazm........ myślę , ze będzie jakieś kaboom turcy nie usiedzą jednego odcinka spokojnie...... pytanie czy to będzie Deniz i czy prawda o podstawieniu przez ciotkę ......
Patrze na odcinek i tango też będzie ....... hahahhaha turcy to jednak schematyczni są
No :)...w każdym serialu powielają się wątki :D
To myślisz, ze się oświadczy? Czy go stać na taki gest? :)
Jeśli tak, to czy Defne go przyjmie...jak nie to znowu będzie dramat...
A tu się schowałyśmy ;))) na tylu wątkach prowadzimy dyskusję, ze tez Was czasami szukam ;)))
Koray jest świety i ten jego Umuś ;))))
Nie wiem. ale pod skórą czuję że dobrze nie będzie za dużo było sielanki ostatnio między Omerem i Defne..... więc trzeba zrobić dramat....
pytanie czy sprawcą dramatu będzie Deniz czy ciotka...... ja obstawiam Deniza......
A dziewczyny z teleforów gdzieś wyczytały, ze Defne ma wyjechać do USA w 23 odcinku a Omer z Iz do Włoch...... czyli dramaty jednak będą zobaczymy czy się sprawdzi ;)
Mnie się wydaje , że cioteczka może powiedzieć o tym ,że to ona ją " naslala " na Omera.
A ile ma być odcinków?
Ja myślę, ze jednak Deniz......
Ile ma być odcinków nie wiadomo do końca , bo ponoć miało być 25 I serii...... co ci turcy mają z tymi seriami
Bo tańczył z Defne.... więc pewnie będzie coś próbował ugrać, a na pewno wkurzy Umusia............cóż wściekły Umuś to widok niezwykły ;))))
O tak w stanie wściekłości Omer to czysty seks..... Ayaz wypada co najmniej blado ;)))
Też to czytałam :(. A mi się wydaję, ze Omer się oświadczy, a Defne nie przyjmie jego oświadczyn przez ten zakład i będzie dramat :(
Dramat to na pewno będzie...... zobaczymy w piątek kto będzie sprawcą dramatu..... czyli która z nas dobrze obstawiła ;)
A może nas zaskoczą i dramatu w tym odcinku jednak nie będzie i Defne przyjmie oświadczyny :). A potem w kolejnym odcinku będzie dramat i ona go rzuci, bo będzie się bała powiedzieć mu prosto w oczy o zakładzie.
A może w ogóle się jej nie oświadczy :D...Turcy mają w zwyczaju robić super zwiastuny, a w serialu czasami wychodzi z tego kaszana :D
Zobaczymy, w każdym razie ja myślę, ze kocówka będzie dramatyczna..... bo ta z 19 odcinka była cudna ;))))
Dziewczyny z telefor obstawiają, że oświadczyn nie będzie. tylko na balu jest Włoch i Omer i Defne będą udawać narzeczonych;))) jedno jest pewne, teraz jako narzeczeni będą bardziej wiarygodni ;)))) po tylu spędzonych ze sobą dniach i nocach ;))))
Iz - była dziewczyna Omera.....
na teleforach pieszczotliwie nazywana larwą ;))
Narazie nie chcę ha ha
Jak będę miala jeszcze jakies pytania to wiem gdzie was szukac ha ha ha
Do usług ;))))
Jestem na forum filmwebu częściej niż na FB ...... to już uzależnienie ;))))
https://www.youtube.com/watch?v=0z7CqFn0TR0
Jakby Was zainteresował inny turecki serial :)...ja dopiero zaczynam oglądać, zobaczymy czy fajny :). On jest po słowacku...szkoda dla mnie, ze nie po czesku...ale da się zrozumieć.
Ale heca wychodzi na to, że dziewczyny z teleforów zmontowały 3 zespół do tłumaczenia ;))) dobre są ;)
Czytałam to :). A Rosjanki mają zespół 8 osobowy do tłumaczenia jednego odcinka i 2 osoby montują! :D
Jest przetłumaczony 2 zwiastun , ale jak znam Twój Omeroholizm;)))) to już widziałaś ;))))
Tak czytałam.Mają tez podobno zespół do Sezonu.
Jak widać dla chcącego nic trudnego.
Puls powinien brac z nich przykład.Zanim oni to wykupia to my juz będziemy mieli wszystko przetłumaczone.
Dziś kupiłam "Świat seriali " i nie ma opisu "To moje życie " a zawsze był .Pewnie uznali,ze nie warto go opisywać.Choć " Kotka" Włoska narzeczona " i " Santa diabla " są.
a tutaj przetłumaczony 2 zwiastun 20 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=xXH3gZYHAas
Ok ja mam pytanie: w pokoju Omera jest zdjęcie kobiety w sukni ślubnej "chyba" . I teraz pytam czy wiadomo co z nią? czy żyje a może to Iz? wiecie może ....
jak na razie ta sprawa tego zdjęcia i obrazu nie jest wyjaśniona , chyba nawet dziewczyny na teleforach tego nie wyjaśniły;)))
Może to matka, chociaż można dopatrzeć się podobieństwa do IZ, ale w ostatnim odcinku(19) IZ opowiada Defne, że mieli z Omerem wyjechać na studia , ale nie pojechali razem, o ślubie nić nie wspominała;))) więc na zdjęciu może to nie ona tylko matka Omera;)
Witam :) Może bardziej kirilik askowiczke uwielbiam całosciowo ten serial od muzyki po cioteczke :) Choć nie twierdze, że Omer to nie ciacho :)
Widzieliście dziewczynę Barisa? https://www.google.pl/search?q=Gupse+%C3%96zay&hl=pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&v ed=0CAcQ_AUoAWoVChMI7pD8mrn3yAIVyOcaCh1T1QKl&biw=1600&bih=754
Moim zdaniem, nie jest zbyt urodziwa i ma taki drażniący głos (taki zbyt twardy). Jak kibicuje Elcin i Barsowi, oni naprawdę ze sobą ślicznie wyglądają. Elcin jest przepiękna, ma niespotykaną urodę w Turcji. I tak, ona ma naturalne rude włosy i śliczną mlecznobiałą cerę, ona ma jaśniejszą cerę niż ja, a jest z Turcji :D
Już znam tajemnicę tej pięknej i niespotykanej w Turcji urody Elcin. Elcin wcale nie jest z pochodzenia Turczynką :). (Miałam takie przeczucie, że nie jest Turczynką z pochodzenia). Ona jest z pochodzenia Czerkieską, "Czerkiesi -grupa etniczna z północno-zachodniego Kaukazu, obecnie zamieszkująca głównie Republikę Karaczajo-Czerkieską, gdzie Czerkiesi stanowią ok. 10% ludności, oraz kilka wiosek Republiki Adygei." https://pl.wikipedia.org/wiki/Czerkiesi
Republika Karczajo_Czekierska mieści się na terenie dzisiejszej Rosji. "Tradycyjne piękno Czerkiesek (wielkie czarne oczy i mlecznobiała cera) czyniło z nich najbardziej pożądaną nację w haremach." To się zgadza z tą cerą, nasza Elcin ma piękną mlecznobiałą cerę :). https://en.wikipedia.org/wiki/Circassians Tutaj jeszcze po angieslku
"W połowie XIX wieku padli ofiarą czystek etnicznych ze strony Imperium Rosyjskiego, po serii powstań zostali usunięci ze swoich terenów. W roku 1864 ci, którzy przeżyli, zostali deportowani. Około 500 tysięcy Czerkiesów, w trudnych warunkach atmosferycznych i sanitarnych zostało przetransportowanych do Turcji, a około 120-150 tysięcy zostało deportowanych na inne tereny Rosji." Dlatego nasza Elcin jest z Turcji, a mogła też być z Rosji (do Rosjanki jej bliżej niż Turczynki :D)