Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Witaj Paula :D Ja dzis byłam cały dzien w pracy i ledwo żyje
Widzę ,ze tu sie mozna dowiedziec wielu rzeczy ha ha
Masz nosa siostro :D
No tak ha ha
Ayaz tez nie wyglada na Turka.Bardziej mi przypomina włocha lub hiszpana
Zreszta Ayaz powiedział przy tym barze od Emre i Ilkera " Myslisz,ze powinienem byc Włochem ,bo jestem taki przystojny " ha ha
https://www.youtube.com/watch?v=lJw5RywDPtY Nasza Elcin śpiewa.
Nasza Elcin skończyła studia na wydziale operowym, studiowała śpiew operowy :D
hej , nie było mnie pilnie uczyłam się angielskiego ;))))
Paula z Ciebie się robi prawdziwy detektyw ;)))) Fajnie, że znalazłaś tyle na temat Elcin...normalnie obtrzaskane będziemy z tematem ;)
Tez mi się dziewczyna Barisa nie podoba, a jej głos ...... porażka..... jak on to wytrzymuje ;))) cóź miłość jest jednak ślepa
To prawda...miłość jest ślepa :D. Ta dziewczyna Barisa ma takie ostre rysy twarzy i wygląda na wredna (pewnie tak nie jest). A Elcin ma takie delikatne rysy twarzy i jest naprawdę śliczna. Chciałabym, żeby była z Barisem :).
Dziewczyna Barisa jest podobno strasznie zazdrosna o Elcin , do tego stopnia, że jak Baris polubił jej Elcin tweta czy zdjęcie na FB to jego kobieta ponoć zrobiła mu awanturę;)
Elcin ma faceta jest z nim 4 lata , ale nie szukałam jeszcze jak wygląda ;)
Podobno Turczynki są bardzo zazdrosne i zaborcze :D A tak w ogóle to skąd wiesz o tej zazdrości?
Ja widziałam już jak ten boy Elcin wygląda:D
http://www.rotahaber.com/medya/kiralik-ask-in-guzel-oyuncusu-elcin-sangu-nun-def ne-sevgilisi-yunus-ozdiken-kimdir-h552904.html
Jesteś ze mną w klubie i kibicujesz Barisowi i Elcin? :D
o tej zazdrości chyba wyczytałam na teleforach ale nie jestem pewna;)))
Pewnie, ze fajnie by było, żeby Baris i Elcin byli razem, ale to chyba tylko nasze pobożne życzenia ;)
Może i życzenia, ale jeśli jest szansa to trzeba w to wierzyć:D. Widziałam w jakimś wywiadzie jak Baris na nią patrzył:D. Gdyby ona była wolna to na pewno Baris by do niej zarywał :D
P.S. Baris po turecku znaczy pokój :)
Bardzo możliwe, w świecie aktorskim zmiany w związkach są na częste, więc wszystko się jeszcze może wydarzyć;)))
Co do spojrzeń Barisa..... ja uwielbiam jego grę spojrzeniem;)))) on jest nawet lepszy od Serkana ;))))
Teraz oglądam scenę z 18 odcinka jak patrzy na Defne i prosi żeby jeszcze została...... rozpływam się..... jakby mój facet tak na mnie patrzył to poszłabym za nim do piekła i z powrotem ;) hahahahhaha
Bardzo piękne ma te oczy takie przepastne ;))))
Można w nich utonąć..... cholera ale mi się na romantyzm zebrało ;))) no i głos Barisa też mnie urzekł ...... jest jak ja to określam czekoladowy ;))))
To nie ulega wątpliwości;)
W ogóle podoba mi się postac Omera taki współczesny Pan Darcy..... może mniej dumny ale taki rycerz na białym koniu normalnie ideał z harleqinów ;)
Uwielbiam film "Duma i uprzedzenie" z Keirą :). Książki nie czytałąm :). Uwielbiam takich facetów, dumnych i męskich :)
ja książkę czytałam, ekranizacje obydwie oglądałam wolę jednak tę z Colinem ;)))
Ja też lubię takich facetów, męskich, nieprzystępnych ;)))) cwaniaczki w stylu Ayaza czy Sinana mi nie podchodzą ;)))
Postać Ayaza mi się podobała, ale tylko na początku, bo potem zrobili z niego typowego kapcia. Takich facetów w stylu macho fajnie się ogląda w filmach, jeśli jeszcze kobieta jest niedostępna :)...ale w realnym życiu, to bym takiego nie chciała. Omer gra takiego lodowatego, zamkniętego, ale strasznie męskiego faceta, on nie ulegał kobietom, był dla nich nieprzystępny, dopóki nie poznał Defne, ale jej tez dał w kość wiele razy...ale tutaj zadziałała miłość i wyszedł z niego czuły romantyk. Normalnie facet ideał, który umie postawić na swoim (w przeciwieństwie do Ayaza) i potrafi być romantykiem. Takiego faceta bym chciała, bo jeśli się otworzy przed dziewczyną, to znaczy, że go intryguje i zaczyna się w niej zakochiwać :).
W całej tej sytuacji najgorsze jest to, ze to tylko postać w serialu ;))))
Ja też chciałabym spotkać faceta chociaż w połowie takiego jak Omer ahhhhh rozmarzyłam się ;))) Czy tacy istnieją czy wyginęli z dinozaurami ;))))
Może istnieją, ale nie na naszej planecie :D
Omer jest idealny, ale niestety jest muzułmaninem, co dla mnie odpada :(
Mnie raczej chodzi o fakt bycia prawdziwym facetem, kwestie religijne odkładam na bok. Też nie mogłabym być z muzułmaninem
Niby tak, ale w tym moim ideale faceta kwestie religijne są ważne :). Z Chrześcijaninem każdego wyznania mogłabym być, ale Muzułmanin dla mnie odpada (wiem, że miłość, nie wybiera, ale dla mnie to już by było za dużo by być z takim mężczyzną). Mogę się jedynie z nimi kolegować :D
No ładnie.
Najpierw bitwa o Ayaza teraz o Omera ha ha
Nie mogę z Wami :-D
Też się będziecie dzielić jego częściami ciała? Ha ha
hahaha nie będziemy się dzielić, ale jakby doszło do podziału to ja biorę klatę ;))))
I widzisz jednak się podzieliłyśmy :))))
Tobie zostały nogi ;)))) a długie ma ;)))
Ktoś przerobił Elcin włosy na ciemne: http://cf.kizlarsoruyor.com/q4012534/4078ebd0-984d-465e-a3bf-15ab11a90f90.jpg
I te same zdjęcie z jej naturalnymi:https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9b/7f/58/9b7f58c940b7b09bf 5366902f59ac743.jpg
W których Ci się lepiej podoba? :D
Na pewno widziałaś dziewczyny z telefor mnie trochę zmartwiły chyba będzie tylko 1 odcinek przez weekend , szkoda ;)
Pewnie już widziałaś .... nie będzie 8 odcinka w weekend... pozostaje nam jutro w oryginale do obejrzenia już nie mogę się doczekać ;)