PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Witaj Paula :D Ja dzis byłam cały dzien w pracy i ledwo żyje

Widzę ,ze tu sie mozna dowiedziec wielu rzeczy ha ha

Masz nosa siostro :D

sloneczkO_1

Ta uroda mn nie dawał spokoju :D...taka nie turecka, więc musiałam to sprawdzić :D

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

No tak ha ha
Ayaz tez nie wyglada na Turka.Bardziej mi przypomina włocha lub hiszpana

Zreszta Ayaz powiedział przy tym barze od Emre i Ilkera " Myslisz,ze powinienem byc Włochem ,bo jestem taki przystojny " ha ha

sloneczkO_1

No było coś takiego :D

Margoargo

https://www.youtube.com/watch?v=lJw5RywDPtY Nasza Elcin śpiewa.

Nasza Elcin skończyła studia na wydziale operowym, studiowała śpiew operowy :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

hej , nie było mnie pilnie uczyłam się angielskiego ;))))
Paula z Ciebie się robi prawdziwy detektyw ;)))) Fajnie, że znalazłaś tyle na temat Elcin...normalnie obtrzaskane będziemy z tematem ;)

Tez mi się dziewczyna Barisa nie podoba, a jej głos ...... porażka..... jak on to wytrzymuje ;))) cóź miłość jest jednak ślepa

Margoargo

To prawda...miłość jest ślepa :D. Ta dziewczyna Barisa ma takie ostre rysy twarzy i wygląda na wredna (pewnie tak nie jest). A Elcin ma takie delikatne rysy twarzy i jest naprawdę śliczna. Chciałabym, żeby była z Barisem :).

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Dziewczyna Barisa jest podobno strasznie zazdrosna o Elcin , do tego stopnia, że jak Baris polubił jej Elcin tweta czy zdjęcie na FB to jego kobieta ponoć zrobiła mu awanturę;)

Elcin ma faceta jest z nim 4 lata , ale nie szukałam jeszcze jak wygląda ;)

Margoargo

Podobno Turczynki są bardzo zazdrosne i zaborcze :D A tak w ogóle to skąd wiesz o tej zazdrości?

Ja widziałam już jak ten boy Elcin wygląda:D
http://www.rotahaber.com/medya/kiralik-ask-in-guzel-oyuncusu-elcin-sangu-nun-def ne-sevgilisi-yunus-ozdiken-kimdir-h552904.html

Jesteś ze mną w klubie i kibicujesz Barisowi i Elcin? :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

o tej zazdrości chyba wyczytałam na teleforach ale nie jestem pewna;)))

Pewnie, ze fajnie by było, żeby Baris i Elcin byli razem, ale to chyba tylko nasze pobożne życzenia ;)

Margoargo

Może i życzenia, ale jeśli jest szansa to trzeba w to wierzyć:D. Widziałam w jakimś wywiadzie jak Baris na nią patrzył:D. Gdyby ona była wolna to na pewno Baris by do niej zarywał :D

P.S. Baris po turecku znaczy pokój :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Bardzo możliwe, w świecie aktorskim zmiany w związkach są na częste, więc wszystko się jeszcze może wydarzyć;)))

Co do spojrzeń Barisa..... ja uwielbiam jego grę spojrzeniem;)))) on jest nawet lepszy od Serkana ;))))
Teraz oglądam scenę z 18 odcinka jak patrzy na Defne i prosi żeby jeszcze została...... rozpływam się..... jakby mój facet tak na mnie patrzył to poszłabym za nim do piekła i z powrotem ;) hahahahhaha

Margoargo

On ma po prostu piękne oczy :). Ja tam w ich wierzę :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Bardzo piękne ma te oczy takie przepastne ;))))
Można w nich utonąć..... cholera ale mi się na romantyzm zebrało ;))) no i głos Barisa też mnie urzekł ...... jest jak ja to określam czekoladowy ;))))

Margoargo

Jego głos jest strasznie męski, bardziej niż Serkana :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

To nie ulega wątpliwości;)

W ogóle podoba mi się postac Omera taki współczesny Pan Darcy..... może mniej dumny ale taki rycerz na białym koniu normalnie ideał z harleqinów ;)

Margoargo

Uwielbiam film "Duma i uprzedzenie" z Keirą :). Książki nie czytałąm :). Uwielbiam takich facetów, dumnych i męskich :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

ja książkę czytałam, ekranizacje obydwie oglądałam wolę jednak tę z Colinem ;)))

Ja też lubię takich facetów, męskich, nieprzystępnych ;)))) cwaniaczki w stylu Ayaza czy Sinana mi nie podchodzą ;)))

Margoargo

Postać Ayaza mi się podobała, ale tylko na początku, bo potem zrobili z niego typowego kapcia. Takich facetów w stylu macho fajnie się ogląda w filmach, jeśli jeszcze kobieta jest niedostępna :)...ale w realnym życiu, to bym takiego nie chciała. Omer gra takiego lodowatego, zamkniętego, ale strasznie męskiego faceta, on nie ulegał kobietom, był dla nich nieprzystępny, dopóki nie poznał Defne, ale jej tez dał w kość wiele razy...ale tutaj zadziałała miłość i wyszedł z niego czuły romantyk. Normalnie facet ideał, który umie postawić na swoim (w przeciwieństwie do Ayaza) i potrafi być romantykiem. Takiego faceta bym chciała, bo jeśli się otworzy przed dziewczyną, to znaczy, że go intryguje i zaczyna się w niej zakochiwać :).

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

W całej tej sytuacji najgorsze jest to, ze to tylko postać w serialu ;))))
Ja też chciałabym spotkać faceta chociaż w połowie takiego jak Omer ahhhhh rozmarzyłam się ;))) Czy tacy istnieją czy wyginęli z dinozaurami ;))))

Margoargo

Może istnieją, ale nie na naszej planecie :D

Omer jest idealny, ale niestety jest muzułmaninem, co dla mnie odpada :(

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Mnie raczej chodzi o fakt bycia prawdziwym facetem, kwestie religijne odkładam na bok. Też nie mogłabym być z muzułmaninem

Margoargo

Niby tak, ale w tym moim ideale faceta kwestie religijne są ważne :). Z Chrześcijaninem każdego wyznania mogłabym być, ale Muzułmanin dla mnie odpada (wiem, że miłość, nie wybiera, ale dla mnie to już by było za dużo by być z takim mężczyzną). Mogę się jedynie z nimi kolegować :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Ok poszłyśmy w filizofię ;)))
Dla mnie ideał to Omer tylko chrześcijanin ;)))

Margoargo

Dla mnie tak samo :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

To musi ich być dwóch, żebyśmy się nie pobiły ;)

Margoargo

Ale jak znaleźć takich dwóch? :D

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

No ładnie.
Najpierw bitwa o Ayaza teraz o Omera ha ha
Nie mogę z Wami :-D
Też się będziecie dzielić jego częściami ciała? Ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha nie będziemy się dzielić, ale jakby doszło do podziału to ja biorę klatę ;))))

Margoargo

Ja biorę jego całą twarz i tą dolną cześć :D

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Nie wyrabiam :-D

sloneczkO_1

Czemu? :D

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Z Wami nie wyrabiam kobietki z Wami.

Ja biorę dupkę ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Trafny wybór ;)))) bo Umuś tyłek ma wyjątkowo zgrabny ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Znam się na rzeczy ha ha wiem co dobre :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Wiem , wiem hahahha ;))))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

I widzisz jednak się podzieliłyśmy :))))
Tobie zostały nogi ;)))) a długie ma ;)))

Margoargo

Ale my wzięłyśmy najlepsze :D

Margoargo

Yasemin jest z Iso? :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Chyba tak chociaż ona ostatnio coś za często spotykała się z Denizem ;)

Margoargo

Ktoś przerobił Elcin włosy na ciemne: http://cf.kizlarsoruyor.com/q4012534/4078ebd0-984d-465e-a3bf-15ab11a90f90.jpg
I te same zdjęcie z jej naturalnymi:https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9b/7f/58/9b7f58c940b7b09bf 5366902f59ac743.jpg
W których Ci się lepiej podoba? :D

Paula1008

https://www.pinterest.com/pin/490188740668795667/

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

O nie , nie rudy to jest jej kolor , żaden czarny ;)

Margoargo

Też tak myślę :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Na pewno widziałaś dziewczyny z telefor mnie trochę zmartwiły chyba będzie tylko 1 odcinek przez weekend , szkoda ;)

Margoargo

No szkoda, ale dobrze, ze w ogóle chce im się to tłumaczyć :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

ale za to może w przyszłym tygodniu będą 2 odcinki bo tłumaczą 9 i 10 też ;)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Pewnie już widziałaś .... nie będzie 8 odcinka w weekend... pozostaje nam jutro w oryginale do obejrzenia już nie mogę się doczekać ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

20 odcinek to miałam na myśli ;)))

Margoargo

Wiem, ze nie będzie, szkoda, ale co zrobić :). Ja z 20 odcinka będę oglądała tylko fragmenty z tymi słodziakami:D