Widziałam pare odcinków szczęscia, jakoś prot z protką mnie nie urzekli i zaprzestałam oglądać, to też nie mogłam sobie gościa przypomnieć :D
Fanki Berka budzie się i czytajcie :D
Berk nadchodzi we wrześniu :D
We wrześniu kanał Show TV rozpoczyna emisję nowego serialu zatytułowanego (na razie pewnie roboczo) „Ali Ekber Cevahir”. Producentem serialu będzie Gold Film. W rolach głównych zobaczymy Hande Erçel (Miłość nie rozumie słów, Córki Słońca) i Berka Hakmana (Uśpieni, Miłość mojego życia), a także Kadira İnanıra. Kadir İnanır wcieli się w rolę szefa mafii, zwanej Galata Esref, a Hande Erçel zagra jego najstarszą córkę, która zakochuje się w Alim Ekberze Cevahirze (Berk Hakman), zagorzałym wrogu swego ojca.
ooooo Gosilek dziękuję za newsa o Berku Hakmanie :D
no proszę, zachciało mu się w końcu trochę pograć hahahhaha :D
dziś dzwoniła do mnie jakaś ciotka, której osobiście nigdy nie poznałam.
Pytała ile mam lat. Ja że 26. A ona "ooo to dorosła jesteś. Pewnie już jesteś mamą"
hahahhaha nie mogę z tego :D no tak, mam dwoje dzieci i trzecie w drodze. I każe z tureckimi ciasteczkami :D:D
hahahahhahhaha :D
dziękuję, dziękuję :D
się rozmnożyłam, nawet nie wiem kiedy :D chyba przez pączkowanie :D
wynajmę cię do opieki dzieciaczków, bo jesteś specjalistką w tej dziedzinie :D
Nie ma sprawy ;) powiedz kiedy,a przybede ;) kochana, a czy tureckie ciasteczka juz wiedza?
No troszkę mnie złapało, ale ja nie lubie się opalać, opalenizna do rudych włosów za bardzo nie pasuje.
Chociaż moim nogom słońce by się przydało.
A wiem wiem, mój wujek tak ma. Całe ręce w ranach, czerwonych plamach masakra, paprze sie i długo się goi.
Ja na szczescie nie mam az takiego...ale mam i napisze Ci masakra. Filtr 50 to moj best frejd
A ja jestem jak Szwed albinos... nie chce przy okazji niczyich uczuć tym stwierdzeniem
Jesteś szalona! Mówię ci,
Zawsze nią byłaś,
Skończ już wreszcie śnić.
Nie jesteś aniołem, mówię ci. Jesteś szalona!
oooooooooo aaaaaaaaaaaaaaa !!!!! lalalallalala !!!
witam się śpiewająco Marg_ ;)
Kompletnie nie ten klimat z szaloną xD
https://www.youtube.com/watch?v=d7oHec5vto0
hołk
i co tam ogólnie słychać ?? u mnie dzień bardzo gorący.
Pod wieczór się paskudnie zachmurzyło, byłam pewna że będzie deszcz, ale nie było. Rozpogodziło sie
no u mnie teraz grzechocze... przez dzień parno,duszno i gorąco...
ja farby szukam do pokoju i płytek do lazienki
ja juz mam dość tego remontu... bo już mi uszami wychodzi.... ale przy okazji sobie kolorek zmienie w pokoju