Jeszcze dycham... Miałam dzisiaj miting w pracy, bo byłam 3 dni pod rząd po 11 godz. Ale mam teraz 3 dni wolnego, huuraaaa....
Z takich pierdół to byłam ostatnio na zakupach i kupiłam sobie kurtkę, buty i sweter :)
U mnie pod wieczór padało, na szczęście jak wyszłam z pracy to przestało. A u ciebie co tam ?
ja też ostatnio kupiłam sweter :D nawet dwa :D
u mnie zawrót głowy, tyle mam zajęć i spraw, że zarypanie.
Ale dziś, to trochę zwolniłam i spalam po południu bo ustałam :D
Mam nadzieję że ja też sobie jutro pośpie :P Słyszałam, że Hakman ma zagrać z Hande w nowym serilau, zaciekawiła mnie fabuła więc pewnie luknę :)
i może jeszcze wołasz przez sen "zupa, zupa!!"
XDDDD
ja też czekam na ten serial, to będzie prawdziwa innowacja jeśli chodzi o scenariusz :D
Musimy zorganizować chyba jakąś akcje pt "Życie dla Marg "
Ale tak na serio to rozumie, jak jestem cały dzień w pray to czasem też mam dosyć... Ale coś żreć trzeba :D :D
ja już jestem największa zwolenniczką tej akcji :D
trzymam w górze obie podniesione ręce :D już mnie bolą :D
Ja mam ostanio non-stop pod górkę.... czekam na zmianę monety i coś się doczekać nie mogę ;/
Też ostatnio miałam pod górkę. Brat w szpitalu, atmosfera w pracy niezbyt fajna... jeszcze telewizor mi się popsuł, ale to już pikuś ;) Ale już jest lepiej, dla ciebie też nastanie słońce :D
Wiara czyni cuda , podobno tam mówią...
Jakie to fajne uczucie, gdy masz jutro wolne i możesz długo siedzieć na necie :D
Emmy Rossum się ożeniła. Powoli zaczynam tęskinić za Sahmless, chociaz wiem, że on najlepsze sezony ma już za sobą :/ Ale nadal jest najlepszym serialem jaki oglądałam.
Wyszła za mąż... tyle tylko napiszę...
Ano ma za sobą najlepsze odcinki, ale taki lajf
Ale sentyment do serialu pozostał ♥♥
Na koniec znikam i zostawiam ci rapującą Emmy https://www.instagram.com/p/2yeTVyCV2H/?taken-by=samesmail&hl=pl
Dobranoc :*
Nie mam żadnej możliwości w tym roku zrobienia urlopu, więc nie będę mieć.
Wiecie że dziś Burak Ozicivt ożenił się?? :D