tak ogólnie czy oglądasz cuś :D nie w chwili obecnej
a co takiego mama śmiesznego robiła przez sen ?? :D
o hej :D:D ja też jak ty, jestem wciągnięta przez życie, wciągło mnie jak odkurzacz albo tornado i kręci mną haha :D
widziałam pobieżnie na yt finał Cezura. Super że proci są razem, ale akcja z cesarką była śmieszna.
Protka leżała ciężarna w śpiączce, na końcu zabrali ją na cesarkę, bo przyszełd czas. Potem Cezur wchodzi do jej sali szpitalnej, a tam ona leży se na łożku, trzyma dziecko na rękach, uśmiecha się, normalnie się rusza. No przecież kuźwa dopiero wybudziła się ze śpiączki :DD
Tak finał był absurdalny.
Jeszcze śmiac mi sie chciało jak Cesur z ojcem Syhan ruszyli jej na ratunek i Cesur próbował otworzyć drzwi. Robił to tak delikatnie,że smiechu warte.
robił delikatnie, bo może chciał żeby nikt nie usłyszał xD
ale w scenie jak z ojcem przyszedł po Syhan, i z pistoletem, to Cezur był ubrany miodzio :D:D jak jakiś ochroniarz :D:DD zresztą Kivanc jest w ogóle smakowity :D
ale śmiać mi się chciało, jak tam kręcił się koło tego domu i kręcił się :D:DD:D
Gosilek hej :D masz wolne, fajnie.
ileż to czasu cię nie było :D
jak tam Czekając na słońce?? ile odcinków obejrzałaś??
No trochę czasu minęło :D
Czekając na słońce oglądnęłam wszystkie odcinki po turecku
I 34 które są przetłumaczone.
Teraz właśnie oglądam 20 odcinek Córek słońca :D
tu słońce w tytule, i tu też haha :D
jak tam, Czekając na słońce trzyma poziom do samego końca?? :D
wiesz dlaczego w Kara sevda Kemala (Burak Ozciivit) zabiła bomba?? Bo to seksbombiarz xD
tym Kemalem to wygrałaś. :D
Tak jest trzyma do końca, cały czas coś sie dzieje :D
Wiadomo Melis musi pokazać kto tu rządzi, a jeszcze w parze z Akselem och
Nie znosze tych osobników.
No tu słońce i tu słońce i łączy ich jeden aktor Cihan z GB i Haluk z GK, czyli Emre Kınay.
http://www.dizivemoda.com/wp-content/uploads/2015/06/G%C3%BCne%C5%9Fin-K%C4%B1zl ar%C4%B1-k%C4%B1yafetleri-Haluk-Emre-K%C4%B1nay-tak%C4%B1m-elbise.jpg
Gosciu może urokliwy nie jest ale gra świetnie.
Może być dobry serial, żeby tylko tego nie spierdzieli.
A jaka jest produkcja?
"Dolunay" czyli "Pełnia" nowy serial wyprodukowany przez Med Yapım, a emitowany przez stację Star TV.
widziałam wszystkie zwiastuny wiem gdzie co i jak tylko produkcji nie znałam...
Med Yapim co oni wyprodukowali?
Nie kojarze ich
Produkcja anne i adini feriha koydum, serialow nie widziałam tylko co nie co kojarze.
Ale Ferihe mają zacząć tłumaczyć na wakacje to może zobacze.
nic nowego, ten prot z Dplunay wzorowany na Omerze z Kiralik ask.
A protka (Ozge) jak Oyku z Sezonu na miłość chce zrealizować swe marzenia.
Scenarzyści powielają pomysły :D
a dwa kłamczuchy to już serial:
https://www.youtube.com/watch?v=mjpKa4jUF7Y&feature=youtu.be
No jakiś dobry przepis musi mieć, bo bez przyczyny to się prot w niej nie zakocha, prawda ?
Jak sobie z tym karczochem nie poradzi, to raczej nie wróżę jej zbytnego czasu antenowego xD
Hej
Widziałyście zwiastun nowego serialu Ruya - Sen
https://www.youtube.com/watch?v=Uhbawzl4ikk&app=desktop
Ciekawi mnie Zeynep w nowym wydaniu. I ten młody prot całkiem całkiem.