PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)

Gosilek

Ja oglądam Icerde :D

ocenił(a) serial na 8

Oj będą kombinować, a jeszcze przy dobrych ratingach to w ogóle będzie masakra.
Jedyny prot, który dużo płacze to mój ulubieniec Engin jako Kerim w GF oj a jak mu do twarzy z tymi łzami ;))) Taki męski facet i pasuje mu ten płacz ;))))))
Tylko GF to nie komedia romantyczna.

użytkownik usunięty
Margoargo

widzisz, a mówią, że płaczący facet to mięczak... co za głupie przekonanie.
kurcze... właśnie sprawdziłam rating i jestem w szoku... bardzo słaby... nie wiem dlaczego bo odcinek ogólnie był ciekawy i zwiastuny były zachęcające...
3.81 i siódme miejsce... koszmar.

ocenił(a) serial na 8

Hejka ;)
Oj nie we wszystkich przypadkach płaczący facet to mięczak, jak płacze znaczy ma uczucia, a nie mazgai się a to duuuuuża wręcz kolosalna różnica ;))))
Cóż w kwestii Kocha nie kocha .... mam wrażenie, że wszystkim wychodzi bokiem Irem hahahah;)))

użytkownik usunięty
Margoargo

hello :D
zgadzam się z Tobą siostra całkowicie, płaczący a mazgający to wielka różnica, o tak ;dddd

haha myślisz? chyba nikt nie lubie tej postaci, choć do aktorki nic nie ma, gra spoko ;ddd

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

"Jedyny prot, który dużo płacze to mój ulubieniec Engin jako Kerim w GF oj a jak mu do twarzy z tymi łzami ;))) Taki męski facet i pasuje mu ten płacz ;)))))) "

Zgadzam się z Tobą w 100 %.

Ostatnio Engin płacze również w KPA.
Ma wiele zmartwień.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;)
Ach Engin nasz Engin ;))) właśnie nabieram ochoty na KPA... bo widzę, że tłumaczenie na finiszu ;)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Siemanko kobitki ;)
Właśnie jestem po oglądnięciu rolnika :)
Odcinek głownie był o tym że każdy z kandydatów musi zdecydować kto odpadnie w kolejnym odcinku.

Zbyniu zabrał Bogusie na strzelnice i powiedział jej że dużo gada...
U Łukasza chyba Patrycja zrobiła serduszka makiem na chlebie, oj jakie romantiko :P
Beatka z Mareczkiem była na randce, ale chyba wyleci w następnym odcinku bo Mareczek stwierdził, że ona jakoś nie bardzo do niego pasuje...
U Świętojebliwego Szymusia jakoś nic ciekawego się nie działo...
i Monisia która sprosiła koleżanki żeby pomogły jej w decycji...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Siemka.
Dzięki za relacje :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Jak tam skończyłaś na dziś pisanie ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak skończyłam :))

Miałam małą awarię w domu. Korki mi poszły i na chwile nie miałam prądu.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ale my się rozmijamy ;)

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc.
Enginowych snów :))

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Ja też dziękuję za relację ;)

użytkownik usunięty
Silvinho

Witajcie ;)
dziś u mnie jesiennie i wyjątkowe ładnie, słonko... wiaterek... liście lecą z drzew... ;)
Pozdrawiam Was cieplutko i do zaś ;)))))

ocenił(a) serial na 5

Siemanko.
U mnie też fajnie słoneczko świeci :)))

Miłego wieczoru :)))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Mam takie małe info.
Trzeci sezon TzT , który zaczął się niedawno w Turcji skończył swoją karierę na ...

I tu zagadka dla Was.
Jak myślicie ile miał odcinków?

Życzę dobrej,spokojnej nocy :))
Dobranoc.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;)
widziałam finałowy odcinek oczywiście na szybkim podglądzie i w Turcji był 59 odcinek - mnieman 3 odcinki III serii hahahha ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hi.

Brava Dla Ciebie.

Wygrałaś randkę z Enginem :))))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;))) Dzięki randka z Enginem zawsze ;)))))

A wiesz, że nigdzie nie sprawdzałam ile było tych odcinków III serii, tylko faktycznie zgadłam, a dziś zobaczyłam kurier TV i zawsze patrzę co o Turcji piszą, a tu tekst o procie z TzT i hasło, że skończyli III serię na 3 odcinkach hahahhaa minę w sklepie musiałam mieć ciekawą ;))) hahahha;))

Margoargo

Co?? 3 sezon Tylko z tobą ma tylko 3 odcinki?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dokładnie tak- też byłam w szoku, że w ogóle był III sezon. Skończyli na 59 odcinku bo go widziałam po turecku, tylko przejrzałam na YT....

Margoargo

Jak dla mnie ten serial to katastrofa, dobrze, że nie przypadł mi do gustu, ale po kilku akcjach Yigita i tak pewnie straciłabym sympatię do tego serialu. A jak się skończył serial? Yigit umarł ? lol

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Witamy zbłąkaną owieczkę :))

Co tam u Ciebie?

sloneczkO_1

Witam :) Hoşbulduk :)

Jakoś leci. Wróciłam z pracy z zagranicy, a od dwóch miesięcy pracuję tutaj w Polsce. W wolnym czasie oglądam tureckie seriale i próbuję nadrobić Despertar contigo, ale jakoś nie potrafię się ogarnąć. I laptop mi się psuje, więc nie mogę za długo przesiadywać... Muszę go naprawić, ale nie chcę go zanosić do fachowca, bo to może być tylko wymiana wiatraka za 10 zł, a fachowiec zgarnie pewnie z 50 zł, albo i więcej. Cieszę się, że mam jakąś pracę. A co u Cb?

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

U mnie stara bieda.
Jakoś leci.
Pomalutku do przodu.
Też ogarniam seriale.
Na 1 miejscu jest GF oraz KPA :)))

sloneczkO_1

Skoro do przodu to dobrze ;)
Miałam kiedyś oglądać GF, ale chyba już nie oglądnę tego serialu. KPA miałam oglądać i może kiedyś na niego zerknę, ale na razie muszę ogarnąć te seriale, które pozaczynałam. Tylko zastanawiam się kiedy ja to zrobię hehe

użytkownik usunięty
jagodajulia

hello ;)))
gratuluję pracy ;) zwłaszcza, że u Nas w Polsce tak ciężko coś sensownego znaleźć.

Dzięki :) Wiem coś o tym, bo już tyle szukałam i nic nie znalazłam. Praca na niecały etat, ale zawsze coś.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

hahaha nie umarł niestety.... był ślub.... już taki na koniec serialu hahaha trzeba przyznać zamykanie wątków było chyba w tempie piorunującym ;)

Margoargo

To nie zrobili szczęśliwego zakończenia :P haha Ale chociaż skończyli ten serial, bo czytałam, że niektóre seriale urwali w pewnym momencie i nie było żadnego zakończenia.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Był ślub tyle pamiętam z tego ostatniego odcinka... hahhaha czyli Turki można powiedzieć skończyli serial po bożemu hahahhaa;) pozamykali wątki i adieu;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha
Ja też zawsze oglądam Kurier tv i właśnie z stamtąd to wyczytałam :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha patrz jaki jesteśmy zakręcone na punkcie seriali tureckich hahaha musimy poczytać co w gazetach dają ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Żyć bez turczyzny nie możemy.
To jest gorsze niż narkotyk :))))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

hello :D
co Ty poważnie? już skończyli ten serial? hahahahha :D
nie wiem jak u Was ale u mnie nawet pogoda niezła... mnie niestety czekają zajęcia do 20 :P
życzę miłego popołudnia ;))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hej. :D
U mnie ponuro...

a co to za serial?

wrzucili 16 odcinek HA z napisami ;)

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Siemka.

U mnie też pochmurno.

Życzę miłego wieczoru :)))

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Tzt to skrót od Tylko z Tobą.
Ten co leci na tvp 2 :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A tak oglądałam dzisiaj akurat premierowy odcinek hehe
Nie wiem dlaczego łatwiej mi kojarzyć te filmy po tureckich skrótach jakoś...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Ja tego serialu nie oglądam.

Wczoraj luknęłam na PK.
Całkiem fajny.
Jak skończę KPA, to może coś wezmę nowego , bo teraz trudno mi jest wszystkie po ogarniać :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja oglądnęłam pare pierwszych odcinków ale mnie znudził,
a oglądnęłam dzisiaj bo akurat tak jakoś wyszło...

Mówisz PK luknęłaś oglądnęlam 7 odcinków i dalej nic... stoje, a już jest przetłumaczonych ok 30

Gosilek

Ja na Poyraz Karayel utknęłam na 17 odcinku, ale chcę go nadrobić, ale na razie nie mam jak.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

ja sie właśnie wzięłam za 5 odcinek Icerde

Gosilek

Miłego oglądania ;) Ja zobaczę 94 (oryginał 47) odcinek Medcezir, albo kolejny 67 odcinek OHB. Albo pójdę spać haha

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

To miłego oglądania kobitki :))

Ja udam się na spoczynek.

Dobranoc :))

sloneczkO_1

Dzięki, chociaż ja nie wiem, czy nie padnę. Jutro mam wolne, więc mogę sb dłużej pospać. Aczkolwiek mam w planach zrobić obiad, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie.
Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dobranoc kobitki :))

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Witam Was;) niestety z pochmurnego południa ;)
Słońca ni widu, ni słychu.
Mimo wszystko uśmiechniętego dnia Wam życzę ;)

I Vanessa, gdzie jesteś ???

użytkownik usunięty
Margoargo

hej hej :D
u mnie podobnie ;(
pogoda Nas nie rozpieszcza...
pozdrawiam ;))
miłego dnia ;)