PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)

Margoargo

Cześć! U mnie też słońca nie widać, ale chociaż nie pada. Przynajmniej teraz. Miłego dnia :)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Można zwariować z tą pogodą, zamiast choć kilku dni pięknej złotej jesieni..... to jak nie deszcz, to mgła.... aj nie lubię takiej jesieni...

Margoargo

Ja ogólnie nie znoszę jesieni, to jest moja najgorsza pora roku.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Oj tak jesień mało przyjemna ;)
ale złota polska piękna;)
Oj w zeszłym roku październik był piękny ;))) a tym szkoda gadać ;)

Margoargo

Dobrą masz pamięć, bo ja nie pamiętam jaka była jesień w ubiegłym roku :D

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Hello ;)) Kwestia mojej dobrej pamięci o październiku zeszłego roku wynika bardziej z faktu, że byłam na 2 weselach i 2 imprezach... czyli w zasadzie cały październik imprezowałam ;)

użytkownik usunięty
Silvinho

kochane, jest nowy fragman KA... pewnie nie mogłyście się doczekać... hahaha ;d
https://www.youtube.com/watch?v=-PpwtfO-P94

ocenił(a) serial na 8

hahahahhahahaha ale pojechałaś ;)))
no my to tak przebieramy nóżkami jak mało kto hahahahha;)
i jakoś mnie te ich spojrzenia nie intrygują i nie powodują jakiś chęci obejrzenia na żywo w piątek hahahahha
Dziś odcinek pokoju 309 i na pewno obejrzę po turecku na YT....;))) taka drobna róźnica ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hahah
ten zwiastun jest tak marny... że ludzie to jeszcze ekscytuje... naprawdę się dziwię :D
ohoho, to nieźle się wkręciłaś w pokój 309, skoro chce Ci się oglądać po turecku...to tak jak ja z SS :D

ocenił(a) serial na 8

hello ;) ano obejrzałam no 309 po turecku na YT a jak ;)))
a kiralika choćby mi dopłacili na żywo nie będę oglądać ;)
Wolę zdecydowanie robić coś innego ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hej ;))))
hahaha, rozumiem ;d
ale równie dobrze to samo może się stać z no 309, jak będą chcieli ciągnąć ile się da... byle było dużo odcinków... wybacz mój optymizm haha.
a wiesz, że wyjątkowo szybko wstawili drugi fragman SS... Irem po wypadku chyba nie pamięta tego jak udawała Deniz, czyli Yigita też nie... może w końcu prawda wyjdzie na jaw? dobra... nie ma co się łudzić... wiem ;)

ocenił(a) serial na 8

hejka ;)
cóż chwilowo No 309 podoba mi się na tyle, ze oglądam nawet po turecku, ale moje lubienie danego serialu bywa kapryśne hahahhaha;))) i może się okazać, że już niedługo będę psioczyć ;)
Czy będą przeciągać wiesz wszystko zależy od ratingów....
SS widziałam fragman...- tam to jest pomieszanie z poplątaniem ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

poczekamy, zobaczymy ;d
może nie będzie tak jak z innymi serialami ;p
no:309 chyba ma dobrą oglądalność więc szybko nie skończą ;pp
SS to jest w ogóle specyficzny serial... absurd na porządku dziennym, strach myśleć co dalej odwalą... byle tylko serialu mi nie zniszczyli, bo się naprawdę wkurzę...

ps. ja już nie wiem co z Vanessą... chciałabym mieć chociaż pewność, ze z nią wszystko w porządku i po prostu nie ma kiedy siedzieć.

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie pożyjemy zobaczymy ;)))
SS jest specyficzne;) a Turki wiesz jakie są potrafią spartolić nawet najfajniejszą fabułę ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

no dokładnie...
Turki mają talent do seriali ale tez do ich spartolenia :P

Tak, niestety... A najgorsze jest wtedy, gdy serial jest genialny, a oni go zepsują.

użytkownik usunięty
jagodajulia

dokładnie... mi zawsze jest przykro jak zepsują serial, który naprawdę polubiłam... niestety... co poradzić.

Mi tak samo. I chyba jeszcze nie oglądnęłam takiego serialu, którego mi nie zepsuli...

ocenił(a) serial na 8

a tu mamy fragman przetłumaczony.....

https://www.youtube.com/watch?v=nsDzXeYCf1Y

a mnie się nasuwa po pierwsze ile będzie odgrzewanych kotletów w tym odcinku i jaki będzie rating w sobotę....
Meric, Meric.... chyba ciągle zadaję retoryczne pytania ogarnęłaś się już czy jeszcze nie;)))))
hahhaha ja mawia moja osobista terapeutka ;) - meric zrobiła ksero scenariusza pierwszego sezonu, posprawdzała pod odcinkami co się fanom podobało i zapodaje prawie to samo tylko w troszkę innym opakowaniu hahahhaha;)))) i dziwić się, że mam potem deja vu;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hi.
Jaki " przecudny " zwiastun.
Juz nie mogę się doczekać piątku :))

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ja sie dzis wyspie ;) bo do tej pory po nicach nie spalam,czekajac na fragmenta... choc nie spac nie moge,bo odcinnek

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siemka u mnie pogoda chyba była taka sama jak u wszystkich bardzo mglisto...

oglądnęłam ten zwiastun i chyba nie chce mi się oglądać odcinka na żywo w piątek
teraz chyba będę musiała walczyć sama ze sobą żeby to włączyć, czuję że będzie nudnoooo...

Ale za to wrzucili nowe odcinki słodkiej zemsty, klasy wyższej i KS więc mam co oglądać :D

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Hello, nie napisze,ze dobry bo bym nic prawdziwego napisala... U mnie jest zle a nawet gorzej... Czasem mam ochote rzucic to wszystko i isc...

Z serialami mam tyly,nawet nie mam kiedy nadgonic... po fragmencie na ktory czekalam z uteskniem mam wrazenie,ze zaczynamy konczyc troche juz watki

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Siemka.
Oj nie dobrze , że źle u Ciebie się dzieje.
Życzę szczęśliwego rozwiązania problemów.

Tez mi się tak wydaje , że próbują pomału kończyć.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ja nie wiem czy to nastapi...na te chwile wszystko sie we mnie kumuluje kiedys wybuchnie.... codzienie mam lzy w oczach jak wracam do domu

użytkownik usunięty
Marg_

hej Marg ;)
mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie w końcu ułoży, trzymaj się :*

co do kiralika, Wy tak na serio, że będą kończyć ? ;oooo

ocenił(a) serial na 5

A wez ja powoli sie gotuje w srodku... ale dam rade ewentualnie gdzies swe zale wylejee...

No po takim fragmencie to chyba sie szykuja na rychly koniec

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello ;) No szał radości z powodu fragmana macie niesamowity ;) co Jedna to lepsza w złośliwości ;)))) hahahhaha
trzeba to traktować jak komplement wszak na mówią " złośliwość domena ludzi mądrych " ;))))

Ze stron zagramanicznych dowiedziałam się, że ponoć Meric wrzuciła chyba na insta zdjęcie jak pracuje przy biurku i podpisała go " NIE STARAJCIE SIĘ DOSTAĆ DO MOJEJ GŁOWY. BĘDZIECIE W STANIE ZNALEŹĆ TAM TYLKO BAŁAGAN" - to cytat z Meric hahahhahah;)))) glebłam nie wstaję ;)))) jaka szczerość ;))) może jej ktoś napisze, że to, że ma bałagan to wszyscy wiedzą tylko ona chyba się na końcu o tym dowiedziała;)

Kochane widzę, że przewidujecie koniec serii.... eeeee jeszcze nie.... na razie prorokuję pogodzenie protów part. 1 potem pół odcinka będzie kolorowo, a potem znowu kabooom.... i resztę znacie.... to standard turecki.
Meric nawet z tym plagiatem Omusia zrobiła odgrzewane kotlety..... - odcinek 35-albo 36 - Gallo i Vanii- też ją wtedy oskarżał o plagiat ..... hahahahhaha ..... no Meric muszę się z tobą zgodzić w całej rozciągłości...to jest mega bałagan, żeby nie powiedzieć stajnia Augiasza hahahahha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemanko :))

U mnie zimno i wietrznie.

Stajnia Augiasza to przy Kiraliku mały pikuś ha ha

Miłego wieczoru życzę.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahahahah ma meric polot trzeba przyznać ;) żeby tak napisać o sobie.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hi.
Dziewczyny przetłumaczyły już cały KPA i wrzuciły 2 odcinki pod rząd.
Podejrzewam ,że odcinki będą pojawiać się codziennie.

Jak mi się uda to zrobię sobie dziś maraton z Enginem.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;)
Oj to ja sobie zrobię chyba urlop z KPA ;))) hahhaha mam do obejrzenia od 13 odcinka ;))) ale super, bo nie będę musiała czekać na kolejne przetłumaczone odcinki;)
Na razie muszę nadrobić GF, bo mam tyły o Sili nie wspomnę.... a jeszcze chciałabym zobaczyć klasę wyższą już mam 3 odcinki do obejrzenia..... hahahha, ale mi się narobiło zaległości w turecczyźnie.. cóż życie realne mnie przycisnęło i puścić nie chce ;)
A od wczoraj wyjątkowo muszę się kopać z tym życiem ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No Ja też ostatnio zalatana jestem , więc ogarniam pomału.

Ojj życie,życie :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hejka;)
No właśnie życie realne strasznie nas wciągnęło ;)
Ja oglądam teraz GF ale dopiero 69 odcinek- polski na vod, muszę się pośpieszyć, bo mi skasują ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja właśnie ogarnęłam 77 i 78.
Jestem na bieżąco.

A to kolejny zwiastun serialu z Tubą .
Fajnie się zapowiada.

https://www.instagram.com/p/BMCL7PZjSgb/

Czy widzisz jeszcze jedną znajomą twarz?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hello ;)
Ja na razie stanęłam na 70 ;) przez weekend powinnam być już na bieżąco ;)

Zwiastun fajny;)
No i jest nasz ulubieniec " głęboko jak najgłębiej" no jakżesz by mogła nie pamiętać tatusia Zeynep ;)))) z kontraktu ;)))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Witajcie w ten zly dzien... zdycham,ojj zdycham lepek boli nie lubie tego...

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Hi.
Oj moje borajstwo.
Mnie tez coś głowa dziś boli .

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

oj siostry, coś źle znosicie to oczekiwanie na nowy odcinek kiralika... nic się nie martwcie... TO JUŻ JUTRO, od razu się lepiej poczujecie ;DDDDDD

ocenił(a) serial na 5

Ha ha ha :)))))

Ty wiesz jak poprawić humor :))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

do usług :D

ocenił(a) serial na 8

hahhaha Gina Twoje poczucie humoru mnie dziś rozwala ;)))

PS. Właśnie dlatego martwię się o Vanessę, czasem znikała na 2 tygodnie, ale na 3 .....oj miejmy nadzieję, że wszystko ok.

użytkownik usunięty
Margoargo

cieszę się :DDDD

no niestety pozostaje czekać.. liczę, że za niedługo się pojawi ;pp

widzę, że dziś spokojnie na forum.. a więc siostry, dobrej nocy ;))))))))))))))

ocenił(a) serial na 8

Właśnie z utęsknieniem czekamy na pojawienie się Vanessy ;)

A dziś jesteśmy w letargu ;)))) i mało piszemy na forum... Gina to wszystko z emocji..... jutro kiralik ;))))))) hahahahha znowu żarty się nas trzymają ;)

A wiecie, że w Turcji nie będą zmieniać czasu i teraz odcinki na żywo seriali będą u nas o 18 - tej ;) to taka dygresja ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hello :D
oo, właśnie się tak zastanawiam czy zmieniają czas czy nie... miałam sprawdzać na internecie nawet... dobrze wiedzieć.. przynajmniej odcinki będą szybciej wstawione w dniu premiery... tak to czekałam do godziny 22...
ciekawe komu będzie się chciało teraz oglądać na żywo o takiej porze... hmm ;p

życzę miłego dnia ;)))
UWAGA, 7 godzin i 35 minut do nowego odcinka kiralika... czujecie to napięcie? na pewno tak :D

ocenił(a) serial na 8

tak wyczytałam, że Turki czasu nie zmieniają, więc będzie wcześniej SS;))

Oj Kobieto..... z emocji już nie mogę sobie miejsca znaleźć co to będzie, co to będzie...... jak wytrwać do dzisiejszego odcinka ;)))))) hahahhahahaha;)

ocenił(a) serial na 8

Witam
w ten brzydki zimny jesienny dzień...

No ja się po prostu 20 doczekać nie mogę haha, ale żeby nie było
to relacje też Wam dzisiaj zdam mimo, że nie mam parcia na oglądanie...

A jeszcze dzisiaj wkurza kurier, zaraz wścieklizny dostane...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Siemaneczko.

U mnie tez zimno i pada deszcz.

Ledwo już usiedzieć mogę z tych nerwów.
Ja chcę już 20 ha ha

Relacja na żywo mile widziana :))))

Co to za kurier?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A plaszcz mial przyjść na szczescie przywieźli :)

użytkownik usunięty
Gosilek

kobieto, Ciebie to kwiatami powinny obsypać za to, że oglądasz ten serial na żywo...z własnej i nieprzymuszonej woli, szacun ;DDD