Mam jednak nadzieję, że nie będzie to takie zauroczenie, jeśli w ogóle, z wzajemnością. Wlałbym by to Beata była tą rozsądniejszą, ale nie tylko ze względu na Małgosię.
Będą musieli przenieść emisją na wieczorne godziny :P
Albo dwie równoległe wersje: "Klan-family" po południu i "Klan-hardcore" w nocy :D
Adaś Mackiewicz owinie swoimi mackami Beatke :D.Małgosia za smarkata jest,zachowuje się jak dziecko,nie dziwie się,że Adasiowi wpadła w oko dojrzała kobieta,pani mgr farmacji :P.
Póki Małgośka do łożnicy nie dojrzeje to się Adaś mamusią pocieszy, swoją drogą mamusia też niczego sobie :P
Tylko co Rafalski na to? ;)
Ciekawe jakby Jasiek zareagował? W Końcu Adam jest tylko o pięć lat starszy od niego.
Poza tym Miłosz i Julka może i odegrali to dobrze. Ale jak jej nie lubię, tak od czasu gdy przy tym udzielaniu pomocy Bajce jakoś mniej działa mi na nerwy. Za to Miłosz coraz bardziej. Wielka awantura o książkę! A Bożena to też tylko jedno ma usprawiedliwienie na nią, bo wiele przeszła :/
Tak jak on grał na jej uczuciach (wiemy że było inaczej) ale wg niej. Tak ona teraz pokaże foszki i książkę będzie trzymać, no ok.
Proponuje być Adam pracował z salonie Bogny - w ten sposób wróciła by do serialu i mogła by być świadkiem romansu Adama i Beaty:)
ależ ta Małgosia mi się dziś podobała, piękna buzia, piękne nogi, alez bym jej robił minetke dzień i noc. zresztą ta julka tez ma dupcie fajna. piepszylbym obie
Bardzo dobry odcinek . Aga w ministerstwie fajna scena , minister trochę jak dawniej , ale jednak , ponadto stanowczość Agi w sprawie urlopu też OK. A potem w wątku było tylko lepiej-czyli powrót Marty oraz Rutki-super pomysł i scena konfrontacji, Marta jak zawsze powiała czarnym charakterem, powrót Rutki też w dobrym stylu, wyszło to dość ciekawie, podobnie Aga-zapowiada się grubo jak filmik wycieknie, jeszcze podrasowany. Ponadto zaskoczenie w postaci powrotu Chwościka -fajna scena w sądzie z kwiatami, koniec pewnej ery Klanu- ale jest i dalszy ciąg czyli Potęga głosu -pewnie jeszcze więc o Tomku usłyszymy, scena z Rafałem też w porządku, choć moment z telefonem od matki Tomka wpierw wyglądał dość pesymistycznie, ale jednak nie.Na spory plus znów Beata, scena z telefonem bardzo fajnie zagrana, w tym rozmowa z Piotrem, potem w Spa też fajnie, a końcówka na duży plus, reakcja Adama i sam masaż, a wcześniej kadr na majtki hah bardzo pomysłowo ze strony scenarzystów:) Była tez dziś podrasowana Małgosia, która troszeńkę znów zagrała, Adam widać trochę się zaczyna plątać, więc będzie się działo. Pozytywnie też poranna scena Bolek i Miłosz ze spinkami i o Barbarze, podobnie scena w Karczmie-fajnie , że ją pokazano, wspomniano tez o Rutce, nie wiem czy nie przypadkowo.No i sceny na Truskawieckiej z Bolkiem , który dziś w każdej scenie wymiatał, Paweł też ostanio lepiej, dziś nawet fajnie zagrał, Pawełek też w miarę, choć temat Topolina nudnawy, pojawienie się Wigi w sumie neutralne
U Pawła dziś w porządku, sceny z Bolkiem, Juniorem i Wigą ok. Jak piszesz że nie przypadkowo wspomniał o Rutce to może masz rację. Jeśli wyjdzie że Rutka maczał palce w tej intrydze Marty, (swoją drogą zachowała się jak kretynka na tym parkingu, i ten śmieszek idiotyczny) Bolek może go odsunąć od udziałów i zacznie działać z Barbarą w karczmie, co jeszcze bardziej ich do sb zbliży. :) Jestem dumny z Olki! Fajne pojawienie się Chwościków. Może wątek będzie nadal, z tym że już wokół konkursu piosenki. Beata z Adamem nawet... chyba tak jak wczoraj pisałeś jest ona najmniej stabilna. Obawiam się że posunie się dalej. Odcinek dobry!
Marta rzeczywiście dzisiaj zachowywała się jak szalona, jakieś szopki urządza ze swoim facetem. A śmiech psychiczny, w sumie Herbuś bardzo dobrze odgrywa tę rolę.
Oglądam jeden odcinek na dziesięć, a i tak od razu wiem, o co chodzi. Zastanawiam się czy zacząłem tak szybko kojarzyć czy też serial zrobił się taki nieskomplikowany. :)
A Beata - cóż, rzeczywiście trudno traktować jej postać poważnie.
Co do ostatnich odcinków i nowych na jesieni, to mam nadzieję, że Paweł porzuci wreszcie doktorkę i da ponieść się szalonemu romansowi z matką przyjaciela syna. Może parę lampek koniaczku przywróci mu odwagę. :)
Oby twórcy się zdecydowali na taki krok. Do tego w tan mogliby pójść, np. Michał ze Stecową.
Według mnie Barbara i Paweł nie będą razem. A nawet jeśli wyniknie między nimi jakiś romans to ona się nim zabawi i rzuci go, tak samo jak czyniła to ze swoimi poprzednimi facetami.
Oby nie byli razem, Wiga ma przynajmniej naturalną kobiecość, a ten chodzący botoks to jest żenada, w ogóle sposób jej mówienia, gesty, dajcie spokój. Sztucznota i nic więcej. Wiga poza tym wygląda, że w łóżku może być niezła.
Ano wygląda na to, że Wiga w łóżku jest niezła. Przynajmniej tak wynika z jej rozmów z Pawłem i z ich zachowania :D
w którymś odcinku sprzęt Pawła nie chciał stanąć i doktor uciekł z mieszkania Wigi,ale widocznie to się zmieniło :P
Pamiętam, raz tak było. Ale potem Koniaczek się poprawił, jak Junior na zawody wyjechał to Paweł się trochę jak napaleniec zachowywał :D
A ja czekam na jakąś nową świeżą twarz. Ewentualnie - na powrót Aliny.
Tyle postaci mogło się pojawić, o których tylko mówiono - matka Ramony, pierwszy mąż Wigi, córka Leopolda, córka Aliny...Matki Rafała nigdy nie widzieliśmy (Janusz ma jakąś rodzinę?) Zmarnowany potencjał...
Pierwsza kochanka Rafalskiego mogłaby się też pojawić.
Wątek Julii Skirgiełło też został zawieszony, a przecież Rafał był jej kuratorem...
Fenomenalny odcinek. Już od początku zapowiadało się,że Julka da czadu ,ale końcówka rozwaliła system,super scena ,muzyka,gra Julki ,pokazanie tego z daleka i z bliska i zakończenie,które nie wiadomo co przyniesie. Wcześniej też dobre sceny w Stadninie ,lekko tajemniczo oraz w domu Julki z tą książką,minami rozmowa z ojcem ,wyszło to bardzo fajnie.Scenarzyści bardzo się postarali z rym wątkiem.Inne jednak też dobre. Beata rozanielona na Sadybie w rozmowie z Elą -dobry zabieg ,fajnie zagrany,nawet ta szminka pasowała.Podobnie bardzo dobrze Michał i Oscar o firmie i Sandrze ,duzy plus za scenę na Sadybie z Oscarem i Jurkiem ,fajna gra aktorska Eli na temat Sandry i potem też spoko Michał i Zyta o Sandrze ,wszystko dość logicznie powiązane bez przegadania , w tle wyjazd na Białoruś -czy podróż na pewno będzie bezpieczna i powrócą cali? Ponadto jakby nowy wątek doktor Piotr w Elmedzie,spoko scena ,potem pacjentka z facetem ,podejrzewam,że powiązane będą te wątki,dojdzie do jakiejś bójki itp.Na plus wątek Agi -bardzo dobra scena w Ministerstwie ,inna niż zwykle ,inaczej zagrane emocje ,fajnie ,podobnie ciekawe sceny z Zosią,szczególnie konfrontacja z Martą w kawiarni,dość ciekawie ,nieprzegadane,dynamicznie,dobra muzyka sporo plenerów -szczególnie w Stadninie .Dziś odcinek bardzo zaskoczył swoim fajnym poziomem.
Julkę należy unieszkodliwić. Dobry odcinek całkiem, ale dzisiaj w ministerstwie wkurzyła mnie wisząca niebieska unijna szmata do wycierania podłogi. O ile nie lubię bachorka Agi to dzisiaj dobrze wygarnęła tej Marcie.
Boża! jak ja się tu dawno nie wypowiadałem.. XD A więc ostatnie odcinki śledzę. Co mnie wkurza chyba pisałem. Jeżeli chodzi o dzisiejszy, to chyba dla Agi skończyła się juz praca w ministerstwie, gdyż w realu platformersy za takie coś to lecą głowy XD
Co do całej reszty Beata chyba zabujała się w tym nauczycielu. A wątek Michała zostanie pewno przeniesiony do września.