PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc
JuKi20

1 chyba jakaś operacja dzięki której ma odzyskać sprawność, ale jaj się pogorszy i zapadnie w śpiączke.
2 Nie, chociaż okłamie cristiana, że jest z nim w ciąży, bo on przyłapie ją z Isidrem
3 Do ślubu Javiera zmusi Patricio dla dobra śledztwa
4 Chyba nic (wydaje mi się, że jest na ślubie Reiny i Javiera), bo jakoś mi tem wątek umknął
5 Tak z trojaczkami :)
6 Chyba się domyśli jakoś tak po odczytaniu testamentu jego ojca
7 drugą tak, później jeszcze urodzi synka :)
8 Lazaro ją odnajdzie i jej powie
9 Pijana Jacki wyzna mu prawdę
10 Greta zostanie "uśmiercona" przez rodziców, żeby nie poszła siedzieć

ania39811

mam pytanie: czyli Juanjo, Supremo i Estefania mieli wspolnego ojca? A Asuncion była matką Reiny i kogo?

jola_51

tak mają wspólnego ojca i 3 matki. Asuncion to matka Reiny i Suprema

ania39811

dziękuję

ania39811

A kto jest szefem Smith?

marlenaaa223

Supremo :)

ania39811

A co to za gościu co na przyjęciu mówił ze jego będzie diament co jego łączy z reina i z kad się znają.. Dzięki aaa supremo tak myślałam

marlenaaa223

to też Supremo, tylko pod innym (fałszywym) nazwiskiem ;)

ocenił(a) serial na 8
ania39811

On udaje jakiegoś wielkiego handlarza diamentów pod tym nazwiskiem. Wcześniej już znał go Octavio i robił z nim też jakieś interesy.

ocenił(a) serial na 10
JuKi20

1. Greta będzie chciała odzyskać władzę w nogach i przejdzie operację, ale podczas rozmowy z Reiną jej stan się pogorszy i zapadnie w śpiączkę.
2. Nie, Connie nie będzie w ciąży. O ile dobrze pamiętam będzie wychowywała dziecko Victora i Alicii.
3. Nie wezmą rozwodu. Steffi się powiesi, więc Javier zostanie wdowcem. Javier weźmie ślub z Estefanią, ponieważ Supremo wyda mu taki rozkaz. Chodzi o pozyskanie informacji na temat handlu diamentami.
4. Ramon? O ile dobrze pamiętam - nic z nim nie będzie. :) Tj. będzie z Lazarem.
5. Tak, urodzi trojaczki. ;D
6. Javier będzie się tego domyślał, ale ostatecznie Supremo mu powie, że Smith jest jego matką.
7. Tak. Kiedy napadną na nich jakieś zbiry Asuncion zostanie postrzelona, Clara porwana, a Reina poroni. Ale zajdzie w kolejną ciążę.
8. Powie jej o tym Lazaro. O ile dobrze pamiętam ;D
9. Jackie mu o tym powie. Bo kiedy ją znajdą nie będą wiedzieli, że to córka Grety i Lazara. To wyjdzie później w praniu. ;d
10. Okaże się, że Greta będąc w internacie była poniżana przez "koleżankę" i ją zabiła. Susana i Steffi wpadną na pomysł, aby upozorować śmierć Grety, żeby ta nie poniosła za to kary.

magazynier_48

Co się stało z żoną Christiana?On ją zabił?

ja1302

Chyba Camila, a on jej pomógł

ania39811

Dzięki :)

ja1302

nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 8
ania39811

To Camila też kogoś zabiła? W tej rodzinie są chyba sami zabójcy oprócz Clary i Reiny.

Ramiro_29

Camila zabiła żonę policjanta, Reina strzelała do Victora, Javier oddał drugi strzał i nie ma pewności co do tego który strzał był śmiertelny ;)

ocenił(a) serial na 8
ania39811

No to w takim razie prawie sami zabójcy są w tej rodzinie tylko oprócz Clary, ale Susana też chyba nikogo nie zabiła.

Ramiro_29

ale chciała ;)

ocenił(a) serial na 8
ania39811

Na początku chciała zabić Reinę, dobrze, że potem już z tego zrezygnowała.

Ramiro_29

Clara to jeszcze dziecko...całe życie przed nią :D

ocenił(a) serial na 8
Borysoth23

Tyle, że w serialu nie pokażą jej późniejszego wieku.

Borysoth23

będzie wychowywana w "normalnej" kochającej się rodzinie, a nasi mordercy nie mieli szczęśliwego dzieciństwa co wpłynęło na ich psychikę ;)

ocenił(a) serial na 8
ania39811

Dokładnie tak, Clara ma wielkie szczęście, że ma takich kochających rodziców. Z pewnością w takiej szczęśliwej rodzinie nie wyrosłaby kogoś takiego jak np. Estefania. :/

ocenił(a) serial na 8
ania39811

Mi sie podoba para Smith/Fernando. Juz sie nie moge doczekac odcinka w ktorym ona sie dowie ze to jest jej szef. Ciekawe jak zareaguje ze to jej szef kazal sie jej przespac z samym soba. Ja bym go chyba zabila :)))

monia198923

odejdzie z pracy ;)

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Ja ją uwielbiam najlepsza para <33
A przynajmniej najciekawsza ;))
Dużo się dzieje w ich wątku <33