moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Kuro 2.
Ogladalam wlasnie raw kuro 2 i powiem wam ze nowy lokaj nie ma juz tego usmiechu co sebastian i w ogole wszystko wyglada tak samo jak w kuroshitsuji 1 ale zobaczymy, nie bede teraz tego nawet oceniac bo jest po japnsku lmao
Dno i wodorosty. Masakra. Panicz jest denny.
Claude jeszcze jakoś ciągnie, ale aż strach się bać.
Brakuje mi tego 'Szebastien!' krzyczanego przez Maayę Sakamoto! >.<
Oglądałyście nowy sezon Black Lagoon?
Ten szkrab to jakiś mega psychol. Nie dawajcie tego młodszemu rodzeństwu zamiast wieczorynki, jeszcze wezmą przykład i obudzicie się ślepi =P
Ciele mam nadzieję, że to nie plotki z tym Twoim powrotem, bo inaczej będzie mi ciężko wytrwać do końca.
Nowy lokaj nie ma w sobie na razie nic ujmującego, poza wygladem.
Sebastian <3
Dziwne to ;S
Paniczyk widać wychowywany bezstresowo -o-
To było mocne, trzeba przyznać. Z drugiej strony byłoby śmiesznie gdyby teraz Sebas wrócił xD cały ten raban w fandomie okazałaby się GUPI ^'
Gdzie jesteś, dawna Yuu-chan, o gdzieeeee?????????
Kopnę się w dupę i wtedy pójdę oglądać. xD Życzcie mi powodzenia.
WRÓCIŁ!!! to dobrze ze Sebastian i Ciel zyja bo ten blond panicz jest irytujący. cofam to co napisałam wcześniej bo dopiero teraz widziałam całość subbed LOL
ps. nie oglądam black lagoon ale nudzi mi sie w lipcu więc się zastanawiam czy nie zacząć ha ha ha
Yuzu ja Ci zawsze mogę pomóc, bo samej może być Ci ciężko ;D
Black Lagoon? Jak na razie pierwsza seria leży u mnie w planach xD
Lool. Rozumiem że tylko ja widziałam oba sezony i siedmioepowe omake?... czuję się samotna >.<
Yuzul, Tyś duma nasza i ozdoba xD pomóc trzeba~!
O MÓJ BOŻE.
Największy ostatnio przeżyty szok.
CO MÓJ RUKSON ROBI W TYM OPENINGU?! Tosz to moje Gazetki najukochańsze są... oddychaj, Yuzuki, oddychaj... defibrylator by się przydał.
~po pierwszym epie Kuroshitsuji 2~
O mamo, o mamo, o mamo, o mamo! *excited* o mało co nie zemdlałam. Sebuuuuś <3 już zapomniałam, jak on może działać na taką niewinną szesnastoletnią dziewoję, jak ja.
Ten blond dzieciak conajmniej mnie zirytował. Jest wkurzający. W ogóle, o co mu chodzi?! No i ten jego Butler. Nawet głos Sakuraia tu już nie pomoże.
Może to anime zostało stworzone po to, by przypomnieć nam wspaniałość Ciela i Sebusia? xD Takie porównanie do tego. Ach, Sebuś<3 *fangirl mode: ON*
Serduszko dla niego. <3
moją najukochańszą postacią jest Lau! Potem Sebastian oczywiście :)
i.. strasznie mnie interesuje cóż to będzie się działo w 2 części. bo tak jakby Sebasitan chciał wskrzesic Ciela, tak? nie? tak?
WIELKI COME BACK Z ECCHICONU~! :D
Yuzul, znowu te imperialistyczne cukierki uderzyły Ci do głowy widzę xD
Mnie zastanawia, czemu chce go wskrzesić o.OO bo przecież sam go doprowadził do tego stanu..
Nie, ostatnio nie jadłam tych cuksów. Ale niedawno z wesela wróciłam i trochę piłam, więc może to xDDD
Ja wam mówię, że on go kocha, a nikt tu mnie nie słucha nooooooo! >.<
I jak było na Eccichonie? Mam nadzieję, że chociaż tam organizacja jest dobra xD
Wyjątkowo sadystyczny ta miłość
No co ja mam Ci powiedzieć... fajnie nawet :D tyle że ta pogoda totalnie odbierała chęci do czegokolwiek >.<
Nie powiem, kilka paneli niezłych, konków też, ekipa zajebista -> przez 3 dni konu spałam 1,5h i to przypadkiem <lol> nie było czasu na spanie.
Sadystyczna, ale silna.
Widziałyście drugi ep Kuroshitsuji II? Mnie osobiście... nie podobał się. Był wymuszony. Poza tym... czy ktoś może mi wyjaśnić co się stało bo nic nie kapuję? ://
Emm.. to taki jakby off top od ogólnego wątku, nie? Że Ciel i Sebas, że tak lolaśnie im i w ogóle.
widziałam!! beznadziejny! co to było w ogóle, rozumiem ze na początku pierwszej serii mogły być tego typu epy, ale teraz ... ewwwwwwwwwwwwwww nie mam pojęcia o co tam chodziło ale wiem jedno: MASAKRYCZNA NUDA, nawet sebastian nie uratował całości.
Ani seksu ani mordu, ani tajemnicy.
Tylko łapanie gołębi przez Sebka było fajne xD
to by było niezłe ale ja jestem realistka więc licze na małe yaoi na linii butler-dziecko lol
Nie no, to by było przegięcie! A mały hentaj na linii Lizzy-Ciel? :DD albo Lizzy-Alojz? xDDD
no nie wiem czy przegięcie ha ha ha licze na jakiegoś bonusa, z resztą jeżeli wezmą przykład z junjou romantica (czy jak sie to pisze lolz) to moj scenariusz jest całkiem realny =P
Lizzy i Alojz do siebie pasują. Niech zostawi mojego Ciela, bo ona mnie irytuje >......< grrrrr
Ten drugi Butler jest żałosny, nie chcę go w parze z Sebkiem >.< znajdźcie kogoś lepszego! xD
Najlepsze na Ecchiconie.. dziewczyna robiła Ciela i jak myślicie, kto się jedyny zwracał do niej per 'Cielak'? xD
Sebastian jest do nas do pary <3 do naszego haremu <3
Żadnego Yaoi i żadnego ecchi. Nie chcę oglądać lizających się chłopców albo fruwających majtek jakichś zakonnic, o! :O
No cóż, może za tydzień będzie mhhhroczniej w końcu Grell i Undertaker wracają <3
A Alois i Clause do budy (powtarzam się jakby nie było)!
Fruwające majtki zakonnic akurat już były xD
Grell i Undertaker <3333 i'm soo horny <lol>
Undertakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! <33333333333<3333333333
*piszcząc, godnie wykonuje zadanie największej fanki* uiiii :D
Łe tam. Majtki mu się nie spodobają. Chyba, że miałby je nałożyć na siebie Sebuś ^______^
Zaraz zacznę gwizdać, zupełnie jak w klubie go-go. Co jeszcze, Yuzul, pięciodolarówki zębami wkładać? ;D
lol2 widzieliscie nowy ep raw, ja zobaczylam 5 sekund i czekam na napisy hmmm ciekawe czy będzie lepszy od ostatniego gniota (inaczej sie nie da tego nazwac) lmao
Jaki listek, jaki listek?! Co Ty chcesz z Sebusia zrobić - Tarzana? Fuj. xD on nie człowiek pierwotny, on Demon *niekontrolowany napad podjarki = cieknie mi po nogach*
Choć wolałabym czarne, obcisłe, krótkie bokserki... opinałyby się na tym tyłeczku... *piiiiiiiiiiiiip ---- cenzura*
Łohohohoho! xD
Listek łatwiej zdjąć nie znacie się :O *foch*
Ale bokserki też brzmia nieźle :O
Ja nie oglądałam, czekam aż z łaski swojej zrobią suby ;p
Właśnie wczoraj coś mi odbiło xD za dużo zboczonych mang, wiecie... xDD ale przystopuję, bo jeszcze nam temat zamkną ;D
Też rawów nie oglądam, bo potem będę wiedziała o co chodzi i nie będzie takiej frajdy z napisami oglądać ^^
Planuję dziś na nowo looknąć Durararkę i wreszcie ją dokończyć(!) xD