Kuroshitsuji

2008 - 2009
7,8 9,9 tys. ocen
7,8 10 1 9903
Kuroshitsuji
powrót do forum serialu Kuroshitsuji

moj to Grell i Sebasian :] ...............................

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Kuro 2.
Ogladalam wlasnie raw kuro 2 i powiem wam ze nowy lokaj nie ma juz tego usmiechu co sebastian i w ogole wszystko wyglada tak samo jak w kuroshitsuji 1 ale zobaczymy, nie bede teraz tego nawet oceniac bo jest po japnsku lmao

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Dno i wodorosty. Masakra. Panicz jest denny.
Claude jeszcze jakoś ciągnie, ale aż strach się bać.
Brakuje mi tego 'Szebastien!' krzyczanego przez Maayę Sakamoto! >.<
Oglądałyście nowy sezon Black Lagoon?

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Ten szkrab to jakiś mega psychol. Nie dawajcie tego młodszemu rodzeństwu zamiast wieczorynki, jeszcze wezmą przykład i obudzicie się ślepi =P
Ciele mam nadzieję, że to nie plotki z tym Twoim powrotem, bo inaczej będzie mi ciężko wytrwać do końca.
Nowy lokaj nie ma w sobie na razie nic ujmującego, poza wygladem.
Sebastian <3
Dziwne to ;S

ocenił(a) serial na 9
kathi

Paniczyk widać wychowywany bezstresowo -o-
To było mocne, trzeba przyznać. Z drugiej strony byłoby śmiesznie gdyby teraz Sebas wrócił xD cały ten raban w fandomie okazałaby się GUPI ^'

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Gdzie jesteś, dawna Yuu-chan, o gdzieeeee?????????

Kopnę się w dupę i wtedy pójdę oglądać. xD Życzcie mi powodzenia.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Życzymy, purin~! <3

ocenił(a) serial na 8
Eriis

WRÓCIŁ!!! to dobrze ze Sebastian i Ciel zyja bo ten blond panicz jest irytujący. cofam to co napisałam wcześniej bo dopiero teraz widziałam całość subbed LOL

ocenił(a) serial na 8
nNesti

ps. nie oglądam black lagoon ale nudzi mi sie w lipcu więc się zastanawiam czy nie zacząć ha ha ha

ocenił(a) serial na 8
nNesti

Yuzu ja Ci zawsze mogę pomóc, bo samej może być Ci ciężko ;D
Black Lagoon? Jak na razie pierwsza seria leży u mnie w planach xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Tak, pomoc jest mile widziana. Serio. xD nawet wskazana! :D

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Lool. Rozumiem że tylko ja widziałam oba sezony i siedmioepowe omake?... czuję się samotna >.<
Yuzul, Tyś duma nasza i ozdoba xD pomóc trzeba~!

ocenił(a) serial na 9
Eriis

O MÓJ BOŻE.
Największy ostatnio przeżyty szok.
CO MÓJ RUKSON ROBI W TYM OPENINGU?! Tosz to moje Gazetki najukochańsze są... oddychaj, Yuzuki, oddychaj... defibrylator by się przydał.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

~po pierwszym epie Kuroshitsuji 2~
O mamo, o mamo, o mamo, o mamo! *excited* o mało co nie zemdlałam. Sebuuuuś <3 już zapomniałam, jak on może działać na taką niewinną szesnastoletnią dziewoję, jak ja.
Ten blond dzieciak conajmniej mnie zirytował. Jest wkurzający. W ogóle, o co mu chodzi?! No i ten jego Butler. Nawet głos Sakuraia tu już nie pomoże.

Może to anime zostało stworzone po to, by przypomnieć nam wspaniałość Ciela i Sebusia? xD Takie porównanie do tego. Ach, Sebuś<3 *fangirl mode: ON*

Serduszko dla niego. <3

nNesti

moją najukochańszą postacią jest Lau! Potem Sebastian oczywiście :)
i.. strasznie mnie interesuje cóż to będzie się działo w 2 części. bo tak jakby Sebasitan chciał wskrzesic Ciela, tak? nie? tak?

ocenił(a) serial na 9
vinejuppiki

Kto wie! *tajemnicza mina*
xDDD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

WIELKI COME BACK Z ECCHICONU~! :D
Yuzul, znowu te imperialistyczne cukierki uderzyły Ci do głowy widzę xD
Mnie zastanawia, czemu chce go wskrzesić o.OO bo przecież sam go doprowadził do tego stanu..

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Nie, ostatnio nie jadłam tych cuksów. Ale niedawno z wesela wróciłam i trochę piłam, więc może to xDDD

Ja wam mówię, że on go kocha, a nikt tu mnie nie słucha nooooooo! >.<

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

I jak było na Eccichonie? Mam nadzieję, że chociaż tam organizacja jest dobra xD

Wyjątkowo sadystyczny ta miłość

ocenił(a) serial na 9
kathi

No co ja mam Ci powiedzieć... fajnie nawet :D tyle że ta pogoda totalnie odbierała chęci do czegokolwiek >.<
Nie powiem, kilka paneli niezłych, konków też, ekipa zajebista -> przez 3 dni konu spałam 1,5h i to przypadkiem <lol> nie było czasu na spanie.

Sadystyczna, ale silna.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Widziałyście drugi ep Kuroshitsuji II? Mnie osobiście... nie podobał się. Był wymuszony. Poza tym... czy ktoś może mi wyjaśnić co się stało bo nic nie kapuję? ://

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Emm.. to taki jakby off top od ogólnego wątku, nie? Że Ciel i Sebas, że tak lolaśnie im i w ogóle.

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

widziałam!! beznadziejny! co to było w ogóle, rozumiem ze na początku pierwszej serii mogły być tego typu epy, ale teraz ... ewwwwwwwwwwwwwww nie mam pojęcia o co tam chodziło ale wiem jedno: MASAKRYCZNA NUDA, nawet sebastian nie uratował całości.

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Ani seksu ani mordu, ani tajemnicy.
Tylko łapanie gołębi przez Sebka było fajne xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

jak nie ma seksu, mordu albo tajemnicy to olewam takie cos. no comment!

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Poczekajmy, liczę na małe yaoi na lini butler-butler :D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

to by było niezłe ale ja jestem realistka więc licze na małe yaoi na linii butler-dziecko lol

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Nie no, to by było przegięcie! A mały hentaj na linii Lizzy-Ciel? :DD albo Lizzy-Alojz? xDDD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

no nie wiem czy przegięcie ha ha ha licze na jakiegoś bonusa, z resztą jeżeli wezmą przykład z junjou romantica (czy jak sie to pisze lolz) to moj scenariusz jest całkiem realny =P

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Mogliby zrobić ecchi oava.... *marzy*

ocenił(a) serial na 8
Eriis

lolz

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Lizzy i Alojz do siebie pasują. Niech zostawi mojego Ciela, bo ona mnie irytuje >......< grrrrr

Ten drugi Butler jest żałosny, nie chcę go w parze z Sebkiem >.< znajdźcie kogoś lepszego! xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Najlepsze na Ecchiconie.. dziewczyna robiła Ciela i jak myślicie, kto się jedyny zwracał do niej per 'Cielak'? xD

Sebastian jest do nas do pary <3 do naszego haremu <3

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Żadnego Yaoi i żadnego ecchi. Nie chcę oglądać lizających się chłopców albo fruwających majtek jakichś zakonnic, o! :O

No cóż, może za tydzień będzie mhhhroczniej w końcu Grell i Undertaker wracają <3
A Alois i Clause do budy (powtarzam się jakby nie było)!

ocenił(a) serial na 9
kathi

Fruwające majtki zakonnic akurat już były xD

Grell i Undertaker <3333 i'm soo horny <lol>

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Undertakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! <33333333333<3333333333
*piszcząc, godnie wykonuje zadanie największej fanki* uiiii :D

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

<rzut czerwonymi majtkami w Undertakera xD>

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Łe tam. Majtki mu się nie spodobają. Chyba, że miałby je nałożyć na siebie Sebuś ^______^

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Zaraz zacznę gwizdać, zupełnie jak w klubie go-go. Co jeszcze, Yuzul, pięciodolarówki zębami wkładać? ;D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

HELL YEAH! Go, go Sebby!
xDDD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Sebuś i czerwone stringi... hmmmmmmm

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Sebuś W czerwonych stringach xDD oh, my zboczeńce!

ocenił(a) serial na 8
Eriis

A po co mu i tak będzie musiał zdjąć ;p

ocenił(a) serial na 9
kathi

No żeby robić dobre wrażenie xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Listek figowy starczy 8D
xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

A to co, Watykan? :D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

lol2 widzieliscie nowy ep raw, ja zobaczylam 5 sekund i czekam na napisy hmmm ciekawe czy będzie lepszy od ostatniego gniota (inaczej sie nie da tego nazwac) lmao

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Jaki listek, jaki listek?! Co Ty chcesz z Sebusia zrobić - Tarzana? Fuj. xD on nie człowiek pierwotny, on Demon *niekontrolowany napad podjarki = cieknie mi po nogach*
Choć wolałabym czarne, obcisłe, krótkie bokserki... opinałyby się na tym tyłeczku... *piiiiiiiiiiiiip ---- cenzura*

Łohohohoho! xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Zamkną Cię, i nie będą im do tego potrzebne cukierki xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Listek łatwiej zdjąć nie znacie się :O *foch*
Ale bokserki też brzmia nieźle :O

Ja nie oglądałam, czekam aż z łaski swojej zrobią suby ;p

ocenił(a) serial na 9
kathi

Właśnie wczoraj coś mi odbiło xD za dużo zboczonych mang, wiecie... xDD ale przystopuję, bo jeszcze nam temat zamkną ;D

Też rawów nie oglądam, bo potem będę wiedziała o co chodzi i nie będzie takiej frajdy z napisami oglądać ^^

Planuję dziś na nowo looknąć Durararkę i wreszcie ją dokończyć(!) xD