moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Moje drogie towarzyszki!
Jako przewodnicząca RuchuWolnychImperialistycznychCukierków(w końcu to dzięki mnie ten ruch powstał XD) oraz Ofiara przeciwnych owej organizacji, jestem niezmiernie i niewyobrażalnie wdzięczna. Wasze słowa ucieszyły mnie jak nic innego. Rada jestem, iż pomyślałyście i o mnie podczas wszczynania buntu. I wreszcie mówię: TAK!
Zróbmy coś z tymi niesprawiedliwymi władzami, które nie tolerują naszych cukierków! Które bezczelnie śmią tłumaczyć nasze anime! W dodatku tłumaczyć w takim pospolitym stylu. Kuroshitsuji Czarnym Lokajem? Toż to obraza!
Off with their heads! xD
Nie możemy dłużej pozwalać się tłamsić w tym temacie. Powinnyśmy piąć się w górę, mierzyć o wiele, wiele wyżej. Rozszerzmy naszą organizację na skalę światową.
Uważam, że to przeciwnicy naszej organizacji sprawili, że mój internet tak mozolnie chodzi, jak ślimak. Jakby chciał, ale nie mógł. Tak! Oni próbują nam przeszkodzić w porozumiewaniu się. Ale ja się nie poddam, będę walczyć! xDD
To co, drogie panie? zakładamy organizację? :D
Będziemy organizować konwnety! bwahahah! Sebascon ^^ Kurocon~ xDD
swięto rewolucji edyszon, święto pracy edyszon, halloween edyszon też musi być! ;P
Tak, na zakończenie Blicza trzeba zrobić jakąś imprezę :D ale jak Ouran się skończy... to świat pogrąży się w żałobie... *pada na glebę i ryczy*
Ej, właściwie to zastanawiające, czy świat się skończy tego 2012.. XDD może Blicz się skończy w 2012 razem z całym światem? Ktoś wie ile ma być odcinków ostatecznie?
To samo mówiłam jak miała się skończyć Tsubasa, że koniec świata i takie tam... jednakowoż tak się nie stało >.< ale stanie się na koniec xxxHOLIC'a, zobaczycie!
Hmm... z Bliczem jest ten kłopot, że on jest bardzo popularny, a jak wiadomo nie urywa się kurze złotych jaj (cytując Siarę z "Kilera"), na razie w planach jest Live Action Movie, a anime będzie trwało tak długo jak manga. Konflikt Aizen-Reszta Świata powinien się rozwiązać miejmy nadzieję w tym roku, ale jeśli Bliczuch będzie tak popularny jak jest to śmiem że wątpię by go skończono.
Czyli nadal będziemy się męczyć. A już myślałam, żeby może nadgonić te odcinki... cóż xD lepiej się nie zabieram za takie rzeczy, to jak porywać się z motyką na słońce xD
Ja Ci mówię, że za jakieś dwa miechy(chyba dwa chaptery Ourana zostały) będzie koniec świata!!! Tamaki już nie będzie Tamaczył! Nekozawa przestanie straszyć i jęczeć! >_________<
Ja znalazłam inteligentną metodę na blicza xD bwahaha~!
Honej przestanie jeść słodycze a Haru udawać że jest chłopcem? xD
Jaką metodę? xD
Przestaną! Kyouya już nie będzie skrobał w tym swoim notesiku, Mori przestanie mówić "A." i bliźniaki nie będą się już... eeee... kochać.
Ściągam epa i przerzucam co 5 sek... widzę wszystkie dialogi i akcję, a oglądanie samo w sobie nie jest takie upierdliwe (jeżeli na drugim oknie ładuje mi się Kuro np...).
Ujuj, jak bliźniaki się przestaną kochać to nam wszystkie yaoistki zwiędną...
Bliźniaki z Ourana oczywiście, jak można ich nie znać ;D są znani na całej drodze anime-manga. W ogóle, znamy kogoś kto pasjonuje się anime i nie zna Ourana? xDD Chyba nie ma takiej osoby... xD
Ciel x Sebuś fajto! ^___^
jest taka osoba lmao to ja !!!!!! ps. myślę że ojcem yukiego z uraboku jest reiga.
Czy Reiga nie jest ciutek za młody? W sensie, miałby jakieś 10 lat gdyby go spłodził. xDDD
Dostałam zawału. Nawet na tym forum z dziesięć tysięcy razy wspominałyśmy o Ouranie! xD
No wiesz Yuzul, żeby nie Twoje odpały to bym nie znała Ourana xDD albo poznała go dopiero za jakiś czas jakby już nic innego nie było :p
Cjelu i Sebasztjan xD Alojs i Klodo~! bwahahaha Eriis ma fazę xD
nNes, to bardzo możliwe. Poza tym Reiga jest bratem Luki, a Tsukumo w następnym epie wreszcie zaliczy Toko. Niestety, nic to nie zmieni, bo Yuki jak był niedorobiony, tak mu pozostanie >.<
właśnie wiem, dziwi mnie tylko jak mając takiego ojca można być aż tak niedorobionym, anyway, może reiga to jednak nie jest jego ojciec. niech w koncu ktos zaliczy kogos w tym anime bo to już 17 odcinek i zaczyna sie robić nudno!
A jak nie ma zaliczania kogoś/czegoś przez kogoś/coś (niepotrzebne skreślić) to już jest nudno? :O
W każdym bądź razie oby tylko to była jakaś para hetero =PPP (a więc dużego wyboru nie mam xD )
Przykro mi, Kathi. Jeśli hetero to tylko Touko i Tsukumo, ale czy to nie przypadkiem rodzeństwo? xDD
W ogóle, Takashiro chyba też leci na Yukiego, nee? Wszyscy się w nim kochają, buu
Tylko Toko ma pociąg do Luki. Ale nie dziwię jej się ^___^
PS. Ja wam mówię, że Reiga nie jest ojcem Yukiego, bo jest za młody! To jest impossible. Choć właściwie... to prawie jak moda na sukces by było...
Ja mam ten problem od samego początku, czy oni są rodzeństwem? Mam teorię na ten temat - oni są już od dawna razem, od kilku wcieleń xD poza tym gdyby byli rodzeństwem mieliby raczej ten sam kolor włosów (prawo anime xD)
Z par hetero dostępny jest jeszcze prawie-Sakuś i jego sekretarka xD
Reiga nie jest ojcem Yukiego, obstawiam Sakashiro i tą pipę.. Yomi!
No co, kazirodztwo teraz w modzie ;DDD A oni nawet nie wyglądają jak rodzeństwo xD
Ja tam myślę, że oni mogli być w związku w poprzdnim wcieleniu i teraz odrodzili się jako rodzeństwo :O Ja tam kibicuję tej parze xDDD
Muszę 17 odcinek w końcu obejrzeć ;)
Hmm, to by było sensowne. Że byli parą wcześniej, a teraz są rodzeństwem. No ale czemu Luka kręci Toko?
Nie sądzę, żeby Yuki był dzieckiem Yomi, bo ona przecież umarła. Ona się tylko bujała w Takusiu, Takuś w niej ale chyba nie doszło do niczego. I wydaje mi się, że Reiga też na nią leciał.
Co za pokręcone anime. xD
A co jak Takuś zaszedł z nią w ciążę, hę?!
Popieram Kathi, popieram totalnie, spójrzcie na Angel Sanctuary, tam też... D ojo, coś nam się podobieństwa mnożą...
No niby jest tam ta Mi... Mi...? no, matka. Ej, a może ona jest córką Takashiro?!
A jak by to niby urodził...
No już wspominałyśmy że to skrzyżowanie angela z vampire + twórczość własna :O
*ładuje w końcu 17 ep*
Oglądało się, oglądało :O ale nie wszystkie odcinki :P
No chyba że Takashiro to obojniak :P
No Luka ją kręci. Kilka odcinków temu było. A może tylko w mandze? Nie no, w anime też!
"Było sobie życie" to jeden z lepszych aspektów mojego dzieciństwa :D:D
Nawet jeśli zaadoptował, to nie byłaby prawdziwa córka ;PP więc się nie liczy! :P
A którą z nas Luka nie kręci, zastanówmy się wspólnie xD
"Było sobie życie" jest fenomenalne xD jak byłam mała to chciałam być tlenem, żeby mi krwinki taszczyły xD i zawsze mnie zastawiało, czemu ten staruszek nie ma brudnej brody? :> jedno z 4 wielkich pytań mojego dzieciństwa xD
Mam pomysł! Poczekajmy 7 tygodni i się dowiemy :D
A mówiłam już, że wrócił mi interneeeeet? I mogę oglądać wszystko co chcę! I czytać wszystko co chcę!
*scena: Yuu-chan biega po łące pełnej kwiatów z bananem na ustach*
xD
Zazdroszczę. Ja tylko czekam do 17, bo zmieniam operatora i wreszcie będę mieć szybszy net. *płomeń pożądania w oczach* Ale cieszę się, że nie wybrałam oferty Netii ;P XD
Mnie nie kręci Luka...
Nie zauważyłąm jakiś aluzji oprócz jednej sceny, ale znajoma mi mówiła że w mandzie ponoć wiraźniej to widać...chlip.
Nie.kręci.Cię.Luka?
Ej no, ja też mam Netię, i czasami faktycznie są przerwy, ale to ok.15 min a potem 1GB normalnie...
Yu jest szczęśliwa, kyaa~!! cieszymy się razem z Tobą ;D
Noo, w mandze jest tego zdecydowanie więcej. Jak Luka może nie kręcić.. jeszcze ten głos!
To nie wina Netii, że nie miałam neta xD w sensie, w jakimś stopniu tak. Bo ja mieszkam w strasznie małym miasteczku i trudno tam o jakiś szybszy internet i są przerwy, wiadomo. To nie takie coś jak Warszawa gdzie mogę mieć łatwo 16 GB bezprzewodowo.
Ale w końcu załatwię sobie 20 GB, już w październiku! Nawet nie zauważę, jak jakiś odcinek mi się ściągnie jak zacznę download. xDD