moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Jakich? Jakich? Kayono? Mayu Shinjou? Yuu Watase? :D
Yuzul wraca do reala, wreszczie :P
O boże ty zboczuchu xD najwięcej autorek znasz tych od zboczonych mang, cio? XDDD
W ogóle. Muszę się podzielić z wami moimi przeżyciami. Dziś przeczytałam 20 chapterów UraBoku(manga) i powiem wam, że jest nieźle :D nawet mnie wciągnęło, hmm. No i chcę następny chapter aż (wow! XD)
Anime też nie jest takie straszne, tylko nie wiem czemu robią ze wszystkiego taki dramat. Bez przerwy wybucham śmiechem(no dobra, może to już objaw choroby psychicznej) i rodzina dziwnie potem na mnie spogląda jak schodzę na dół... ^___^"""" po prostu wszyscy tam... *głosem Nekozawy-senpai* - cieeeeerpiąąąąąąą
Ano... etto.. etto.. demo.. samo tak wyszło! xDD
No bo UraBoku na takie durne nie wygląda.. jest tylko dość wtórne :33 Yuzul, my wszyscy mamy coś z bańką ^' bo kto normalny poświęca tygodniowo ok. 4h na oglądanie kreskówek? A w wakacje 4h dziennie? :D
Nekozawa-senpai jest sexy~!!!
Żeby tylko cztery godziny...
ekhm ekhm! Nic nie mówiłam! xD
PS. Czy Yuu Watase rysuje zboczone mangi? xDDD
No ja dziennie co najmniej 2.. tak do 10ciu <lol>
P.S: A od kiedy "Zettai Kareshi" nie ocieka nagością? xDDD od kiedy Tamahome nie chce przelecieć Miaki, hm? :D
Zettai Kareshi ocieka nagością... Tamahome chce przelecieć Miakę... *dizzy*
...zepsułaś mi światopogląd pięknego shoujo xDD
Bardziej bym podejrzewała o to Tasukiego, hyhyhyhyhy
Nie odzyskasz już straconej niewinności... ;DDD
A idź tamaczyć, a fe xD a nie mulisz <lol>
Tasuki jest mój! <3
Nie będę Tamaczyć. xD
Idę oglądać Durkę. Shizzy <3333 Izaya <333
*ponownie w nich zakochana xD*
Porzuciłaś ich i myślisz, że będą Ci jedli z ręki? pffff, bicza xD
Swoją drogą wybieram chyba jednak Shizzy'iego <3
Chyba bardziej Miaka chciała przelecieć Tamahome niż odwrotnie (nie żeby mnie to dzwiło) :O
A Uraboku to nic specjalnego, ale mimo wszystko fajnie się ogląda. Oglądałoby się jeszcze fajniej gdyby Yuki zniknął z powierzchni ziemi, wtedy i Ruka nie byłby taki denny :O
Tsukumo i Hotsuma <3
Widziałyście już moze 3 ep Kuro 2? Są wreszcie suby ;D
Dokładnie! Jak ten Yuki mnie wkurza, wrrrrr. "Jestem taki biedny, och, ach, wszyscy mnie zostawili, och, ach!" :/ i Luka musi się z nim męczyć >____<
Eriis, nie widziałam jeszcze wszystkim epów Durki więc nie mogę zdecydować którego wolę xD ale tak, myślę, że będą mi jedli z ręki, hyhyhyhy xDD
Za chwilę lecę oglądać Kuro~! <3
Kathi, oni tam wszyscy ją chcieli.. um, ano.. etto... wziąć w posiadanie xD
Ruka~~~!!! <3 Chociaż preferuję wersję Luka ^' I oczywiście Tsukomo, o matuchno, o to jest dopiero fajny koleś.. ;]
Fakt, są suby, nie zauważyłam, zagapiłam się na Księcia Persji :3 też lece xD
Ahhhh!!! Wspaniałe!!! Totally love it! W końcu moje Kuro powróciło. I Grell <3 kocham go. I Sebuś, och, ach. xD
Ale jedno mnie męczy. Czemu Ciel nie znał Grella?! I czemu Madame Red żyje? Ludzie, powiedzcie mi o co chodzi, bo cierpię z braku wiedzy~!
A może tutaj będzie taki myk jak w pierwszy sezonie Haruhi? Tzn odcinki mają chronologiczny sens ale jeśli ogląda się je według określonego klucza?
Idę poczytać forum MAL, może się czegoś dowiem^'
Mnie Haruhi przez to wkurzyła i już nie oglądam drugiego sezonu ;PP
Po prostu biedne Cielę zapomniało o tym, że Queen i Madame Red nie żyje i tyle, o. xD
A ja przeszłam przez Haruhi jak nóż przez masło <byle szybciej xDD>
No tak, stoi sobie Ciele na łące, wącha kwiatki pachnące i zapomina nagle że mu wymarli bliscy ^^
z uraboku to jedynie Zes i Reiga są ok, nistety yuki jest niczym yuuki z vampire knight (czyli powinien byc usuniety z anime lmao) , to anime z Harhi było tak nudne ze zasnelam przy ep3 i juz nie dałam rady ogladac dalej (chodzi mi o 1 sezon, nie wiedziałam nawet ze jest 2).
Popieram, Yuuki z VK jest jedną z najbardziej wkurzających postaci ever. Właściwie jak wszystkie Yuuki ze wszystkich anime. Hm, przeklęte imię.
Haruhi była fajna xD trzeba się tylko było wkręcić w tą atmosferę psychopatii xDDD
Nie wszystkie Juksy były złe xD np Yuki z Fruits Basket nie był aż taki zły, choć też dziecko z problemami xDD
Ale Haruhi miała jeden świetny cytat w tym anime. "Nie interesują mnie normalni ludzie, jeśli jesteś..." itd ^^
Wszystkie! Jak Boga kocham, albo złe albo durne po prostu.
Ciekawe kto ma ten cytat na profilu MALowym, hmmm xDD
Ja tam lubię Haruhi xD fakt, ma coś nietego z głową, ale można się chociaż pośmiać ^
A ja nie cierpię Suzumiyi. :O Jak dla mnie to jest jedno z najbardziej przecenionych anime jakie powstało, K-ON! chyba tylko gorszy. D:
Nie wspominajcie mi nawet o tej śniegowe dziewuszce z vk...Zgiń, przepadnij *cenzura*!
http://i32.tinypic.com/14wyvdh.jpg
Yuuki/Yuki to jak widać przeklęte imię ot co :O
Też nie znoszę K-ON!!! xD takie to tępe że historia. Poczułam się obrażona oglądając to anime.
Haha, fajny gif ;D
A nie mów mi nawet, one wszystkie są koszmarne >.<
Ej no, K-ON jest nawet fajne xDD lasuje mózg i jest zabawne <lol>
Gif zajebisty xDD
A jak dla mnie marny humor, postaci niesamowicie irytujące no i do tego marna kreska ( te dziołchy przypominaja mi chomiki :O)
Gif obrazowo wyjaśnia co bym zrobiła jak bym to paskudztwo spotkała :O
A ja na Chapterze 3 widziałam cosplay z VK xDD lol, pomyśl jakie TO było uczucie ^^
O mamusiu, ja jeszcze trzeciego nie widziałam bo mój głupi internet ostatnio wariuje i nie chce mi ładować anime ani ściągać :// pomóżcie mi~! :((
Może Ci czegoś brakuje? (jakiejś aktualizacji czy coś. Ostanio miałąm podobny problem)
A odcinek 4 taki nudnawy i przewidywalny...Ale w 5 może wreszcie coś ciekawego sie zacznie dziać. >.>
Ujuj.. może u Yuzula jest to samo co ja mam.. >.< totalne skoki, cztery godziny porządnego transferu a potem 15 min totalnego niczego ;///
4rty ep już ciekawszy niż trzeci, poza tym wyglądał obiecująco, szczególnie końcówka :D
Ep laduje sie juz 4 godzine... i nie sadze zeby to byl jakis brak aktualizacji, mam netie, wiec sie nie znam jednak xD ale to pewnie nie to, bo mam obok brata informatyka i gdyby to bylo to, juz zostaloby naprawione xD
C... c...czarny lokaj?!?!?!?! WTF?! Kto to wymyslil? Czemu zmienili, co za.... juz predzej na nasz polski pasowaloby Mroczny Lokaj bo tu nie chodzi koniecznie o czarnego...
PS. Wybaczcie brak polskich znakow, ale wyskoczyl mi blad na klawiaturze i nie moge zrestartowac kompa, zeby naprawic bo laduje Kuro xDD czego sie nie robi z milosci...
Też mam netie >.<
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHA~!
gomen. odruch bezwarunkowy. Mogę potamaczyć za karę xD
Mroczny, Yuzul, to był rycerz xD Robimy plebiscyt na najgłupsze tłumaczenie tytułu? :D
Proponuję :
- wirująca czerń
- this is pasta
- perwoll black magic rezurekszyn
:DDDDD fw mi poprawił humor xD
najbardziej zajebiste (inaczej) tlumaczenie tytulu to oczywiscie 'czarny lokaj' XDXD - zglaszam to jako propozycje..... ps. sorry za brak polskich znakow ale ich nie uzywam (kiedys nie mialam ich i sie nadal nie nauczylam uzywac =//) anyway CZARNY LOKAJ WTF !
To jest zemsta, imperium mści się xD btw, był ktoś na Balconie? :D <jak to brzmi xDD>
Czarny lokaj.. z językowego punktu widzenia to ma sens, ale tak to tłumaczy laik co pół epu ni openingu do Kuro nie widział. Trza się zbuntować i jakoś to zbojkotować. Proponuję zabić temat dechami i odmówić wyjścia póki nie przywrócą Kuroshitsuji!
Towarzysze i Towarzyszki.
Nadeszły ciężkie czasy, ludzie niemający pojęcia o czym piszą burzą nam światopogląd.
Musimy coś z tym zrobić! Nie możemy stać biernie gdy braciom dzieje się krzywda! Za widły! Za krzesła!
Towarzyszko! w imieniu socjalistycznej czerwonej gwardii robotniczej proponuję również zmianę nazwy 'czarny lokaj 2' na przynajmniej 'czarny przystojny lokaj 2' tak aby bohaterski lud pracującej ojczyzny wyzwolił się z jarzma kłamstwa i prowokacyjnych oszczerstw pod adresem kuroshitsuji.
Chwyćmy za widły w imię czerwonej gwiazdy.
Tak! Chwyćmy za widły! Postulaty socjalistycznej czerwonej gwardii robotniczej obejmują poza dodaniem 'przystojny' do tytułu zezwolenie na konsumpcję Yuzulowych Imperialistycznych Cukierków fimy Phantomhive w obrębie zakładu pracy! Kłamstwa winny być ukarane, milicja czuwa, obywatelu czuj się bezpieczny!
Za honor! Za ojczyznę!
i za SEBASTIANA !!! ku chwale wielkiego generalissimusa i ku chwale imperialistycznych cukierków ( już niedługo przestaną być takie imperialistyczne a zaczną być wyzwolicielskimi łakociami ciężko pracującego w imię chwały ludu osładzając życie towarzyszom i stając się przodownikami pracy socjalistycznej a nawet kapitalistycznej!) ^^
Ponad to staną się towarzyszami niedoli osadzonych i zniewolonych przez imperialistyczne władze towarzyszy walczących o lepsze jutro! W imię ojczyzny, Sebastiana i Imperialistycznych Cukierków ..
ave Sebas! ave Sebas! ave Sebas!
nNes-chan, kapitalizm to wróg! Kapitalistyczne świnie na szrot! ^^
ave ave !! Sebastian głosem ludu pracującego! burżuazyjne hordy zostaną zalane czerwoną masą proletariatu! nad takimi gniazdami imperializmu jak usa wielka brytania czy japonia (LOL) powstanie czerwony sztandar z Sebastianem mającym w sercu czerwony płomień wolności. Cukierki z pod znaku czerwonej gwiazdy zostaną symbolem nowej epoki... epoki sebastiana i generalnie kuroshitsuji a nie czarnego lokaja i jego imperialistycznych zapandów!
O M G imperialistyczne cukierki !!!! Eriis u win! HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAH AHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHH! !!!!!!!!!!!!!!!
xD Chwała Sebastianowi i imperialistycznym cukierkom!
http://www.petitiononline.com/mangapol/petition.html
podpisujcie, bo mi wszystkie strony z mangami pozamykają i wielka bida będzie :O
Mówiłam kiedyś, nNes, że my jesteśmy jak mafia, ale lvl wyżej xD
Ok, podpisane, A co poza onemanga.com zamykają?