PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

świetne zakończenie wspaniałego serialu ciekawe czy powstanie film?Wie ktoś coś na ten temat?

ocenił(a) serial na 5
tomeczek174

powstanie film i bedzie totalnym kiczem jak kazde(prawie)odzwierciedlenie serialu!

zakonczenie bylo do dupy!

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Moim zdaniem ładne zakończenie :)-------------------------------------

Bobey

Zgadzam się. Magda miala rację... jak można pisać że zakończenie ładne bo przyjechala do faceta który ja zostawił na pół roku i wrócił jakby się nic nie działo? A gdyby miała dwójkę dzieci to też by byl tak wspaniałomyślny i by zniknął? Proszę was o rozwagę i jednak nie naiwne podchodzenie do życia. Za chwilę będą kolejne konflikty. To nie tak, że jednak sprawa stała się zawiła i rozpadł się związek. Tu będzie dużo sporów, co on ma jeszcze w zanadrzu? Absolutnie na bajkę jak najbardziej.. na realne życie niestety

Bobey

Zgadzam się. Magda miala rację... jak można pisać że zakończenie ładne bo przyjechala do faceta który ja zostawił na pół roku i wrócił jakby się nic nie działo? A gdyby miała dwójkę dzieci to też by byl tak wspaniałomyślny i by zniknął? Proszę was o rozwagę i jednak nie naiwne podchodzenie do życia. Za chwilę będą kolejne konflikty. To nie tak, że jednak sprawa stała się zawiła i rozpadł się związek. Tu będzie dużo sporów, co on ma jeszcze w zanadrzu? Absolutnie na bajkę jak najbardziej.. na realne życie niestety

tomeczek174

W zakończeniu najbardziej podobała mi się....Piosenka końcowa :D
Generalnie to ....film przeciętny, ale dialogi z Sebastianem w roli głównej i muzyka - są genialne.
Wersji kinowej nie chcę widzieć na oczy.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
anka2a

Powinni zrobić tak. Magda i Piotr są już pod jego domem W Zakopanem. On nie zauważył skórki od banana poślizgnął się i skręcił kark po czym zmarł. Zrozpaczona Magda zmieniła płeć. :P:P:P:P

ocenił(a) serial na 3
anka2a

Oczywiście Madziunia i Piotruś są razem no bo jakie by było inne zakończenie? Nie ma sensu nawet tego oglądać :D ale ciekawa byłam jak się zejdą.
Ciekawe akurat, że Madziunia wiedziała gdzie Piotruś udaje yeti.
Serial do bani a o wersji kinowej nie chcę nawet słyszeć. rzygać się chce ;) pozdrówka

użytkownik usunięty
anka2a

Wersja kinowa na pewno nie bedzie tak dobra jak serial. a zakonczenie bylo REWELACYJNE!! "D

tomeczek174

Szczerze mowiac od poczatku wiadomo bylo jak to sie skonczy..ale po tych wszystkich problemach,zachodach itd zakonczenie mogloby byc troche bardziej efektowne,,,a juz na pewno nie tak malo pradopodobne...no ale coz:)ogolni mile wrazenie

ewaaa

Za mało intesywne zakończenie, tylko bez podtekstów prosze. Wiecie co, brakuje tutaj jakiejkolwiek namiastki slubu!!
A wersje kinową chetnie zobaczę, choc pewnie dobra nie bedzie

tomeczek174

mam pytanie czy ktos wie jaki jest tytul piosenki która leciała na koncu??

tomeczek174

zakończenie...podobało mi się;)czy wiecie jaki jest tytuł piosenki którą puścili na samym końcu??

ocenił(a) serial na 4
dziuna4

Piosenka zespołu DE SU pt. "Życie cudem jest"

ocenił(a) serial na 4
tomeczek174

Tragedia krótko mowiac. A krzyk w tatrach "MAGDA KOCHAM CIE" to juz w ogole istne szyderstwo!! musieli sie niezle smiac jak pisali ta scene:D hahah kojarzy mi sie to z reklama cukierkow na gardlo jeszcze powinno to wywolac lawine i zasypac ich oboje laczac ich w milosci az do wiosennych roztopow:D hahahahaha

ocenił(a) serial na 7
ija001

W sumie ten krzyk byl strasznie kiczowaty, ale najgorsze bylo, gdy zlapali sie za rece ( napisy juz lecialy)i POBIEGLI przed siebie:D tak im to krzywo wyszlo, snieg przeciez do kolan:D skojarzylo mi sie z dziennikiem bridget jones, no ale tam jakos to pasowalo, tu nie.

tomeczek174

Kiczowate zakończenie jak nie wiem co. Ale dobrze że ślubu nie było bo to byłby jeszcze większy kicz. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Wariat23

Uważam, że zakończenie było przepiękne i wzruszające (sama się popłakałam...). Wcale nie kiczowate tylko dlatego, że dwoje ludzi bardzo się kochających wreszcie będą razem. Moim zdaniem to był kultowy serial i bardzo żałuję, że już się skończył.

Iwoneczka

Ja tez przyznam ze lezka mi sie w oku zakrecila, ale to tylko dlatego ze jestem zbyt ckliwa ;P

ocenił(a) serial na 4
Iwoneczka

no coz oczywiscie kazdy ma swoje zdanie. mi sie nic nie zakrecilo w oku a najwyzej w zoladku;] serial serialem ale zakonczenie to dla mnie klapa. szkoda ze nie widzialam tego biegu po sniegu bo pewnie bylo jeszcze glupsze:d ale nie wytrzymalam i wylaczylam tv po tym okrzyku hehehe:]