PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Coś w tym filmie mi nie grało i niepasowało. Zawzze go oglądałam i dawałam opinie raczej pochlebne (może sprawdzić w moich wypowiedziach), ale coś było nie tak... Myślałam, że to może zachowanie Magdy mnie denerwuje, ale to nie było to (to m.in.). Ten film jest po prostu NUDNY w sensie oglądam 45 minutowy odcinek, w którym strasznie mało się dzieje. Gdybym opowiedziała komuś ten serial to byłby ciekawy, ale jak powiem w ilu odcinkach się to wydarzyło to okazałoby się, że jest to materiał na conajmniej połowę czasu jaki oni wykorzystali. Uważam, że w jednym odcinku powinno się więcej dziać... :/

Kreseczka

Niesamowity wniosek. Po jakim czasie oglądania serialu ci się nasunął?

Itsuki

Wiem... trochę czasu mi to zajęło, ale to przez to, że wszyscy go tak chwalą. Po prostu bardzo wierzyłam w to, że jest fajny, ale... no cóż...

Kreseczka

Aha.Dobra,rozumiem.Sorry,może mój post zabrzmiał 'trochę' ironicznie (mam nadzieję,że nie),ale po prostu nie do końca zrozumialam,o co ci chodzi...może inaczej - wysnułam złe wnioski :)

Itsuki

Nie... no co Ty... To nie brzmiało ironicznie. Po prostu chodziło mi o to, że coś w tym filmie było nie tak - wolna akcja...

Itsuki

Nie... no co Ty... To nie brzmiało ironicznie. Po prostu chodziło mi o to, że coś w tym filmie było nie tak - wolna akcja...

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

Ja bardzo lubię ten serial, ale ostatnio równiez doszłam do podobnych wniosków... On wokół niej skacze ona mówi nie... i tak w kółko. Teraz sie pocałowali i pwenie bedize sielanka przez 5 odcinków w marcu... No ale cóż w końcu cos musi się wydarzyć... mam nadzieje bo inaczej zanudzę się na śmierć. No ale zawsze można sobie przynajmniej popatrzeć na Pawła Małaszyńskiego... :D Hehe ;)

marciaczek3314

Hmm,z tego co wyczytałam w FAKCIE wynika, że Magda będzie musiała się trochę starać, bo pojawi się była żona Pawła. Ale że to było w FAKCIE, to znaczy, że to nic pewnego ;P