Coś w tym filmie mi nie grało i niepasowało. Zawzze go oglądałam i dawałam opinie raczej pochlebne (może sprawdzić w moich wypowiedziach), ale coś było nie tak... Myślałam, że to może zachowanie Magdy mnie denerwuje, ale to nie było to (to m.in.). Ten film jest po prostu NUDNY w sensie oglądam 45 minutowy odcinek, w którym strasznie mało się dzieje. Gdybym opowiedziała komuś ten serial to byłby ciekawy, ale jak powiem w ilu odcinkach się to wydarzyło to okazałoby się, że jest to materiał na conajmniej połowę czasu jaki oni wykorzystali. Uważam, że w jednym odcinku powinno się więcej dziać... :/
Wiem... trochę czasu mi to zajęło, ale to przez to, że wszyscy go tak chwalą. Po prostu bardzo wierzyłam w to, że jest fajny, ale... no cóż...
Aha.Dobra,rozumiem.Sorry,może mój post zabrzmiał 'trochę' ironicznie (mam nadzieję,że nie),ale po prostu nie do końca zrozumialam,o co ci chodzi...może inaczej - wysnułam złe wnioski :)
Nie... no co Ty... To nie brzmiało ironicznie. Po prostu chodziło mi o to, że coś w tym filmie było nie tak - wolna akcja...
Nie... no co Ty... To nie brzmiało ironicznie. Po prostu chodziło mi o to, że coś w tym filmie było nie tak - wolna akcja...
Ja bardzo lubię ten serial, ale ostatnio równiez doszłam do podobnych wniosków... On wokół niej skacze ona mówi nie... i tak w kółko. Teraz sie pocałowali i pwenie bedize sielanka przez 5 odcinków w marcu... No ale cóż w końcu cos musi się wydarzyć... mam nadzieje bo inaczej zanudzę się na śmierć. No ale zawsze można sobie przynajmniej popatrzeć na Pawła Małaszyńskiego... :D Hehe ;)