Nie wiem co wam sie podoba w tak nierealnym filmie;/Moim zdaniem Magda to niedojrzała i niezdecydowana kobieta.Piotr mówi jej o światelkach w oczach a ona psuje atmosfere i sie śmieje.Dorosli ludzie a po tak dłuuuugich i monotonnych zalotach pcałowali sie(rozumiem jakby nie chciala mu sie oddać ale bez przesady)!Nie bylam w stanie oglądać tego filmu,nie jestem aż tak cierpliwa żeby 45min poświęcić na bezsensowne farmazony.
;))))))))))))))))))
A w którym on miejscu i gdzie? W tym, że główna bohaterka pracuje sama na swoje utrzymanie? :) W tym, że woli być sama niż z kimś, z kim nie będzie szczęśliwa? W tym, że żaden z facetów w tym serialu nie mówi do swojej kobiety "Ty $%^&*" Gdzie masz feminizm? :)
A co jest nierealnego w niedojrzałych i niezdecydowanych kobietach? :)))) Bo nie rozumiem. Ja znam takich mnóstwo. ;) Idiotek, które się śmieją nie wtedy co potrzeba znam jeszcze wiecej...
Więc co takiego dziwnego tam zobaczyłaś? ;)))
nie jest beznadziejnie nudny! przynajmniej dla mnie... ;) ten serial moze i jest troche "przedobrzony" w tym sensie ze wszyscy sa w nim dla siebie strasznie zyczliwi ale wlasnie dlatego go uwielbiam :)) takie powinno byc zycie - prawie beztroskie jak w magdzie m, gdzie szef ma ze swoimi podwladnymi niesamowicie dobre i przyjacielskie stosunki a wszystko to kręci sie wokół miłości.... mmmmmm