Nie wiem czy macie podobne odczucia do moich, ale mnie się wydaje, że Paweł Małaszyński (Piotr Korzecki) we wcześniejszych seriach filmu był o wiele przystojniejszy...może wynika to ze zmiany wizerunku na potrzeby innego serialu...ale naprawdę dużo stracił w moich oczach...
zgadzam się z Tobą. Na początku serialu Piotrek był jakiś przystojniejszy... A teraz jakiś taki mdły:)
dokładnie teraz jakby tak... opadł z sił (: w pierwszych odcinkach był o wiele bardziej charyzmatyczny!! a teraz hmm moze to za sprawą scenariusza ? oO
Drogie dziewczyny ja tez sie z Wami zgadzam w 100% teraz jest taki bardziej dziecinniejjszy
to prawda w pierwszej serii był przystojniejszy z tymi "rozczochranymi" włosami po zatym teraz Piotrek jest taki jak go kreują scenarzyści, bo jakby był taki jak w pierwszej serii to pewnie serial by się już skończył a tak to jescze sie ciągnie
Tez mi sie tak troche tak wydaje. Tak jakby sie postarzał (ktoś wyzej napisał ze zdziecinniał xD ale ok ;p)
I Chyba wiem czemu ;D czytałam ze kiedy krecił odc kiedy był w klinice w L.A. przygotowywał sie do innej roli, i musiał przytyć kilka kilogramów ;D i to chyba tak na nas wpłyneło ;P
Nie wiem dokładnie, ale raczej dlatego ;P