PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43570
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Nie wiem czy macie podobne odczucia do moich, ale mnie się wydaje, że Paweł Małaszyński (Piotr Korzecki) we wcześniejszych seriach filmu był o wiele przystojniejszy...może wynika to ze zmiany wizerunku na potrzeby innego serialu...ale naprawdę dużo stracił w moich oczach...

karola_120

zgadzam się z Tobą. Na początku serialu Piotrek był jakiś przystojniejszy... A teraz jakiś taki mdły:)

ocenił(a) serial na 10
lucy_

dokładnie teraz jakby tak... opadł z sił (: w pierwszych odcinkach był o wiele bardziej charyzmatyczny!! a teraz hmm moze to za sprawą scenariusza ? oO

ocenił(a) serial na 10
karola_120

Drogie dziewczyny ja tez sie z Wami zgadzam w 100% teraz jest taki bardziej dziecinniejjszy

patryk1305

to prawda w pierwszej serii był przystojniejszy z tymi "rozczochranymi" włosami po zatym teraz Piotrek jest taki jak go kreują scenarzyści, bo jakby był taki jak w pierwszej serii to pewnie serial by się już skończył a tak to jescze sie ciągnie

karola_120

on zaawsze byl beznadziejny!sredni z niego aktor chodzi mi o wygląd

ocenił(a) serial na 10
oskaa1989

Tez mi sie tak troche tak wydaje. Tak jakby sie postarzał (ktoś wyzej napisał ze zdziecinniał xD ale ok ;p)
I Chyba wiem czemu ;D czytałam ze kiedy krecił odc kiedy był w klinice w L.A. przygotowywał sie do innej roli, i musiał przytyć kilka kilogramów ;D i to chyba tak na nas wpłyneło ;P
Nie wiem dokładnie, ale raczej dlatego ;P