PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43570
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Brodzikm oświadczyła w wywiadzie, ze musi się zając domem, i nie wraca na jesień do pracy. Wersja kinowa miała pojawić się na wiosne, niestety tak sie nie stanie. Ale aby wam poprawic humor;d napisze tylko tyle, ze moze wystapi w niej jednak nasz kochany Małaszński;) wciągu dwóch lat powinien się wyrobić ze swoją praca. bo teraz jest ponoć jest tak zapracowany że nie mógł wziaść udziału w Mgdzie M. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
dagusia18

ja mam wielką nadzieję że wersja filmowa jednak się nie pojawi. ta historia jest już zakończona. a Małaszyński na pewno nie weźmie w tym udziału nie dlatego że jest zapracowany, tylko zwyczajnie nie chce w tym zagrać.

ps. nasz kochany Małaszyński..dziewczyno zlituj się...

ocenił(a) serial na 10
amerykanka_2

Pisz co chcesz, a jak będzie to sie dowiemy jak będzie kręcona filmowa wersja. A co do zlitowania to mogę jedynie litować się nad ...... . Pozdrawiam

dagusia18

w jakim wywiadzie?
<za krótki>
<za krótki>

dagusia18

Małaszyński teraz kręci nosem;/, ale prawda jest taka, że nigdy nie byłby taki popularny jakby nie zagrał w tym serialu!
Taka gadka szmatka-Magda M to juz zamkniąty rozdział, wolę coś ambitniejszego itd...;/ strasznie mnie rażą i denerwują takie wypowiedzi "ambitnych" aktorów...
Absolutnie powinnien zagrać w wersji kinowej, bo w takim razie Brodzik można też zastąpić inna aktorką, bo to nie będzie już ten sam serial;/ dzięki temu aktorowi...!