PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43570
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

nie bedzie 4 serii

ocenił(a) serial na 5

Teraz w dzien dobry tvn rezyser i inni mowia ze nie bedzie i ze to koniec!

WIEC NIE PISZCIE TEMATOW : BEDZIE NOWA SERIA BO NIE BEDZIE!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Bobey

dziwne, bo pzred chwilką był co za tydzien w którym powiedzieli o 4 serii i dodatkowo były pokazane ujęcia z planu ostatniego odcinka 3 serii... w którym magda nie wybiera ani piotra ani filipa.. zobaczymy co będzie dalej.

whitejasmine

whitejasmin, o jaki ostatni odcinek ci chodzi? bo jesli dobrze wiem, to 3 seria sie juz skonczyla i wiecej odcinkow tej serii nie bedzie...

Bobey

Na 100% bedzie czwarta czesc byl dzisaj na tvn program "pozegnanie z magda m" i tam mowili co bedzie w czawrtej...

Bobey

A to ciekawe... trzeba było oglądać ciągle TVN. Bo tak się składa że przed chwilą było co za tydzień i twórcy serialu Magda M. opowiadali w nim o "wielkim przekręcie" i 4 serii Magdy M.

ocenił(a) serial na 4
Bobey

maaatko!! i oby nie bylo bo to bedzie przegiecie:/ wg mnie moznaby jeszcze nakrecic ostatni epilogowy odcinek, ewentualnie nieco dluzszy w ktorym wyjasniloby sie kogo wybierze magda itd. bo jesli bedzie o tym cala seria to....:/:/:/

Bobey

Będzie 4 seria, a jak dalej nie wieżysz to wejdź na oficjalną stronę http://magdam.onet.pl i sobie możesz przeczytać! Tam są newsy.

ocenił(a) serial na 10
layla4

tak się zastanawiam kto tam jeszcze wystąpi bo jak przeczytałam że połowa aktorów nie chcę już tam grać i co wtedy zrobią będą tam występować inni aktorzy ????

mw205

wejdzcie na strone główna Magdy M. i tam sobie przeczytajcie ze bedzie 4 seria :D gdzie to przeczytales??

Bobey

a ja już na stronach internetowych widziałam, że rozpoczęły się zdjęcia...
ale czas pokaże kto miał rację ^^

ocenił(a) serial na 4
Albaricoque

nie nie nie. zdjecia rozpoczna sie w styczniu 2007. ale rzeczywiscie 4 seria to juz pewnik. nie chcial sie ponoc zgodzic tylko malaszynski ale go przekonano. nie wiem czy to prawda.

ocenił(a) serial na 5
ija001

Mowilem, ze 4 serii nie bedzie.

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Eee... przecież była ;| <za krótki>

ocenił(a) serial na 10
Kasss_

w ogole mi sie to nie podoba ... tak zrabali 3 serie ze łaaa.. tylko siasc i sie pochlastac ... byli na takiej dobrej drodze do takiego slicznego zakonczenia 3 sezonu Madzi M .. 4 seria bylaby w ogole nie potrzebna ... a tu taki lipton ... i nie piszcie ze 4 seri nie bedzie bo ja wlasnie bede 5 odcinek ogladala ... :| pff