ja tez mam nadzieję ze będa razem, pasują do siebie i kibicuje im od samego początku, najwyższa pora żeby coś sie miedzy nimi działo:) szkoda ze trzeba bedzie tyle czekac
No nie bez powodu taką parę scenarzyści wymyślili. Będą na bank, kwestia po ilu komplikacjach ;) Jak już tu jestem to też swoją opinię wyrażę. Niektórzy mówią, że ograny schemat, że taka 'Pomoc domowa' tylko odwrotnie. Nie tylko ten serial można by tu podać za przykład. 'Who's the boss?' - polska wersja to 'I kto tu rządzi?' sytuacje niemal identyczne. W serial wciągnąłem się przypadkiem bo byłem sceptyczny początkowo. Nie żałuję. Od czasów 'Mojej rodzinki' BBC tak dobrze się nie bawiłem. Sympatyczni bohaterowie, zabawne dialogi i mimo wszystko wyczuwalne 'porozumienie dusz' między Melissą (prawie się nie zmieniła od czasów 'Sabriny' , ech dzieciństwo) a 'Nianiem' :) czyli brawa za obsadę. Póki co wiadomo, że do aktualnych 60 odcinków mają dokręcić jeszcze 40 a w grudniu ma być odcinek świąteczny. Już kręcą z tego co na fanpagu oficjalnym napisali. Zatem czekamy a póki co zostają powtórki w TV. Pozdrawiam fanów :)