PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 21 tys. ocen
7,3 10 1 20555
5,3 3 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

Dawać mi drugi sezon!!! 

użytkownik usunięty

ale już !!!

heh prawie jak Zbój ;d

ocenił(a) serial na 6

A na co ci 2 sezon ? Misja została zakończona. Cóż można by tu jeszcze w tym filmie dodać ?. Chyba, że cd procesu za zbrodnie wojenne. Tytuł jednoznaczny Misja Afganistan - więc po za sam Afganistan już wyjść nie bardzo się da. Kolejne zmiany mają pokazać ? Misje typu "Most" ? Lepiej niech już tak zostanie jak jest. Przynajmniej średnio 6/10 w porywach do 7/10 ten film dostanie po 2 sezonie sorki, nie smakują odgrzewane kotlety. To nie moda na sukces.

użytkownik usunięty
robert_wyderka

bo ja tak chce :D

robert_wyderka

Bzdura wątek sądowniczy niezakończony, 2 sezon zapowiada się bardzo dobrze. Jeśli jakiś serial jest sukcesem kontynuacja to kwestia czasu. A ten serial na kontynuacje zasługuje.

robert_wyderka

Porażka Afganistan

ocenił(a) serial na 5

To wolałbym sobie po raz 5 oglądnąć Kompanie Braci :)

ocenił(a) serial na 6
morfeusz747

Ja już tak daleko nie chciałem porównywać, bo ten film w żaden sposób nie dorównuje Kompanii a nawet serialowi Pacyfik. I co stworzą wątek sądowniczy i przez 13 odcinków kolejnych będą maglować jedną akcję ? To już zobacz sobie od nowa odcinki i sam sobie odpowiedz czy zasługuje "Mamut" na wyrok skazujący. Wydaje mi się, że scenarzysta specjalnie pozostawił ten wątek nie wyjaśniony aby każdy mógł wyciągnąć sobie wnioski sam dla siebie.Ten film sam w sobie nie nadaje się na sezony.

robert_wyderka

A czy wiadomo już coś czy powstanie 2 sezon bo jak na chwilę obecną to nic konkretnego nie wiadomo. Jak kiedyś w świecie seriali był artykuł jakie seriale będą kontynuowane to przy misji afganistan był pytajnik. Na facebooku pisali, że decyzja jeszcze nie została podjęta.