Najpierw roguc a teraz krawczyk , smieszne ze tak odpierniczaja -.^
Psycha ludzka jest słaba. Nigdy nie oceniaj kogoś dopóki sam się w takiej sytuacji nie znajdziesz. Co prawda oni taką rolę dostali (swoją drogą Rogucki i Krawczyk dość słabo odgrywają przypisane im role) jednak w życiu różnie to bywa. Ja sam nigdy nie miałem (na szczęście) okazji brać udziału w misji gdy byłem w wojsku jednak z innej beczki to powiem, że przy skoku z bungee też miałem moment zwątpienia. Ostatecznie skoczyłem i teraz wiem, że zrobiłbym to ponownie jednak sam się zaskoczyłem, że po tej drugiej stronie wszystko wygląda inaczej. Tutaj (na misji) jest podobnie. Tylko ryzyko podejmowane jest częściej i o wyższą stawkę.
to rozumiem ze ludzie roznie reaguja w takich sytuacjach , mimo wszystko jesli juz takie zachowanie ma miejsce , smieszne jest to ze pozostaje bez konsekwencji , mysle ze jakby takie sytuacje mialy miejsce na prawde skonczyloby sie nieco inaczej niz lekka zjebka
Zależy od przełożonego. Poza tym w trakcie wykonywania czynności zawodowych nie warto jeszcze bardziej rozpraszać i obniżać morale pozostałych podwładnych. A taka szybka zjeba co by się wynieść z gorącego miejsca jest szybkim rozwiązaniem. Zwykle konsekwencje przychodzą później. No ale to już zależy od przełożonego.
Tu już nawet nie o patriotyzm chodzi. Może raczej o to co poeta chciał powiedzieć wstawiając sobie jednego z największych zbrodniarzy ludzkości jako swój filmwebowy wizerunek. Czy utożsamia się z prezentowanymi przez niego poglądami, czy chciał oryginalnie zaszpanować ale mu nie wyszło, czy też wybrał sobie pozbawiony szacunku dla milionów wymordowanych przez nazizm ludzi jako sposób na wyróżnienie się z tłumu.
Popieram. Hmm gdyby Adolf H. wygrał tę wojnę to by owsiakando pewnie nie istniał...
nie jest to znak\zdjecie zakazane jak swastyka np takze odbij ;)
a co do Juna_3 , nikt z tego forum by nie istniał :)
Tego akurat nie wiem, ale jest duże prawdopodobieństwo że nawet jeśli byśmy żyli, to jako podludzie nie mielibyśmy internetu.
nie mierz wszystkich swoja miara bardzo Cie prosze ;) sa nawet mlodzi ludzie ktorzy by nie byli uwazani za podludzi ;p
skonczmy ten temat , nie robmy z tego onetowego forum ;p jak cos chcecie pisac to o serialu , hej :)
Przepraszam, jeśli Cię uraziłem. Powinienem się domyślić, że ktoś z takim avatarem prawdopodobnie nie jest Polakiem. Dobrej nocy, byle nie długich noży.