PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 21 tys. ocen
7,3 10 1 20555
5,3 3 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

a tym bardziej niema możliwości korzystania z internetu czy własnego laptopa. A tutaj oficerek zazdrośnik knuje intrygi na swojego kolegę z baraku rozmawiając przez Skype :) Co będzie w następnych odcinkach? Jakiś nałogowy hazardzista będzie przez neta czy komórkę szpiegował dla talibów? To możliwe tylko w tym serialiku.

ocenił(a) serial na 8
lions

co Ty gadasz :o ale pierdoły pociskasz ;))

lions

he he chyba tam gdzie byłeś czyli w NSR-ach tak było :D ..cie kaprale nastraszyli ze szkołki i myslisz ze masz pojęcie o wojsku .

lions

Kolega chyba o unitarce pisze, bo na pewno nie o życiu w bazie na misji. Totalnie nie masz pojęcia o temacie.

djedrys

Wejdź kolego na mój profil i zobacz z jakiej lokalizacji do Ciebie piszę ;)
Można?

gondola_84

W sensie co sobie tam sam wpisałeś?

djedrys

Szczerze to nawet nie wiedziałem, że można sobie samemu wpisywać lokalizację. Bezsensu. W każdym razie założyciel tematu jest w dużym błędzie.

gondola_84

Nie szkodzi, bo i tak nie wiem gdzie znaleźć tą informację na Twoim profilu :D

ocenił(a) serial na 8
djedrys

o.... jednak się da?! :D szoook ^^

ocenił(a) serial na 9
lions

mozna , jak najbardziej korzystac , tylko pytanie czy zasieg by byl inetrnetu bo pewnie daja lacze ale jest kontrolowane , i jest mozliwosc korzystania z komorek jak najbardziej sa strefy ( żołta , czerwona itd ) wtedy nie mozna , ustawa sie zmieniła juz dawno

kociu77

światłowody mają, patrząc na jakoś połączenia na skype :D ja takiej szybkości przesyłu danych nie mam z ziomkiem z bloku przy 20Mb. poza tym kiedy "przerywa połączenie" to lasce w mieszkaniu gaśnie światło zwróćcie uwagę haha - jak skype nie domaga to się ekran zatrzymuje, pojawia się pikseloza i cyk po rozmowie a nie jakieś przyciemniania -.-

ocenił(a) serial na 9
Cierpliwy_filmweb

maja swiatłowody to normalne :) poczytaj RWŁC

ocenił(a) serial na 7
lions

jaki typ jestes :D jak byla zsw to nie moglismy miec laptopow... komorki mozna bylo miec, tylko sie obawaili niektorzy ze bedziemy nagrywac jak nam mowiac delikatnie zwracali uwage he a jak jestes nad terminowym a etarz zawodowym to mzoesz miec wszystko co ci sie podoba, a tym bardziej na misji. ale tak to jest jak ktos sie nie zna a probuje sie udzielac, wiedzac tylko tyle co jest w jego 4 scianach :)