PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20384
5,8 4 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

kontynuacja

ocenił(a) serial na 5

nie wskazana......

Reznik

nie tylko nie wskazana, powinno się jej wręcz zakazać. miałam głupią nadzieję, że chociaż zakończą to sensownie, ale wiadomo czyją matką jest nadzieja... koniec w stylu latynoamerykańskim z ukrywanym dzieckiem i zgodnym "miśkiem" głównych rywali. scenarzysta powiedział kiedyś, że inspirował się min. generation kill. to chyba muszą być dwa takie seriale, bo ten, który ja widziałam telenowelą w mundurach raczej nie jest. nie mam pojęcia o czym miałby być następny sezon, bo przeciez do afgana ich znowu nie wyślą. chyba,że będą walczyć o odzyskanie dobrego imienia. tylko kto to będzie oglądał...

ocenił(a) serial na 8
sts111

A ja z chęcią bym oglądnął drugi sezon, serial jest średni pod względem wykonania jak i niektórych wątków ale mnie wkręciło a to najważniejsze.

ocenił(a) serial na 5
sts111

może 2 sezon będzie o procesie w sprawie ludobójstwa i bronić ich będzie agata z tvn-u

ocenił(a) serial na 5
Reznik

tvp i tvn zrobi wspólny projekt o nazwie 'misja agata'

Reznik

Jacy twórcy biorą pod uwagę opinię widzów? Dla nich liczy się oglądalność - skoro ogląda zadowalająca liczba widzów, to żadne krytyczne uwagi nie stanowić będą przeszkody, wręcz przeciwnie. Niewykluczone że jak film poleci w tvn, gdzie więcej ludzi będzie oglądało to zdecydują się na dokrętkę tylko miejmy nadzieję, że z bardziej spójnym scenariuszem