PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A mogą przyjść z os towrzyszącą ? Ale razem chyba siedzieć by z tymi osobami nie siedzieli. Bo jak oglądałam gale z zeszłęgo roku to przy stołach siedzą różne ekipy i chyba nie siędzą z os towarzyszącymi. Wiem, że Lali chyba dwa lata temu była z chłopakiem ale nie wiem jak siedzieli i czy byli nominowani oboje, albo może razem wystepowali nie wiem .

No to by była miazga i to totalna. Oby nie. Ale mogą chcieć zrobić sobie na złość albo po to, żeby mieć koło siebie kogoś bliskiego. Żeby tylko tak nie było, że jedno z nich na to wpadnie i tak zrobi. Nie dość, że paparatzzi nie dadzą im spokoju, to jak będzie się czuła ta druga osoba no i jak my się będziemy czuły :P
Mam nadzieje, że tak nie będzie. To by było trochę dziwne ok miesiąc po zerwaniu już z innymi by przyszli. A tak podkreślali jaka to wielka miłość.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

tak moga przyjść, chociaż na tykich imprezach to nie wiem czy w tedy razem by siedzieli,
Myśle że takiej lipy nie stworzą, że przyjdą sami i będzie okey. Ja to na pewno bym sie na nich zawiodła. zaraz będzie dwa miesiące od momentu zerwania, ale mimo wszystko to i tak dla mnie za ktrótki czas by już być z innymi.
No chyba ze jako os.towarzyszącą zabioą ze sobą dobrego przyjeciala/przyjaciółke to w tedy nie będe miała nic przeciwko temu :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No właśnie ja też nie wiem jak to by wygladało jak by przyszli z os towarzyszącymi. I też bym się na nich zawiodła ale wątpie, że odwalą coś takiego.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Raczej przyjdą sami :)
Mariano polubił to na insta:
Ja kocham,Ty kochasz,on kocha,my kochamy,wy kochacie ,oni kochają
Chciałbym żeby to nie była tylko odmiana ale rzeczywistość :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mmm ale fajnie że w końcu polubił coś miłego :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nooo naprawdę fajnie że to polubił, moze wie że Lali już wraca do kraju i już wiecie mięknie mu serce i ego bierze w kieszeń i chce aby wróciła do niego:)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

jak Lali wróci do kraju to niech sie zbierze i pójdzie z nią porozmawiac :) Może by coś to dało :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To by trzeba jemu napisac bo my to wiemy ;P

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

jak bym tylko znala jezyk to bym napisala :D
ale bym sie cieszyła jak na gali powiedzieli by że wracają do sibie :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja to samo :) :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

W ogóle widać, że on chcę z nią znowu być niech ona się ogarnie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

On cały czas tego chce, tylko ona sie strasznie uprata . Mariano wgl nie chciał tego zostania :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali jest taka dumna że napewno nie będzie chciała z nim gadać

ocenił(a) serial na 10
Andzok

miejmy nadzieję że bedzie chciała

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ona jest dziwna teraz patrząc jej zdjęcia to ona dodała zdj w busie jak smutna patrzy przez okno i widać słuchawkę od telefonu, zdj identyczne jakie Mariano dodał jak wracał ;) i też ma słuchawki. Maja identyczne miny no nie wierzę że ona dodała takie zdjęcie przypadkiem! Ona mu daje znaki i mowcie co chcecie ale te zdjęcie jest kolejnym znakiem od Lali dla Mariano ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

I na tym zdjęciu ma bluzke z napisem "LM" dla mnie to nie są zwykłe przypadki to właśnie tak ja mówisz są to znaki :)
Mariano też miał takie zdjęcia jak wracał do domu, teraz ona dodała podobne tak samo robi co i Mariano. Musi być coś na rzeczy :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Niektórzy piszą ,ze LM znaczy lali musica czy coś takiego .Ale i tak zdjęcie jest bardzo podobne do tego co Mariano kiedyś dodał . :) ^^

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

LM- Lali Musica
LM- Lali Mariano
Tylko ciekawe która z tych opcji jest prawdziwa. może specjalnie kupila dla "LALI MARIANO" a będzie sie tłumaczyć że "LALI MUSICA" :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie tylko nie rozumiem po co ona to robi? Bo zdjęcia sa prawie identycznę. Chcę mu dać jakiś znak to niech mu powie a nie takie coś odwala.
Chyba, że to zowu jakaś zagrywka z jej strony.
Kiedyś jeszcze czytałam taką teorię, że może ona robi to specjalnie? Bo jak prosiła fanów o nie spekulowanie i nie wymyślanie plotek o powody rozstania to oni tego nie uszanowali i dlatego teraz robi sobie z nas „jaja”. Ale nie jestem do tej teorii przekonana chodż i tak może być.
Jeśli chodzi o nich to ja już nic nie wiem.
Mi się wydaje tak jak Ci, że on wcale nie chciał rozstania, co zresztą po nim było i jest widać.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

On cały czas teskni za Lali za tym co po między nimi było, te lajkowanie dziwnych zdjęć z napisami samo mówi za siebie, co nie które fotki smutne :(.
Może coś w tym być że właśnie próbuje robić sobie z nas dobry żart. Fani cały czas dążą do tego aby sie dowiedzieć co było powiedem rozstania i sobie tego nie odpuszczą.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

dziewczyny widziałyście nowe zdj Mariano i ten opis ?! On chyba coś sugeruje nim Lali..

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Właśnie widziałam że coś wstawił tylko zdjęcie nie chce mi się odczytać :/ na insta też nie mogę zobaczyć nic bo wgl strony mi.się ładować nie chcą :/
Co to za opis.?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Translator przetłumaczył mi tak " Tygrys i Lew mogą być potężne, ale wilk nigdy nie zrobi piruety w cyrku" .

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Co on sugeruje tym opisem?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie nie wiem.. Ze Lali robi się z siebie kretynke? No nie wiem wgl jak to interpretować. :(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ja wam dziewczyny mówię nic już z tego nie będzie. Tak jak Lali mówiła to już ostateczny koniec

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jeszcze dodał hasztag libre czyli wolny, niezależny O.o

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No to teraz pojechał na całego :/

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No jestem w szoku że to dodał, jeszcze przed galą takie coś;/ pojechał po całości, teraz niech Lali to zobaczy ona też doda w stylu że jest wolna i na gali będzie że się nie znają. Chamsko napisał, że jest wolny no fajnie ale nie musiał tego podkreślać jeszcze pod takim cytatem ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No to nieźle.... powiem tak oboje siebie warci lali chamsko się zachowywala A teraz Mariano

ocenił(a) serial na 10
Andzok

On mógł się wkurzyć bo zobaczył zdj Lali z Madrytu czyli przyjechała tam jak on wyleciał. Zwiedzać go nie chciała kiedy on tam był więc może na złość jej to wstawił. Ale kurcze podkreślił to hasztagiem że jest wolny nigdy wcześniej tego nie robił. ;(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No ale ona też do tego Madrytu nie przyjechała odrazu po jego wyjeździe tylko minęło to kilka dni, nie powien się tak zachować wyjeżdżając z takim tekstem :/
On się już chyba ogarnął i daje sobie powoli spokój tak mi się coś wydaje

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ta gala to wgl będzie wielka masakra, nawet sobie myśleć nie chce co się po między Lali a Mariano będzie dziać. Na pewno tak będzie jak tylko ona to zobaczy zaraz dojedzie jakiś dziwny tekst ze jest wolna i wgl.
Oboje są siebie warci, zachowują się jak gowniarze. Nie no wolny, niezależny grubo się zaczyna robić

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Naprawdę zachowują się jak gówniarze nie ma to jak puszczać w neta swoje bóle, złości i komuś zrobić przykrość głupim hasztagiem;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Dokładnie a później wielkie ale że głośno się o ich rozstaniu że każdy coś do czegoś dodaje i wychodzą nie porozumienia. Sami się o to proszą. Dobra rozstali się to się rozstali ale po co dalej pokazuje jakieś bóle czy co innego w sieci.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja to czekam teraz na chamskie zdj Lali czy opis, bo Mariano zaczął i naprawdę będę w szoku jak Lali to zostawi że też mu nie dopiecze.;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Wątpię w to że odpuści, napewno też coś wrzuci i doleje oliwy do ognia.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lubią robić koło siebie szum..

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Dokładnie a później jest gadanie że fani coś nie tak mówią i mają pretensje. Sami dążą do tego

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Dokładnie! Jak teraz trochę ucichło to robią szum i ona doleje oliwy do ognia. A może oni robią to specjalnie żeby prasa o nich pisała, robią szum przed galą żeby była większa oglądalność, a jeszcze może być zwrot akcji na niej... ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

hmmm ciekawe czy Lali odpowie, wydaje mi się że nie, bo nigdy jakoś tego nie robiła. Ja myślę że oni się nie zejdą już....

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Może wprost nie odpowie ale doda podobne zdj takie żeby mu dokuczyć za te jakie on dodał;) skoro wiele jego zdj kopiuje to te tez może skopiować zwłaszcza jak zobaczy to co on tam napisał;)

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Podejrzewam że jakimś gestem odpowie na to. Też mam takie wrażenie że już to koniec i się nie zejda
Czasami mam nadzieję jeszcze jakaś na.powrót ale to taki na 20% reszta to że już nie wrócą do siebie

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Też tak może być. Byłoby fajnie jak by się okazało że zrobili to wszytko specjalnie dla szumu i wgl :). Ale czy to wgl ma sens jakiś.?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

a nie sądzicie, że te niby powiązania to zbieg okoliczności

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Sensu nie ma ale gwiazdy takie są :) Oni teraz są tacy odważni to co mówią, publikują bo nie mają ze sobą styczności, nie widzą się, ciekawe co będzie co poczują jak siebie zobaczą bo w sieci można ukrywać uczucia i z dala od siebie ale patrząc w oczy uczuć nie da się ukryć, a na pewno będzie taka sytuacja że na gali spojrzą sobie w oczy:)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Na pewno spojrza no bo i tak nagrodę będą odbierać pewnie za kategorie najlepszy aktor/aktorka. uczuć nie da się ukryć gdy się jest obok tej osoby.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Na razie cisza u Lali, może chce odczekać by coś dodać :) albo jeszcze tego nie widziała . Szczerze to się nie spodziewałam tego po Mariano, ale w sumie to mogło się coś stać że on to dodał że tak napisał

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Możliwe że jeszcze nie widziała tego i też jej jeszcze nikt nie powiedział.
Zawiodłam się trochę na nami, tak bardzo byłam za nim że tak kocha Lali że chciał ją odzyskać że tak się starał. Ale tego się po nim nie spodziewałam.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja też się na nim zawiodłam bo po jego zdj było widać że tęskni za nią , w oczach smutek i wgl a dzisiaj takie coś. Tym zachowaniem sam jej pokazał że jest już naprawdę wolny i wątpię że po tym ona będzie chciała do niego wrócić. Pochwalił się całemu światu że jest wolny.