PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

W sklep Google można zainstalować :) zobacz to i napisz czy jest dobra, ale wydaje mi się że tak ;)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

W ogóle Mariano polubił teraz zdjęcie tej dziewczyny ze zdjęcia a ona na tym zdj jest w bikini i świeci tyłkiem;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nie no co on wgl robi :/ no teraz to się wkurzylam:/
Miejmy nadzieję że nic z tego nie wyjdzie :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No ja też polubił takie zdj gdzie stoi tyłkiem do aparatu w bikini ! Ciekawe czemu akurat te polajkował ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Czyli nie tylko jedno a więcej polubił?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jedno , te najnowsze co stoi tyłkiem do aparatu ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ajc sory źle z rozumialam twój komentarz :)
Nie wiem nie mam pojęcia :/ może dlatego że nowe zdjęcia wstawiła albo hmm nie wiem :/

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ale inne mniej wyzywające wstawiała i nie polubił ;( to mnie zastanawia że tyłkiem poświęciła i od razu ma jej lajka :(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Daje jej *

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Właśnie patrzyłam,faktycznie inne zdjęcia nie są polubienie przez niego ale to tak. No mnie też to zastanawia dlaczego właśnie polubił to zdjęcie a nie inne.?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Może chciał tym wzbudzić zazdrość w Lali że akurat takie polubił zdjęcie nie wiem ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Może i właśnie dlatego ale nie wiem czy słusznie robi. Chcę odzyskać Lali a mimo wszystko lajkuje 'nietypowe' zd inne łaski, nie wiem czy powinien wzbudzać w Lali zazdrość to jeszcze gorzej

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jak Lali dowie się o tym lajku to też zrobi coś żeby był zazdrosny, tak coś czuję :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Spoko dziewczyny ta Panna ma chłopaka od 2 lat ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Skoro ma chłopaka chyba nie musimy się o nic martwić ;)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Według mnie to jego fanka którą poznał osobiście nic więcej.
Ja cały czas mam nadzieje, że to jakiś błąd w programie. A jak nie to będę szukać gdzie można obejrzeć tą gale.
A wiecie może czy jak gala ma się rozpocząc o 21:15 to szybciej też będzie transmisja jak na nią przybywają?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Transmisja będzie i 21:15 i będzie na eltrece bo dzisiaj dodali zdjęcie ze będzie gala i nich i online też można będzie obejrzeć :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

O to super :) Tak mi się wydawało, że mieli jakiś błąd w programie, bo co roku to transmitowali.
Tak to wiem, że o 21:15 ale czy o tej zaczyna się już gala czy oni dopiero na nią przybywają ? Bo jestem ciekawa. Chciałabym też zobaczyć jak na nią przybywają ale raczej tego nie pokażą.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Też chciałabym zobaczyć jak na nią przybywają zwłaszcza Lali i Mariano i jak zareaguja na siebie jak się spotkają :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To super :) to naszym czasem o której będzie można oglądać :)? Czy będzie puszczona gala według ich czasu? :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

U nich o 21:15 a u nas to będzie 2 :15.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No to trzeba zerwać nockę :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No trzeba trzeba ale warto :) chociażby dlatego, żeby ich razem zobaczyć, bo mam nadzieje, że nic nie wymyślą.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Słyszeliście co Lali powiedziała w jakimś wywiadzie w Włoszech?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak :)
Powiedzieli Lali ze mariano był w Hiszpani ale już wrócił do Argentyny ona powiedziała ze wie o tym. Potem zaczęła się śmiać i dodała A ja jestem w pięknych wloszech. Potem zapytali czy nadal się kochają z Mariano a ona znowu się zasmiala i powiedziała ze tak kochają się na odległość Ale potem pokrecila przeczaco głowa

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Szczerze? Ja z dnia na dzień coraz mniej rozumiem.
I chociaż uwielbiam Lali to wydaje mi się, że Mariano bardziej od niej cierpi. I wydaje mi się, że ona jest już z tym pogodzona.
A ona nie wiem jak to powiedzieć ale tak jakby z tego żartowała.
Albo po prostu próbuje na siłe pokazać, że wszystko jest ok

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Widać ze mariano nadal cierpi.
Lali szybko zapomniała albo po prostu dobrze udaje bo nie da się zapomnieć o takiej miłość w tydzień. Też myślę ze ona się z tym pogodzila a jak pytaja o mariano to wszystko obraca w zart. Tak jak było z tym buziakiem dla byłego.
Kocham ja ale dziwnie się zachowuje

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Właśnie dziwnie się zachowuje dobre słowo. Mariano umiał się przyznać do tego, że nadal ją kocha. Chodzi mi o wiadomość na tt. I nie dziwie mu się, że w wywiadzie mówił co innego. Bo od razu by na niego najechali, że kocha a razem nie są. No i zaczeli mu tam mówić, że Lali potwiedziła,że to ostateczne.(wtedy mi się go zrobiło mega szkoda) No i ogólnie się pogubił w tym wywiadzie ale przyznał się do błędu. Bo miłość nie umiera w tydzień a nawet w miesiąć w ogóle, że oboje podkreślali,że ta ich miłość jest wyjatkowa.
A Lali jak o nim mówi, że kocha to mówi te quiero. A to mimo, że oznacza to to samo co te amo to robi różnice. Bo tak można powiedzieć do każdego to raczej nie jest wyznanie miłości. Ja ich już nie rozumiem. Ale ja na powrót nie liczę. I dalej będe twierdzić, że to Lali zerwała a Mariano się wkurzył i dlatego to tak wygląda usuwanie z insta, tt i itp..
I ,żeby było jasne nie jade na Lali, bo ją uwielbiam ale myśle, że to była jej wina. To ona tak pewnie mówiła, że to ostateczne parę dni po zerwaniu, gdy Mariano mówił, że nawet nie rozmawiali.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja osobiście nie mam nic do Lali, ale skoro uważa że może dla niej temat związku z Mariano jest już zamknięty to niech z nim o typ porozmawia i mu o powiem co na powiedzieć a nie pokazuje jakieś swoje a bo co to nie ja. Niech w końcu zauważy że cierpi druga osoba :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

O właśnie niech zauważy. Bo co jak co ale mi szkoda Mariano.\Wiadomo jej też ale po niej nie widać, że cierpi. Właśnie pokazuje co to nie ona i i z tym kochaniem na odległość to wygląda jakby z tego kpiła czy się naśmiewała. Nie kumam już nic. No chyba, że tak się broni przed ludzmi tylko.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No ten jej tekst był trochę nie na
miejscu "kochają się ale na odległość" no dla mnie to nie jest normalne. Szkoda mi go, tak cierpiąca osobę nigdy nie widziałam :( dobrze ze chociaż dzieci z nim są, za nimi ukrywa cały smutek, ból i cierpienie.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

gdzie można zobaczyć to nagranie? wstawicie link?

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Nie ma chyba, żadnego nagrania. Lali tak powiedziała do włoskiej gazety o ile dobrze pamiętam. I pewnie będzie można albo już można przeczytać.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie mi też go strasznie szkoda. Bo po nim od razu widać kiedy cierpi. Oczy są zwierciadłem duszy jak to się mówi i u niego to się sprawdza. Wiec na gali po nim będzie widać czy jest szczęśliwy czy nie. Tak samo on nie umie kłamać od razu widać po nim, że kręci :P

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali naprawdę coś kręci i może chciała się zemścić na nim i powiedziała kochamy się na odległość a później zaprzeczyla głowa. On powiedział że jej nie kocha a potem na tt napisał ze ja kocha to też było dziwne. Zgadzam się z wami ze to Lali zerwała bo to ona powiedziała ze to jest definitywny koniec i to ona napisała na tt ze jej związek jest skończony. Mariano też przesadził w tym programie i ona później strasznie płakała. Moim zdaniem oni powinni usiąść i pogadać a nie unikać się i nie obserwować a i tak wiedzą wszystko bo Lali powiedziala ze się ze Mariano był w hiszpani więc albo jej siostra mówi albo sama wchodzi na jego profil. Zachowują się jak dzieci.
A żeby tego było mało to Lali prawdopodobnie jest w hiszpani teraz :D
Ja ich nie ogarniam :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mariano źle się zachował w tym programie to racja w ogóle nie był sobą ale jak pisałam naprawił swój błąd, bo jak sam powiedział ich związek/miłość który był prawdziwy nie zasługuje na taki koniec. I napisał to na tt.
A po drugie gdyby powiedział, że ją kocha chyba w ogóle nie dali by mu spokoju. No i oni jeszcze wyskoczyli tam, że Lali powiedziała, że do definytywny koniec jaką on wtedy zrobił mine. Aż mi się płakać chciało. Wiec może też zrobił to jej po złości. Sama już nie wiem. Ale uważam tak samo jak ty bez rozmowy do niczego nie dojdą i będzie tak ja teraz.
I mi się wydaje, że oni siebie próbują nawzajem jakoś ranić. Teraz to widać po Lali. I tego nie rozumiem. No chyba, że robią to celowo.
Ja osobiście przestałam wierzyć w ich powrót teraz tylko muszę się z tym jakoś pogodzić.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Też już nie wieze w ich powrót do siebie .Ale po co oni się tak ranią? :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Może to tylko taka zagrywka a tak naprawdę może jest inaczej, może teraz nie potrafią się wyplatac z tego całego za przeproszeniem bagna w które się wykopali. Ale wątpię, Z resztą nie wiem.
To wszystko wgl jest tak mega pomieszane że to szok.
Mariano powiedział że jej nie kocha Przed kamerami ale no później ten wpis na Tt u niej, ale też coś słyszałam że później powiedział w wywiadzie jakimś że żałuję tego co powiedział że tak naprawdę kocha Lali i że ich związek był piękny pełen prawdziwej miłość. Teraz może faktycznie Lali chce się zemścić za To i dlatego to powiedziała.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ale czy miałoby to jakiś sens ?Przecież przyznał się ,że to nie prawda to co mówił .Według mnie Lali nie ma się za co mścić .Ale no cóż ,to wszystko jest bardzo skomplikowane . :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

No właśnie przyznał się do swojego błędu, więc Lali mogła by sobie odpuścić. Z resztą co teraz jej się to przypomniało po prawie 2 miesiącach

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak on to powiedział, że naparwdę kocha Lali i to co napisałam wyżej :) No ale już z tymi buziakami to było takie trochę dziwne, bo przesłała byłemu chłopakowi buziaki a za chwile, że jest wolna i szczęśliwa. I ona mówiła to z takim zadowoleniem.Tak samo z tym rozstaniem ona tak pewnie mówiła, że do defenitywne rozstanie. Gdzie Mariano mówił tego dnia, że nei rozmawiali od rozstania, a jak sie go zapytali o to czy jest szansa powrotu to powiedział, że zachowa do dla siebie. Nie wiem sama już nic nie wiem jeśli o nich chodzi.
To wszystko jest dziwne.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja tego nie Ogarniam :(
małolaty już lepiej potrafią się zachować niż oni dorosłe osoby :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wszystko jest takie dziwne. Chamsko trochę się Lali zachowała

ocenił(a) serial na 10
Andzok

O i to bardzo .Chociaż Mariano tez się kiedyś tak zachował ,ale umiał przyznać się potem do błędu .

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Włąśnie on zrozumiał, że się źle zachował i przyznał się do błędu. No właśnie to co powiedziała to wedlug mnie było niestosowne i nie powinna tego mówić. \A byli tak bardzo zakochani. I ja rozumiem, że ona może mówić co chcę ale po co z tego kpi? Niech zrozumie, że on cierpi. A po drugie nie musiała tego głośno mówić, bo on się o niej chyba zawszę z szacunkiem wypowiadał. A to wyglądało tak jak by kpiła z ich miłości tak wielkiej jak mówiła.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Gdybym ja trafiła na taką miłość jaka ich łączyła doceniłabym to co bym miała. Nie robiła bym takich szopek jak Lali, uwielbiam ją i nie chce jej krytykować, ale jej zachowanie i słowa w kierunku Mariano są naprawdę chamskie. :)
Chyba na powrót nie ma co liczyć, zwatpilam ich powrót. Czas się z tym pogodzić, teraz trudno mi będzie oglądać ich razem w telewizji ;(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja właśnie też próbuje sie z tym pogodzić.
I tak sobie myśle, że może faktycznie Lali go zostawiła dla kariery ( ale to mi nie pasi jak mówiła o ich miłości, że wyszłaby za niego i miała z nim dzieci). To by tłumaczyło to, że on wkurzony może zawiedziony pousuwał ją z portali potem dopiero ona jego. Albo może ona chciała przerwe zrobić. Ale Sama już nie wiem nie pasuje mi do tego kilka rzeczy.
Albo właśnie jakieś plotki, niedomówienia i dlatego teraz to wygląda jak wygląda.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ale Mariano powiedział że jemu kariera Lali nie przeszkadza nawet był.zadowolony że tak daleko zaszła, przecież razem jeździli na koncerty, jego dzieci ten uwielbiają słuchać jej piosenek :).
Tak właśnie mówiła że gdyby Mariano się jej oświadczył to by przyjęła jego zaręczyny, marzyła o ślubie z nim i dzieciach :)
A teraz już jest pewnie wszystko poszło w zapomnienie :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak trudno będzie się z tym mi pogodzić .I jeszcze serial w którym grają razem .Ale nie odpuszczę sobie oglądania zabardzo mi się spodobał :).Chociaż smutno będzie mi na nich patrzeć . :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak jej zachowanie było bardzo nie na miejscu .Nie powinna mówić tego właśnie głośno .Skoro wie co u niego się dzieje to powinna też wiedzieć ,ze cierpi .I ,ze mogą go zabolec te słowa .