PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Najwidoczniej nie przybiera do tego największej wagi, że tymi słowami krzywdzi osobę która kocha (chyba że faktycznie ju sobie odpuściła).

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mi się wydaję ,ze Lali odpuscila już dawno .Po Mariano widać było ,ze Jeszcze mu zależy

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Właśnie tez mam takie zdanie. Jej już nie zależy. I to chyba bardziej on się starał. Tylko po co tyle gadania o przyszłości?
Że by za niego wyszła gdyby poprosił i, że chcę miec z nim dzieci. Zakochana była i temu nie przeczę, bo to było widać ale chyba szybko jej przeszło. Pierwszy poważny kryzys/kłotnia i już koniec.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ale żeby przy jednej kłótni odrazu się rozstać? Tam musiało.się na prawdę coś mega grubego wydarzyć że się to wszystko tak skończyło. Wcześniej przecież po między nimi nie było żadnych kłótni, sprzeczek. Cały czas się tylko calowali,obejmowali byli tacy szczęśliwi :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Sama nie wiem co się miedzy nimi stało to widzą tylko oni i ich najbliżsi. Ale mimo, że uwielbiam Lali to się dziś na niej zawiodłam. Tak samo z tymi buziakami to też było dziwne.
Jak go nie kocha niech mu to powie. A nie sobie z tego kpi.
I te wszystkie znaki na inscie to prawie zawszę wychodziły od niej najpierw on coś dodał potem ona były oczywiście wyjątki gdzie było odwrotnie. To jest dziwne.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Normalnie płakać mi się chce :( tak mi go szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Macie rację ona tak to powiedziała jakby kpila z niego i chciała się zemścić za to co on powiedział w programie.
On się przyznał do winy i napisał później to i powiedział w programie też się gubil. Najpierw mówił ze ich związek był prawdziwy a milosc cudowna i taką prawdziwa. Ze bardzo się kochali. Potem powiedział że nie kocha już Lali. Następnie powiedział że rozstali się zaraz po koncercie a wiadomo ze to nieprawda bo on dodał filmik a ona zdjęcie i tam pisało kocham Cię więc wychodzi na to ze zerwali ale dodali ze sobą zdjęcia? Sorry ale nikt nie jest aż taki głupi. Nie podobało mi się to że mariano ciągle mówił moja ex,moja ex zamiast Lali no kurde przez kilka dni zapomniał jak ona ma na imię?
Myślę ze teraz ona się na nim msci.
Czekam jeszcze na ta gale. Wciąż mam nadzieję ale na pewno będą się olewac i unikać

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wydaje mi się że po tym co się dzisiaj stało na pewno będą się olewac i wgl po tej gali będzie tak jak do tej pory po rozstaniu :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie według mnie mścić sie za to nie msci. Po prostu własnie ma do tego olewacki stosunek. I chyba już jej on nie obchodzi :(
Napewno jeśli przyjdą to się bedę unikać tego jestem pewna. Albo będzie miedzy nimi sztuczna uprzejmośc.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tego jestem pewna .Po takich słowach nie sądzę żeby porozmawiali ze sobą . :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja tak sobie myślę że tak plotka z tymi miejscami na gaki to jednak prawda.po tym to napewno będą siedzieć oddzielnie

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Też tak myśle i to będzie mega chore. Trzeba umieć rozdzielić życie prywatne od zawodowego. Oby jeszcze ktos z nich czegoś nie wymyślił, żeby nie przyjsć. Po nich już się niczym się zdziwie.

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Oby się chociaż tylko normalnie zachowali, prywatne sprawy niech odstawią na bok. To będzie sztuczne miłe zachowanie według siebie tak mi się wydaje :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To będzie widać, bo po Mariano wszystko widać.
No nic zobaczymy w poniedziałek w nocy :)
Pewnie bedą sobie robić też coś po złości, nic mnie już nie zdziwi jeśli chodzi o nich.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Już się obawiam tej gali :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No ja tak samo.
I szczerze współczuje ich kolegom z planu tej atmosfery.
No i samemu Mariano, bo jak możemy zobaczyć Lali jest taka, że zawszę umię się zachować nawet w niekomfortowej sytuacji dla niej, śmieje się i w ogóle. A on nie- po nim od razu wszystko widać. Jak sie denerwuje i w ogóle. I on chyba nie umię tak udawać. Po nim widać, że się stresuje, denerwuje. Rozumiecie o co mic chodzi? :P Już jestem taka zmęczona, że nie myśle tak jak powinnam, wiec przepraszam :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Jak się Lali nie.ogarnie to atmosfera będzie taka ze nawet sobie nie chce tego wyobrażać :( mam nadzieję że będzie dobrze, ale z Mariano i Lali i ich związek już chyba nie :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie ja już też w to nie wierze. Oby chociaż było tak jak dawniej.
Bo mieli naprawdę fajną relacje.
Szkoda mi jego dzieciaczków w ogole małej Lali to jej idolka w końcu :P A watpie, że będzie chodzić na jej koncerty albo słuchać płyty. No i dzieciaczków jego brata widać, że polubiły Lali i jej piosenki :P
Ale dziecią się chyba dosyć szybko gust zmienia.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nie no to że była Lali byłą partnerka ich taty to odrazu chyba nie znienawidza jej piosenek, na pewno będą chodzić na koncerty, słuchać jej muzyki i wgl. Małej pokój to jest cały w Lali plakatach ;) chyba Mariano nie będzie kazał jej tego usunąć :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie no nie o to mi chodziło, że ją znienawidzą . Tylko, że to raczej będzie trudne dla Mariano. I on raczej z nią chodzić nie będzie nie wiadomo jaki jego bracia mają teraz do niej stosunek. Nie wiadomo co było powodem rozstania. A tak swoją drogą biedny Mariano. Pewnie chcę zapomieć a tu plakaty itp...\
No i dzieci mają co chwilę innych idolów bynajmniej ja tak miałam. :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

I nie mogę patrzeć na ich wspólne zdjecia i filmiki. Miedzy nimi tak iskrzyło, że az żal, że się skończyło. :( Jak to oni mówili takiej miłości nie spotyka się często. Ich oczy aż błyszczały gdy o sobie mówili. Widać, że od poczatku ich do siebie ciągneło. Ostatnio oglądałam wywiad z nimi ponad godzine trwał i już wtedy było widać miedzy nimi chemie i to, że ich do siebie ciągnie. W ogole Mariano jak się na nią patrzył/ Zresztą tak było przez cały czas,

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Wgl jak oglądam film i leci piosenka Lali 'necesito' to już wgl jak pomyślę że nie są razem to rycze jak głupia :(
To ich spojrzenie jest takie piękne :( widać to jak iskrzyklo po między nimi, była ta chemia. A teraz jak mam sobie pomyśleć że to się skończyło no zalamka totalna :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No właśnie. I ja rozumiem, że film a oni to różna historia.
Ale dziwnie się na to patrzy, bo na planie tej telki ich miłość rozkwitała. Tę spojrzenia były prawdziwe.
Mi też się chcę płakać, bo byli tacy szczęśliwi.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

I te pocałunki, z resztą wszystko co po między mini się działo było prawdziwe :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Wiecie co teraz sobie tak myślę, że te wszystko wycieczki Lali to jest tylko ucieczka przed Mariano przed tym co do niego czuje. Przez te podróże chciała osiągnąć by o nim zapomnieć bo będąc w Argentynie wszystko by jej go przypominalo. Dlatego długo zwiedza, widac po niej że to tylko taka gra, po prostu pokazuje jak się świetnie bawi a tak naprawdę ją rozrywa w środku, jesteśmy kobietami i wiemy o co chodzi. Chce ucieczki a zarazem bycia w centrum jego uwagi właśnie pokazujac te filmiki jak się wygłupia czy nawet ten wywiad w prasie. Sama siebie próbuje oszukać. A jak wróci do kraju to wszystko do niej wróci. Widać to po jej oczach że ten śmiech to jest udawany i na pokaz. :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Też mi się tak wydaje, to tylko taka podpucha może faktycznie pojechała zapomnieć i może trochę zapomniała, ale jak przyjedzie do domu to wszystko wróci, te wspomnienia, miejsca w którym razem spędzali czas.
Mu kobiety wiem coś o tym to poprostu intuicja. :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No na zdrowy rozsądek urządziła sobie takie długie wakacje ot tak ? :) tyle zwiedzania itp to tylko po to żeby zapomnieć, mogła wrócić wtedy kiedy Mariano ale jeszcze nie była gotowa na spotkanie z nim, jesteśmy kobietami i domyślamy się że to ucieczka, ale od prawdziwej miłości nie mozna uciec i jeśli ona go naprawdę kochała to jak go zobaczy to coś poczuje i zapewne ten dystans jaki będzie na tej gali ją zaboli :) więc może wtedy schowa dumę do kieszeni :P

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Obyś miała rację :)
Od prawdziwej miłości nie da się uciec, to jest uczucie silniejsze od człowieka. Może po powrocie/gali zrozumie swój błąd i zrozumie swoje uczucie do Mariano :) może się ułoży.
Ale ja i tak już.straciłam wiarę w ich.powrót :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Widziałyście nowe zdj Mariana ? Co to za kobieta z którą robią całusy? Chyba chciał się odegrać...

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

On nagrywa z nimi nowy serial. Może chciał jej pokazać, że on też się dobrze bez niej bawi? Nie wiem ale może to być tylko zdjęcie.
No całkiem możliwe z Lali, że tak właśnie było. Jedno jest pewne oboje się dziwnie zachowuja po rozstaniu jak nie oni trochę.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No trochę dziwne te zdjęcie że takie dodał, no jak z planu to okej ale jednak Lali może być zazdrosna:))

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Niestety mi się nie chce zdjęcie włączyć z powodu kłopotów z netem :/
Miejmy nadzieję że to tylko koleżanka z planu, żeby żadnych akcji nie było.
Jak ktoś pokaże to Lali to kto wie może i zbudzi się w niej jakas zazdrość.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jeszcze on te zdjęcie podpisał "Felices" :/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ale on tam nie jest sam z tą kobietą. Oni po prostu razem nagrywają serial. Te kobitka też dodała z nimi zdjęcie na insta.
Bo on od dzisiaj zaczął nagrywać swój nowy serial.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

To tylko koleżanki z planu wiec nie mamy co sie martwić. :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No właśnie też tak uważam, to normalne, że dodaje zdjęcia z planu. Tak samo Lali dodawała z tego filmu co nagrywała. To jest ich praca.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A gdzie jest ten filmik jak mówi o tej miłości na odległość ? :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nie ma filmiki.Lali była zapytana o to w jakiejś włoskiej prasie .

ocenił(a) serial na 10
Andzok

A to czytałam myślałam że jest do tego filmik:) Wydaje mi się że jej już przeszło albo taką udaje ;)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Już piszą że w niedzielę jest gala i piszą już co fani oczekują od Lali i Mariano.
Podsyłam kawałek tekstu. Niestety tłumacz mi tak przetłumaczył "Fani spekulują, będzie siedzieć przy jednym stole? Będzie ich uniknąć?"

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Myślę tak jak wy w tych sprawach. To i zerwanie od początku jest dziwne bo mariano rozmawiał w tym programie o tym związku, były 2 rozmowy telefoniczne z nim i jeszcze jeden krótki wywiad. A gdy Mariano rozstał się z Juliana to nie mówił o niej prawie nic tylko że się rozstali i będą ich łączyć tylko dzieci. W wywiadach jak pytali i Juliane to on mówił ze to sprawa prywatna i nie ma już nic więcej do powiedzenia. A o Lali ciągle mówi a to dziwne jak nie on. I jeszcze te niby przypadki ciagle.
Teraz fani piszą że lali kupiła bluzę ze znakiem LM czyli Lali i Mariano ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja powiem tak to jest właśnie dziwne. O poprzednich partnerach nic nie mówili albo tylko tyle ile musieli i koniec.
Ale może to dlatego, że oni są bardzo medialni popularni teraz w argentynie. Chyba byli najgorętszą parą roku.
A ludzie tak drążą temat, bo po nich było widać, że są zakochani ta miłość aż od nich biła.
Z tą bluzką to mógł być jakiś napis a my go po prostu nie widzimy albo ona nawet nie zwróciła na to uwagi. No chyba, że to znowu jest jakiś „przypadek”.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Albo specjalnie kupiła taką bluzke by że komo był to srót właśnie od "Lali i mariano" by mieli dalej o czym gadać, a tak może po prostu znaczy to co innego. Wszysy mamy obsesje na ich temat i dlatego tam sie wszystko z nimi kojaży :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja już sama nie wiem co mam myśleć. cały czas te dziwne znaki i wgl.
Tak Mariano nic nie mówił w wywiadach o Julianie, a o Lali cały czas, tak samo jak i Lali o Mariano. Chodź Lali też zbytnio nic nie mówiła w wywiadach o swoim Byłym z którym była zaręczona.
Jeszcze teraz ta bluzka, ja ich nie ogarniam.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No dokładnie i to jest dziwne, że o sobie tak chętnie mówią. No nic pożyjemy zobaczymy.
To ich życie i zrobią tak jak bedą chcieli. Ale ja w powrót już nie wierze :( niestety. Chodź bym chciała ale to chyba każda z nas by chciała :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Pewnie że tak, my nic nie mozemy zrobić jedynie co to tylko czekać, bo na cud to już nie ma co liczyć. tez już nie wierze, straciłąm wiarę w ich powrót do siebie :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Poczekajmy do gali, jak po niej nic się nie zmieni to już nie wrócą do siebie :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Mi się niestety wydaje, że ta gala nic nie zmieni. Bo albo będą siebie unikać albo będzie miedzy nimi sztuczna uprzejmość. Oby tylko przyszli i nic nie wymyślili.
Chciałabym sie mylić.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Najgorzej jak przyjdą z osobą towarzyszącą wtedy będzie miazga :) bo chyba na taką galę jakby chcieli to mogą kogoś wziąć

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Uu jak przyjdą osobą towarzyszącą to będzie odlot dopiero. To będzie dopiero punkt dla paparazzi :/
Wątpie by ta gala coś zmieniła po między nini.