PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No cóż trzeba się z tym pogodzić :( raczej już sobie odpuścił swoje starania bo za każdym razem Lali go odracala jego dobre chęci. Mam nadzieję że będą chociaż dobrymi przyjaciółmi.
Nie ma już raczej co liczyć że jakiś cud się stanie.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No wlasnie.... raczej nie będą przyjaciółmi

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Zobaczymy wszystko okaże się po gali

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja to raczej nie obejrzę szkoda nocki może ktoś fragment na yt wtawi

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Dobrze by było jak by ktoś wstawił bo też nie wiem czy dam radę obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja ogólnie uwielbiam obu ale jeśli chodzi o ich rozstanie to jestem bardziej za nim. On się starał i to było widać a ona go za każdym razem odtrącała i zachowywała się tak jakby kpiła z niego i ich miłości. Wiec ile można? W końcu zrozumiał, że nie ma już szans i chyba na dobre sobię niestety odpuścił :(
A co do tego opisu to wątpie, żeby on był do Lali, według mnie on nie ma z nią nic wpsólnego.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

to tak jak i ja też uwielbiam ich oboje :) no ale po rozstaniu to całkowicie jestem za Mariano. po LALI teraz widać jak bawi sie jego uczuciami kierowane do niej . No dał sobie juz spokój bo ile to można sie strac i cierpieć jak druga osoba odzruca uczucia.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Własnie mi też się wydaje, że się nimi bawi. Ona już dawno dała sobie z nim spokój i to według mnie on gorzej zniósł/znosi rozstanie. Widocznie z jej strony to nie była taka wielka miłość jak mówiła, bo taka miłość od tak nie przechodzi i się o niej tak łatwo nie zapomina.

W tym wszystkim nie pasuje mi to,że kurczę po nich naprawdę było widać tą miłość i nie przemawia do mnie stwierdzenie, że są aktorami, bo tych spojrzeń, iskierek w oczach nie zagra nawet najlepszy aktor.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Już nie wiadomo co myśleć o tym wszystkim. Jaki jest w tym powód że ona się tak zachowuje, Skoro mówila że dla niej była to naprawde wielka miłość.
W EM akurat potarfili doskonale to zagrać ale to wszystko przez to że nagrywając telke była budziła sie w nich ta prawdziwa miłość i te wszystkie spojrzenia, miłość serialowa była tak naprawdę prawdziwa.
Nie moge nadal pogodzić sie z tym faktem że to wszystko sie skończyło :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No właśnie według mnie przez tą budząca się fascynacje a potem miłosć tak doskonale to zagrali. Ja takiej chemi jeszcze w serialu niewidziałam. Ale fakt faktem nie oglądam dużo seriali. Wydawało mi się, że była mega chemia między Maite y Williamem ale jak się okazało to było nic w porównaniu do LyM.
Ale o tę spojrzenia to chodziło mi też o ich prywatne wyjścia, jak ich też w wywiadach pytali o siebie nawzajem od razu mieli iskierki w oczach :P
Jeśli chodzi o ich relacje to ja już się kompletnie pogłubiłam.
Mi też szkoda, byli taką piękną parą i wyglądali a raczej byli tak bardzo w sobie zakochani. Az przykro się patrzy ich wspólne zdjecia, wywaidy itp... :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No Maite y William w "Nie igraj z aniołem" też pokazali dużo czułości w serialu, ale tak ja mówisz to nie to samo jak LALi y Mariano :)
Trzeba sie z tym pogodzić i poczekać do gali, jak sie po niej nic nie zmieni to już będzie definitywny koniec.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No niestety ale ja już przestałam liczyć na cud. :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja też bo raczej cud już się nie stanie :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mariano dodał zdjęcie i odpis do niego brzmi "umiech jest zawsze lepiej, Dzień Dobry" tak mi translator przetłumaczył.
Widać że już u niego zero smutku

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Może ukrywa smutek pod sztucznym uśmiechem ?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ale moze mi sie tak zdaje tylko :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja już sama nie wiem. Polubiłam się w tym wszystkim

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Pogłubiłam*

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja jak już pisałam jeśli chodzi o nich nic już nie wiem. To skomplikowane. Może tak jak pisałyśmy dał sobie spokój, bo zrozumiał, że to nie ma sensu ? I próbuje życ dalej, bo ma w końcu dla kogo. Kto wie.
Albo właśnie to jest tylko jego poza dla świata. Nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja też nie wiem, nie ogarniam tego wszystkiego

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Teraz jest jakiś szum o to zdjęcie które dodał Mariano z tym papierosem.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak właśnie widziałam .Twierdzą ,ze to marihuana. Na jednym zdjęcie widać ,ze coś miesza w miscie. A na drugim ,ze pali .I zrobiła się z tego afera .

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Dokładnie tego nie czytałam, ale ze komo to nie marycha.

Nowe info. W sobotę o godz 15 będzie tweetowanie z tagiem z "QueremosSOYenPolonia" o sprowadzenie płyty SOY do Polski.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie no nie wierze w to. Myślicie, że by wstawił zdjecie jak pali maryche? Nie uwierze w to.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja też w to nie wierzę . ;)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Chyba że jest u nich to legalne to czemu by nie.? Ale jak nie jest to fakt nie afiszował by sięw sieci. Też w to nie wierzę że zrobił by sobie zdjęcie z marycha

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Spokojnie dziewczyny to nie marycha:)
To cygaro :)
A jeżeli chodzi o ten kubek co tam mieszał i widać zielone to to jest mate jeżeli chodzi wam o to :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Od razu wiedziałam, że to nie marycha, bo raczej nikt normalny sobie z nią zdjecia nie rob i nie wstawia na insta a Mariano jest normalny :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też myślałam że na pewno nie jest to marycha :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

cześć wam , na wstępie witam sie z wami nazywam sie Anna :-) czytam wszystko od początku:-)
właśnie założyłam konto żeby wtrącić się do waszej konwersacji
Moja ciekawość związana z Mariano i Lali zaczęła sie od emisji odcinka moja nadzieja --- i przyznam sie zakochałam sie w tym serialu nie miałam pojęcia ze sa parą w życiu poza serialem :-) lali jest cudowna tak jak Mariano obserwuje ic na insta i bede zaglądać również do was by dowiedzieć sie co daje z ic związkiem no przyznam szczerze jestem zalamana czeo oboje zakochanych ludzi jest osobno zamiast razem --- przeciez zycie jest za krotkie zeby cierpiec -tym bardziej ze miłość widać w ic oczach

ocenił(a) serial na 10
AnalaLI88

Witamy nową fanke Lali Mariano :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Proszę Was o przesyłanie tej wiadomości do jak największej liczby ludzi. Ci którzy mają konto na tt niech piszą Ci co nie mają a może znają kogoś kto ma to niech mu powie aby dodawał # który nam pomoże ściągnąć płytę Lali do Polski a może w przyszłości także sama Lali :)
Ja i inne dziewczyny robimy właśnie ta akcję i prosimy o pomoc, niech nas będzie jak najwięcej

Akcja o płytę Lali
W sobotę 14.05 godzina 15:00
Do każdego tweeta dodajemy :
#QueremosSOYenPolonia

Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby była płyta Lali :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Bedę rozsyłać ale w samej akcji uczestniczyć nie będe mogła niestety w sobote :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ważne ze chociaz rozeslesz info :)
Dzięki :*

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Postaram się coś ogarnąć :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nowe info! Mam nadzieję ze to plotka.
Mariano niby spotyka się z modelką z która wcześniej pracował Belén Bergagna. Jest to przyjaciolka jego ex żony.
I mają niby przyjść razem na gale :(
Mam nadzieję ze to kłamstwo

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No pięknie tylko tego Brakowało :/, oby to była plotka

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale też coś wyczytałam o romansie po między nimi.

A ten opis ze zdjęcia co tu pisaliśmy był skierowany do Lali.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Spoko dziewczyny już mam cynk ze to plotka :)
Ona jest w Miami od miesiąca więc to niemożliwe żeby się spotykali :)
I prawdopodobnie ona ma chłopaka :)
Na razie Mariano bezpieczny :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tak no to super :) i najlepiej żeby sobie byłam tam gdzie jest i nawet niech nie przyjeżdża :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak sobie myślałam, że to plotka, bo pracował z nią już wiele razy i znają się od dawna i co nagle by się zakochał ? Czego to ludzie nie wymyślą a to dlatego, że lajknął podobno jej zdjęcie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Dla mnie jest to chore, bo co dał "lubię to" osobie z którą pracował i zaraz że romans.? Czytałam że podobno go widzieli w jakiejś ładniej restauracji z nią, ale no tu anahilali powiedziała że ona gdzieś tam jest no i że ma chłopaka.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Wiadomo że jest w Miami :)
Z tym chlopakiem to jeszcze tak niepotwierdzone,pewna dziewczyna mi pisała że ona ma chłopaka ale to nie jest pewne.
A gdyby był z nią w restauracji to przecież paparazzi zrobiliby im zdjęcia a tu żadnej foty dziwne nie? ;)
Jak był z Lali to wszędzie za nimi chodzili a teraz za Mariano by nie chodzili? Przecież tylko czekają aż zrobi jakiś ruch ;)
Potem sobie pomyślałam że to plotka.
Ale fani i portale piszą ze ma z kimś przyjść na gale mam nadzieję ze to kłamstwo :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To jeśli chodzą takie pogłoski to jak Lali to usłyszy to też kogoś weźmie by nie być "gorsza" ;/

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też mnie to zdziwiło jest napisane że ich widzieli w jakiejś restauracji a wgl żadnych zdjeć nie mają, kolejne kłąmstwo na to wychodzi.
A może Mariano z lali przyjdą jako bohaterowie EM i jako że para.? fajnie by było :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak, romans na pewno mają po tym jak on dał lajka tylko pod jej profilem a na zdjęciu nawet nie jest ona, tylko jakiś cytat po prostu :) Czego ludzie nie wymyślą, nawet nie jej dał a za cytat na czarnym tle , hahaha

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jeszcze to jest ten cytat co któraś z Was pisała, że polubił że ja kocham Ty kochasz :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jeszcze polubił 3 inne jej zdjęcia.
1 to filmik wody, fal :)
2 to znowu jakiś cytat:)
3 jej zdjęcie z sesji.
Ale coś co mnie teraz zaskoczyło on ją obserwuje ale ona jego nie :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Spokojnie ona nawet go nie obserwuje na instagramie :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Wiem,wiem już wszystko sprawdzilam :)
A jeśli chodzi o ten cytat to on najpierw polubił ten cytat ja kocham i tak dalej na profilu który ma takie cytaty i Mariani często u nich lubi te cytaty. Widocznie ona musiała później dodać to zdjęcie z tym cytatem :)
Ja mam ciągle nadzieje że się pogodza.
Gdzieś na pewnej stronie piszą ze Lali i Mariano sie kontaktuja ze sobą :)