PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja też sobie tak tłumacze :) Już wszedzie jest wideo jak lali rozmawia z dziennikarzami o rozstaniu i jest rozmowa telefoniczna jak mariano mówi o zerwaniu, ale nic nie rozumiem, tylko mniej wiecej to co z tekstu wyczytałam na stronie internetowej i przetłumaczyłam ale słabo to tłumaczy ten google tłumacz :( wiem ze lali tam powiedziała że go kochała albo kocha (nie wiem) , że ta miłość była prawdziwa i uczucie między nimi było silne i że nie zdradziła go jak to wszyscy piszą . Mariano też potwierdził że lali go nie zdradziła że są inne powody ale on je zostawi dla siebie. Nie jestem pewna czy tam jest napisane że gdyby lali mogła cofnąc czas to i tak związałaby się z Mariano, ale nie zrozumiałe to jest :(
Niestety nie mogę tu dodać linków bo moglibyście zobaczyć :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dzięki za info zaraz poszukam jeszcze jakis informacji .Jak coś będę wiedzieć więcej to napiszę :)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja tez za bardzo nie wiem jak ktoś znajdzie dobre tłumaczenie to niech napiszę ..

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Nie dowiedziałam się nieczego nowego tylko tyle co już wszyscy wiedzą .Miałam nadzieję ,że to częściowe ale niestety to już ostateczna decyzja .Nawet usunęli się z Twittera i instagrama :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

On usunął ją ona jego .Pewnie nie chceli mieć żadnych wiadomości co u nich słychać .Szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Tego to nie wiedziałam że się usunęli z portali, szkoda bo mariano mówił że lali bardzo dobrze życzy i ze to była ich wspólna decyzja o rozstaniu i nie było żadnych zdrad a zachowali się dziwnie jakby byli źli na siebie, zdjęcia wszystkie ze sobą zostawili i wpisy ale może rzeczywiście nie chcą wiedzieć co się u drugiego dzieje :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Marianno wczoraj powiedzial w wywiadzie jak się go pytali czy był z Lali gdy wstawił filmik na insta gdzie tańczy (6dni temu) to powiedział, że jeszcze wtedy byli razem. Wiec to musiało być noś nagłego i w dodatku bardzo szybko wyszła ta informacja, że nie są razem. Oni też ją szybko potwierdzili. Ja mam nadzieje, że była to jakaś kłotnia a wiadomo wtedy mówi się różne przykre rzeczy może zatesknią za sobą ,porozmawiają i sobie wszystko wyjaśnią :) Bo jak na razie może ich urażona duma nie każe im ze soba porozmawiać,bo Lali mówiła, że ze sobą nie rozmawiali od czasu rozstania.Oby :)
Ale jedno jest pewne w zgodzie to się nie rozstali patrząc chociażby na to, że przestali się obserwować swoich byłych nadal obserwują. Ale to może i normalne,bo cierpią i nie chcą nic o sobie wiedzieć . Mariano jako pierwszy ją usunął wiec może to on jest bardziej obrażony...Nie wiem zobaczymy jak to będzie.
A i jeszcze Mariano nie chciał odpowiadac na pytanie czy do siebie wrócą chciał to zachować dla siebie. A jak zapytali Lali czy to ostateczne to ona powiedziała, że tak.
Ja jestem ciekawa co tam się wydarzyło ale to ich życie i się pewnie tego nie dowiemy. Mi jest strasznie przykro z tego powodu, że się rozstali wyglądali na takich zakochanych (wywiady).

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A do do Mojej Nadzieji. To będzie mi się głupią ją oglądało. Wiem, że to oddzielna historia, że tam oni tylko grali ale to właśnie na planie tej telki się poznali i w sobie zakochali.Tę spojrzenia nie były udawane. Tam ich miłość rozkwitała. A teraz się skończyła:(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A do do Mojej Nadzieji. To będzie mi się głupią ją oglądało. Wiem, że to oddzielna historia, że tam oni tylko grali ale to właśnie na planie tej telki się poznali i w sobie zakochali.Tę spojrzenia nie były udawane. Tam ich miłość rozkwitała. A teraz się skończyła:(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mi jest smutno , gdy oglądam właśnie z tych powodów. To zaczęło się wszystko w tym serialu .I poprostu jest przykro patrzec na nich.

ocenił(a) serial na 9
kinga10204

Oni się poznali już znacznie wcześniej, jak Lali była jeszcze nastolatką, w 2012r.zagrali razem w filmie "La pelea de mi vida''. Zresztą pokazali swoje wspólne zdj.tak zwane 'kiedyś i teraz. Wiadomo że fanom będzie teraz inaczej oglądać ale ja nie chce sobie psuć ogladania. :) Nadal będę obserwować ich kroki i co tam u nich.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mi jest smutno , gdy oglądam właśnie z tych powodów. To zaczęło się wszystko w tym serialu .I poprostu jest przykro patrzec na nich.

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja też im będę dalej kibicowała nawet jak się nie zejdą .
Jest to moja ulubiona dwójka aktorów wiec innej opcji nie ma :)
Wiem,że szybciej się poznali ale to na planie Mojej nadziei miedzy nimi zaiskszyło tak,że postanowili być razem.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Też bardzo ich lubię .Szkoda , bo napewno się już nie zejdą .Ale serial dalej będę oglądać ,bo jest świetny .

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Mam dokładnie to samo. Dziwnie mi się ogląda bo nie chce myśleć o tym że oni się rozstali a jak patrzę na Tomasa i Esperanze to od razu wszystko sobie przypominam, to jak na siebie patrzyli i w ogole. Najpierw w jednym krotkim wywiadzie jak się lali Spytali i czy to już ostateczna decyzj ze zrywają to ona powiedziała że nie wie, ale może mówić tylko za siebie, a później już mówiła że na pewno już do siebie nie wrócą. Ciągle piszą ze przylapali lali z jakimś gościem w garderobie,ale zaraz napisali że to nie prawda bo obydwoje powiedzieli że nic takiego nie było , ci dziennikarze są okropni.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Według mnie nikt niikogo nie zdradził nie zaprzeczali by temu tak, bo w końcu to mogło by się wydać.
A to nie był ten sam wywiad?Może zapytali ją o to dwa razy. Bo ja natrafiłam na dwa jeden ok 5 minut a drugi chyba z 2 coś i ona była tam tak samo ubrana. No chyba, że jeszcze inny masz na myśli.
Ja tam nie trace wiary, że się zejdą może sobie wszystko wyjaśnią. I w ogóle ja bym mniej się przejmowała, gdyby rozstali się w zgodzie ale tak raczej nie jest :( przestali się obserwować ,Mariano także przestał jej rodzinę obserwować.
A ona jego brata na twiterze i inscie.Ale oni ją jak na razie obserwują.I widać, że ten którego przestała obserwować ją lubił.Tak mi się przynajmniej wydaje.
No nic powody rozstania znają tylko oni.?I to ich sprawa, mi jest bardzo przykroale to ich życie. Ale moja nadzieja nie umiera.
A na tt piszą ogólnie głupoty. Mało rozumiem ale to co sobie tłumaczę to masakra. Szkoda mi ich.Co chwilę coś nowego wymyślają.
A EM będę jak najbardziej dalej oglądała :) \Kocham ten serial :) Mi też się go dziwnie ogląda ale mam nadzieje, że to przejdzie z czasem.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja tez będę oczywiacie Ogladala dalej :) to ten wywiad co mówisz, na jednej stronie jest ten krotki i jest tam opis ze ona mówi że nie wie czy to koniec a na innej stronie jest ten dłuższy wywiad i tam mówi że już do siebie nie wroca, wiadomo że od tamtego czasu ze sobą nie gadają,piszą wszędzie ze lali była widziana w garderobie (która była przyczepa campingowa)z aktorem co z nim grala w filmie,ona była w garderobie i się przebierala a on wszedł i ktoś to widział i zrobiły się plotki ze mają romans a to nie prawda,nawet mariano powiedział że lali to nie zdradziła,nawet nie było na to dowodów a czemu zerwała to jest prywatna sprawa. Ale dziwne jest to że paparazzi przylapali to w środę z malinka na szyji i opisali to w gazetach a w piątek napisali o tym ze zerwali ze sobą,pisali w piątek ze już od tygodnia nie są razem,a przecież od środy do piątku przecież minęły dwa dni to jak? :)a wczoraj lali napisała do jednego z dziennikarzy ze to ona zrobiła tą malinke i żeby nie oskarzali mariano :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie ma co wierzyć dziennikarza .Czasami takie głupoty piszą ,że naprawdę szkoda mówić .Trzeba czekać a może się pogodzą ?Ale nie ma co robić sobie nadzieji . :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Gdzieś czytałam ,ze rodzinie lali jest przykro ze się rozstali .Nie wiem co z rodziną Mariana ale sądzę ,ze o oni polubili lali i tez jest im przykro.

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Mariano w wywiadzie powiedział ( to akurat zrozumiałam), że jak wstawił filmik na insta gdzie tańczy to byli jeszcze razem.
Wiec oni na prawdę krótko z sobą nie są. A z tą malinką też się zgadza byli wtedy jeszcze razem. To musiało serio być nagłe.
Ja wiem, że to mało prawdopodobne, że do siebie wrócą ale może jednak się dogadają taką przynajmniej mam nadzieje:)
Bo jak na razie z sobą nie rozmawiali tak jak napisałaś. Dużo osób piszę i to chyba jak dla mnie najbardziej prawdopodobna opcja, że ktoś coś powiedział Mariano a on w to uwierzył albo może był zły i Lali się obraziła ( chyba nawet w programie jakimś to mówili). To by też tłumaczyło, że to on ją przestał pierwszy obserwować a potem ona jego. A ich urażona duma nie pozwala im ze sobą porozmawiać.
Ja po zdjęciach doszłam do wniosku, że ją lubił duzo ich dosyć ma, filmiki itp..

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A Lali mogła tak powiedzieć bo po pierwszę co miała powiedzieć, że się zejdą? A po drugie oni chyba sami jeszcze wtedy nie ochłoneli po rozstaniu no bo krótko z sobą nie są. Wiem, że Mariano powiedział, że zachowa odpowiedz dla siebie. Sama nie wiem! Zobaczymy jak to będzie. Jak się naprawdę mocno kochają i to ta prawdziwa miłość to wrócą a jak jest inaczej no to nie...
A i w poprzednim poście napisałam, że wolałabym ,żeby rozstali się w przyjazni ale teraz chyba doszłam do wniosku, że jednak nie bo to by raczej znaczyło, że nic do siebie nie czują.
Ale jedno jest jak dla mnie pewne miłość to miedzy nimi była/jest. Wystarczy spojrzeć na ich fotki, ale bardziej wywiady jak oni na siebie patrzą. Jak teraz to oglądam to aż łza mi się w oku kręci.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Niestety nie dowiemy się co było powodem rozstania.Ale faktycznie to musiało być coś naprawdę nagłego . My możemy się tylko domyślać czemu się rozstali .

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Obydwoje powiedzieli że ich miłość była prawdziwa i bardzo się kochali, jak Spytali się lali jak się czuję po rozstaniu to powiedziała ze źle, nawet widać po wszystkich zdjęciach co jej zrobili że jest jej przykro bo lali zawsze jest pełna życia,szalona i usmiechnieta i miała ten błysk w oku a teraz nic. To mariano zerwał z lali i pewnie posłuchał jakiejś osoby trzeciej ze lali niby z tym gościem, on pewnie się wkurzył nie dał jej nic wyjaśnić,ona pewnie się obrazila i zerwali ze sobą w szale zamiast na spokojnie sobie wszystko wytłumaczyć. Wiem coś o tym bo rozstalam się z chłopakiem na kupę czasu bo nie wytlumaczylismy sobie wszystkiego, ale zeszlismy się w koncu, więc mogą wziąć ze mnie przykład :D

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Taki przykład do mnie przemawia :)
Ja bym tak stanowczo nie mówiła, że to on zerwał z nią. Bo mogli się pokłócić i to Lali ostatecznie zerwała. I przez to on jest zły dlatego ją przestał obserwować. Nie wiem .
Mariano też stracił ten blask w oczach wystarczy sobie jego zdjęcia porównać zresztą oni obydwoje cierpią.I jak słuchałam z nim wywiadu to jak mówił, że gdy wstawił filmik na insta to byli jeszcze razem jakim on to zbolałym głosem powiedział...Aż płakać mi się chciało.I jego brat (ten co ma pełno zdjęć,filmków z lali) ma zdjęcia jego wstawione ok 4 dni temu z dzieciaczkami jak on tam biedaczek wygląda...
A tak przy okazji widać, że bratanice Mariano polubiły Lali i jej piosenki :) Wedlug mnie oboje cierpią.I co do Lali to masz racje to nie ta sama Lali co przed rozstaniem.Brakuje jej tej iskry. Tak jak i Mariano.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Czytałam że to on zostawił lali ale jak wiadomo to mogą być tylko plotki, we wcześniejszych wywiadach mówił że dzieci bardzo lubia lali i chodzą na jej koncerty,słuchali płyty i była ich idolem,szczególnie jego córka ja uwielbia, mam nadzieję ze przez ich zerwanie dzieci nie ucierpia i pozwoli im chodzić na koncerty z kimś,wiem właśnie ze brat mariano uwielbia lali bo chodził na jej koncerty i traktował ją jak rodzinę. Mam nadzieję ze może on przemowi mariano do rozsądku zanim będzie za późno :( mam nadzieję tylko że nie będziemy musieli czekać tylko co w moim przypadku ;) warto mieć nadzieję,przecież nadzieja jest najważniejsza :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No ja o tym nie wiedziałam ale oglądam insta brata Mariano i patrzę a tam pełno zdjęć i filmików z Lali :) Aż się zdziwiłam pozytywnie oczywiście. To ,że córka Mariano lubiła Lali to wiem. Teraz nie wiadomo jak to będzie jak by się rozstali po przyjacielsku to pewnie chodziłaby na jej koncerty a tak to niewiadomo. Ja też liczę na tego brata :) Ale Lali już go nie obserwuje a on ją tak.( ludzie piszą, że ostatni filmik jej nawet polubił-ale ja tego nie widzę :P ) O tak nadzieja jest najważniejsza :) I ja ją mam. Życzę im jak najlepiej, nawet jak będą osobno chociaż oczywiscie wolałabym, żeby sie zeszli ale to ich sprawa :) Wszystko zależy od powodu rozstania.
I czytałam jeszcze jeden też mi się wydaje sensowny powód rozstania. Że się pokłócili no i nikt nikogo nie przeprosił, bo urażona duma i w ogóle. Każde czekało aż to drugie wyciągnie ręke a tak się nie stało. Aż wreszcie Lali to ogłosiła na tt, chociaż oficjalnie nie zerwali .Mariano się wkurzył i przestał ją obserwować i tak stało się to co się stało...Ale to sa tylko domysły, może się powtarzam ale prawdę znają tylko oni.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja tez czytałam że mariano uwierzył w plotki ze lali miała romans na planie z jakimś kolesiem. Ja myślę że on ja surowo ocenia bo to że oni się w sobie zakochali na planie to nie znaczy że ona teraz się w jakimś innym zakocha, myśli ze skoro z nim tak było to teraz może być z tym kolesiem. W wywiadach wcześniejszych lali mówiła że mariano jest bardzo zazdrosny o nią ale mówiła ze to dobrze bo to znaczy że ja kocha. No a teraz niestety stało się i się rozstali. Myślę ze mariano zadziałał pochopnie bo pewnie sobie tego nie wytlumaczyli a lali później dodała piosenkę "czy jutro też będziesz mnie kochał?" A teraz niby piszą ze lali jest załamana bo mariano ciągle spędza czas z dziećmi i swojej byłej żony a nie w swoim domu :( lali dalej siedzi w studio i nagrywa piosenki, mam nadzieję ze na płycie znajdzie się ta piosenka co napisała specjalnie dla mariano i może serce go ruszy i się dogadają bo piosenka Jurame bardzo to wzruszyła jak dla niego śpiewała :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie wiem my to możemy tylko gdybać :)
Ale jedno jest pewne i to mnie po prostu, że tak powiem śmieszy to jak jadą na nich na tt. No sory jak tak można jak nie wiedzą o co poszło? Bardziej jadą na Mariano a nie wiadomo czy to przez niego.A co do tego, że spedza czas z dziecmi to są w końcu jego dzieci a widać, że je bardzo kocha. Ja mam wielką nadzieje, że zrozumieją, że to rozstanie było przedwczesne i, że bardzo za sobą tesknią i wrócą. O tak ta piosenka jest cudowna. Cały czas mam przed oczami to jak ją jemu dedykuje.Nie wiem ale mi sie zdaje, że jak się nie pogodzą to raczej tej piosenki niestety nie będzie...:(
W ogóle z żalem oglądam ich wspólne filmiki to jak np. grali w teatrze razem boże jak oni tak na siebie patrzyli albo jak zaczynali nagrywać telkę i były różne wywiady jak Mariano patrzał na Lali- rozpływam się... A jeszcze z tym obserwowaniem to mogli tak sobie trochę na złość zrobić,obrazili się na siebie i nie chcieli patrzeć na to co drugie wstawia. A co do dzieci to Mariano powiedział jak się go spytali co one na to, że im wytłumaczy, że ludzie się rozstają. No też czytałam o tym, że jego córeczka jest jej fanką :) I siostrzenice też z tego co widać na inscie.Mimo, że są małe to mają dobry gust :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Najpierw jechali cały czas lali ze niby to zdradziła a teraz jadą mariano ze spotykał się ze swoją była żona. Kiedyś Spytam I lali czy nie jest zła że mariano widuje się z żoną jak zabiera dzieci to ona powiedziała ze to jest normalne że się widuja bo mają razem dzieci i zawsze będą je łączyć ale ufa mariano i się ze ja kocha i nie jest zazdrosna. Teraz mówią że jego była żona była u niego w domu z dziećmi bo zrobiła sobie tam zdjęcie z córką i widać obraz który wisi i niego w domu i pisza że ona nie ma szacunku do lali i robi to specjalnie co jeszcze bardziej sumuci lali :( możemy mieć tylko nadzieję ze znowu się zejdą :) ja mam ciągle nadzieję i nigdy nie przestanę w nich wierzyć, wiem że z czasem złość mija i może wtedy sobie pogadaja spokojnie:) ja niepotrzebnie czytam te wszystkie plotki na stronach internetowych i na fanclubach, można się tam dużo rzeczy się dowiedzieć ale dużo też jest głupot :)

ocenił(a) serial na 7
kinga10204

Jak przeczytałam " brata Mariano" to z początku myślałam , że o jakiegoś księdza chodzi.
Później się pokapowalam ha ha
Bravo Ja :-D

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

haha :P Mogło tak zabrzmieć w końcu nie którzy tak mówią na ksieży no i jeszcze napisałam to tak, jak by to on mu miał do rozsądku przemówić ( a to robią powinni robić księża) to już w ogóle się nie dziwie :P

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

jak odnalezc na insta lub twiterze brata mariano?

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Wpisz Gustavo Martinez i tam Ci wyskoczy. Ale insta ma prywatnego. I tam u niego możesz też znaleźć resztę rodziny

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ale Mariano ma chyba wiecej braci nie ? Napewno jest jeszcze Rodrigo( on nie ma zdjęc z Lali) i chyba Diego ale jego to nie jestem pewna może to kuzyn też ma parę filmików z Lali :)
Jak był kiedyś wywiad z jego byłą żoną to ona bardzo dobrze o Lali mówila, że dzieci ją lubią i ma z nimi dobry kontakt :)
Ja właśnie mam Gustava, bo poprosiłam o zgodę na obserwowanie :) A on ma tam wiele cudownych rzeczy z Lali.Myśle, że się lubili. Ogólnie jego rodzina ją obserwuje.A jej siostra chyba Mariana też. Jak masz jakies ciekawe plotki to pisz, bo ja tam mało rozumiem.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mariano dodał niedawno nowe zdjęcie profilowe na Twitterze to był wilk wyjacy do księżyca i to było samo zdjęcie ale było w dole widać jeszcze coś czarnego jakby to zdjęcie miało coś jeszcze tylko było po prostu przesunięte i fani odnaleźli to zdjęcie na necie identyczne i tam pisało mniej więcej ze to szary świt, moja dusza jest smutna bo straciła miłość (czy jakoś tak) ex zona mariano dodała zdjęcie z urodzin syna na których jest mariano ale myślę że to normalne że chciał być na urodzinach syna ale ona tak na niego patrzy jakby była zakochana (chyba że ma zeza) ale to dziwne bo ma już chłopaka którego już przedstawiła światu. A i jeszcze mariano niedawno już zmienił to zdjęcie na innego wilka,pewnie zobaczył że fani już to rozpracowali i zmienił foto :( Ale chociaż wiemy że cierpi,mam nadzieję że jeszcze się dogadają :)może jak już opadną emocje to będzie wszystko dobrze :) jak będę miała jakieś plotki to spoko będę pisać ;) ale pamiętaj że to plotki ale jak to mówią w każdej plotce jest trochę prawdy :)

anahilali93

wciągnęłam się w ten temat hah i też chętnie poczytałabym coś w tym temacie, bo sama niewiele rozumiem :P tak więc także poproszę o jakieś info w przyszłości ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Widziałam to zdjecie biedak :( Pewnie cierpi i wiesz co zaczął na tt obserwować osobę która wstawiła zdjecie jego i Lali z podpisem, że uwielbia ich jako parę :)czy jakoś tak. Czy tak robi osoba, która nie chcę powrotu i która nie kocha? No chyba nie ! Mi się zdaje z całym szacunkiem do Lali, bo ją też uwielbiam ale,że to ona zakończyła związek (możliwe, że w kłótni albo tak jak pisałam wyżej) Bo to ona powiedziała, że rozstanie jest ostateczne nie on, z nią mamy zdjęcia z jakiś wyjśc ale z drugiej strony może stwarzać tylko takie pozory,bo widać,że soba nie jest nie ma w sobie tej iskry.. Sama nie wiem. Wiem jedno widać, że oboje cierpnią , widac to najbardziej po ich oczach :( Biedaki i nie ważne kto skończył ważne, kto wyciągnię ręke na zgodę :) Oby !
Oboje cierpią bez siebie a razem nie są. Gdzie tu logika?
A i tak sobie myśle ciekawe jak to będzie na nagrodach w maju(jeśli się nie zejdą) Moja nadzieja jest nominowana, oni będą musieli być/siedzieć koło siebie w końcu to jedna produkcja.
Czasami się zastanawiam czy ze mną wszystko ok przejmuje się rozstaniem osób których nie znałam osobiście :( Ale kurczę tak mi ich szkoda ,tacy byli/są w sobie zakochani.Dzisiaj oglądając jeden filmik się popłakałam. Jutro mam zamiar obejrzeć jej koncerty na których był Mariano :)
Wiem, że to plotki ale poczytam sobię chociażby :) Ale co niektórzy to przesadzają.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Zakładam Twittera ze strona LaliyMarianoPolonia , ale to dopiero moja pierwsza strona na Twitterze, nawet prywatnego konta nie mam, więc bądźcie wyrozumiale ;) tak się wkrecilam w temat ze postaram się o nich pisać ale pamiętajcie ze to mogą być tylko plotki ale w każdej plotce jest trochę prawdy :) współczuję ci teraz oglądać ich filmy :( i nie martw się nie jesteś sama ja też płakałam jak się rozstali,ja płakałam jak oglądałam z nimi filmiki jak było razem i płakałam :)

anahilali93

Super cieszę ! Będziemy na bieżąco z inf o ich związku , nie jesteście same ja tak samo sie poplakalam. Uwielbiam ich ❤ odkąd oglądam telenowele to moja nadzieja jest najlepsza

ocenił(a) serial na 10
Doriss_sokal

Mi też łezka poleciała gdy się o tym dowiedziałam .Poprostu nie mogę patrzeć na nich jak cierpią . :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Jeżeli ma ktoś z Was Twittera to proszę obserwujcie LaliyMarianoPolonia aby moja praca nie poszła na marne :)dajcie znać czy ktoś ma Twittera i mówicie o tym profilu, koleżankom, kolegom, babci, cioci, siostrze,bratu czy komu tam chcecie ;) niech nas będzie jak najwięcej :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja mam twitera i zaczełam Cię przed chwilą obserwować :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja też nie mogę na to patrzeć rozstali się a cierpią ...
Nie rozumiem tego...

kinga10204

podobno lali polubiła ostatnio jakieś zdjęcie mariano??? czy wiecie o jakie chodzi to zdjęcie?

ocenił(a) serial na 10
lali222

Ja sprawdzałam i nic nie widzę ... A mam pytanie czy jeśli przestali się obserować to czy jak polubili wcześniej swoje zdjęcia to czy to zostaje czy się usuwa?

kinga10204

Nie usuwa sie

ocenił(a) serial na 10
Doriss_sokal

Dziękuje za odpowiedz :) A jak ma się bradzo dużo polubień to np taka ja mogę sobie wszystkie zobaczyć czy nie ? :P dopiero zaczyam przygodę z instem :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A jakie to niby zdjęcie bo nic nie widzę?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja też nic nie widzę :) wiec pewnie nie polubiła...Nie wierze w to.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Wie ktoś może jak znależć filmik gdy wystawiali EM w teatrze, chodzi mi o to jak Lali z Mariano zaczeli się śmiać na scenie. ? :)