PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Właśnie coś cZytałam na necie, ale oni się do tego jeszcze nie odnieśli więc mam nadzieję ze to plotki, ciągle siedzę i szukam informacji na ten temat

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mam nadzieję ze to nie prawda .Trzymałam za nich kciuki :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja tez :( każdy trzyma. Niby poszło o to ze on miał sesję zdjęciową z rozebrana dziewczyna, a on się na nią wkurzył bo niby były plotki ze ma romans z jakimś tam z gościem z planu

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Miejmy nadzieję ,że się wszystko wyjaśni .Smutno mi będzie oglądać serial.

Kociara122

u mnie ta informacja nie wpłynie na moje uczucia do serialu, ale w sumie to przykre, że związki aktorów tak krótko trwają. ale chyba jednak dużo robi zazdrość, bo kręcą zdjęcia i całują się z innymi. ale to jest dla mnie tym dziwniejsze, że zostawił dla niej żonę, a teraz tak łatwo odpuszcza :/ o ile to prawda z tym zerwaniem

ocenił(a) serial na 9
Kociara122

Kurcze to możliwe że prawda.. :( teraz przejrzałam parę stron i prawdopodobnie ich związek się rozpadł około tyg.temu.. :( gdzieś pisali że nie są razem od 4-5 dni.. :((

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Ich fani są pewnie zalamani .

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Ja tez patrzylam na necie i wszędzie piszą że rozstali się z tydzień temu, ale dziwne to wszystko jest bo 23 wychodził od niej z domu z malinka na szyji :D fani ciągle piszą jakieś info ze mają ze to nie prawda, ale już coraz głośniej jest ze się rozstali :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja ich mam na instagramie pod ich zdjęciami sa tylko pytania czy się rozstali .Inni piszą że to nie prawda innni ze tak .Trzeba czekać na ich potwierdzenie .

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja tez ciągle sprawdzam ich instagtam i Twitter i lali dodała tylko filmik i teledysk swój, więc gdyby to była plotka to myślę żeby zareagowali a oni nic :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie wyglądają na załamanych. Ale mogliby jakoś zareagować :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Chociaż potwierdzić to . :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

No zalamanych nie wyglądają ale wiesz to aktorzy umieją świetnie udawać, myślę że jakyby byli razem to by dodali jakieś zdjęcie i powiedzieli że to plotka a tak trzeba czekać na jakąś wypowiedź ich bo na necie dziennikarze piszą wszystko to samo, A fani jak to fani, piszą że mają info ze się nie rozstali a później wychodzi ze nie mają takich informacji :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tak masz racje.Fani zawsze robią sobie nadzieje a później okazuje się , że są złudne .Mi się zdaje , że informacje o ich rozstaniu są jednak prawdziwe .Tak jak mówiłaś gdyby były to tylko plotki nie siedzieliby cicho :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Dokładnie. Wiadomo że jak się jest gwiazdą to są plotki, jak od początku wmawiali im romans to zaprzeczali ciągle, później jednak okazało się ze media mówią prawdę i w końcu ogłosili ze sa razem, a teraz siedza cicho i nic nie mówią ani nie piszą. Spytali się lali parę dni temu czy jest zazdrosna o te zdjęcia Mariano modelka ale ona zaprzeczyla i mówiła że jest z niego dumna, ale od tamtej pory żadnych zdjęć nie mają ze sobą :(

ocenił(a) serial na 9
anahilali93

No napewno jakąś mała zazdrość była, ale nie będzie się tym chwalić do mediów żeby jej wiecznie głowę suszyli. Wiadomo że chcą chronić swoją prywatność zwłaszcza że ich związek był gorącym tematem. Tak naprawdę to osoby z ich otoczenia robią plotki i mam nadzieję że to okaże się tylko jakąś sprzeczką i wszystko jest między nimi ok i zamiast się tłumaczyć to wstawią jakieś aktualne zdj.na instagramie. ;) Ale jak zobaczyłam te notki o ich rozstaniu to trochę się zawiodłam.. Oby to bujda była "życzliwych" osób z otoczenia.

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Nie ma co robić sobie nadzieji.Trzeba poczekać a może wszystko się wyjaśni . :)

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Ja byłam w szoku ze się rozstali, fakt byli ze sobą 5 miesięcy a to dość krótko,ale wiadomo że już wcześniej coś swirowali, a teraz miałoby się to tak wszystko szybko skończyć? Przecież zostawił żonę dla niej więc dziwne że tak szybko się odkochali :( co te plotki potrafią zrobić, niektórzy ludzie to hieny a media tylko szukają sensacji

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dla mnie też to był szok .Ale zazwyczaj tak kończą się takie związki z planów . :(

ocenił(a) serial na 9
Kociara122

No są wyjątki jak np. Pitt i Jolie, Lively i Reynolds albo z naszego Polskiego podwórka Arciuch i Kasprzykowski. Ale przecież nie można narzucać im jak mają żyć, no szkoda by było bo fajna para z nich i przynajmniej nosa wielu osobom by utarli. :D

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Według mnie pasują do siebie i szkoda by było gdyby się rozstali . ;) :(

ocenił(a) serial na 9
anahilali93

No wiadomo że to nie było ich jakieś widzimisię bo zmienili swoje życie by być razem a tu nagle takie zaskoczenie. Pewnie brak czasu ich dopadł, wkońcu każde robi karierę..

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Niektórzy łączą życie zawodowe z prywanym i się jakoś im udaje .

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Zostało tylko czekać na potwierdzenie przez nich .

ocenił(a) serial na 9
Kociara122

No wiadomo, przecież to ich związek i ich decyzja. Ale jak narazie milczą.

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Dokładnie. Ale mogliby przerwać tą ciszę .

ocenił(a) serial na 9
Kociara122

Zrobili by to jak z plastrem, szybko ciach i po sprawie. Przynajmniej zamknęli by szybciej tą sprawe a tak to snucie domysłów i teorii. A nawet jak już się rozstali to pewnie przez napięty grafik Lali, plan filmowy, koncerty a Mariano sesję zdj.i dzieci.

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Zastanawiam się czy faktycznie rozstali się z tych powodów czy może poszło o coś więcej .

ocenił(a) serial na 9
Kociara122

Lali ogłosiła na swoim Twitterze : "Mi relacion con Mariano termino. Pido que no se especule ni se sigan inventando locuras sobre los motivos.Gracias por los mjs de cariño! " :(( czyli jednak..

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Szkoda , ze tak to się skończyło .Ich związek nie trwał długo .

ocenił(a) serial na 9
Kociara122

No niestety, Mariano jak narazie milczy.. Ciekawe co było dowodem rozpadu.

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Milczy już od 3 dni.A nie zdaje się to trochę podejrzane?Jeszcze niedawno wszystko między nimi było dobrze .Tak szybko uczucie by wygaslo ?To możliwe ?

ocenił(a) serial na 9
Kociara122

Może uczucie nie wygasło tylko nie mieli czasu dla siebie. Lali poprosiła o to żeby nie spekulować i wymyślać głupot co do przyczyn rozpadu. Pewnie się za jakiś czas w jakimś wywiadzie odniesie co do tego tematu bo żyć jej nie dadzą przecież. Wkońcu ich związek był gorącym tematem w Argentynie.

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

Napewno nie dadzą jej żyć .Wkoncu jest mnóstwo fanów tej pary którzy są zalamani po tym rozstaniu .

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja sama jestem załamana. Ciągle miałam nadzieję że to plotka a tu niestety nie :( mam nadzieję ze nie rozstali się z powodu zazdrości bo przecież oboje są aktorami i wiedzą że dziennikarze dadzą zdjęcia z planu i podpiszą ze mają romans a tak na prawdę to są nagrania do filmu a nie prywatnie...

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

szczerze? ponad tyydzien temu jeszcze mieli zdjecia i on wrzucil filmik z jej koncertu. Jak cos sie psuje dluzszy czas to juz byloby widac. Wg mnie ktos musial z nich cos odwalic,ze tak powiem bo to sie stalo nagle..

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

To jest faktycznie dziwne.Niedawno dodawali ze sobą zdjęcia i raczej wydawało się wszystko wporzadku.A tu rozstanie ?Coś jest na rzeczy ..

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Dokładnie. Dziwne to było, szczególnie ze obydwoje są aktorami i wiedzą jacy są dziennikarze ze szukają sensacji, szkoda tego związku,widać po oczach ze są smutni więc gdyby któreś z nich miało jakiś romans to by nie mieli obydwoje takich smutnych min, pewnie coś przez tych reporterów głupich,teraz piszą że on chce wrócić do swojej ex

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Czyli do byłej żony ?To by było bez sensu skoro dla lali rozstał się z żoną a teraz chce do niej wrócić .Chyba że miał jeszcze kogoś

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Tak piszą ale to pewnie plotka. Muszą coś pisać. Ciągle piszą ze mariano był od początku zazdrosny o lali i piszą ze ona to zdradZiła z jakimś gościem z planu ale to też nie prawda. Ona napisała coś jeszcze na twitterze o tej sprawie ale ja nie bardzo rozumiem :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też nie rozumiem tylko pojedyncze słowa znam po hiszpańsku .Tak to słabo u mnie z tym językiem .Zostaje mi tylko tłumacz . :)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

To tak jak jak ja :) a tłumacz to tak tłumaczy że szkoda gadac :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dokładnie :D .Ehh no szkoda jednak , że to prawda .W głębi duszy miałam jeszcze trochę nadziei , że to tylko mała sprzeczka a dziennikarze zrobili z tego aferę.Ale niestety to prawda .A tak trzymałam za nich kciuki :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja tez miałam nadzieję ze będą dalej razem a tu taki szok ze już nie są i ona to potwierdziła, szkoda bo ciągle oddawali ze sobą zdjęcia i filmiki i było widać że bardzo się kochają więc musiało pójść o coś bardzo poważnego ze się rozstali albo po prostu dziennikarze zrobili swoje przez te wsYstkie sensacje :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tak poszło raczej o coś poważnego .Nie sądzę żeby rozstali się przez jakąś głupotę ,ale no cóż stało się :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Niestety :( jakoś trzeba to przyjąć do wiadomości :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Trochę będzie to trudne w szczególności , że jeszcze leci moja nadzieja .Serial jest świetny ,ale jakoś tak smutno będzie to oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Dokładnie :(

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Ale no nic trzeba się pogodzić z tym faktem .W seralu jest Esperanza i Tomas nie lali i mariano. Ja sobie będę tak tłumaczyć :)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

No właśnie