http://www.eltrecetv.com.ar/articulo/despues-de-separarse-de-lali-mariano-martin ez-se-hizo-un-super-tatuaje-que-incluye_085292 - czytałam teraz na tej stronce, że Mariano się wydziarał (ale będzie miał tych dziar :P) po rozstaniu z Lali, ale prawie nic z tego nie rozumiem, co ten tatuaż ma do tego. ale coś niby ma, że ma być pamiątką? nie rozumiem...
Ja też tego nie rozumiem. No trochę tych tatuaży ma ale ogólnie nie robi ich sobie w żadnych mocno widocznych miejscach ale to dobrze :)
Wytatuowal sobie słowa Ahora czyli teraz
Amor- miłość i
Ser-być dużo fanów dodaje do tego tatuaz lali czyli Soy
Wychodzi z tego jestem dzisiaj
Jestem milosc/miłością
I to trzecie nie wychodzi bo brzmialoby Jestem być.
Mówią że może chce w taki sposób przekazać lali ze dalej ja kocha
Też mi się tak zdaje .Ale czemu jej tego nie powie ?Widać ,ze dalej ja kocha .Nie wiem jak Lali ,ale sądzę że Mariano nie jest jej obojętny.
Kilka dni temu gdy skończył sie związek z Mariano Martinez Lali Esposito nie wahala się zrobić tatuaz i pozostawić niezatarty ślad na skorze "jestem" to słowo zostało zapisane na prawym ramieniu aktorki i piosenkarki.
Teraz tym który zwrócił się do igieł i atramentow jest aktor,który zaprosił tatuazyste do swojego domu i zrobił róże ze zwinieta tasma,która ma słowa teraz,miłość i być. Jaka część ciała wybrał? Łydke na prawej nodze. Mniej więcej coś takiego wychodzi z tego
dzięki za tłumaczenie :)
moim zdaniem lepiej pogadać ze sobą twarzą w twarz, niż mówić "szyframi" :P
Dokladnie... dziwnie się to wszystko zakończyło tak szybko.... szkoda mi ich.Jak patrzę ns ich aktualne zdjęcia na instagramie widać że nie są szczęśliwi..
Moim zdaniem tez:) nie chce Was zbytnio szybko zachwycać bo to nie potwierdzona informacja, ale brat mariano powiedział że lali i mariano może jeszcze się zejdą. Widziano także auto mariano kilka metrów od domu lali,chyba nie chciał żeby widzieli że jest u niej,:) albo po prostu zalatwiał jakieś sprawy :)
Na pewnej stronie fanklubu z argentyny i oprócz mojego fanklubu na twitterze jeszcze inny pisał to samo. Więc jest nadzieja. Ale dzisiaj Mariano będzie w telewizji i będzie mówił o Nowym serialu ale pewnie też to spytaja o Lali, więc wszystko zostanie dzisiaj wyjaśnione :)
Niestety nie mogę wstawiać linków, ale jak wpiszesz w Google LaliyMarianoPolonia Twitter to Ci wyskoczy moja strona na Twitterze, a jeżeli chodzi o argentyńskie to jest ich sporo,obserwuje je :)
Ale z tego co wiem to pózniej drugi brat napisał, że ten się zle wyraził i nie są razem. I widziałam też jak Matias odpisał pewnej dziewczynie, że nie są już razem.
Wydaje mi się, że Mariano nie powie nic nowego na temat Lali i ,że to ostatecznę rozstanie. Bardzo bym chciała się mylić.
Zobaczymy dzisiaj. Też coś czytałam że mówił że źle się wyraził. Ale dziewczyny pisały ze on to powiedział na żywo więc chyba nie mógł zmyslac, no ale zobaczymy dzisiaj co powie, ale też mi się zdaje ze nic nowego nie powie. Chociaż ostatnio widziano jego auto kilka metrów od domu lali, a jeden z braci powiedział że mariano był u lali i może tam został :) I wiemy że dzwonił do lali ale po co to nie wiadomo. Ale to mogą być tylko plotki
Właśnie tego się obawiam, że to tylko plotki :( Niestety.
No nic zobaczymy dzisiaj.
Mnie jeszcze ciekawi jego zachowanie, bo jak np będzie żartował i w ogóle będzie szczęsliwy to znaczy, że pogodził się z rozstaniem i nie żałuje, że się rozstali. No nic za chwilę zobaczymy.
Nie chodzi mi oczywiście o to, że ma siedzieć smutny i w ogóle ale po nim idzie poznać kiedy jest szcześliwy a kiedy udaje
Przez tę wspomnienia na początku się znowu popłakałam....
Mam złe przeczucia.
też mam takie wrażenie, szczególnie po przeczytaniu domysłów dziewczyn po tym wywiadzie na jednym forum
Prawdopodobnie lali miała juZ dość tego że mariano jest zazdrosny i jej nie ufa.mieli razem jechać teraz w turne a tu nagle się rozstali.nawet mariano mówił kiedyś ze jest o nią strasznie zazdrosny
Też mi się wydaje, że to Lali postanowiła zakończyć ten związek. Ale wydawała się taka zakochana wiec dlaczego? No i dwa tygodnie temu dodała zdecia z fiesty a oni się niby po koncercie rozstali wiec o co chodzi? Nic już nie kumam.
A powiedzcie mi co się go pytali o dzieciach?
Powiedział że dzieci ciężko to przyjęły bo pokochaly Lali a pozatym byli jej fanami i w całym domu są plakaty Lali
No tak gdzieś już słyszałam, że jego dzieci były/ są jej fanami.
Pewnie ciężko mu na nie patrzeć no albo już ich nie mają.
Dzieci są dalej fanami lali i dalej mają cały pokój w plakatach lali i słuchają jej płyty,jego dzieci i dzieci jego brata ja kochają i było dla nich szokiem ze lali już do nich nie przyjdzie,bardzo się z nią zzyli,Mariano powiedział im ze ludzie się rozstaja i takie rzeczy się zdarzają. Tak czytałam to co on niby mówił
Czy ktoś się co mariano napisał na Twitterze niestety nie wiem za bardzoco napisał?
Mariano napisał cos takiego: Chce, żebyś wiedziała, ze Cię kocham i chociaż to się skończyło zawsze możesz na mnie liczyć. Dziękuję królowo za wszystko. Jejku jak cudownie to napisal!
Napisał do lali na twitterze ze ją kocha i może na niego liczyć po mimo tego że już nie są razem
na koniec napisał dziękuję moja krolowo w ogóle nwm co on chciał wykazać tym twittem
Natomiast lali napisała na Twitterze nic nie rozumiem dziwne wyznanie Mariana
Dziwne to wszystko,on chyba żałuję rozpadu związku a ona najwyraźniej nie i stara się ucinać ten temat.
Lali nic na to nie odpisała. To był fotomontaż. U niej na oficjalnym profilu nic nie ma.
Bardzo jest to dziwne takie wyznanie i jeszcze to że napisał krolowo dziękuję całuje jest on jakiś dziwny przez takie wyznanie mąki napewno jest smutno i głupio.najpierw ja przydaje obserowowa
Na portalach społecznościowych A potem takie rzeczy pisze a jeszcze te serduszka.
Może rozmawiali i doszli do wniosku,że po co się kłocić? Że lepsze rozstanie w zgodzie. A to jest tak jakby pożegnananie z jego strony, bardzo ładne zresztą. Widać, że on ją kocha. Nawet gdyby nie napisał te amo to widać, że nie jest mu obojętna. Wypowiadał się gdzieś że żałuje, że w wczorejszym wywiadzie powiedział, że jej nie kocha mówił jeszcze że ich związek nie zasługiwał na takie ostatnie słowa. I, że dlatego to napisał i to chciał napisać. Jedno jest pewne on ją kocha i cierpi biedak.