PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jak dobrze, że rano mogę sobie pospać :P Ale dla nich warto się pomęczyć :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Czy to prawda, że Mariano idzie na gale z córką ? Może tak tylko napisał znaczy bezpośrednio nie napisal, że z nią idzie :) Jakoś mi się w to wierzyć nie chcę no ale zobaczymy :P Może chcę mieć zajecie, żeby np z małą rozmawiać a nie z Lali :) Ale wtedy mała by zobaczyła Lali :) No zobaczymy już za pare godzin :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A może to właśnie specjalnie by zbliżyła ich do siebie? :)
Córeczka Mariano będzie chciała pewnie rozmawiać z Lali a na pewno Mariano nie powoli by córka oddalala się od niego :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak, Mariano idzie z córeczką już kiedyś był z nią na choice Kids. Każdy liczy na to ze ona będzie chciała zobaczyć Lali i wtedy już Lali i Mariano będą musieli się zobaczyć :)
A może ona jeszcze ich połączy :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Oby tak się stało :)

kinia9511

hej dziewczyny :) specjalnie założyłam konto, żeby z wami trochę popisać, również zamierzam oglądać galę, tylko kompletnie nie znam hiszpańskiego i mam problem, nie wiem jak mam na el trece włączyć tą transmisję na żywo :)

ocenił(a) serial na 10
minerado

Witamy nową fanke Em:)
Musisz włączyć vivo :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Info nowe Lali już dotarła do hotelu :)

kinia9511

dziękuję :) będę oglądać, muszę się koniecznie podszkolić z hiszpańskiego :) ciekawe jak Lali będzie wyglądać

ocenił(a) serial na 10
minerado

To się dowiem za dwie godziny :) wiem ze juz jest w hotelu i Mariano z córeczka też :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ta stronę co podałaś będzie można oglądać na żywo galę :) bo właśnie na Eltrece leci jakiś mecz i na tej stronie też :) po tym będzie gala MF :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak,teraz leci mecz a potem gala :)
Lali przyjechała niedawno do hotelu :)
Może mają pokoje Koło siebie ;)
Już za niedługo się wszystkiego dowiemy :)
Boję się

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Na pewno są w tym samym hotelu :) ciekawe czy się już spotkali przypadkiem :)

kinia9511

mnie ciekawi dlaczego wgl się rozstali, byli piękną parą mimo znacznej różnicy wieku :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wam też tak przycina na Eltrece.? Bo mi strasznie :(

kinia9511

mi działa bez zarzutu ale mam dosyć szybki internet :)

ocenił(a) serial na 10
minerado

No ja niestety nie :/

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

jeszcze tylko 10 minut :) !

kinia9511

na el trece będziesz oglądać? bo teraz tam jakiś miś jogi leci :P

ocenił(a) serial na 10
minerado

Jest już relacja z czerwonego dywanu. Na razie wiadomości wstępne jak się przygotowywali do uroczystości. Ale już wspomnieli cos o Lali i Mariano Ale akurat mi się przycial obraz, prezenter wskazywał miejsca gdzie będą siedzieć. Tylko niestety w tym momencie obraz stanął i nie wiem ale chyba będą siedzieć przy jednym stole. Oczywiście potem komentarz ze Lali i Mariano to najbardziej oczekiwany dziś moment

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Witam :) No to już oglądamy :P Miałam fajny plan wyspać sie przed ale co z tego jak z tych emocji nie zasnełam :P Ja czytałam info, że Mariano idzie z przyjacielem fryzjerem a Lali z tą przyjaciółką. Ale oby to była nieprawda ten przyjaciel chyba Lali nie lubi.
Wolę jego córeczkę jeśli ją weźmie to kolejny jak dla mnie argument, że on chcę pogodzenia, bo wątpie, że jakby siedzieli przy jednym stoliku to Lali by się z nią nie przywitała.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja już oglądam :) nic nie rozumiem to gadają ale wazne że bd tu Lali i Mariano :) już nie moge sie doczekać ich wejścia :).
A to nie wiedziałam o tym , zobaczymy jak bedą wchodzić :)

kinia9511

gdzie oglądasz? :))

ocenił(a) serial na 10
minerado

na Eltrece :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali i Marano bedą kolo siebie siedzieć.? czy dobrze zrozumiałam ?:)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak ja też tak zrozumiałam ale z moim hiszpańskim jest tak źle, że ręki sobie uciąć nie dam :) W ogóle zamiast powiedzieć stolik ekipy EM to oni tam mówili stolik MyL :P I ,że są najbardziej oczekiwanymi osobami czy coś takiego.

kinga10204

kurcze na kompie mi nie działa el trece, tylko na tel ale dobre i to :)

ocenił(a) serial na 10
minerado

Mi normalnie działa na laptopie :) oglądam na tej stronie sintelevisor....

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Też tak zrozumiałam i nawet ręką pokazał na miejsca ale mogę się mylić;) Ja niestety nie obejrze gali bo jutro muszę wstać wczesnie więc jutro będę was o wszystko pytać :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No właśnie reką pokazał no chyba, że się z kimś zamienią :P Zobaczymy za dobrą godzinkę.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

mam nadzije ze sie nie zmienia :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Kurczę juz bym chciała ich zobaczyć a to się tak ciągnie...Mi się co jakiś czas tnie :( nie często ale jednak. Znając moje szczeście w najważniejszym momencie mi się zatnie,

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

wskazała nawet ze oni beda siedziec obok siebie i cos tam powiedział ze obok nich ktos jeszcze z EM :)
ja wgl nie rozumiem tego jezyka, tylko tam co niktóre słówka z filmu złapałam :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja mam tak samo :P Ważne, że widzę co się dzieje :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

dokładnie :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Przeciągają mogli dać rozpoczęcie godzine pózniej a nie dawać takie zapychaczę jak kucharza itp....

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Czyżby przerwa?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak teraz dali przerwe. Oby po przerwie już przyszli. Chociaż sądzę, że przyjdą pod sam koniec jak najwiekszę gwiazdy, którymi oczywiście są :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Boje się jak nic to oglądać. Przeczuwam, że nic dobrego z tego nie wyniknie tzw, że nie będziemy miały powodów do cieszenia się jeśli chodzi o nich jako parę :( Chce się mylić ale ja mam zawszę najgorszę myśli :P Obstawiam sztuczną uprzejmość albo unikanie( co raczej nie jest możliwe).

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Kurcze nie widziałam Mariano a chyba jest, bo widziałam zdj....Jest z małą :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Właśnie przed chwilą dawał wywiad jaki on słodki :) tak jest z córeczka mała jest Jeszcze bardziej słodka:)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Czy mi się wydawało czy mała mówiła coś o Lali? A Mariano, że jest jej fanem znaczy jego córeczka? :) Albo coś przekręciłam :)
Mała powiedział, że wypatruje Lali :P On ją chyba specjalnie wział :P I dobrze.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Podejrzewam że specjalnie :) coś tam się małej pytał czy ona jest fanka Lali jak Dobre zrozumiałam :)
Już Lali widać Zaraz będzie dawać wywiad :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali slicznie wygląda :* dopasowali się.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No pięknie wyglądam :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ten facet pytała się Mariana czy widział Lali ale on powiedział że jeszcze nie no i mała powiedziała że jej szuka wszędzie ale Jeszcze jej nigdzie nie widziała :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To Lali będzie miała niespodziankę :P Oby przywitała się z małą, bo widać, że jego córeczka bardzo za nią jest.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Na pewno się przywita :) w końcu przy jednym stole będą siedzieć :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano mówił, że Oli go poprosiła, żeby ją wziął. :) Pewnie chciała zobaczyć Lali

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Pewnie tak :) już obydwoje dali wywiad teraz trzeba czekać co będzie się dalej działo :) już za chwilę najważniejsze momenty :) nie mogę się doczekać a zarazem się boję trochę tego :(