PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja mam tak samo a myślałam, że jestem sama. Denerwuje się bardziej od nich :P

kinga10204

Hej dziewczyny! Wpadłam na chwilkę ;) Wiecie może, czy nagranie z gali będzie jeszcze dostępne, czy tylko na żywo? Ja nie wytrzymam do rana, 6.30 muszę wstać do pracy :(

Cholera, że ja tego języka nie znam :D Dosyć, że kojarzę może z 10 słów, to jeszcze oni tak szybko gadają :D

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

Niby ma być na jakimś kanale na youtubie.:) tak czytałam

kinga10204

Dzięki za info ;) Byłoby super. No nic, może trochę wytrzymam, bo ciekawość mnie żre :D

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

Nie widziałam ich. :( jestem ciekawa czys siedzą obok siebie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Teraz zaczyan się bać jak wygrała Letizia, bo wszędzie wygrywał Pepe w różnych ankietach, żeby tak samo nie było z Lali i Mariano. :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Chyba nie Siedzą razem :(

kinia9511

No właśnie... niech ich pokazują! Co za stres...

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

A wy widzieliście ich razem ? Bo ja nie :( nawet jak Lali szła po nagrodę.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Chyba nie :( Nikt mi nie powie, że Mariano nie chcę wrócić. Przed chwilą napisał na tt o piosenkce z EM. :)
EM ma już dwie statuetki.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Dobra dałam sie nabrac t nie on dodał :P

kinga10204

No własnie też ich nie widziałam razem. Pokazaliby te stoliki dłużej, a nieeee...

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

No właśnie pokazują tak na sekundy tylko. Ale jakaś dziewczyna pisała, ze podobno nie siedzą razem, że koło niej dwie dziewczyny siedzą :( Wiedziałam, że tak będzie. Ja już nie mam nadziei na ich powrót :(
Boje się, że wygra Maximo ogólnie bardzo fajnie zagrał ale wolałabym i kibicuje Mariano.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Z jednej strony Lali siedzi chyba jej koelżanka. A miała siedzieć ekipa. :( Zawiodłam się.
Jakaś dziewczyna napisala, że widziala i , że siedzą przy jednym stole ale nie obok siebie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Chyba nie ma co tego oglądać :(

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

Wgl mało ich pokazują a miało być takie wielkie wzracanie uwagi

kinia9511

No właśnie liczyłam na to, że będą ich pokazywać więcej i na dłużej, a takie migawki to nawet się człowiek nie zdąży połapać...
Ale są chociaż przy jednym stole? Bo chyba mieli być? Czy nie?

kejmyk

Aaaa, no to jak przy jednym stole, to dobrze... ale obawiam się, że nie wyłapiemy nic... jeśli będą takie migawki, to nie będzie widać :( Może i nawet na siebie patrzą... ale tu tego nie pokażą :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No niestety. Widziałam dzielą ich dwie osoby :P No ale chociaż siedzą przy jednym stoliku. Koło Lali chyba jej przyjaciółka.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Na tt wyciekła Lista z niby wygranymi i tam nie wygrywają ani Lali ani Mariano. I chyba na razie się zgadza, Oby to była ściema. Bo akurat oni zasłużyli.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali na przerwie zwiała od stołu :( Są zdjęcia.

kinga10204

Mam nadzieję, że to ściema, bo zasłużyli na wygraną. Ja sobie inaczej nie wyobrażam!
Ale mnie to denerwuje... myślałam, że będą ich pokazywać. Zaraz zasnę kurde, a nic w sumie nie widziałam.

kejmyk

Uuuuu, to kiepsko. Czemu ona ucieka? Niby nie wskazuje to na obojętność, ale z drugiej strony nic w ty m dobrego :/

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

No właśnie pewnie tez się denerwuje i w ogóle ale Mariano napewno też a nie ucieka.

kinga10204

Mam nadzieję, że nie będzie tak ciągle uciekać. No i może jego córka ją zaczepi :D

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

No ciekawe czy się z nią przywitała. Ona nawet sie nie chciala wypowiadać jak wygrało tango esperanza. Dziwna jak na nią.

kinga10204

No właśnie wydała mi się jakaś poddenerwowana, jakby nieco speszona. Dziwnie się zachowała.

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

Jak na nią bardzo dziwnie, bo ona jest raczej zawszę chętna do udzielania wywiadów/przemawiania i w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Może to przez to ze Marinao jest na hali i się trochę denerwuje :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie wiem mozliwe. Pytali sie Lali co z Mariano a ona, ze to zakonczona relacja ale będzie go wspominac czy coś takiego. Przeczytałam na tt.
Na cud nie ma co liczyć.:( I ja jestem pewna. że Lali nie chcę wrócić a Mariano by chciał( widać jak o niej mówił i jak jego corka wspomniała o niej to się cieszył) ale obojętny on jej nie jest jakby był to by od stołu nie zwiewała ani się nie denerwowała.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Jak już zakończone to na pewno zdanie nie zmieni :( no cóż szkoda :(
Ja chyba zaraz idę spać :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja poczekam do końca :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Coś mi się gala.nie chce odtworzyć :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja mam na szczęście normalnie wszystko jak na razie.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano nie wygrał :((((((((( Niesprawiedliwe, bo zasłużył jak nikt inny. Oli pokazywała kciuki w dól :P I dobrze. Ciekawe jak Lali.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ale zato EM wygrała :)!

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali też nie wygrała :( Ale Mariano jej i tak z córeczką pogratulowali :* Tak EM wygrało. I były przytulaski Lali i Mariano. Widać, że mała się steskniła za Lali i Mariano też. Ciesze się z tego chociaż w ich powrót już nie wierze,

kinga10204

http:// www.eltrecetv .com.ar/premios-martin-fierro-2016/asi-festejaron-lali-esposito-y- mariano-martinez-el-martin-fierro_086305

http: //www.eltrecetv. com.ar/ articulo/que-momento-mira-la-tremenda-foto-del- saludo-de-lali-y-mariano-martinez-ante-la_086303

(bez spacji)

Zdjęcia wyglądają fajnie, ale była to raczej chwilka... i jednak na filmiku wygląda na dystans. No... liczyłam na coś więcej. W sumie mogłam iść spać, dobrze, że nie zarwałam całej nocy :D

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali powiedziała że mariano jest chłopakiem jej życia :)
No ale potem się unikali,potem on się cieszył i złapał ja za ramię i coś tam mówił,potem ona to przytulila (długo się przytulali)ona miała mine szczęśliwa ale on nie bardzo potem ona mu podziękowała ze EM a on nie chciał nic powiedzieć i poszedł a potem znowu rozmawiali i ona Przytulala olivie :)
Mariano i Lali ciągle na siebie zerkali (nawet nie czuję kiedy rymuje) :D
Widać ze ich ciągnie dalej do siebie :)
Piszą że jak później udzielali wywiadu kilka osób z EM to Lali i Mariano poszli za kulisy ale nie wiadomo czy to prawda :)

anahilali93

No oby to, co piszesz było prawdą. Liczę na jakiś rozwój sytuacji^^ Fajnie, że macie takie info. Czyli jednak ktoś widział więcej :D

ocenił(a) serial na 10
kejmyk

Na tt różne rzeczy piszą :)
Ale nieraz się sprawdzają te plotki więc tym razem może też :)
Ale coś pisali też za Mariano powiedział ze to niemożliwe żeby wrócili do siebie :(
Widać po nim ze chce tego a ciągle się wypiera :(
Jak Padre Tomas wmawia sobie ze nie kocha Espe ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Słuchajcie, ja myślę, że po ich minach widać wszystko! Jak Mariano przytulał Lali - było to takie czułe... Lali stojąc na scenie zerkała na niego. Widać, że coś do siebie czują ale pewne urazy nie pozwalają im być razem..tak bywa..

ocenił(a) serial na 10
monia06

Ale też było widać tak jak by przez spojrzenie chcieli powiedzieć sobie kocham cie jak się przytulali po wiadomości ze EM wygrała :)

ocenił(a) serial na 10
monia06

Właśnie ona na niego zerkała co chwilę :) W ogóle ona też się dziwnie zachowywała. Na początku był miedzy nimi dystans a potem nagle bum :P Z Oli dosyć często się tuliły, mała ciągnie do Lali. Mariano jest kochany, bo mimo, że nie są razem on jej pogratulował/ pocieszał jak przegrała. Wydaje mi sie, że mała do niej pokazywała tę kciuki w dół. :P Fajnie, że zapomnieli o urazach i cieszyli się z wygranych EM, Chociaż chyba byli w szoku, że nie wygrali w swoich kategoriach. Widać, że się stesknili tę przytulasy :* coś pięknego. Byłam w szoku jak Lali go objeła i mu podziękowała. I widziałam urywki gdzie normalnie rozmawiali a nawet się śmieli do siebie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nie wiemy jak było przez całą galę bo dopiero pod koniec zaczeli ich pokazywać ale podejrzewam ża cały czas na siebie patrzyli bo siedzieli na przeciwko siebie :) szkoda że nie koło siebie :( ale ważne że przy jednym stoliku :).
Oli to w końcu fanka Lali wiec ja ciągnie do niej z resztą tym bardziej że jej taty był z nią w związku.
Ja to sie ucieszyłam jak zobaczyłam jak ona go objeła dałą buziaka aż mi serce szybciej zaczeło bić. nie widziałąm zeby ze sobą rozmawiali tylko już pod koniec z resztą zaraz jak bohaterowie EM zeszli z nagrodą to ja zaraz to wyłączyłam i nie wiem co sie jeszcze działo .

na zdjeciach widziałam jak do sibie cały czas uśmiechali i te iskierki w oczach, jak by chieli powiedzieć że sie kochają. Ciekawe co w wywiadzie razem powiedzieli i czy naprawde poszli do po wywiadzie za kulisy :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Piękne to było jak sir przytulali :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie zobaczyłam ten filmik kiedy się przytulają i zdjęcia... coś pięknego. :) widać po Mariano że nie chce jej puścić z ramion i taki wtulony był w nią, ze ojej *.* I w ogóle szok bo to Lali mu się rzuciła w objęcia :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Wgl nie chciał jej puścić ale ona dalej poszłą gratulować bohaterom EM :) . piękne to było jak sie rzuciłą w jego ramiona a on ją tak bardzo mocno przytulił :*

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Fajnie że potrafili w takim dniu schować urazy i cieszyć się ze wspólnego zwycięstwa pełen szacun zrobili to z klasą

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

On ją tak tulił aż tak po plecach ją trzymał mocno i tak do szyi się wtulił *.* takie słodkie to było ,widać było że chce jak najdłużej :* jeszcze Lali najpierw dala mu całusa w policzek *.* A na scenie Lali go później zawołała i poszedł do niej z córeczką