PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

A to tego nie zauważyłam że podszedł do niej z córką jak ich wołał :).
A to widziałam jak się w jej szyję wtulil i chyba dał jej w szyję buziaka :* jakie to słodkie było :)
Coś czytałam że mieli zjeść razem jakieś śniadanie, tylko nie wiem czy to prawda i czy dobrze przetlumaczylam :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Gdyby tak to może wrócą do siebie, bo wczoraj duzoo pokazali uczuć ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Tak bardzo dużo uczucia pokazali :) oby się po między nimi coś wydarzyło :). Może to właśnie dzięki Olivii oni rozmawiali i było po między nimi dobrze :)
Lali przed gala powiedziała że nie wróci do Mariano ale będzie go wspominać, później na koniec razem dawali wywiad i podobno poszli razem za kulisy ;).
Lali z Mariano później bardzo często się przytulali pocieszali jak nie wygrali w swoich nominacjach oraz też rozmawiali i się śmiali :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Może chociaż zostaną przyjaciółmi a później kto wie
:) a wiecie może gdzie obejrzeć powtórke? Bo nie oglądałam całej gali tylko sam początek:(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nie jeszcze nie ma, ale podobno ma być jakiś kanał na YT gdzie chyba będzie można obejrzeć :) ale nie wiem pewna tak coś na początku gali mówili :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Oki to będę śledzić czy czegoś nie dodali, dobrze że chociaż jest ten urywek jak się przytulają;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

To co najważniejsze to odrazu będzie :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano pojechał z córeczką do domu a Lali poszła na after, szkoda że mariano nie wrócił do Lali no ale miał ze sobą córkę i musiał się nia opiekować. W sumie dzięki niej Lali i Mariano ciągle byli przy sobie :)
Te przytulasy były super najpierw się unikali a potem nagle on ja złapał za ramię,potem ona go przytulila jak nie wygrał, potem on ja i na koniec jeszcze te przytulenie czule i nie mogli się od siebie odkleic, i ona to trzymala tak za głowę i szyję jakby chciała to pocałować :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dokładnie tak jak mówisz to właśnie tak wyglądało jak by chciała go pocałować ale w pewnym momencie wystawiła się na całus w policzek.
No cóż już chyba nie będą razem ale liczę że będą znajomymi :). Obawiałam się tej gali no i ich Zachowania ale było dobrze.na początku lekki dystans ale później Lali zaczęła się przytulać z Oli no i też z Mariano :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ale w sumie na gali to bardzo mało było pokazywane Lali i Mariano i wgl całą obsadę EM, a jak już pokazali to nawet nie Zdążyło się rozejrzeć szybko bo już ich nie było przed kamerą dopiero pod końcówka ich pokazywali.
Najwięcej to inny pokazywali i dość długo byli na kamerze

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ich mało pokazywali bo wszystko było ustawione i pokazywali ciągle tych co mieli wygrać albo już wygrali :(
A ich dopiero na koniec pokazali i się jaraja tym ze uchwycili jak oni się Przytulaja, mogli ich wcześniej też pokazywać

A jeżeli chodzi o śniadanie to pisali że lali i mariano na pewno zjedzą razem śniadanie w hotelu ale Mariano pojechał po gali z córką do domu:(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Widać to było że było to wszystko ustawione. Żeby Lali i Mariano nie dostali statuetki w swojej nominacji to jest chore. Oni są najlepsi z aktorów :)!
A może wróci do tego hotelu i zjedzą to śniadanie :). Kurcze miał taką szansę by ją odzyskać a on sobie do domu pojechał :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja patrzyłam jeszcze w tym samym dniu ile mają procent w swoich kategoriach to mieli najwięcej a inne osoby miały po kilka procent a tu nagle wygrali no błagam was wszystko ustawione. A fanki Lali i Mariano przyszły pod hotel i krzyczaly ze to wszystko było ustawione :)
Raczej nie wrócił bo córka się opiekował a ona jest dla niego najważniejsza

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Słyszałam o tej akcji pod hotelem.
Miał Mariano taka szansę na to by być blisko Lali, chyba już przestaje się starać o nią bo wie ze to nie ma sensu.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali go też pocieszała? Tego nie widziałam. Wiem, że on do niej podszedł, gdy nie wygrała. Prawdziwa miłość wspiera się zawszę. On tak jakby wyciągnął do niej ręke. A potem ona się już do niego przytuliła i to jak się w siebie wtulili. Nawet jest filmik gdzie żartują. Mała naprawde jest za Lali teraz to było widać. A może porozmawiają po gali? Ja myśle, że między nimi stosunki się poprawiiły mogli by się zacząć obserwować.
A, że on nie podeszedł , gdy Lali mu podziękowała czytałam, że on się nie dogaduje z producentem czy coś i ten mu chyba nawet nie podziękował na scenie tylko Lali. No to sory on się mógł poczuć jak piate koło u wozu. I jak wymieniali obsadę Lali na początku a jego już pod koniec. A on też był gł bohaterem.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Wiec ja mu się nie dziwie pewnie z tych samych powodów nie szedł na bankiet , bo z producentem się nie dogaduje z Lali jest tak sobie to on by się tam pewnie źle czuł. No a po drugie miał córeczkę która jest mała i pewnie chciało jej się spać.
A może oni się spotkają po gali bez mediów i w ogóle. Ja ogólnie nie mam już nadziei na ich powrót ale może tak być. Bo ewidentnie nie są sobie obojętni. Lali z tym uciekaniem też to pokazała.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Oni razem wywiad dawali. Jestem ciekawa co oni tam mówili?:)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Akurat ja myśle, że jak to dziennikarze zobaczyli ich a raczej złapali przez przypadek razem to ich się pytali o możliwy powrót a oni pewnie zaprzeczyli. Szczerze to im tej sytyacji akurat współczuje. Pierwszę ich pojawienie się w jakimś wywiadzie po rozstaniu razem.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

I to jeszcze Lali go poprosiła żeby podszedł do niej to poszedł razem z córeczka i jej pogratulował. Powinni stać Mariano koło Lali no bo to oni są głównymi bohaterami a reszta powinna stać po bokach a.nie tak jak Mariano na samym końcu

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Kiedy to było? Jak ona przegrała z natalią ? Czy chodzi ci na scenie? :)
Ja uważam, że stanął tam właśnie przez ten konflikt. Ale musze przyznać Lali, że ładnie się zachowała mu dziękując.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Dokładnie zachowała się bardzo dobrze

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mariano stał za Lali jak oglaszali wyniki aktorek i Lali nie wygrała i on ja tak złapał z tylu i trzymal za ramiona ale krótko to pokazali :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A tak to widziałam :) On jest kochany i ją wspiera. Bo jak on nie wygrał to ona nic nie zrobiła albo tego nie pokazali. Mogli pokazać chociaż jej minę. Według mnie Oli pokazywała przez chwilę do Lali tę kciuki w dół :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No właśnie a co miało znaczyć te kciuki w dół u Oli.?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Też myślę ze wszyscy polecieli na scenę a Mariano potem stanął na samym końcu :( No ale dobrze ze lali to zawołała. Ale on nie chciał mówić i dziękować nikomu , wiem że się nie odzywa z producentem ale mógł chociaż podziękować Lali i aktorom a on nic.
Mam nadzieję ze teraz pogadaja bo on serduszko mocniej zabiło na widok i te przytulasy, smiechy i rozmowy to wszystko po 2 miesiącach od rozstania :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Może teraz po gali się spotkają i porozmawiaja:) tyle czasu od rozstania pierwszy raz się zobaczyli i na pewno serduszko zabiło mocniej i pewnie miłość się odnowila w nich :) ale tak zauważyłam że ogólnie to Mariano bardzo mało się uśmiechał nawet jak i przytul się z Lali. Cierpi strasznie :( może Lali to zauważyła i doszło coś do niej jaki błąd zrobiła zostawiając ukochanego. Ale i tak nie mam nadzieji że do siebie wrócą :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tak tylko ja staram się go zrozumieć producent podziękował Lali mu nie . No co to miało być ? I nawet prowadzący jak ogłosili wygranych i oni sie zbierali to wymienili Lali pierwszą a Mariana na końcu. Przecież on też był głównym bohaterem . A może Lali mu coś szepneła na ucho nie nic złego ale coś co go zasmuciło, bo był taki smutny jak się od siebie odsuneli? Albo sobie to wkręcam :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Też tak mogło być ale co by mogła mu powiedzieć.? On wgl całą noc był smutny jakiś taki zbytnio nie obecny :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Momentami się uśmiechał na tym filmiku gdzie rozmawia z Lali to się śmiał :P Kciuki w dół Oli >?Wyraziła niezadowolenie, że jej tata nie wygrał :P Kochana i bardzo dobrze.
Nie wiem co. Może nic mu nie powiedziała a było mu przykro, że go tak pomijają. A on naprawdę cudownie zagrał.
Nie wyobrażam sobie na jego miejscu innego aktora w roli Tomasa. On pokazuje nam wszystkie emocje samymi oczami.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A podobno jak ogłosili zwycięstwo i Lali objęła Mariano i on się do szyji przytulił to jej coś powiedział, ale nie jestem pewna bo tak mi przetłumaczyło na TT

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie wiem czy coś powiedział czy nie chyba ją pocałował w szyje :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Chyba tak chodź lekko było zapłonie to włosami :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Zasłonięte *

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano polubił kolejny cytat na ig.
" Lo imposible solo tarda un poco mas"
niemożliwe /rzeczy niemożliwe trwaja trochę dłużej.
Jakoś tak.. :)

ocenił(a) serial na 10
9magda5

Tak tak widziałam to :)

ocenił(a) serial na 10
9magda5

Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu :)

Lali po gali
Dziennikarz:Lali idziesz gdzieś swietowac?napić się piwa z Mariano?
Lali:Z moim kolegą (Pedro serialowy Gato )chcielibyśmy coś wypić
Pedro:Ona nie chce już rozmawiac (smiech)
D:a Mariano świętuje?
L:nie wiem spytajcie go o to
D:ani jednego piwka z Mariano?
L: nie,nie

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A właśnie miałam to napisać tutaj :)
No powiedziała że nie poszła by z nim wypić za sukces

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tego wywiadu chyba w ogóle nie było. Widziałam na tt. Ona odpowiadała wyszedł Mariano i ona od razu uciekła praktycznie. :( I wtedy on zaczał mówić w ogóle na siebie nie spojrzeli.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A to tego nie wiem

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Jednak Lali i Mariano razem nie udzielali razem wywiadu. Kiedy Lali udziala wywiadu Mariano razem z córeczka akurat wychodzili z windy i chyba Mariano zaczął też dawać wywiad ale Lali odeszła :(

Kociara122

https://www.youtu be.com/watch?v =48PInoV PlnQ
mogłaby to któraś przetłumaczyć albo mniej więcej przedstawić co on mowi ?

ocenił(a) serial na 10
xlickmysneakers

ja mysle ze ich zwiazek byl ustawiony, z jakiego w takim razie powodu by nie byli razem?

ocenił(a) serial na 10
Daga510

A dlaczego miałby być ustawiony? Z jakich przyczyn.?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Chyba Daga510 ma na mysli ze oni specjalnie byli razem zeby bylo glosno wokół nich.
A ja nie wierze w to. No bo widać jak oni na siebie patrzą. Wtedy jak byli razem i w serialu to widać.. nawet wczoraj na gali. Są związki które trwają długą a są i takie co się kończy po tygodniu, po kilku miesiącach a nawet i po 7 latach.
Nie wiemy co bylo powodem, że się rozstali. W ŚS pisali ze jak w styczniu gdzies lecieli to w samolocie sie klocili i ona mowila do niego "nie mozesz mi tego zrobic" i z placzem wybiegla do lazienki. Widocznie potem do kompromisu doszlo skoro jeszcze byli ze soba do marca.
Może wspólnie podjeli taka decyzje a Mariano tego teraz żałuje?

ocenił(a) serial na 10
9magda5

Lali od początku mówiła że Mariano jest bardzo zazdrosny i on to potwierdził. Możliwe ze on był za bardzo zazdrosny i nia,np jak tanczyla na scenie z tancerzami ale robiła to od dawna i on nawet filmiki dodawał więc dziwne to. Mariano mówił wcześniej ze rozstali się z powodu różnic między nimi,mają inne plany i to ich poroznilo. Dziwne bo miał z nią w trasę jechać,ona mówiła ze chce mieć z nim dzieci a tu nagle zerwali. To naprawdę dziwne.

Szkoda ze tak dziwnie się zachowali jak Lali wywiad udzielała bo nawet na siebie nie spojrzeli a potem Lali uciekla:(
To było głupie, wcześniej się przytulali smiali się i rozmawiali a później nawet na siebie nie popatrzyli :(
Wygląda na to ze byli dla siebie miło na gali bo musieli :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mariano mówił że on nie jest zazdrosny o jej prace bo to jej kariera zawodowa.
Nie wiem czemu oni tak robią Mariano wyszedł z windy a ona odrazu sobie poszła. Mogła chociaż zostać dla Olivii ona pewnie smutna się zrobiła jak Lali zaraz poszła.

ocenił(a) serial na 10
9magda5

Tak oni się poklocilam samolocie, ale po wyładowaniu pogodzili się i cały czas całowali :).
Nie wiemy co jest przyczyną że nie są razem. Wiem na pewno ze nie było w tym osób trzecich.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

W wywiadzie kiedyś spytali Mariano czy jest zazdrosny o Lali to on powiedział oczywiście że tak , więc zazdrosny był na pewno. To w tym samolocie to musiała być głupotą bo od razu się pogodzili a teraz to już nie wroca do siebie.

Lali uciekla bo mówiła o swojej muzyce i w połowie zdania dziennikarz ja olal bo zobaczył że mariano idzie i chcieli zrobić sensację żeby razem udzielili wywiad a Lali się wkurzyla na nich i poszła, na pewno nie chciała żeby znowu pytali o to samo :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Aj To już koniec i trzeba się z tym pogodzić :(. Myślałam że ta gala coś zniemi ale jednak nic :(.
Jedynie co mogliśmy zobaczyć ich pierwsze spotkanie od rozstania.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokladnie. Tylko to mogliśmy zobaczyć bo i w sumie piękne chwilę bo przytulenia,całusy w policzek i rozmowy,smiechy ale też smutek Mariano bo był chwilami bardzo smutny :(
Jestem ciekawa czy jeszcze się kiedyś spotkają.
Myślałam ze na tej gali sie pogodza i zostaną chociaż przyjaciolmi a tu lipa
Przykro mi to mówić ale to co było na gali to było na siłę, na pewno chceli się do siebie przytulić bo dalej się kochają i Mariano nie chciał jej wypuścić z objec :(
Przykra ta gala w sumie była,więcej smutku niz radości :(