Wydaje mi się, że to ona zerwała. A on musi to zakceptować i sie z tym pogodzić biedak.A widać, że mu ciężko. W wczorejszym wywiadzie był dziwny. Taki smutny...
Oby ona zrozumiała swój błąd. No chyba, że się pokłócili...Sama nie wiem.
Jak mu dziwnie było mówić o niej ex novia. Było to widać, że jak by sam się do tego dopiero przyzwyczajał...
Nie no raczej według mnie to był w pełni świadomy tego co chciał i ostatecznie opublikował. Może chce pokazać że to nie z jego winy ten rozpad związku? Przynajmniej widać że ona jemu nie była obojętna i obdarzył ją prawdziwą miłością. A jak z jej str.to wygląda to jak narazie jest cisza. Mogłaby się do tego ustosunkować wkońcu. On raczej chcę naprawić relację, chociażby do stanu kolega'koleżanka.
Już jest jego wypowiedź telefoniczna i tam mówi że to on napisał bo czuł taka potrzebę i miał taką okazję żeby to napisać i napisał. Powiedział w programie ze nie kocha już Lali bo nie chciał siebie narażać,mówił jeszcze ze nie zaluje tego że to napisał
Jak Spytali to czy widzi dzisiaj możliwość tego żeby do siebie wrócili powiedział ze nie
Jak się Spytali czy ze sobą rozmawiają to przez dłuższą chwilę była cisza i w końcu powiedział ze się dogaduja i jest między nimi dobrze...
Ale dalej się nie obserwują nigdzie więc raczej nie żyją w zgodzie. Moim zdaniem on zobaczył ten wywiad i to co powiedzial i doszedł do wniosku ze gadał głupoty i napisał dzisiaj jej taką wiadomość
Pisali też ze Lali po tym wywiadzie strasznie się zalamala i długo płakała :( może dlatego wtedy dodała to zdjęcie co niby tam pokazuje środkowy palec
Porąbane to wszystko.. :( oni się gubią w tym wszystkim, ranią się nawzajem mimo że nadal się kochają. Jak dzieci..
Mariano doszedł do wniosku ze źle zrobił bo był urażony i powidzial w złości za dużo,ale skoro ja kocha to nie powinien mówi że już nie będą razem i nie ma na to szans. Ona jest teraz bardzo urazona i nieszczęśliwa i pewnie też zła za to co powiedzial w wywiadzie bo osoba z jej otoczenia powidziala ze Lali się zalamala i płakała,miejmy nadzieję ze jej przejdzie i przeczytała to co napisał Mariano i będzie jej trochę lżej i może mu wybaczy
Mam nadziej że wroca do siebie. Uznnacie mnie za wariatke ale modlilam się o to żeby wrócili do siebie a tu dzisiaj taka wiadomość od niego Bóg jest wielki! :)
Rany, normalnie jak w telenoweli :/ tylko, że tam chociaż by się na pewno na koniec zeszli. Jak to w teli
Dokładnie.jak w telce. Nadzieję trzeba mieć bo z dnia na dzień coś się.zmienia,teraz czekamy co powie Lali :) jak Spytali Mariano co go popchnelo do tego żeby to napisać?rozmowa,rozmyslanie?
Powidzial ze trochę tego i trochę tego więc wiemy że musiał rozmawiać z Lali. Czekamy na jej ruch.
Powiem tak ja to widzę tak : On ją kocha nawet po jego zdjęciach widać, że cierpi o wywiadach już nie wspomnę.I moim zdaniem on nie zerwał a właśnie próbuje wszystko naprawić.Tak jak ktoś napisał jeśli nie jako para to chcę mieć z nią dobre relacje. Albo możliwe, że zawinił coś jej powiedział ona się obraziła i odeszła. Ale stara się to naprawić.
A wysyłając tą wiadomość pokazał, że ją kocha i nie obchodzi go co ludzię będą o nim pisać.
Mam wrażenie, że Lali już przeszło. Ale to z drugiej strony mogą być tylko pozory. Bo nie widzieliśmy z nią wywiadów ani nic oprócz tego jednego. A zdjęcia może dodawać tak żeby sobie nie myślał, że cierpi. Ale w jej oczach też brakuje tego blasku.A i jeszcze co do wiadomości na tt mogła odpisać mu prywatnie. Albo zignorować. Jedno dla mnie jest pewne Mariano wyciąga do niej rękę.Bardzo ładnie do niej napisał.
I widać, że ją kocha.
I nigdy nie uwierzę, że robi to, żeby było o nim głośno nigdy.On taki nie jest, przedtem bardzo niechętnie mówił o życiu prywatnym.
Może napisał to na tt, bo wiedział, że to do niej dojdzie? A sms może usunąc bez czytania jeśli jest obrażona.No i całkiem możliwe, że nie odbiera od niego telefonów.
Nawet jeśli zawinił jakimś głupim nie przemyślanym wywiadem to potrafił się przyznać do błędu i zrobił to tak żeby inni to widzieli i nie gadali że np.byli razem żeby wypromować serial i tak naprawdę się nie kochali. Miłość była prawdziwą i on to udowodnił. Wkońcu jest dorosłym facetem i ma honor- nie zrobił by z siebie pajaca i bufona. Pokazał że ma uczucia i fajnie to okazał mimo że to skończone. Pewnie ruszyło go sumienie jak zobaczył zdj.Lali że środkowym palcem i napisem " be happy". Szkoda dzieci Mariano, one na tej "sprzeczce" tracą najbardziej..
Niby tam jest środkowy palec tylko zasloniety obrazkiem,lali dodała to foto zaraz jakoś po tym wywiadzie. Macie rację to Lali zerwała i zostało to potwierdzone chociaż mówili że podjęli to decyzję razem.A ta lali to nie ta lali co była,wiecznie szalona i uśmiechnięta i te oczy zawsze miała wesołe a teraz mimo że obydwoje się uśmiechają to oczy mają smutne. Mariano przyznał się do tego że to co powiedzial w programie ze nie kocha już Lali to było kłamstwo bo nie chciał siebie narażać i to powiedział,ale przemyślał to i wie że źle postąpił i napisał to co czuję na twiterze
Ja tam szczerze żadnego środkowego palca nie widzę. No właśnie nie kumam tego rozstali się i ok. Ale oni cierpią i widać, ze sie kochają. Ja widzę u Marianno to miłość i szczerość. U Lali nie miałam okazji zobaczyć conawyżej w wywiadzie, bo po zdjęciach tego nie widać. Ale błysk w oczach też straciła. Wydaje mi się, że Mariano walczy ale ona jest nieugięta. No chyba, że mu napisała prywatnie... Ja bym chciała żeby było jak kiedyś niekoniecznie, żeby byli parą ale żeby żyli w zgodzie. Oczewiście, że wolałabym, żeby byli parą, bo ich uwielbiam razem.Jak oglądam z nimi filmiki to nie mam wątpliwości, że byli/są mega zakochani. Płaczę normalnie przyniektórych.
A to, że ich do siebie ciągnie można nawet zobaczyć w wywiadach przed emitowaniem EM. Przy promocji telki i w ogóle.
Dobrze mówisz. Oni od początku ze sobą kręcili ale nie chcieli się do tego przyznać. Mam nadzieję ze się pogodza bo mariano sie fajnie zachował ze to wszystko sprostowal i napisał ze ja kocha,ona jeszcze nic nie zrobiła.dziwne że dziennikarze jeszcze jej nie dopadli bo przecież ciągle chodzi do studia nagrywać płytę i za nią nie chodzą a za Mariano od razu latali żeby coś powiedział. Ja myślę że musiało coś się stać naprawdę strasznego bo oni zerwali z dnia na dzień i to ona pierwsza pisała że się rozstali,później udzieliła krótkiego wywiadu i tyle a on później miał rozmowę tel z dziennikarzem,potem przyszedł do studia a teraz ta wiadomość na twiterze a później jeszcze rozmowa tel czemu to zrobił. Dziwne jest też to że jak oskarzali Mariano o zdradę bo miał ta malinke na szyji to Lali się wkurzyla i napisała do dziennikarza ze to ona ją zrobiła i żeby dali mu spokój.tu to broni,z drugiej strony cierpi i ostatnio płakała a teraz pewnie znowu jest urazona i się nie odzywa :(
Mariano zaprezentował kolejny tatuaż, obok róży i napisu ''ahora - amor - ser'' pojawił się sztylet i motyl. Motyl podobny do tego który kilka dni temu usiadł mu na kolanie kiedy pił kawę. Podobno tatuaż planował zrobić wcześniej, teraz nadarzyła się okazja.
No włąśnie za nim wszędzie biegają on nie ma życia. A ona? Może sobie robić co chcę. Z tą malinką to ja wierze w to, że to ona ją zrobiła.Po co miałaby kłamać? Według ona mogła mu odpisać prywatnie. Mariano wstawia zdjecia niby uśmiech jest ale widać w oczach smutek i to jest przykre.
Na pewno jest jej jeszcze przykro ale widać ze chce się od tego wszystkiego odciąć. Mariano jak nigdy ciągle mówi o czymś teraz się wypowiedział na temat nowego tatuażu,nigdy tak nie rozmawiał o życiu prywatnym. On ja dalej musi bardzo kochac skoro decyduje się mówić i pisać to wszystko w mediach,to do niego nie podobne...Lali mogłaby mu wybaczyć bo wie że źle zrobił bo przyznał się do tego,a przecież żadnej zdrady nie było.
Ja uważam ze ich rozstanie po prostu było kwestią tego iż jest miedzy nimi duza różnica wieku a co za tym idzie inne priorytety. Lali młoda chce jeszcze korzystać z życia ile się da, robic karierę a on juz prawie 40 na karku, po rozwodzie, dzieci i te sprawy, pewnie chce raczej stabilizacji a nie ciągłej zabawy...
Nie wiem ale mi się wydaje, że o różnice wieku to nie chodziło.
Kurczę szczerze szkoda mi, bo byli tacy zakochani. Jego dzieci ją lubiły i bracia w ogóle chyba Guss. Ja bym chciała zobaczyć Lali i przekonać się czy też cierpi tak jam Mariano. Bo po Marianie to widać.
A mam do was pytanie :) Przeglądam sobie insta Lali i nie widzę żadnych polubień Mariano i odwrotnie. Wiecie może dlaczego?
No chyba, że to przez to, że mają tak dużo polubień.
Tak samo nie wiedzę, ze Guss polubił zdęcie Lali.
Guss dzisiaj polubił zdjęcie Lali i było to na instagramie normalnie wyświetlone. Tylko nie wiem dlaczego lali ich nie obserwuje bo wszyscy bracia Mariano ja obserwują
Ale czy wy możecie zobaczyć na zdjęciach Lali czy Mariano je polubił ?
A no to fajnie widać, że ją lubi.
Lali ma tyle polubień więc ciężko to szukać.teraz nie polubił jej żadnego zdjęcia więc nie widać tego bo to gdzie masz tam aktywność i obserwowane się zmienia i tego już nie zobaczysz
Nie ma nic nowego wszystko to tylko plotki, które wymyślają dziennikarze jak i sami fani.
Ja ciągle w tym siedzę mam konto na twitterze i dodaje info o nich,ale w sumie razem nigdzie się nie pojawili ani nic nie zrobili.ona ma jutro koncert w Chile. Była kończyć płytę w Miami i od razu małe opalanko było,malutki koncercik tam dla Sony chyba. A była żona Mariano zrobiła sobie podobną róże co ma on.piszą że ona chce do niego wrócić i dlatego zerwała ze swoim chłopakiem,ale on mówił że nie ma takiej opcji żeby wrócili do siebie.ona niby też tak mowila ale widać jak co chwilę coś robi ku temu. Mariano ma lecieć do Hiszpsni za niedługo chyba ale nie wiadomo z kim i po co
Czytałam coś właśnie .Ale nie sądzę żeby do siebie wrócili .Marianowi zdaje mi się ,ze jeszcze zależy na lali.
Jego żona prawdopodobnie zostawiła tego chłopaka nie dla Mariano a byłego chłopaka przyjaciółki czy jakoś tak.Podobno ta przyjaciółka no raczej była to potwierdziła. Ale nie wiadomo ile w tym prawdy. Według mnie oni z Mariano do siebie nie wrócą on stanowczo temu zaprzeczał parę razy. I widać, że on kocha Lali.
No właśnie nie wiadomo ile w tym prawdy .I co jest prawdą. Ale to ,że Mariano nadal kocha lali to wiem napewno :)
To jest potwierdzone, że jego była żona zostawiła tego kolesia z którym była dla chłopaka obecnego/byłego jej przyjaciółki czy też koleżanki. Ta dziewczyna sama o tym powiedziała.
Do co piszecie to wszystko prawda. Lali powiedziała ze dali sobie z Mariano czas i ze za teraz bardzo zajęci swoimi planami zawodowymi i sa bardzo szczęśliwi w tym co robią. Nie wiadomo co to znaczy że dali sobie czas,może jeszcze wroca do siebie,miejmy nadzieję . Ona już kiedyś miała przerwę ze swoim poprzednim chłopakiem i później wrócili do siebie,to samo Mariano i juliana też mieli przerwę w związku i też do siebie wrócili ,no ale później i tak ich związki się rozpadły. Miejmy nadzieję ze Lali i Mariano dali sobie właśnie taki czas i później wroca do siebie
Dokładnie.Ona ma ciągle koncerty,Nowa płyta teraz,później jej promocja. A Mariano będzie kręcił dwa seriale w tym jeden w Hiszpani więc ciągle będą sie mijać bo Mariano będzie w Hiszpani a Lali w Izraelu wtedy. Myślałam ze może spotkają się tam bo ona też ma lecieć do hiszpani ale jednak nie :( miejmy nadzieję ze skoro powiedziała ze dali sobie czas to może jeszcze wroca do siebie
Esperanza Mia ma jakieś nominacje W tym lali I mariano za sowie rolę .ciekawe czy pojawia się na rozdaniu?
Mariano już potwierdził swoją obecność ale Lali jeszcze nie.Jest nowe info
Lali i Mariano nie rozmawiali ze sobą od dnia zerwania ale po jego wywiadzie gadali przez telefon i zaczeli rozwiązywać problemy.
Lali nie odpisała na wiadomość Mariano na
tt bo nie chciała mówić tego publicznie,następnego dnia rozmawiali przez telefon.
Mariano zdaje sobie sprawę z tego co zostalo utracone i Stara się to odzyskać z powrotem.
Lali bardzo płakała po wywiadzie jaki udzielił Mariano w tv,potwierdziły to osoby z ich otoczenia.
Może wroca do siebie :)
Dobrze ,ze wkoncu rozwiązują swoje problemy.Miejmy nadzieję ,ze wrócą do siebie. ;)
Dobrze ze doszli do tego ze trzeba sobie to wszystko wyjaśnić :) z otoczenia Mariano mówili że on chce odzyskać Lali,czy to wszystko prawda to nie wiadomo musimy czekać co oni powiedza :) Lali udostępniła filmik z profilu mariali para siempre więc musi ich obserwować :)
Hah, to tak jakby przenieśli scenariusz jakiejś teli do prawdziwego życia, lol. Ale mam nadzieję, że okażą się mądrzejsi od wielu bohaterów i wrócą do siebie. O ile te plotki to prawda ;)
Chciałabym żeby to wszystko była prawda. Lali na koncercie śpiewała piosenkę Jurame która wiemy ze dedykowala kiedyś Mariano i w Chile znowu ja zaśpiewała a już dawno jej nie śpiewała więc mówią że dla niego to zaśpiewała i każdy to wie. Niby osoby z ich otoczenia to wszystko potwierdziły,więc trzeba czekać :)
Ja tez trzymam :) Mariano jutro wyjeżdża do Hiszpani, z niepotwierdzonych źródeł wynika że Lali też tam wyrusza,ale nie ma koncertu więc może jedzie do niego,bo wątpię żeby lecieli jednym samolotem bo to będzie już wiadome a oni chcą uciec od mediów i tam rozwiązać problemy :)zobaczymy czy to wszystko okaże się prawda :) miejmy nadzieję ze tak :) Lali ma koncert w Izraelu dopiero 25 i 26 chyba więc ma trochę czasu wolnego :)