PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Niestety nie. Mariano przebywa w Hiszpani a Lali w Izraelu i będzie miała tam dwa koncerty.Mariano ma być w Hiszpani 2 tygodnie więc może Lali do niego dołączy później :) media już hucza ze Lali wraca do benjamina bo polubiła jego zdjęcie i ze już niby wracają do siebie,ale to pewnie plotki

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Na insta polubiłam jego zdjęcie? No przecież nie mają siebie w znajomych ani na insta ani na Tt.
No jak leciała do Izraela to ona leciała tym samym lotem podobno co Mariano i w Hiszpanii wylądowała razem z nim i chwilę tam pobyla i poszła na drugi samolot, tak czytałam na necie. Nie wiem czy też dobrze zrozumiałam.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Raczej nie jechali tym samym samolotem

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Tego samo dnia wylądowali w Hiszpani ale innymi samolotami.Mariano został w Hiszpani a Lali czekała na lot do Izraela.mieliby chwilę dla siebie ale nikt ich razem nie widział a sa bardzo znani w Hiszpani więc ktoś by ich na pewno zobaczył :(może po koncercie Lali wróci do Hiszpani do Mariano :)fajnie by było :)A ex żona nagadala na lali strasznych śmieci.wszystko powiedziała ex przyjaciółką juliany. Powiedziała że Juliana mówiła o Lali ze nie dziwi jej to że Lali i Mariano nie są już razem bo Lali jest fałszywa i zaklamana i ogólnie Juliana ma ja w dupie i nic jej ona nie obchodzi. Ta była żona Mariano jest okropna i do tego zazdrosna bo jej dzieci kochają Lali i w dodatku za jej fanami. A córeczka Mariano powiedziała niedawno ze bardzo tęskni za Lali :(

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Ona obserwuje swojego byłego na instagramie i on ją też. I to prawda polubiła jego zdjęcie :( Oby do siebie nie wrócili. I co to ma być z byłą żoną Mariano? To pewne, że ona tak powiedziała o Lali?
Nie napewno nie lecieli tym samym samolotem.

ocenił(a) serial na 8
kinga10204

Rzeczywiście, ja też coś po hiszpańsku podczytywałam o żonie Mariano i o tym, że jego dzieci uwielbiają Lali i mają jej plakaty w domu, ale nie wszystko do końca zrozumiałam. Co do ex żony Mariano: jak ona ma się czuć, gdy plakaty z nową dziewczyną jej męża wiszą w jej domu? Dziewczyny, trochę zrozumienia dla niej, ona jest matką jego dzieci. Wszyscy lubimy Lali i Mariano, zwłaszcza razem, ale nie róbmy z jego byłej żony jakiejś strasznej jędzy. Nie musi za Lali przepadać i to wszystko jest na pewno dla niej bardzo trudne, zwłaszcza, że cała trójka jest w świetle reflektorów i wszyscy interesują się ich życiem.

ocenił(a) serial na 10
fiolkowa_22

Nie mogę zrozumieć takiej kobiety która najpierw zdradza męża a on jej daje kolejną szansę ona tego nie docenia i później się rozstają. Jest fałszywa bo najpierw mówiła w mediach ze cieszy się ze jej dzieci bardzo kochają Lali a poza tym są jej fanami i mają pokoje w plakatach i ze ona też lubi Lali i mają dobry kontakt.A co się okazuje to przyjaciółce mówiła co innego o Lali a teraz wszystko wyszło bo ta ex przyjaciolka zaczyna mówić prawdę jaka była i co naprawdę mówiła o Lali więc nie mam szacunku do takiej kobiety.

ocenił(a) serial na 10
fiolkowa_22

Tak to jest racja tylko, że to ona prawdopodobnie zdradziła Mariano dlatego się rozstali ale on jej wybaczył próbowali ratować związek ale im nie wyszło. I ona także miała nowego chłopaka. A teraz zostawiła go dla chłopaka przyjaciółki ta za to wyjawia jej sekrety. Także ona też nie jest w porządku.
No tak racja przepadać obie za sobą pewnie zbytnio nie przepadały, bo tak już jest. Ale po co w wywiadach mówiła jaka to Lali jest fajna i wg ? Trochę ją rozumiem ale, żeby mówić takie rzeczy o Lali? Sama święta nie jest.
Lali chyba pierwszy raz od swojego rozstania z Benjam... polubiła jego zdjecie.I tak oni chyba mają dobre stosunki, bo nawet jakoś w pazdzierniku czyli parę miesięcy po ich zerwaniu na gali jak ona wygrała, Mariano i EM to on był tam prowadzącym i jak śpiewała to się nawet się przytulili i w ogóle. A oni już tam napewno byli razem z Mariano. No chyba, że to było pod publike. Czytałam, że w wywiadzie zapytali się jej o chłopaka odpowiedziała, że nie ma ale miała i przysyła mu całuski z Izraela. Każdy piszę, ze chodzi o Mariano. A może o Be... ? Ale to raczej odpada.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Na pewno chodzi o Mariano :) oni ciągle wysyłają sobie znaki, takie same bluzki,podobne wpisy,wpisy i zdjęcia w odstępach kilku minut od siebie,ciągle coś :)jeszcze ciągle pytają Lali czy utrzymują kontakt z Mariano a ona mowi:"nie ale kocham go :)nie wiadomo o co im chodzi...
Teraz jeszcze ten buziak z Izraela
I jeszcze jego córeczka powiedzila niedawno ze bardzo tęskni za Lali i chce żeby wróciła. :)
Dużo osób mówi ze ich zerwanie może być chwilowe i chodzi tylko o promocję bo jest o nich głośno
-Lali wydaje w maju Nowa płytę
-mariano będzie grał w nowym serialu
-ludzie będą głosować na nich żeby wygrali w swoich nominacjach i będzie wielką oglądalność bo będą czekać jak na siebie zareagują
Itp.
Ja mam ciągle nadzieję ze jednak wroca do siebie :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też mam taką nadzieję .Przecież się kochają mogliby już wrócić do siebie ;*

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Mi się coś tak wydaje że po cichu oni są razem co chwile podobne wpisy po odstępach kilku minutowy, zd w tych samych bluzkach i wgl. Teraz ten buziak no i tekst że go kocha. Trochę dla mnie jest to dziwna sprawa nie sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Bardzo dziwne to jest .Ale po co by to robili ?

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Wszyscy mówią ze dla promocji żeby o nich było głośno.
Bo ta miłość między nimi była prawdziwa i bardzo się kochali a byli ze sobą tylko 5 miesięcy niecale.
A w dodatku ciągle gubili się w zeznaniach nawet swoich.
Lali powiedziała w krotkim wywiadzie ze to definitywny koniec, Mariano potem powiedział że nie wie czy to na pewno koniec,teraz w Chile fanka zapytała się Lali czy na pewno rozstali się z Mariano to powiedziała jej że na razie mają przerwę, potem znowu w wywiadzie powiedziała ze nie ma chłopaka ale jest szczęśliwa. Do tego mówi ze nie ma kontaktu z Mariano ale bardzo to kocha.
A do tego teraz ten buziak dla Mariano w Izraelu.
Nic nie rozumiem,ciągle mówią co innego a w dodatku jeszcze ich rodzina czasem coś dopowie i znowu fani mają nadzieję :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Skomplikowane to wszystko .

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ta miłość między nimi to nadal jest. Myśle że mają jakiś tam kontakt że nikt o tym nie wiem.
Oni będą ze sobą a może nawet i nadal są, jakieś mam takie dziwne przeczucie. Jak już Lali powiedziała fance że na razie mają przerwę to jest coś na rzeczy. Jeszcze teraz ten buziak dla Mariano, Aj wgl już sama nie wiem co mam myśleć, sama sie pogubiłam :)
Skomplikowane a zarazem bardzo podejrzana sprawa.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A gdzie można ten wywiad obejrzeć co przesyła buziaki ?

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Właśnie ja też jeszcze nie widziałam tego,ale ciągle o tym piszą. Ten buziak jest pewnie a nawet na pewno dla Mariano:) a on niedawno miał spotkanie z fanami w Madrycie i rozdawał tam autografy,przytulal fanów,nawet śpiewał z nimi.chciałabym być na ich miejscu widac ze on jest taka pozytywna osoba,obiecał im i spotkał się z nimi,zawsze się z nimi wita i każdego przytula i całuje,cierpliwie robi zdjęcia:)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No jest bardzo fajny ta jego uprzejmość i życzliwość

Andzok

Może już się zeszli, a że tak krótko byli osobno, to teraz głupio im tak od razu się przyznać? A może nie chcą, żeby ludzie już wiedzieli? Tak czy inaczej dla mnie to takie urocze, posyłanie sobie znaków :P jakby jeszcze się nie zeszli, ale tak jakby flirtowali ze sobą, żeby potem się zejść... też bym tak chciała... z kimkolwiek :P

ocenił(a) serial na 10
nutty25

Chciałabym żebyś miała rację ze może się zeszli,te sygnały są ciągle. Dziwne to jest bo mówią ze nie mają ze sobą kontaktu czyli to znaczy że nie chcą nic wiedzieć co robi ta druga osoba,tak zazwyczaj się robi jak chce się o kimś zapomnieć. A oni nie mają że sobą kontaktu ale ciągle dają sobie znaki więc wygląda na to ze nie chcą o sobie zapomniec:) on pisze na tt ze ja kocha i może na niego liczyć, ona za jakiś czas mówi w wywiadzie ze bardzo to kocha. Nie wiem o co w tym chodzi :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dla mnie naprawdę jest to bardzo dziwne, może faktycznie są razem tylko nie chcą sie ujawniać. Może faktycznie powiedzieli że nie są razem żeby swoje sprawy zawodowe doprowadzić do końca. No zobaczy jak będzie wracać z Izraelu, Może spotkają sie z Mariano w Hiszpani bo on tam teraz nową tele nagrywa. Te znaki naprawdę dają dużo do myślenia. Oj żeby to była prawda że są razem to normalnie bym z radości skała przez tydzień ;D.
Oni nigdy o sobie nie zapomną bo ich miłość jest zbyt silna by to wszystko puścić w niepamięć.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Też sobie tak mówię że są razem tylko może na razie na prawdę sobie zrobili przerwę żeby skupić się na karierze,albo wykorzystują niby zerwanie dla promocji :)byloby super, wiadomo że Lali po koncertach w Izraelu wyjeżdża do Hiszpani i wraca w maju :) dlaczego akurat do Hiszpani?przecież może jechać do każdego miejsca na świecie a ona wybiera Hiszpanie gdzie akurat jest jej były? :) może jednak się zobaczą ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A czemu jedzie do Hiszpani ?

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Chyba po prostu zrobić sobie wakacje,odpoczynek bo nic tam nie nagrywa ani nie ma koncertu. Ale dla mnie powód jest jeden jedzie do MARIANO :)mam taką nadzieję

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Rozumiem

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Jak już jedzie do Hiszpani to powód na pewno jest tylko jeden Mariano. A w maju razem mają wręczenie nagród za telenowele Moja Nadzieja :) !

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Zaprosili do programu analityka od gestow i mimiki który miał ocenić czy zerwanie Lali i Mariano jest prawdziwe. Powiedział ze obydwoje kłamią bo tak nie zachowują się osoby które zerwaly ze sobą a szczególnie gwiazdy. Za dużo mówią o sobie i ich mowa ciała mówi ze to sciema ze zerwali. Czują się bardzo swobodnie jeżeli chodzi o pytania o drugą połówkę, gdy pytają się Mariano coś o Lali to odpowiada swobodnie i radośnie,ona robi dokładnie to samo. Mam nadzieję ze ten koleś na rację i oni wroca do siebie :)
Już krążą plotki ze Lali związała się z kolegą z zespołu a Mariano poznał jakąś dziewczynę jak bym na dyskotece z przyjacielem i zaczął ją obserwować na insta i dzisiaj polubił jej zdjęcie :(
Związek Lali z kolegą z zespołu okazał się pilotka ;)
Ale co z Mariano i ta dziewczyna to niewiadomo :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Jeżeli chodzi o ich wypowiedzi od razu po rozstaniu to byli bardzo zdenerwowani gdy to mówili a tak nie zachowują się osoby które ze sobą zerwaly, no i ta nagła poprawa humoru :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A skąd wiadomo, że okazał się plotką ?
Mam wielką nadzieje, że z tą dziewczyną to nic poważnego ani nic. Może jest poprostu jego fanką.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali juz to powiedziała ze to plotki i się ogólnie śmiała z tego. Media też powiedziały że to plotka.
Trochę się zasmucilam jak zobaczylam ze mariano polubił zdjęcie jakiejś dziewczyny i jeszcze ja obserwuje, myślę ze pierwszej lepszej fanki by nie obserwował a ja na dyskotece poznał niby,a teraz jakiejs nowej dziewczynie polubił zdjęcie,ale wiadomo że to może być tylko koleżanka

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wow grubo widzę, ale może poprostu zwykła koleżanka to będzie jego poznana na dyskotece. Ile jest osób gdzie poznają się na dyskotekach a zostają zwykłymi znajomymi. Polubie zdjęcia też jeszcze nic nie znaczy. No co chwile coś się dzieje. Mariano bardzo kochana swoją księżniczke i chyba by nie zamienił na żadną inną z resztą bym bardziej że pisał na Twitterze że bardzo ją kocha i że mimo że nie są razem może na nim polegać.
A co do Lali Dobrze ze to tylko plotka że ma innego chłopaka.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Denerwuje mnie też jego byla żona bo wczoraj polubiła zdjęcie na którym jest Mariano i już o tym piszą.robi wszystko żeby było o niej głośno bo jak była z Mariano to mała o niej pisali,jak Mariano i Lali byli razem to prawie o niej nie pisali więc teraz próbuje się wybić na ich rozstaniu

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie no co za malpa, wszędzie się wpierdzieli.!

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ona ciągle coś robi żeby było o niej głośno.
A jeśli chodzi o Lali to zakończyła się już jej trasa, obecnie przebywa w Jerozolimie jeszcze bo tak zwiedza a potem wyrusza do Hiszpani i prawdopodobnie zostanie tam do 11 maja :)
MMariano teraz jest w Barcelonie to może się spotkają :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Może się spotkają A może nie nic nie wiadomo

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Na razie wiadomo ze Lali wyjechała do Hiszpani :) Ale nie wiadomo do jakiego miasta :( Mariano nadal przebywa w Barcelonie więc mam nadzieję ze ona wybierze Barcelonę i spotka się z nim:) przecież stać ja żeby wyjechać gdzie tylko chce a ona wybiera Hiszpanie, to dziwne :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mam taką nadzieję że się spotkają :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali jest już na lotnisku w Madrycie ale niby bardzo się spieszyla,mimo to zdjęcia z fanami szybko zrobila :) powiedziała że będzie dalej. Wsiadla do taksówki i odjechala :)teraz może pojedzie do mariano do Barcelony :) może pojechała na pociąg? :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Możliwe

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja słyszałam, że do Europy ale o hiszpani nic nie wiedziałam. A tego fani czasmi sobie nie wymyślli?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Raczej nie bo to jest potwierdzone przez jej najbliższe osoby :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wiesz może kiedy Lali ma drugi koncert w Izraelu? Bo miała mieć dwa no chyba, że coś pokręciłam :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Jutro jest drugi koncert 25 :) i to już jest koniec trasy ABailarTour

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Jutro ostatni i koniec trasy, a teraz Hiszpania i Mariano :)! Już się nie mogę doczekać najnowszych wiadomości o jej pobycie tam :).

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ooo też bym chciała takiego buziaka od niego dostać :) i wgl go spotkać :) marzenia...

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Dlatego mówię że nie byłam pewna, ale w Hiszpani chyba się spotkali jak wygladawali.
To że Lali polubiła zd nie.znaczy że ze sobą znów kręcą, może poprostu mają że sobą kontakt po rozstaniu i zostali znajomymi (też tak może być) miłość Lali i Mariano jest zbyt silna by pozwoliła na inne związki. Ja tam mam cały czas nadzieję że oni będę że sobą może nie tak szybki ale mnie trochę czasu i będzie okey:).
A co do ex Żony Mariano no ja tam o tym nic nie słyszałam, wiem tylko tyle że oni też mają nawet nie taki zły kontakt, dowiedziałam się też że po rozstaniu Lali i Mariano on poszedł ze swoją ex do teatru by tak nie myśleć i nie cierpieć pi rozstaniu.
Szkoda mi jego dzieci oni tak bardzo Lali kochają i właśnie tęsknią bardzo za nią, uwielbiają jej piosenki. Bardzo się one przywiazły do niej bo często ponoć spedzala z Mariano i jego dziećmi czasu.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To wszystko jest takie dziwne

ocenił(a) serial na 10
Andzok

I jak wiadomo czy się spotkali w tej Hiszpanii?

ocenił(a) serial na 10
Daga510

własnie nic niewiadomo dalej ? cisza na insta i tt Lali i Mariano...

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Żadnych nie ma wiadomości jak narazie nie ma nikt zdjęć na ista od wczoraj slad po nich zaginął