PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Oo...fajnie

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

dobrzec jestescie poinformowani :P piszcie wszysto tutaj
!

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Spoko jak coś będę więcej wiedzieć to napiszę :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Co mówił Mariano we wczorajszym wywiadzie ?

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Oglądałam go krótki strasznie był. Napewno pytali go się o Martin fierro i mówił, że bardzo się cieszy z nominacji więcej nie zrozumiałam. Były też pytania o Lal ale nie skumałam :P
Brat Mariana Diego polubił osiem zdjęć Lali :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A mariano pojechał do Hiszpanii A ona do Izraela

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Mariano poleciał do Hiszpani nagrywać serial. W Hiszpani też na chwilę zatrzymała się Lali a teraz jest już w Izraelu. Wszyscy myśleli że tam sobie pogadają i się spotkają ale niestety nie:(
Mariano mówił ze cieszy się ze obydwoje z Lali zostali nominowani do nagród i cieszy się ze spotkania.
Lali teraz powiedziała ze rozstali się z Mariano ale ich związek był silny i bardzo piękny,mimo że nie są razem zawsze będzie między nimi miłość :) ja już ich nie kumam kochają się ale nie są razem nie wiem co jest :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też ich nie rozumiem.Zachowują się jak dzieci czasami. :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Obserwuje na Twitterze

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Macie może linki do insta na prawdziwe profile Lail i Mariano?

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Właśnie też obserwuje ich na Twitterze, zobaczymy co z nimi będzie mocni trzymam kciuki. Gdy dowiedziałam się że byli w związku się cieszyła ale później po pogrzebany trochę w necie czytałam że już od jakieś czasu nie są razem no i to prawda. Normalnie się poplakalam jak to wszystko czytałam. Uwielbiam ich jak grają w Moją Nadzieja kocham tych aktorów :) piszcie tutaj jak będziecie mieć jakieś informacje :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A co Lali na chwilę była w Hiszpani ?

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Lali miała tylko przesiadke w Hiszpani a leciała do Izraela. Mieli z Mariano zrobić sobie krótkie wakacje z mariano w Hiszpani a potem lecieć na jej koncert do Izraela ale niestety się rozstali. Nowe info jest takie:
Nie jesteśmy razem,mieliśmy bardzo śmiały i silny związek,jesteśmy gdzie indziej ale zawsze będę to kochac (Lali i Mariano )
-jeśli będziemy mieć spotkanie z Lali i ze wszystkimi moimi kolegami z pracy na gali MF będzie to bardzo mile (Mariano )
Wiadomość na tt była na pozegnanie (mariano)
Mam nadzieję ze się pogodza w końcu :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A Mariano powiedział, że ta wiadomośc była na pożegnanie? \Oby byli na tej gali bo mam przeczucie, że jedno z nich coś wymyśli, żeby na niej nie być.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak,Mariano powiedział że to było na pozegnanie :( Mariano już potwierdził swoją obecność na gali ale Lali jeszcze nie,wiadomo tylko ze prawdopodobnie izraelem kończy trasę koncertową ABailarTour. Ale w maju wydaje płytę i będzie ja pewnie promowała więc możliwe że ona coś wymyśli,chociaż może pomysli sobie ze to mało profesjonalne i przyjdzie na galę :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też mam taką nadzieję ,ale raczej już do siebie nie wrócą .Chociaż mam jeszcze trochę nadzieję ,że jednak się tak stanie . :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Myślę że laliy nie odpuści sobie takiej gali. Wierzę w to że może do siebie wrócą, może poprostu potrzebują czasu na ułożenie swoich spraw zawodowych. Zobaczymy z czasem. Jednak mam jakieś dziwne uczucie że ich miłość zwycięży i dadzą sobie szansę.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nic nie wiadomo

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Bądźmy dobrej myśli że da potwierdzenie pójścia na tą galę i spotka się z Mariano i porozmawiaja

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Miejmy nadzieję ...szkoda.ze mnie mogę być w Hiszpani fajnie by było spotkać Mariano w realu fajnie wczoraj przywitał się z fankami

ocenił(a) serial na 8
Andzok

Dziewczyny, a co sądzicie o pojawiających się pogłoskach o tym, że "Mariali" to był związek "pod publiczkę", aby o nich pisali? Z jednej strony nie bardzo chce mi się w to wierzyć, bo widać między nimi było chemię, ale wiadomo, to aktorzy. Poza tym, takie "medialne" romanse dla rozgłosu wydają się być ostatnio popularne wśród wielu gwiazd, a Lali słynie z dwóch długoletnich związków, więc ten z Mariano byłby najkrótszym w jej życiu.

Nie wiem czy wiecie, ale Lali poznała Mariano jeszcze jak była chyba nastolatką przy okazji pracy przy innej telenoweli i był taki wywiad, gdzie pytano ją o to, jak to się stało, że akurat teraz między nimi zaiskrzyło, a nie nigdy wcześniej, z tego, co zrozumiałam, ona się śmiała na temat swojego młodego wieku wtedy, kojarzycie może tę wypowiedź? Może ktoś zrozumiał więcej?

ocenił(a) serial na 10
fiolkowa_22

Związek Lali i Mariano był prawdziwy. Spotkali się dużo wcześniej jak ona była nastolatką ale nie grali razem. Dopiero w 2012 roku spotkali się na planie do filmu :La Pelea de mi vida i nawet się tam calowali :)
Między nimi iskrzyli już od początku EM ale obydwoje byli wtedy w związkach i się nie przyznawali do tego,dopiero później zdecydowali się porozmawiać o tym co jest między nimi i zrezygnować ze swoich poprzednich związków tak żeby nikogo nie ranić. Tak mówiła Lali kiedyś w jakimś wywiadzie. Mariano kiedyś mówił ze jeszcze nigdy tak nigdy nie kochał żadnej kobiety :)
Prawdopodobnie Mariano starał się żeby wrócić do Lali ale ona nie chciała bo za bardzo ja zranił tym wszystkim co zrobił :)
Teraz niby sa plotki ze oni sa ze sobą ale powiedzieli że zerwali bo jest o nich głośno a to pomoże Lali w promowaniu nowej płyty a Mariano w serialu :)
Miejmy nadzieję ze się opamietaja i wroca do siebie :)

anahilali93

A co zrobił Mariano? Czym ją zranił?

ocenił(a) serial na 10
just346

Wiadomo tylko ze tym co powiedział w telewizji po ich zerwaniu ze jej nie kocha i takie tam,później to przemyślał co powiedział i napisał na tt do niej wiadomość ze ja kocha ale ona nie odpisała.mówili że on się Stara żeby ja odzyskac ale ona Niby nie może mu wybaczyc

anahilali93

No w sumie moglo jej byc przykro ale z drugiej strony Lali tez powiedziala w wywiadzie ze rozstanie to ostateczna decyzja. Mariano tez mogl to opacznie odebrac i dlatego tak powiedzial zeby dziennikarze sie odczepili.

ocenił(a) serial na 10
just346

Też tak myślę,ale w sumie ona nie powiedziała w telewizji ze go nie kocha,a on przyszedł do programu i z uśmiechem na twarzy mówi ze jej nie kocha, a teraz jak jej się pytali czy utrzymują kontakt to powiedzila ze nie ale to kocha bardzo. Bądź tu mądry i skumaj o co im chodzi,mnie już to męczy wszystko,bo ciągle dają sobie znaki jak np te piosenki i on pokazuje że powiesił znowu jej obraz w domu

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No z tego robi się pomału wielkie reality show

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Dokładnie. Wszyscy piszą ze oni sa razem ale zrobili to żeby był szum koło nich bo Lali kończy trasę koncertową i zaczyna promować płytę a Mariano seriale,tylko szkoda że to wszystko tak się potoczyło bo mogli powiedzieć że są razem ale zrobili sobie przerwę żeby się skupić na karierze. Wiem że Mariano nie układało się ze swoją ex żona i mieli się rozstać już wcześniej ale chyba rok próbowali i dali sobie kolejną szansę ale nic nie wyszło i postanowili się rozstać.Wiadomo też ze Lali miała kryzys ze swoim ostatnim ex przed Mariano ale trwał on tylko chwilę i wrócili do siebie.
Widać że obydwoje umieją dawać drugą szansę to niech sobie też dadzą a nie kręcą niepotrzebnie,przecież widać było ta chcemie i milosc między nimi,zobaczymy jak się zachowają jak się spotkają na rozdaniu nagród bo myślę ze obydwoje przyjdą :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No ciekawie. A kiedy sa rozdania tym nagród ?

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Podobno jakoś w maju chyba jak dobrze zrozumiałam to 15

ocenił(a) serial na 8
anahilali93

Dzięki za odpowiedź :) Nie wiedziałam tego, co napisałaś. To może wyjaśniać niejednoznaczną i mówioną przez śmiech odpowiedź Lali na pytanie dziennikarki o jej wcześniejszy związek z Mariano. :D

To piękne, że powiedział, że nigdy jeszcze nie kochał tak żadnej innej, ale jak się musi czuć jego była żona i matka jego dzieci? Ehh, to smutne dla niej.

I przyłączam się do pytania poniżej - co zrobił Mariano, że zranił Lali?

PS: ta chemia między nimi jest nieziemska, oglądałam fragmenty musicalu EM na youtubie, na żywo jeszcze bardziej iskrzy między nimi :D niech wracają do siebie! :)

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Ja właśnie czytałam, że Mariano nie potwierdził ale bardzo by chciał przyjśc i będzie się starał. No mogłam się pomylić :P Twoja wersja bardziej mi się podoba. No jak będzie z Lali to zobaczymy, bo jak na razie jej chyba o to nie pytano.
Oby przyszli to sa w końcu ważne nagrody dużo znaczące w ich karierze. I trochę głupio by było gdyby odpuścili.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Oglądał ktoś wczoraj ten program co na nim była lali?

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Ahh sama bym chciała Mariano i Lali zobaczyć na żywo. Kiedyś sobie zrobię taka wycieczkę by ich zobaczyć (jeżeli to będzie możliwe) :)!

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No ja też bym chciała ich zobaczyć może kiedyś któreś z nich do Polski przyjedzie Ale to mało prawdopodobne .

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Bardzo małe, ale tak jak do Hiszpani może Niemcy to już spoko można jechać

ocenił(a) serial na 8
Andzok

a kto by nie chciał! zazdroszczę Argentyńczykom, że mieli możliwość zobaczenia musicalu EM na żywo w teatrze. :/

ale wiecie, Lali wydaje w maju drugą solową płytę, w PL robi się o niej głośno, może przyjedzie promować płytę do PL w odpowiedzi na sukces serialu. Kiedyś podobnie rzecz się miała z Natalią Oreiro, która była w PL 3 razy. Jest nadzieja :D i jak to jest w piosence: la esperanza mia nunca morira ;)

ocenił(a) serial na 10
fiolkowa_22

Fajnie by było jakby przyjechała do nas
Może nie tak szybko ale może kiedyś

ocenił(a) serial na 10
fiolkowa_22

No dokłądnie dość głosnie sie robi. Nom właśnie mogą byś szanse że przyjedzie do PL. To właśnie przez serial zaczyna sie u nas robić popularną osobą:)
Miejmy nadzieję, jeszcze fajnie by było jak sie ułożyło po miedzy nią a Mariano i razem przyjechali :) !

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Oni jak nagrywali film MN to już byli razem, widać to nawet w filmie jak bardzo się kochają, oglądałam ostatnio na YT jak był nagrywany odciek ich pierwszego pocałunku i sie wypowiadali, niestety nic nie zrozumiałam z tego co powiedzili bo nie byłu tłumacza. Myśle że Lali sobie to wszystko przemyśli i dadzą sobi szanse, naprawd zachowują sie jak dziecki. Jest w nich ta chemia, prawdziwa miłość.

Ps. powiedzcie mi z jakich stron dowiadujecie się o najnowszych informacjach na ich temat, i gdzie moża zobaczyć ich wywiady.?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Między nimi była już chemia od początku ale dopiero 3.11.15 powiedzieli światu ze sa razem :) info ja szukam na tt tam też mam konto i dodaje info,na stronach argentyskich portalach plotkarskich i tv i takie tam :)mam nadzieję ze się opamietaja i wroca do siebie.mam też nadziej że za niedługo będzie taki szał MN jak na Violette bo skoro tu było jej tyle że myślałam że mi z lodówki wyskoczy a jakby Lali wyskoczyła mi z lodówki to niemialabym nic przeciwko.widzieliście jak Lali śpiewa po polsku sto lat? :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie ja nie słyszałam. Gdzie to nożna zobaczyć?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jak znajdę to to Ci podam bo już nie pamiętam :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ok ok ;) czekam :)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Jeżeli wam sie link otworzy to ogarnijcie to: https://www.youtube.com/watch?v=nH_-J0KqGfE
przez przypadek na YT znalazłam

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Widziałam już ten filmik jacy oni byli w siebie zapatrzeni:* Ta chemia biła od nich na kilometr.
Byli/Są tacy szcześliwi, zakochani aż miło się na nich patrzyło. I dlatego nigdy nie uwierze w żadną umowę miedzy nimi owszem są aktorami ale takiego uczucia nie da się zagrać( spojrzeń, gestów, oni mieli iskierki w oczach jak tylko o sobie mówili). A co do tego, że Mariano powiedział, że jeszcze nigdy tak nikogo nie kochał jak sami mówili ta miłość była/jest wielka, intensywna,i wyjątkowa. Kiesyś koleżanka mi opowiadała, że właśnie przeżyła taką miłość krótką ale mega intensywną i, że mimo, że nie są razem to ona wie, że to była miłość jej życia i niczego nie żałuje. Są różne rodzaje miłości ja nie wiem dlaczego jego żona miałaby być zła o to co powiedział Mariano w końcu to chyba przez nią małżeństwo rozpadło się pierwszy raz(czytałam, że go zdradziła).
Dali sobie drugą szanse no ale z tego nic nie wyszło Mariano spotkał Lali i się w sobie zakochali.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak,to jego ex żona zawinila ale dali sobie potem szansę ale nie wyszło i ja zostawił. Zakochał się w Lali i to było mega,mam nadzieję ze będą ze sobą dalej,czekam co będzie w maju bo mam nadzieję ze obydwoje się pojawia i zobaczymy jak się zachowują przy sobie

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Czytałam na fejsie że ktoś słyszał że są razem i podobno się zareczyli, ale inni mówią że to nie prawda, już sama nie wiem w co wierzyć.raz mówią tak a raz inaczej. Ach mam nadzieję że się oni opamietaja.
Tak podobno była żona go zdradzila z obecnym jej partnerem, ale też słyszałam że po rozstaniu Lali i Mariana jego ex też się rozstała.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ale ma już innego zostawiła poprzedniego dla chłopaka przyjaciółki.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No to ładnie. Ale nie i niej mowa.
Są jakieś wieści nowe o Lali i Mariano?