Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Zgadzam sie.Benjamin wydaje sie fajnym facetem. Wgl widać, że nie miał zamiaru bronić Lali w tym wywiadzie kiedy go spytano czy słyszał audio gdzie Mariano o niej mówi i jak mówi.
Powiedział tylko że ci którzy oceniają Mariano po tym nagraniu są hipokrytami i ma racje.
Teraz widze ze Benja jest na celowniku fanek Lali XD nie wiem czemu, przecież powiedział jak było. Zresztą mysle że każdy powinien sie domyślać że Lali go zostawiła dla Mariano wiec nic odkrywczego nie powiedział.
Każdy wie ze ona go zostawiła dla Mariano :-P wiec Benjamin nie będzie jej słodzić i ma rację :-P
Fanki Lali to po każdym kto nie mówi o Lali tak jak one by tego chciały jeżdżą, to są gówniary w większości które nic o życiu jeszcze nie wiedzą wiec to mnie akurat nie dziwi i trzeba to olać ;-)
Ile czasu byłeś z Lali?
B. 5 lat
Tak dużo? Jak to wytrzymałeś?
B. To był szczęśliwy związek.
Cierpiałeś kiedy wasz związek się skończył?
B. W tamtym momencie tak, oczywiście.
Cierpiałeś przez miłość?
B. Tak, cierpiałem
Ona cię zostawiła?
B. Oczywiście, tak
Zostawiła cię przez Mariano?
B. Oczywiście
Zostawiła cię przez Mariano?
B. Ale nie wiedzą już o tym wszyscy?
Oni oboje zaprzeczali na początku.
B. Nie wiem czy mnie zostawiła PRZEZ Mariano. Skończyła ze mną i za kilka miesięcy, za chwilę była z Mariano.( Tutaj mówi coś takiego, że każdy w pokazuje jakim jest czy coś takiego, nie słychać dokładnie. Tutaj już widać, że nie chce już o tym mówić)
Wyciekło kontrowersyjne nagranie prywatnej rozmowy Mariano.
B. Wyrzywać się za to na Mariano... każdemu może się to zdarzyć.
Mariano lamento ( było mu przykro, chodzi jej pewnie o tego tweeta)
B. To pech, wydaje mi się, że miał pecha.
ale mówił jej mściwa, zła, brzydko tak mówić o osobie z którą się było tyle czasu, desespechada ( ktoś wie co to znaczy?)
B. To mówił?
Ona coś jeszcze mówi, ale nie słyszę dokładnie i on odpowiada, że on mówił to w prywatnej rozmowie.
Coś mi się wydaje, że Benjamin ma też gdzieś takie nagranie albo miał.
Boże, nie wierze.
Mariano ostatnio dodał zdjęcie gdzie daje buzi Milo i ludzie zaczęli pisać mniej więcej:
Całowanie dzieci nie jest wskazane. To jest niehigieniczne. Obrzydliwe, dzieci nie powinno się całować w usta. Odbierasz(lub obrzydzasz) im pierwszy pocałunek.
I teraz Ciudad o tym pisze i kolejna 'mini afera' Ja już tego nie rozumiem. Jak wgl można się czepiać czegoś takiego. Teraz MAriano jest krytykowany za cokolwiek.
Nie no to już jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Nie będę nawet tego komentować bo szkoda czasu i w ogóle brak słów
Serio ? Co za ludzie. To chyba powinno być normalne w końcu to JEGO dziecko. Co ma mu dać buzi w policzek? Co by nie zrobił to jest za to krytykowany.
Tę fanki mnie nie dziwią, bo niektóre są chore ale serio dorośli ludzie to łyknęli ?
Mariano z tego wszystkiego sobie nic nie robi bo dodał podobne zdjęcie z Oli.
Lali podobno ma nie być na KCA. Ucieka przed nim ewidentnie. Jakby to było raz to rozumiem, ale dwa to już ucieczka.
Przecież mówiła ze jest wszystko spoko, że do niego nic nie ma :-P a skoro jednak nie przyjdzie to znaczy ze nie była szczera bo w przeciwnym razie by przyszła bez problemu większego, jak Mariano juz jej nie obchodzi to w czym problem? oj Lali Lali czemu kręcisz? :-/ Tego jej fanki nie widzą... Jeśli faktycznie nie przyjdzie pomimo że powinna gdyż jest nominowana i wypadałoby z zasady przyjść to trochę mnie zawiedzie bo nie lubie ludzi którzy nie są szczerzy i juz nie wydaje mi się żeby ona jakoś jeszcze cierpiała z powodu ich rozstania, po prostu ucieka i tyle
Już wiadomo co będzie po mojej nadziei.
Będzie to meksykańska telenowela "un camino hacia el destino" pl: "droga do szczescia": macie tutaj czołówkę : https://youtu.be/k6Yk5QSTSdg
Już wcześniej pisałam że Lali nie będzie na rozdaniu nagród. Pojechała do Chile udzielać wywiadów i nie będzie jej na gali a dzień później ma koncert.
A co do serialu Moja Nadzieja to jeszcze nie wiadomo co ma byc.
I napisał jej w komentarzu na ig "Jak miło sie zobaczyć piękna. Jestem przepełniony szczęściem. Kocham Cie"
Troche o tym ostatnio myślałam i jeżeli on jest z nią szczęśliwy to ja mu życze jak najlepiej:)
Moim zdaniem nie wszystko jest takie jakie się wydaje. Mam swoje zdanie na ten temat.
Mariano podobno też nie będzie na KCA.
Czy zdjęcie które dodała Lali, to na łóżku, nie wydaje się wam podobne do zdjęcia Camili z żółtym kostiumie? hahahahha
Dodała też filmik bardzo podobny do ostatniego zdjęcia Camili.
Lali zawsze robi takie rzeczy jak jest 11 albo 13. On wyznaje uczucia C , a Lali dodaje bardzo podobne zdjęcia.
Oni są nienormalni.
http://exitoina.perfil.com/2016-10-17-431633-a-mariano-martinez-le-robaron-el-bu lto/ debile, no debile pozostaje tylko ahhahahahhahahahhahahaha z wszystkiego.
To pojawiło się an insta EM, ciekawe hmm.
https://www.instagram.com/p/BLrE_59AflD/?taken-by=esperanzamiaok&hl=pl
Co oni znowu do Mariano piją?
A z EM faktycznie ciekawe :-D "niespodzianki" brzmią tajemniczo i interesująco :-D ;-) Mogliby puścić nowe wpadki z planu czy scenki niewyemitowane, ja chciałabym bardzo :-P
Ja też bym coś takiego chciała :P Ciekawe kiedy dowiemy się o tej niespodziance.
Znowu dodali filmik i napisali, że dowiemy się w piątek i że to coś cudownego.
Mam nadzieję, że to nie jakaś ściema i że serio coś będzie.
Dla mnie to wszystko to jakaś szopka.
Czasami mam tego dość.
Moim zdaniem facet chce za wszelką cenę pokazać jaki to jest szczęśliwy, a jak rozstali się z Lali to mówił, że nie będzie już tak eksponował związków w mediach społecznościowych.
Są razem 3 lub 4 miesiące i już takie wyznania.
Cały czas mi coś nie pasuje w tym wszystkim.
Dla mnie też to jest takie sztuczne się wydaje. Jakby na siłę chciał pokazać ze jest szczęśliwy.
Z Lali też dodawali zdjęcia i pisali w komentarzach te amo ale to było jakieś inne. Było czuć, że to prawda, a teraz to jakby inny człowiek ;(.
No dla mnie to też jakieś dziwne jest, że niby taka wielka miłość aż mi się śmiać chce czasami
Mogli by pokazać jak pierwotnie miała wyglądać scena pierwszej nocy Espi i Tomasa ;) :D
Lali dodała własnie na TT
TENTADA DE AL RISA co chyba znaczy umieram ze śmiechu ( wydaje mi się, że ironicznie). Jak myślicie?
Z nimi to wszystko jest możliwe :-P Zarówno Mariano jak i Lali zachowują się dziwnie, on to nawet tak szczerze juz czasami mnie irytuje bo osobiście uważam ze udaje jaki to jest szczęśliwy z Camilą, nie mogę z tego jak jej pisze "te amo", ona tak samo, aha znają się tak krótko i w dodatku on był niby taki zakochany w Lali a już się w innej zakochał? No sorry ale coś tu jest nie halo bo w przeciwnym razie to by oznaczało że wcale aż tak bardzo Lali nie kochał jak na to wyglądało a ja w to nie wierzę i nie chce. Mariano się zmienił i to nie ulega żadnej wątpliwości. Druga sprawa, wiedziałam że pewnie w końcu będzie z kimś innym, jeśli nie z miłości to dlatego bo facet i swoje potrzeby ma ale że znowu wpakuje się w związek z tak młodą dziewczyną to tego nie podejrzewalam, coraz niżej schodzi z wiekiem. Któryś raz już w takim związku jest i zawsze była klapa a nic go to nie nauczyło. To jest dla mnie dziwne i niezrozumiałe. Co poniektóre z was możecie się ze mną nie zgadzać ale ja uważałam i będę uważać że Mariano się pogubil i to bardzo. Ogólnie z nim i z Lali jest temat trudny i ja chyba go nie pojme, ciągle się coś dzieje i będzie ale jaki będzie finał to się może okaże, tylko juz nie wiem czy ja nadal chce tego samego co zawsze bo patrząc na ostatnie rzeczy jakie się dzieją to w sumie się bardziej odechciewa :-/
Tak sobie myślę dziewczyny,że może przez to że nie miałyśmy możliwości oglądania na ekranie ,tak jak to było widać z Mariano i Lali,kiełkującego uczucia między Mariano a Camilą,to wydaje nam się że ta miłośc jest jakaś dziwna,sztuczna i pokazywana na siłę?Bo w pierwszym przypadku miałyśmy podaną na tacy rozwijającą się miłość w którą nie dało by się nie uwierzyć,a w drugim wszystko rozwijało się poza naszymi oczami i dlatego jest nam trudno wierzyć że to prawda?. Co o tym myślicie?
Lali dodała na TT
Dejo que pase el tiempo
Dejo que la verdad vea la luz
Dejo que la fragilidad salga
Mi fortaleza sera tu cruz.
Niech czas płynie
Niech prawda ujrzy światło
(tego zdania nie wiem)
Moja obrona będzie twoim krzyżem.
Nikt mi nie wmówi, że to nie ma z niczym związku.
Mariano dodał zdjęcie na którym widać trochę jego tatuaż z różą. Fajnie wyglądają te jego tatuaże.