Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
A Mariano niestety nic teraz nie wstawia na insta więc nie wiemy czy jest w Argentynie czy nie, ale wydaje mi się, że jest na miejscu przecież kręci nowy serial :)
Ni właśnie coś czytałam o tym że Mariano jest z tą modelka no i że komo do niej pojechał.
Nawet jeżeli to prawda to wychodzi na to że zmeczyl się już tym staraniem aby być z Lali :(
I to by wyjaśniało dlaczego on jej lajkowal prawie każde zdjęcie. Może wstawi coś na insta to się dowiemy gdzie jest :)
No właśnie. Dzisiaj cisza u niego.
A nikt nie wie gdzie on poleciał.
Kręci nowy serial ale po co by aż tak daleko wyjeżdżali kręcić? I nie lecialby sam tylko z ekipą, no ale niewiadomo.
W gazecie jest na okładce ze on spotyka się z tą modelką i niby jego jakiś kolega to potwierdził. Ale mi się wydaje ze to plotki.
Ciekawi mnie tylko gdzie on poleciał. Bo na wakacjach przecież był. Ale musimy czekać az on doda jakieś zdjęcie. Mam nadzieję ze nie potwierdzi że z nią jest.
Nawet Mirtha myslała, że to Lali podjeła decyzje o rozstaniu.
Wkurzyła mnie szczerze, z tym byłym i wcale bym się nie zdziwiła gdyby nadal coś do niego czuła i chciała wrócić.
Pewnie że ona nadal to kocha.
Nawet powiedziała ze nie rozstali się z braku milosci.
Między nimi dalej jest chemia,było wiadac to na gali. Niby się unikali niby nie chcieli gadać ale potem i tak to wszystko robili i było widać jak dalej na siebie patrzą.
Teraz jak te gazety piszą ze Mariano spotyka się z ta modelka to Lali może w to uwierzy. Ale on na pewno nie jest z ta modelka. On się tak Stara o Lali a ona nic. Ile on może się starać,już 2 miesiące się Stara. W końcu powie sobie dość i znajdzie sobie kogoś.
Bo mimo że to fajny i kochany facet to jednak facet i żaden facet nie wytrzyma długo bez kobiety :)
Widziałaś jakie guss dodał filmiki? Jak jego córeczki tańczą do piosenki Lali?
Cudowne to jest :)
Sorry zle napisałam.
Pisałam to wszystko o Mariano a nie o benja. Ona tak mówi o benja bo pewnie czuje się winna ze zerwała z nim od tak dla mariano i pewnie teraz do niej to doszło jak on mógł się czuć wtedy
Widziałam tę dziewcznki są kochane :* Uwielbiam je.
To mnie zaskoczył, bo już długo nic nie dodawał a tu dodał jak jego dzieciaczki tańcza do jej nowej piosenki :) i jeszcze ją odznaczył. Fajnie by było jakby chociaż to polubiła ale wątpie.
A mi chodziło o Benja, że może ona nadal coś do niego czuje i uświadomiła sobie, że zostawiająć go zrobiła błąd i dlatego tak mówi? Bo sory tu mówi, że nie zerwali z Mariano z braku miłości to tak wyszlo jak by się nadal kochali a za chwilę, że Benji jest najlepszy. Wkurzyła mnie. Niech się zastanowi co mówi.
I słuchająć tych plotek o Marianie tak sobie myśle, że może i dobrze by było gdyby Mariano sobie kogoś znalazł, bo zasługuje na szczeście.
Wiedziałam, że ta babka ich shippuje :P Wcale jej się nie dziwie, że myślała, że to Lali zerwała, bo każdy tak myśli.
Widziałam dwa zdjęcia z lotniska na którym oznaczono Mariano i było podpisane jest w Rio a nie jakaś gazeta tylko fani :) był na czarno ubrany z walizka i deska ;) więc te plotki to chyba prawda
Podobno Mariano potwierdził że jest z tą modelka ale ja tylko tak czytałam na TT więc nie mówię że to prawda.
Lali raczej nie polubi tych filmików. Nie wiem czemu zachowuje się tak dziwnie i przestała obserwować wszystkich braci Mariano, wiec pewnie nie polubi bo zachowuje się tak jakby oni też jej coś zrobili :(
A ja jednak myślę ze Lali teraz zrozumiała jak mógł poczuć się benja jak ona go zostawiła choć mówili że decyzje podjeli razem. Lali była z nim 5 lat i bardzo dobrze go zna i szanuje i pewnie jest dobrym człowiekiem i tak po prostu powiedziała. Tak się czasem mówi. Myślę ze lali nie chce wrócić do byłego.
Tak naprawdę dalej kocha Mariano ale niestety coś ich poroznilo :(
Masz rację ze mariano zasługuje na szczęście ale niech się nie pociesza pierwsza lepsza laska. Bo już mowia że to przyjaciółką Juliany i to ona ja mówiła żeby się starala o Mariano.
A Mariano długo zna ta modelkę i zaraz będą plotki ze już dużo wcześniej się w niej zakochał. A prawda jest taka że mariano jeszcze długo się w żadnej nie zakocha. Może poznać jakąś dziewczynę żeby się nią pocieszyć ale tak szybko o Lali nie zapomni bo mówił kiedyś ze jeszcze nigdy nikogo tak nie kochał jak Lali, a przecież miał żonę i żony tak nie kochał jak Lali :)
No przecież chyba jeszcze nie dawno Lali obserwowała braci Mariano. Nie wiem co ona wyprawia, może faktycznie poczuła się winna i może chce coś próbować do tego Benja. Miejmy nadzieję że Lali do byłego nie wróci ale coś mi się tu wydaje że może być inaczej.
Lali i Mariano bardzo się kochają mimo tego że na gali widzieli się pierwszy raz od rozstania to było widać po nich ta miłość :)
Oby Mariano nie popełnił błędu i nie pocieszył się ta modelką, chociaż Lali go odrzuca to niech szuka sobie szczęścia ale nie u niej bo to jest przyjaciółka jego była żona. Żeby to tylko plotki były z tym spotkaniem się z modelką.
Lali nie wróci do benja. Ja nawet myślę ze on by nie chciał.
Lali obserwowała braci Mariano a jakiś czas po zerwaniu przestała ich obserwować. Zostawiła tylko Rodrigo z którym widywala się najczęściej.
Ale kilka dni temu Lali przestała obserwować także obserwować Rodrigo i on też jej już nie obserwuje.
Wszyscy bracia Mariano nadal obserwują Lali ale Rodrigo już nie. Nie wiem co się stało bo oni mieli ze sobą świetny kontakt i Lali przecież zostawiła go na insta a teraz wywalila. Nie wiem co się z nimi dzieje. Dobrze ze inni bracia Mariano zachowują się jak dorośli i nadal ja obserwują a guss nawet dodał filmik z córkami więc widać ze bracia dalej ja lubią mimo że zerwali.
No przecież rodzeństwo Mariano jak i Lali w niczym nie zawinili, nie wiem co się z nią dzieje, po co ich wgl usunęła z obserwacji. Dla mnie naprawdę zachowuje się jak dziecko uwielbiam ją ale no tylko za przeproszeniem Gowniarze tak robią.
Masz rację. Ja tez ja uwielbiam ale dziwne jest to zachowanie, ale Mariano też przestał obserwować rodzeństwo Lali :(
Obydwoje się dziwnie zachowują a w wywiadach mówią ze między nimi po zerwaniu jest wszystko w porządku. Jak tak może być skoro dalej zachowują się jak dzieci. Szkoda ze nikt ich nie zapytał o to czemu się nie obserwują i czemu nie obserwują rodzin. Czym oni zasłużyli na to?
A zauważyłyscie że jak Mariano obserwował 164 osoby to Lali 364 a teraz Mariano obserwuje 165 to i Lali 365 . Takie zbiegi okoliczności ale dają do myślenia:)
To już raczej tylko przypadek :)
Mariano poleciał do Rio :(
Mam nadzieję ze nie do tej modelki :(
Lali wspomniała o Polsce
-ludzie z całego świata przesyłają wiadomości
L: dziękuję wszystkim którzy mnie słuchają i tym co piszą. To niesamowite ze piszą z tyłu części świata
-wiele osób z Grecji
L: Tak, dużo. Dużo z Macedoni, Polski, Rosji
Ale fajnie że o nas wspomniała
Ja powiem tak co z tego, że poleciał do Rio? Może ma tam jakiś projekt, sesje nie wiem. To, że tam poleciał nie znaczy, że jest z tą modelką. Nawet jak bedą mieli z sobą sesje to nic nie znaczy.
Sam ostatnio mówił, że nie ma dziewczyny i ja mu wierze. Myślicie, że by zrobił to Oli zabrał ją na gale, żeby zobaczyła Lal, bo ją uwielbia sami widzieliśmy jak na nią patrzyła. Raczej niedzieji by jej nie robił. Po drugie tak dobrze się o Lali wypowiadał, że Oli jest jej fanką i na pytanie o powrót odpowiedział, że wszystko jest możliwe.
Ja muw wierze, że nie ma dziewczyny. A, że tego nie komentuje sam powiedział, że nie obchodzi go co inni o nim mówią.
A co do Benja możliwe, że Lali wie jak on się czuł ale sory tu mówi o wielkiej milości do Mariano a pózniej, że Benji jest najlepszy. To sie kupy nie trzyma i wcale bym się nie zdziwiła, gdyby do niego wróciła. A wtedy sory ale mnie zawiedzie nawet bardziej niż Mariano, gdyby był z ta modelką. W co osobiście wątpie.
Ktoś wstawił na Tt Zdjęcia Mariano z jakąś dziewczyna w Rio i nawet on.jest bez koszulki na jednym zdjęciu.
No na gali mówił z wywiadzie że nie ma dziewczyny i że romas z tą modelka też jest to plotka. Dokładnie wszyscy to widzieliśmy jak Oli patrzyła na Lali, przecież w końcu wziął córkę by mogła zobaczyć się z Lali. Mariano cały Czas ma nadzieję że może uda się na powrót do Lali w końcu po to się stara.
Mi się wydaje że Lali ma poczucie winy co do Benja i dlatego powiedziała że jest najlepszy. Chodź kocha Mariano to mówi takie słowa o Benji. Jak Lali do niego wróci na pewno nie będę tolerować tego związku chodź nada będe ja uwielbiac :)
Aż się miło mi zrobiło jak Lali wspominała o Polsce :) cieszy mnie to że wie ze jesteśmy jej fanami i bardzo ją uwielbiamy :)
No ja też mimo wszystko nie bedę akceptować tego Benja.
Tak on jest w Rio ale, że tam jest to nie znaczy, że jes z nią.
O właśnie fajnie, że wie, że ma u nas także fanów :*
Oczywiście że nic nie znaczy :) ja tylko mówię że ktoś właśnie wstawił zdjęcia z jakąś dziewczyna i raczej wątpię by to była koleżanka z planu (chodź mogę się mylić)
Te zdjęcia z Rio co Mariano jest bez koszulki to fanki, a to drugie co dziewczyna ma smycz dior chyba czy jakoś tak nie pamiętam to chyba jest ta od sesji zdjęciowej. Mariano już miał sporo sesji z ta modelka i nie wierzę w to ze on od tak się w niej nagle zakochał.
Ale jak zobaczyłam te zdjęcia w Rio to pomyślałam o najgorszym ale potem to Przemyslalam i nie wierzę w to ze to jest jego dziewczyna.
Co do benja to właśnie tak jak mówiłam Lali nie wiedziała jak benja się poczuł jak ona z nim zerwali chociaż niby razem podjeli te decyzje. I zdaje mi się ze ona ma poczucie winy i chce go w ten sposób przeprosić i podziękować dlatego tak mówi i napisała ta piosenkę.
Ale nie sądzę żeby Lali wróciła do benja. Dobrze o nim mówi bo długo było razem.
Z Mariano to jest jeszcze za swieza sprawa żeby mówiła tak swobodnie, a mimo to ciągle mówi o nim dobrze.
Szkoda ze lali nie chce wrócić do mariano bo on bardzo się starał.
Nie wiem czy będzie się jeszcze starał bo przeciez ile można. On się stara a ona tego nie zauważa.
Rzeczywiście Oli jest wielka fanka Lali i bardzo chciała iść na tą gale pewnie po to żeby zobaczyć Lali bo już na początku dowalila do mariano ze wszędzie szuka Lali i nie może jej znaleźć :D rozwalilo mnie to. Oli bardzo jest za Lali i ciągle prosiła Mariano żeby Lali wróciła. Musi ja bardzo kochac skoro chce żeby Lali wróciła do Mariano a nie Mama.
Zawsze to dzieci chcą żeby rodzice znowu było razem.
Ja wierze ze Lali Mariano jeszcze do siebie wrócą. Widać ze bardzo sie kochaja
Aa no skoro fanki to super :) kamień spadł z serca bo już myślałam że jakaś swiruj do niego :).
Myślę że może już sobie odpuścił to staranie ale sam powiedział że wszystko jeszcze jest możliwe, tylko szkoda za Lali jest taka nieugieta i nie zauważa starań Mariano :(
To prawda praktycznie to dzieciaki chcą aby to rodzice byli razem i się wgl nie rozstawali, ale Oli widać jak bardzo jest za Lali skoro woli aby jej tata był z Lali niż mamą :)
Możliwe ze mariano już odpuścił sobie starania ale pewnie ma nadzieję ze jeszcze wroca do siebie.
Mam tylko nadzieję ze nie zadowoli się była czym. Możliwe ze da temu związkowi trochę czasu, bo czas leczy rany.
No ale nie wiem jak to będzie.
Lali jest taka nieugieta i mówiła ze już do siebie nie wroca :(
Szkoda bo byli naprawdę fajna para. Ja tam ciągle mam nadzieję ze lali wróci.
Źle ze mariano poleciał do tego Rio bo teraz będą plotki ze on tam jest z ta modelka i ze pewnie są parą ale on to ukrywa. Na pewno tak będzie bo Mariano był kobieciarzem i zawsze tak o nim mówili bo miał dużo partnerek. Ale wszyscy mówili że on tak kocha Lali jak jeszcze nigdy nikogo i on sam to też powiedział i wszyscy myśleli ze już nigdy nie będzie kobieciarzem.
Mam nadzieję ze nie będzie bo myślę ze kiedyś Mariali wroca do siebie.
A Oli bardzo jest za Lali. Jest mega fanką Lali, ma wszędzie jej plakaty a potem jej tata jest z Lali w związku. To jak spełnienie marzeń, jeszcze takiej małej dziewczynki. Na pewno się bardzo przywiazala do Lali i Lali też zawsze mówiła ze bardzo kocha dzieci Mariano i ma z nimi świetny kontakt.
Z resztą że tym bardziej nie wiem co się tak naprawdę stało że nie są razem :/.
Mam nadzieję że Lali wróci po rozum do głowy i skoro kocha Mariano to wrócą do siebie, świetnie wyglądali jako para i widząc było ta chemię w ich oczach ;).
Teraz na pewno będą plotki (z resztą już są) że Mariano poleciał do Rio do jakiejś dziewczyny, tym bardziej że właśnie tak jak mówisz miał trochę kobiet. Ale wydaje mi się że przez Lali się zmienił, wiadomo kocha Lali i tęskni za nią, ale od kąt nie są razem Mariano nie zwraca uwagi na inne kobiety. A wiadomo to sławni ludzie i po takich rozstaniach każdy znaczna brać za następną/następnego.
Ja powiem tak tę plotki są chore. Bo to, że tam leciał nie oznacza, że do niej. I ja wierze Mariano, bo sam w wywiadzie mówił, że jest sam i w ogóle mu wierze z tych powodów co przytoczyłam wyżej.
A to, że był kobieciarzem to co z tego ? Z Juli był chyba z ok 6 lat i wiec takim kobieciarzem strasznym też nie mógł być,bo by tyle nie wytrzymał. Ja jestem tego zdania, że facet może być kobieciarzem owszem ale do czasu, gdy nie spotka odpowiedniej kobiety. A widać było, że umie się ustatkować.
Dlatego za to go podziwiam bo zazwyczaj mężczyzna który jest kobieciarzem nie wytrzyma nawet miesiąca by z inną nie romansowac.
No z Juliana był 5 lat ale ona niestety nie doceniła go i się rozstali się. Chociaż dał jej jeszcze jedna szansę ale i tak im nie wyszło.
Wszyscy myśleli że miłość Lali i Mariano jest na całe życie bo bardzo sie kochali i to było widać. Nawet Lali mówiła o ślubie i o dzieciach a tu się rozstali nie wiadomo dlaczego :(
Fajna para byli i tak się skończyło :(
Ale mam nadzieję ze jeszcze Lali przemysli to i wróci do niego. Tylko żeby nie było za późno i niech Mariano nie zadowala się byle czym bo moim zdaniem on jeszcze długo nie zapomni o Lali i będzie ja kochał
Piękna była z nich para ;) mam nadzieję że Lali wróci do Mariano i wszystko będzie dobrze :)
Trzeba czekać na to co się wydarzy. Ja, gdy tak sobie logicznie myśle to nie widzę szansy an powrót ale ciągle mam nadzieje nikłą ale zawszę jakaś jest :)
Też już straciła nadzieję za to by wrócili do siebie, chyba że jakiś cud się stanie ale wątpię w to :(
Nie trać nadzieii ;)
Nowe info Mariano przestał obserwować na twiterze MENOSESMAok to jest ta agencja dla której Mariano pracował z ta modelka co to teraz piszą ze jest jego dziewczyna. Musiał się wkurzyc ze promują się na nim bo rozsiewaja niepotrzebne plotki. I pewnie dlatego przestał ich obserwowac :)
To wychodzi też na to że przestał pracować dla nich a to oznacza że nie będzie współpracować z tą modelka :)
Prawdopodobnie poleciał na jakąś sesję do Rio ale nie wiadomo co to za kampania i z kim będzie pozowal. A może sam będzie pozowal. On zazwyczaj bieliznę reklamował i często sam pozowal to może teraz też :) szkoda że nic nie dodaje na insta, nie wiadomo co robi :(
Wcale ale to wcale mi się nie dziwie. Wkurzył się poprostu, bo ja też nie rozumiem jak tak można rozsiewać plotki, żeby tylko się wypromować a nie patrzeć, że przez takie rzeczy drugiej osobie się obrywa. Niech on w koncu zauważy, że niektorzy ludzie są poprostu debilami. Fajnie jakby zrozumiał, że ten jego fryzjer też nie jest fair i z tego co czytałam nie lubił Lali.
Zgodzę się z Tobą i tak samo się wcale nie dziwię że przestał obserwować ich. Przez takie promowanie drugi człowiek właśnie Mariano ma przerabane bo jest mnóstwo fałszywych plotek a Lali tylko tego słucha, a my się później dziwimy dlaczego Lali nie chce wróci do Mariano.
To już druga doba jak nic nie wstawia na insta i tt. Nawet nie wiadomo co się z nim dzieje.
Dokładnie to już 2 dni jak nic nie wstawia a to dziwne bo na insta lubi różne zdjęcia ale swoich nie wstawia a zawsze chociaż jedno dziennie wstawial.
Tak ten fryzjer nie lubi Lali. Jest przyjacielem Juliany i już długo jest fryzjerem Mariano i Juliany też.
On od początku ich rozwodu mieszał ciągle i robił tak żeby Lali wychodziła na najgorszą. Obgadywal ja ciągle razem z Juliana. On chciał żeby Juliana i Mariano znowu byli razem i rozsiewal plotki na temat Lali.
Dziwny jest bo przecież Juliana ma już 2 chłopaka od czasu rozstania z Mariano. A on ciągle tak motal żeby rozdzielić Lali i Mariano. Teraz się pewnie cieszy ze zerwali.
Jakiś walniety ten fryzjer, co to kogo obchodzi z kim był Mariano. To w końcu on z nią chodził a nie ten ten fryzjer, to Mariano obdarowywał Lali uczuciem a nie ten fryzjer. Dziwny z niego gościu.
To jest fryzjer Juliany i Mariano. I jest też ich przyjacielem. Od początku mieszał między Lali i Mariano bo uwielbia Juliane i chciał żeby oni do siebie wrócili. Niby był miły ale fałszywy strasznie.
Dziwne, że Mariano nie widzi jaki on jest naprawdę.
Mariano wstawił dwa zdjecia :P
On wstawił w windzie z dzieciaczkami i po jakimś czasie Lali też wstawiła zdjecie w windzie.
Właśnie wiem ze on wstawił i Lali też :)
Mariano juz wrocil do kraju, prawdopodobnie był w Rio ale nie wiadomo jeszcze po co :)
Ale na pewno nie do tej modelki ;)
Właśnie wiem ze tak dodali :)
Mariano już wrócił z kraju i prrawdopodobie był w Rio ale nie wiadomo po co.
Widzieliście jak Sandra jedna z dziewczyn która ma konto na Twitterze nagrała wiadomość dla Lali i puścili to i Lali odpowiedziała na to pytanie i nawet śpiewała sto lat po polsku ;)