PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1286
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nie jeszcze nie oglądałam.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nowe informacje Lali dzisiaj wydała swoje płytę SOY i jest ona już złotą płyta :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Gratulacje dla niej :* Ale się nie dziwie, że jest już zlota, bo piosenki są mega. Zasłużyła.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Rozplakala się jak dostała ta złota płytę bo nie spodziewała się ze w pierwszym dniu będzie zlota płyta,ale piosenki są mega więc jej się należało :)
Na tym evencie dzisiaj można było zobaczyć wszystkie stroje z sesji na płytę,zrobić sobie tatuaz SOY, posłuchać piosenek no i oczywiście autografy i zdjęcia :)
Mega im zazdroszczę.
Oli nie ma na tym evencie i raczej wątpię żeby Lali dała jej płytę bo pewnie myśli ze skoro się rozstala z Mariano to nie będzie się z nim wogole widywac. Ale macie rację ze nawet moglaby jej wysłać ta płytę. To by było naprawdę mile z jej strony bo mówiła ze bardzo kocha dzieci Mariano i się do nich przywiazala.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też im zazdroszczę takie spotkanie i atrakcje z Lali :) też tak bym chciała :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A wiecie co jest jeszcze najgorsze?
Ze nasze polskie gwiazdy nigdy nie robią czegoś takiego dla fanów.
Owszem sa jakieś spotkania w empiku ale przecież to nie jest to samo.
Każdy fan marzy o takim spotkaniu jak zrobiła lali.
Mnóstwo atrakcji i do tego zdjęcie i podpisywanie płyt. To z jej strony bardzo mile i urocze.
Bo wcale nie musiała robić czegoś takiego żeby wypromować płytę bo już w 1 dzień była złota. A ludzie dopiero zaczęli kupowac płyty.
SOY odniesie wielki sukces.
Do tego dojdzie trasa od września, występy w programach itp. I jeszcze za niedługo wyjdzie teledysk.
Zazdroszczę im strasznie ze mają takie coś.
Uwielbiam Lali i zrobię wszystko żeby mieć jej płytę

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Trzeba znów coś zorganizować aby płyta Lali była w Polsce :)! Też ja uwielbiam i taki głos co ona ma sama bym chciała :).
Pewnie że nie musiała tego robić, ale teraz widac że gwiazdy zaa granicy umia się poswieci dla takiej sławy :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Trudno jest zrobić taką akcję żeby była płyta w Polsce bo jest nas za mało i Sony nas zablokowali :(
Nie są otwarci na nowe twarze tylko ciągle te same. Mogli się chociaż zainteresować jej tworczoscia,dowiedzieć się ile jest tu fanów Lali i potem podjąć decyzję. A oni od razu napisali że nie planują wydać tej płyty :(
Wkurzylam się strasznie. Ale jeszcze coś trzeba wymyślić.
Widać jaka Lali jest dobra dla swoich fanów, zawsze ich przytula, robi sobie zdjęcia,rozmawia i jej koncerty są super i perfekcyjnie przygotowane. Nigdy nie robi niczego na tzw. "Odpierdziel" i aby było :)
Kocham ja za to, ma cudowne piosenki i piękny głos. Wkurza mnie jak ludzie piszą ze ona na koncertach śpiewa z playbecku :/
Czasami jest puszczony polplaybeck czyli ze cicho słychać niektóre fragmenty. A oni już piszą ze z playbecku

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

W tych czasach każdy "śpiewa" z playbecku u nas w Polsce jak i zagranicą, Więc na to nie ma rady.
Cóż szkoda że nie da rady nic już zrobić :/ ale pewnie Lali wie że w Polsce też ma fanów i chcielibyśmy jej płytę mieć u nas dostępna.
Podoba mi się jej zachowanie do fanów mimo tego że jest gwiazdą zachowuje się jak normalny człowiek pozwala aby fan do niej podszedł zrobił zdjęcie czy nawet pogadal z nią. Nasi słynne osoby nie są tacy jak Lali. Ona jest cudowna i szkoda ze nie jest naszą Polka :(.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No Lali pod tym względem jest cudowna :* Chciałabym ją spotkać. Myśle,że z płyty Lali w Polsce niestety nic nie będzie nasza Polska jest pod tym względem strasznie zacofana. Co do płyty dla Oli mogłaby ją wysłać właśnie, bo jak sama mówiła, że uwielbia dzieci Mariano i napewno wie, że Oli ją uwielbia.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Miejmy nadzieję że Mariano kupi płytę dla córki ;)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali powierdziła, że Unico jest dla Benjamina :(
Widać, że on dla niej dużo znaczy. Ciekawe jeszcze jakie piosenki są dla niego.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja jeszcze ogólnie tych piosenek nie słuchałam, ale dzisiaj muszę to zrobić

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Niby to piosenka pożegnalna ale ja na miejscu Mariano, bo wtedy jeszcze byli razem i czytałam, że był na koncercie gdzie ją pierwszy raz zaśpiewała w Luna Parku i parę dni pózniej się rozstali, byłabym zazdrosna gdyby mój chłopak śpiewał o byłej ale to ja :P
Piosenka ma fajny tekst, ale ogólnie mi się nie podoba. I nie dlatego, że jest dla Benjamina ale nie wpada mi tak w ucho.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Właśnie jej słuchałam no niezbyt wpada w ucho.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A mi właśnie wpada w ucho UNICO. To fajna piosenka ale nie wiedziałam ze dla benja.
Byli razem 5 lat więc był dla niej ważny,a po drugie chyba chciała go poprzez piosenkę może też przeprosić bo w sumie to go zostawila dla mariano.
Mariano musiał wiedzieć tekst i słyszeć już wcześniej piosenkę unico. A nie możliwe było to że to jest piosenka dla mariano bo to jest w sumie o pozegnaniu. A oni wtedy było razem więc na pewno wiedział że to nie dla niego, na pewno mu powiedziała ze to piosenka dla benja.
A Mariano jest zazdrosny ale też wyrozumiały i się ze Lali zostawiła benja dla niego więc nie powinien się wkurzac o to. Ale kto tam wie.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Z tego co wiem to Lali nie zostawiła swojego byłego narzeczonego dla Mariano tylko z innych przyczyn się rozstali :).
Mi jakoś nie wpadła w ucho,muszę przesłuchać jeszcze tamte. :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie ja nie uważam,że oni rozstali się przez tą piosenkę.
Ale ja na miejscu Mariano byłabym zazdrosna :P
Ja nie wiem dlaczego ona się rozstała z Benjim ale wcale bym się nie zdziwiła, że zostawiła go dla Mariano, bo krótko po ich rozstaniu się związali napewno flirtowali.No i ich od zawszę do siebie ciągnęło. Już w czerwcu Mariano był na jej koncercie a ona śpiewała dla niego Jurame.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali napisała nowego twita :)
"Dlatego nie biegnij dalej
Miłość jest obecna, nie myśl o jutrze
Życie nie będzie czekać
Jeżeli mnie naprawdę kochasz
Czas jest w twoich rękach"
Piękne słowa :) czyżby chodziło o Mariano? :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Myślicie, że chodzi o Mariano? Ja nie, bo to słowa piosenki sama mówiła, że to jej ulubiona. Ale kto ich tam wie :P Za nimi nie nadążysz. Oby nie były one skierowane do kogoś innego.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A to nie wiedziałam że to słowa piosenki, no bo tak jak mówiłam jeszcze ich nie słuchałam bo brak czasu na to mam :/

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

To chodzi o Mariano bo ona powiedziała ze tą piosenkę napisała że złamanym sercem.
A zawsze rozstawala się z chłopakami w zgodzie i nikt jej nie zlamal serca. Więc ta piosenka jest dla Mariano i jeszcze jedna. Piękne słowa tam są i nie rozumiem jej bo skoro nie chce wrócić do mariano to czemu pisze ze wszystko w jego rękach? To dziwne. Ile on ma się starać skoro ona nie chce?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ich powodem zerwania niby nie był Mariano ale Lali podjęła tą decyzję o rozstaniu tak nagle. Bo byli ze sobą 5 lat. Mieli mala przerwę ale kilka dni i wrócili do siebie a to było dawno. A potem tak jak piszecie Lali śpiewała dla Mariano w czerwcu. A ciągnęło ich od pierwszego dnia na planie. Tylko że byli w zwiazkach i musieli to ukrywać tak jak Tomas i Espe ;) później ich uczucie było coraz silniejsze i już nie dali rady tego ukrywac. I tak z partnerami zerwali wcześniej a dopiero później ogłosili ze są razem żeby właśnie nie było że zdradzali swoich partnerów. Ale dziennikarze i tak pisali. Czytałam to kiedyś jak osoba z ich otoczenia mówiła ze ciągnęło ich do siebie od pierwszego odcinka na planie ale chcieli być szczerzy wobec swoich partnerów. Bo tak naprawde nigdy nie wiesz kiedy się zakochasz.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Na miłość nie ma rady, przychodzi tak nagle że nawet nie wiemy kiedy. Jednego dnia jest wszystko dobrze a na drugi dzień już wielka miłość do drugiego człowieka. Tak właśnie jak Lali i Mariano :).
Tak bym chciała żeby razem byli zresztą wszystkie byśmy chciałby. Ale to ich życie i my nic zrobić nie możesz :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokładnie. To ich życie. Ale strasznie to wszystko jest dziwne bo on chce wrócić ale ona nie chce. A teraz pisze kawałek swojej piosenki na tt . Ja myślę ze mariano już dobrze przesluchal tej piosenki skoro ona powiedziała ze ta piosenkę pisała że złamanym sercem. Ale on się tyle starał od początku jak tylko zerwali. Zrobił parę głupot ale to przecież każdy zasługuje na drugą szansę. A teraz ona pisze ze wszystko w jego rękach tak jakby chciała to niego wrócić ale może sama nie chce zrobić pierwszego kroku. Albo może po prostu tak pisze żeby wiedział jak była w nim zakochana? Nie wiem o co jej chodzi

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja też już nie wiem o co jej chodzi. Kiedyś czytałam właśnie, że z ich związkiem to Lali wykonała piewszy krok :) Że oboje byli w sobie zakochani ale to ona zrobiła ten pierwszy krok :) Bo oboje się bali tego uczucia czy coś takiego. O ile dobrze zrozumiałam. Ja myśle, że napewno zostawiła Benjamina dla Mariano. Może nie od razu byli razem ale właśnie ich do siebie ciągneło, flirtowali i pewnie chciała być fair w stosunku do niego.Po prostu ta miłość ich zaskoczyła :P Bo po słowach piosenki unico można się domyślić, że to rozstanie to była jej wina.
A i czytałam o pleybeku, że niby Lali używa szczerze nie chce mi się w to wierzyć, że śpiewa z playbecku na koncetach. Zawszę gdy jej słucham wydaje mi się, że śpiewa na żywo.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali używa polplaybeck np w piosence de otro lado (nie wiem dokładnie jak to się pisze;) )
Słychać ze śpiewa całkiem inaczej niż w orginale bo w refrenach np śpiewa z taką chrypka. A gdyby śpiewała z playbecku to nie robilaby przerwy żeby ludzie zaśpiewali. Na koncertach śpiewa na żywo. Kiedyś mówiła ze jak jakis program wymaga śpiewania z playbecku to wtedy śpiewa. Np na musicalu śpiewała z playbecku.

A propo zerwania z benja to masz rację. Lali po prostu zakochała się w Mariano i chciała być szczera wobec benja i zerwała z nim.mówiła że rozstali się w przyjaźni więc może i tak było.
Na pewno nie chcieli z Mariano od razu ogłosić ze sa razem bo ludzie by gadali ale i tak gadali .
Mariano już od dawna nie układało się w małżeństwie więc zdecydowali się z żoną na rozwód i już nie było przeszkód żeby był z Lali. Ale ciągle robili coś ze było widać ze się kochają więc ludzie i tak gadali. Ja myślę ze oni już dużo wcześniej się spotykali nie od 3 listopada tylko po prostu nie chcieli się jeszcze do tego przyznać :)
Ciągle mam nadzieję ze jeszcze wroca do siebie.
Chciałabym żeby np z jakiejś tam okazji dali znowu musical Esperanza mia :)
Ale to nie możliwe bo Mariano by się nie zgodził bo jest poklocony z producentem :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie wiem co ona wyprawia. Może faktycznie poprzez tych słów na Tt chce pokazać Mariano że ona nie skreslila ich miłości tylko chce aby teraz on zrobił pierwsze krok. Tylko że on już nie raz robił pierwszy krok a ona odrzucala jego szansę.
Lali i Mariano podobno jakoś od wakacji byli już ze sobą ale ogłosili swój związek 3 listopada :)
Myślę że dadzą sobie jeszcze jedna szansę na miłość :) może właśnie dzięki tej piosence coś wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mam nadzieję ze jeszcze się zejdą :)
On naprawdę dużo razy się starał tak jak było z tym wpisem na tt co napisał ze ja kocha. Nagadal głupot w tv ale przemyślał to potem i napisał ze ja kocha a to było bardzo odważne z jego strony. Ona na to nic nie zrobiła. On na pewno kontaktował się z nią telefonicznie i przez smsy ale ona pewnie nie odpowiadała to napisał na tt dla mnie to było mega odważne i mile z jego strony bo wiedział ze źle zrobił w tv.
Później ktoś z ich otoczenia mówił ze mariano Stara się wrócić do Lali i są na dobrej drodze,ale pewnie byly plotki wymyślone przez dziennikarzy bo do tej pory się nie pogodzili.
Nawet na tej gali to on co chwile do niej podchodził i to on pierwszy ja przytulił.
Potem ona go przytulila i to tak długo,ale potem zrobili takie miny jakby to było -przytulilam/em cie bo tak wypadało :(
A i tak na gali ciągle zerkali na siebie i patrzyli tak jak kiedyś czyli wiadomo ze dalej się kochają. Nie rozumiem czemu ona jest taka nieugieta a teraz pisze ze wszystko w jego rękach.
Pewnie dzisiaj w programie powie że to tylko piosenka i to jej fragment i ze nie chce nic przekazać Mariano :(
Szkoda bo wszyscy wiedzą że pewnie to jest wiadomość dla niego.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Bardzo odważnie się zachował mimo tego że wiedział co się będzie działo jak to opublikuje.
Trzeba być dobrej myśli że może się zejda i Lali nie powie dzisiaj ze ten kawałek to tylko tekst piosenki.
No kocham ich oboje ale mogłaby się Lali ogarnąć troszkę i skoro czuje coś do Mariano też starać się o ten związek (o ile tak naprawdę jeszcze chce) ale na pewno chcę tylko ze coś jej na to nie pozwala i dlatego jest taka nieugieta:(.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja jej nie rozumiem powiedziała w programie, że nie rozstali się dlatego, że miłość się skończyła i to była ich wspólna decyzja. Ja już nic nie kumam nic.
Na bank są ze sobą dłużej nić o 3 listopada nawet były ich fotki o ile się nie myle z wakacji jak byli nad jakimś basenem czy coś.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No byli gdzieś razem na wakacjach i właśnie wtedy była ta akcja w samolocie.
Oni już disc długi byli ze sobą przed wyznaniem swojego związku. :)
Mam nadzieję że niedługo się to wszystko zmieni i wszystko będzie dobrze po między nimi :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To nad tym basenem to nie było na ich wakacjach. Czytałam że to było w Argentynie i niby jeszcze nie było razem ;)
Potem znowu mieli zdjęcia nad jakimś basenem i wtedy już byli razem.
On nawet się niby tłumaczył z tego że był z Lali tam nad tym basenem,powiedział że był tam po prostu z przyjaciółką.

Lali w programie teraz powiedziała ze nie rozstali się z mariano z powodu braku milosci tylko po prostu razem podjeli ta decyzje.
Więcej info będzie jutro bo tylko tyle udało mi się znaleźć ;)
Nie chce mi się w to wierzyć że razem podjeli ta decyzje bo przecież nie rozstali się w zgodzie i widać ze dalej się kochają i Mariano od początku starał się żeby wrócić.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dokładnie no zaraz po rozstaniu powiedział w programie że jej nie kocha i wgl ale po jakimś czasie stwierdził że popełnił błąd i napisał Lali na TT że ja kocha :) tylko ze ona nic na to jie zareagowała bo jak się o tym dowiedziała że.co mówił to się poplakala :(
Od początku mówiła Lali że decyzja ich zerwania była wspólna a nie ze to Lali zerwali.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mi się zdaje ze któreś z nich w złości powiedzialo np coś takiego "to może zerwijmy" albo coś takiego drugie przytaknelo w złości i tak się rozstali. Bo nie chce mi się wierzyć w to że podjęli wspólnie decyzję i zachowują się jak dzieci. Unikają się, nie obserwują a mimo to ciągle w mediach o sobie mówią.
Apropo dzisiejszego programu to chciałam powiedzieć ze lali się ładnie zachowała bo ciągle mówiła Mariano i Mariano a nie mój ex tak jak on w tym programie co był na początku ciągle mówił moja ex a nie Lali.
Teraz już normalnie mówi ale wcześniej mnie wkurzylo to ze kilka dni po zerwaniu zachował się jakby zapomniał jej imienia.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

I co tam jeszcze o Mariano mówiła? ;)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mi chodzi o zdjecia nad basenem jak się całują i przytulają :P no raczej z przyjaciółką tam nie był :P Muszę zobaczyć kiedy gazeta była wydana, bo może już jak byli razem :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No masz racje byli w wrześniu i wtedy jeszcze niby nie byli parą :P ale i tak widać, że ich do siebie ciągneło.
I wtedy już w grudniu oficjalnie jako para. Przepraszam za wprowadzenie w błąd :) myślałam, że raz tylko byli.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A właśnie Lali dużo mówiła o Mariano/? Wiem, ze ta cała babka shippuje właśnie Lali i Mariano :P Po ich rozstaniu nawet napisała, że to napewno nieprawda :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Na gali było widać że nie są razem

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No bo nie sa razem

ocenił(a) serial na 10
Andzok

No wiem o tym że nie są. Ale jest dobrej myśli że się to zmieni.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No raczej się nie zejdą

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Lali we wczorajszym programie.

M: Jak Ci idzie w milosci?
L: dlaczego mnie o to pytasz? (Smiech) nie no idzie mi jak idzie
M: wszyscy prosili mnie żebym spytała co się stało
L: nic się nie stało, myślę ze z Mariano rozczarowalismy cały świat .
M: no ale dałaś mu buziaka,przytuliliscie się
L: no a jak, dzielilismy razem wspaniały rok było cudownie.
M: ale potem mówili że Ty to zawolalas a on nie chciał nic powiedzieć.
L: nie,nie. Ja mówiłam i pomyślałam że to główny bohater i wniósł wiele wspaniałego do serialu widziałam to trochę daleko i powiedzialam "marian" w razie gdyby chciał coś powiedzieć ale on się zawstydzil.
M: Jak odeszła ta miłość
L: To nie tak że odeszła
M: To była twoja decyzja?
L: To była decyzja tak jakby nas obojga
M: myślałam że to twoja. Tak przypuszczalam

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

M:myslalm ze to twoja decyzja. Tak przypuszczałam
L: Tak? Nie. Tak naprawdę bardzo się poznaliśmy.
M: klociliscie się,sprzeczaliscie?
L: nie... trochę. Ja nie lubię się klocic. Ja się nie kloce. Ja rozmawiam,jestem fanką rozmów.Nie lubię się klocic w żadnym związku . Przed tym związkiem z Mariano byłam w bardzo długiej relacji 5 lat to bardzo dużo.
M:z amadeo?
L: Tak, z benja to wielki człowiek , jest najlepszy
M:i wcześniej z peterem nie? Chodziliscie razem?
L: Tak ale byliśmy dziećmi

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tak widziałam ten wywiad :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To dobrze :) dziwne to ze ona mówi że nie rozstali się z braku miłości. I "tak jakby" razem podjeli ta decyzje :)
I jeszcze mówi ze woli rozmawiać. Jakby porozmawiali to by już dawno do siebie wrócili :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tez mnie to dziwi....

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

może ona nadal coś czuje do tego byłego, mówi, że jest najlepszy ....

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Raczej nic do niego nie czuje. Ale w wywiadach jak już o nim mówiła to mowila dobrze. Ze byl dla niej wazny i takie tam. Ona pewnie czuję się trochę winna bo to ona zostawiła benja.

Teraz piszą ze Mariano ma dziewczynę i jest nią modelką z która pracował Belu Bergagana i ze poleciał do Rio do niej.
Mam nadzieję ze to kłamstwo.