Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji
Noo :) po Camili to lepiej niech nic nie dziedziczy ;) :p cała niech będzie podobna do Mariano z wyglądu i z charakteru :)
Ciekawe gdzie sobie Maniek wytatuuje imię trzeciego dziecka,bo nadgarstki ma tylko dwa. No chyba że na kostkach xD
Szczerze mówiąc dla mnie troche dziwacznie :-P U nas takie imię uznane by zostało za idiotyczne bo najzwyczajniej w świecie takie nie istnieje a dusza jest zupelnie czymś innym no ale jesli oni tego tak dosłownie nie przetlumaczają i Alma to po prostu Alma to niech im będzie ;-)
To tak jak Esperanza znaczy Nadzieja. Może oni w Argentynie lubią "uduchowione" imiona.
Była jeszcze Alma Rey w Zbuntowanych XD.
Noo możliwe że ogólnie lubią "takie" imiona i patrząc na to że imię Alma nie raz się pojawia to może u nich jest imieniem normalnym i powszechnym tak jak u nas przykładowo Ania czy Kasia ;) więc i nikogo ono nie dziwi ;p
To imię skojarzyło mi się z Moją Nadzieją tam też była Alma, ciotka Juany która opiekowała się Tomasem i Maximem jak byli mali :)
Ta numerolożka Pitty napisała Mariano pod tym zdjęciem jego i Camili z brzuchem, że następny będzie chłopczyk
A coś u Lali cicho, jest z tym Santiago a tak jakby nie była :P Żadnych zdjęć dodanych przez nią ani chociażby zrobionych przez paparazzi :P Lali niby mówiła że nie będzie się z tym związkiem obnosić czy coś takiego więc poniekąd plus dla niej bo robi tak jak powiedziała ale z drugiej strony jestem ciekawa jak jej się z nim układa ;) Ktoś coś wie? :D
Ostatnio widziałam chyba jakieś nowe zdjecie Santiago z koncertu Lali, ale tak żeby jakies ich wspolne zdjęcie to nie...tylko widziałam, że dodała tweeta "Viernes de amor" i fanka cos jej napisała odnośnie Santiago a Lali na to, że on jest wyjątkowy, więc wygląda na to że między nimi wszystko okej, tylko ona nie chce sie tak z tym afiszować:)
Mariano przestał obserwować Kelo na instagramie. Ludzie spekulują, że to ma coś wspólnego ze zdjęciem wschodu słońca na insta Kelo i podpisem pod zdjęciem "żeby być tchórzem i kłamcą nie ma wieku" . Jeśli to by miało jakiś związek to ja obstawiam, że Kelo powiedział Mariano kilka rzeczy, które mu się nie spodobały, a są prawdą i tak to się skończyło. Nie wiem to tylko moje spekulacje.
Serio? Przecież to byli najlepsi kumple. Dziwi mnie zachowanie Mariano,jest ślepo zapatrzony w camile
https://www.instagram.com/p/BQehgGEA2VF/ Lali dodała to na insta a Snatiago dal
<3 w komentarzu
A co do Mariano to mnie też jegp zachowanie dziwi, odkąd jest z Camilą bardzo się zmienił
Mnie zastanawia to zdanie, że ma chłopaka KTÓRY UCZY JĄ KOCHAĆ, ZDROWO I BEZWARUNKOWO POZWALAJĄC BYĆ. Coś mi się wydaje, że to w pewien sposób przytyk w stronę M. Co o tym myślicie?
Też mi się tak wydaje, może chce w ten sposób przekazać że jej chłopak akceptuje to jaka jest i to czym się zajmuje i że skupia się na karierze i niczego na niej nie wywiera i niczego konkretnego od niej nie oczekuje tylko po prostu z nią jest
Ja tez się wcale nie ciesze że są w różnych związkach i że są szczęśliwi, o ile na prawdę są bo w sumie nie wiadomo ale próbuje to przełknąć bo raczej na nic już liczyć nie można...
Kilka postów wyżej napisałam ze wreszcie Lali wstawiła zdjęcie Santiago ale to nie dlatego że się z tego cieszę ale napisałam to ironicznie bo u Mariano to aż się roi od zdjęć Camili i wyznań jak to mu jest z nią dobrze a u Lali wręcz przeciwnie, pierwszy raz wstawiła zdjęcie Santiago, o jej związku nie wiemy praktycznie nic ale ona w sumie tym trochę plusuje bo powiedziała że nowy związek będzie chronić i tak faktycznie jest natomiast Mariano pomimo swojego zapewnienia robi jak wszystkie wiemy zupełnie odwrotnie no ale o jego zachowaniu było już chyba wszystko powiedziane więc nie będę się powtarzać :-)
On dlatego tak ogłasza wszem i wobec calemu światu jaki to jest szczęśliwy z Camilą ,bo sam chciałby w to uwierzyć
Myślę ze Camila jak nieco odchowa dziecko tak max za kilka lat to i tak go kopnie w dupę i znajdzie sobie kogoś młodszego,jakiegoś trzydziestolatka. Teraz jest młodziutka i w pierwszej ciąży, więc potrzebna jej opieka i stabilizacja.Jak dzieciak podrośnie a ona bedzie sie spełniać zawodowo i finansowo dobrze stać na nogach,to ten związek się sypnie na sto procent.
Też tak uważam to nie jest związek na całe życie jak urodzi się dziecko to dalej będą udawać jaka to z nich szczęśliwa rodzinka a jak mała będzie mieć z 2-3 lata to się rozstaną tak jak było z Julianą, Milo miał chyba właśnie 2 lata jak się rozstali
Tak? a myślałam że jest tak po trzydziestce w zbliżonym wieku do niego.Matko to on gustuje w samych dwudziestoparolatkach,co za żenada. I nic go to nie nauczyło,nawet gorzej bo za coraz młodsze się zabiera. W miarę upływu czasu zaczynam mieć o nim coraz gorsze zdanie,kiedyś myślałam że jest mądrym facetem. Ciekawe co zrobi jak będzie w takim wieku że już dwudziestolatki na niego nie polecą,bo nie ma co ukrywać ale czas nie obchodzi się z nim łagodnie i wygląda dosyć poważnie jak na swój wiek. Chociaż istnieją jeszcze przecież operacje plastyczne,ale kiedyś nawet i to nie pomoże
Według mnie wygląda bardzo dpbrze jak na swój wiek, tylko sam się czasami postarza jak na przykład niedawno z tą aż białą brodą, wtedy to na prawdę wygładał starzej. Ale jak ma fajnie ułożone włosy i lekki zarost albo w ogóle go nie ma to wygłada super :)
z tego co zauważyłam na insta story jego brata Rodrigo to to są jakieś skrzydła czy coś w tym stylu
Moim zdaniem zaczyna przesadzać z ilością tatuaży i ich wielkoscią, coraz większe sobie robi. Ja ogólnie nie lubię kiedy facet jest bardzo wytatuowany no ale jego ciało jego sprawa
Lali w wywiadzie mówiła coś o Mariano i piwedziała między innymi, że w prawdziwym życiu zakonnica została z księdzem, ale później go pożegnała?... coś takiego. Nie rozumiem dokładnie słówka boto.
Potem Mariano dodał zdjęcie jak całuję Camilę w rękę.
Lali podobno jest szczęśliwa z Santiago, a może coś mnie ominęło? Mariano jest szczęśliwy z Camilą, a może też coś mi umknęło?
Zabawa trwa.
No u Mariano sielanka on został kurą domową a Camila paniusię stroi i karierą się zajmuje, Lali też zakochana, teraz jest na festiwalu w Chile i ostatnio w wywiadzie powiedziała że ma w Argentynie pięknego chłopaka i przesyła mu buziaka także u jednego i u drugiego sielanka...
Jeśli powiedziała mniej więcej coś takiego to ja nie mam zielonego pojęcia co ona miała na myśli :P
Każde szczęśliwe z kimś innym, sielanka u obojga ino ciągle krążą wokół siebie...