PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali i Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Myślę ze ze względu na to ze jest dziecko się z nią nie rozstanie. Moim zdaniem Mariano za bardzo się zmienił i chciał jej się przypodobać. Te filmiki co razem nagrywaja jak tańczą albo coś nie są dla mnie romantyczne tylko po prostu śmieszne

anahilali93

Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś. Co więcej szczerze mówiąc jak patrze teraz na jego zdjęcia na insta, komentarze, wyznania miłości Camili to mnie coś bierze. Nie mogę zrozumieć jak człowiek może się aż tak zmienić. Niekiedy zastanawiam się czy on udaje czy na prawdę jest szczęśliwy. Jeśli udaje i jest w rzeczywistości nieszczęśliwy to szczerze juz jakoś bardzo mi go nie szkoda bo uważam ze to w jakim się położeniu znalazł ma poniekąd na własne życzenie i moim zdaniem męska natura się w nim odezwała, żal do Lali po rozstaniu i chęć zapomnienia o niej i to doprowadziło do jego związku z Camilą. Jego wyczyny z nią tez pozostawiają wiele do życzenia i są tak jak napisałaś po prostu śmieszne i nie na miejscu.
Ja tak sobie też czasami myślę że my może mamy o nim mylne wyobrażenie, może wcale nigdy nie był i nie jest do końca w porządku. Patrząc na przykład na to w ilu był związkach może rzeczywiscie nie ma problemu z zakochiwaniem się i faktycznie tą Camile teraz kocha? Nie wiem co myśleć...
Kiedyś Michalina napisała ze ktoś na tt podajze zapytał w komentarzu czy nawet gdyby Lali chciałaby wrócić do Mariano to czy on by zechciał znowu z nią być a teraz ja pytam czy gdyby Mariano chciał być z Lali kiedys to czy ona by zechciala? Szczerze po tym co się w jego życiu wydarzyło nie sądzę. Bo tak po prawdzie czy facet który podrywa dziewczyny (do Camili odezwał się pierwszy), wiąże się z jakąś po bardzo krótkim odstępie od rozstania i jeszcze robi jej dziecko choć jest ono najprawdopodobniej wpadką no ale jednak zrobione zostało jest wart uwagi? Teoretycznie każdy popełnia błędy i na drugą szansę zasługuje tym bardziej jeśli wchodzi w grę prawdziwe uczucie ale danie drugiej szansy chyba nie jest latwe... Życie jest nieprzewidywalne co prawda ale czy aż tak żeby oni znowu byli razem po tych wszystkich zawirowaniach to raczej marne szanse

karolina124

Mariano wstawił zdjęcie jak się całuje z Camilą i odblokowal przy nim komentarze. Ciekawe czy akurat pod tym zdjeciem specjalnie to zrobił żeby sprawdzić jakie reakcje na jego związek w dalszym ciagu są czy juz ogólnie postanowił je odblokować z jakiegoś powodu

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Też sie czasem zastanawiam nad tym czy my za bardzo nie chcemy go wybielić, żałujemy go, że on jest biedny i nieszczęśliwy po rozstaniu z Lali i teraz że z Camila jest bardziej z obowiązku niż z miłości, a może on rzeczywiście jest z nią szczęśliwy i ją kocha. Przecież on jest dość znany z ciągłych romansów i z tego, że z jednego związku chwile później wchodzi w drugi. On chyba nie potrafi być długo sam, skoro nawet tak jak piszesz właśnie na instagramie zaczepiał dziewczyny i tak sie poznał z Camila.
Ja mam o nim naprawde dobre zdanie, uważam, że jest świetnym ojcem i ciepłym, sympatycznym facetem, ale jak widać ma tendencje do szybkiego zakochiwania sie.
A co do tego, że sie zmienił to myśle, że nie trudno zauważyć. Ja sie tak bardziej zaczęłam nim interesowac właśnie przez EM i tam po wywiadach czy właśnie tym co publikował na tt czy ig uważałam go za rozważnego, poukładanego faceta, a teraz zachowuje sie tak jakby go ktoś podmienił, tak jakby na siłe chciał uchodzić za młodszego niż jest. I na pawno nie miałby tyle hejtu gdyby chronił swój związek z Camila, a on pokazuje wszystko tak jakby jakies realityshow krecił XD ale jezeli on chce byc bardziej znany przez swoje zycie prywatne niz kariere aktorską to jego wybór

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Już Mariano zablokował komenatrze do tego zdjęcia na którym całuje się z Camilą więc było to na chwilę bo przy kolejnych które dodał jak jest z Milo i Oli też są zablokowane

kasiulla95

Hah znowu się chłopina naczytał komentarzy o sobie i Lali, wkurzył się i wyłączył ;)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

No z tego co widziałam było ich naprawdę dużo

kasiulla95

Santiago był na koncercie Lali i podobno nie okazał się zbyt wielkim fanem.
Wszystko co piszecie jest po części prawdą. Ja już nie wiem co myśleć. Tak jak piszecie Mariano odstawia reality show tylko nikt nie chce go oglądać. Całkiem inny człowiek, nie wiem jak się można tak zmienić albo przystosować do sytuacji jak w jego przypadku. Jak oni byliny jeszcze kiedyś razem to znaczy, że miłość może wszystko, ale coraz bardziej w to wątpię.

Coset

Jak z koncertu pierwszego było jego zdjęcie jak stoi na końcu sali i jeszcze w komórce coś grzebal no to proszę was, to wyglądało jakby się tam nudził :-P wiec ja jestem jak najbardziej w stanie uwierzyć w to że nie jest zbytnio fanem jej muzyki ;-) A tak na marginesie pamiętam jak Mariano za to był wpatrzony w Lali jak śpiewała <3

karolina124

Wpatrywał się w nią jak w obrazek i miał taki głupkowaty uśmiech. To były piękne czasy.

Coset

Właśnie to zdjęcie idealnie obrazuje to o czym mówimy ;-) http://i2.wp.com/exitoina.perfil.com/wp-content/uploads/2016/03/Javier-Azcurra-M ariano-Martinez-y-Gustavo-Rozas.jpg?fit=990%2C622

karolina124

Jest taki słodki na tym zdjęciu. Dlaczego wszystko musiało się tak spieprzyć :(.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Zabierał też na jej koncerty Oli i Milo uwielbiali ją i jej muzykę szkoda że tak to się wszystko potoczyło :( a ten cały Santiiago skoro jest z nią i ją "kocha" to powinien chociaż udawać że jest zainteresowany jej koncertem :\ a Lalitas tak się podniecają tym że Lali i on są razem...

kasiulla95

Jego mina i wzrok na tym zdjęciu mówi wszystko... Na prawdę szkoda że życie potoczyło się tak a nie inaczej :(

Mi się ten Santiago jakoś zbytnio nie podoba ale nie tyle co z wyglądu bo brzydki nie jest ale wydaje mi się taki, nie wiem jakiego słowa użyć...wyobcowany? Wiem że to nie jest osoba publiczna i chyba nie ma zamiaru się nią stać, a przynajmniej na razie ale moim zdaniem jak się z kimś jest to sie go uwielbia za wszystko, jeśli to osoba znana to kibicuje się jej w karierze i wspiera a on właśnie wydaje się jakby nie interesował się tym i był na koncercie z obowiązku, bo to jego dziewczyna... Nie jestem pewna czy to odpowiedni kandydat dla niej ale skoro chce z nim być to jej sprawa

karolina124

Mariano znowu odblokowal komentarze...No i weź go zrozum :-P

karolina124

Oglądacie Amar Despuses De Amar z Mariano?
Ja oglądam i z odcinka na odcinek jest coraz lepiej i ciekawiej.

Coset

Ja oczywiście :D

karolina124

To weźcie komentujcie na forum telki bo nie mam z kim gadać XD.

Coset

Na razie skomentowałam pierwszy odcinek ;) W wolnej chwili skomentuje kolejne :D

karolina124

Tak sobie myślę...Mariano jest na wakacjach czy się przeprowadził?

Coset

Ja nic nie wiem o tym, skąd te wnioski?

karolina124

Bo dodaje zdjęcia i filmiki z całkiem innego miejsca niż jego mieszkanie więc albo jest na wakacjach albo zmienił lokum. Jest tam razem z Camilą, dziećmi, kotem i psem.
Nie wiem, ale jakby był na wakacjach to strasznie często ma wakacje.

Coset

Albo się do Camili przeprowadził. A jeśli to nie jej mieszkanie to może kupili nowe? W końcu to teraz jedna wielka szczęśliwa rodzinka...

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Przy ostatnim zdjeciu które dodał Mariano napisal, że to są wakacjach więc sie nigdzie nie przeprowadzili

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Ostatnio często jeżdżą na wakcje...a co do Mariano to przy ostatnim zdjęciu znowu zablokował komentarze

kasiulla95

Mariano napisał pod zdjęciem na insta, że Camila jest w 18 tygodniu... czyli to będzie połowa piątego miesiąca więc musieli waść w połowie września. Po ponad miesiącu związku...

ocenił(a) serial na 10
Coset

Zależy od kiedy są razem jeżeli od sierpnia to po miesiącu a jeżeli od lipca to nieco ponad miesiąc bo ofcjalnie są razem od sierpnia a nie wiadomo ile było już razem zanim Mariano to ogłosił

kasiulla95

To i tak wpadka jak nic.
W pewien sposób mu współczuję. Dopiero rok wcześniej rozstał się z żona potem przeżył intensywny związek, który wiemy jak się skończył. Następnie związał się z Camilą, żeby ( moim zdaniem) zapomnieć i nawet jej wtedy nie kochał bo po miesiącu to wątpię i dowiaduje się, że będzie tatą...w pewnym stopniu jest sam sobie winien, ale i tak mi go szkoda.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Mi też ale jak napisałaś sam jest sobie winien a dziecko się nie prosiło żeby je począć, nawarzył piwa to musi je wypić

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Mariano zgolił brodę i szczerze mówiąc wygląda o wiele lepiej niż z zarostem, ta siwa broda trochę postarzała ;)

kasiulla95

A ja go wole w zaroście tylko teraz mi się jego fryzura nie podoba przez ktorą moim zdaniem wygląda niekorzystnie i razem z zarostem go postarza bo akurat gdy miał krótsze włosy i zarost to wyglądał nieziemsko :-D tak jak na tym zdjęciu np: http://admin.emprendedores.hachette.es/var/plan_site/storage/images/telenovela/e speranza-mia/mariano-martinez-espana-lali-esposito-chino-darin-instagram/mariano -martinez-01/10591860-1-esl-ES/mariano-martinez-01_gallery_a.jpg <3

karolina124

Albo tak jak wyglądał na Martin Fierro <3 :-D Ogólnie go biorę w każdym wydaniu oczywiście ale jednak z zarostem jest mmm mniami :-D :-P

karolina124

Na tym zdjęciu wygląda nieziemsko :).

ocenił(a) serial na 10
Coset

Na tym zdjęciu wygląda bosko :) taki lekki zarost mu pasuje i uczesane włosy bo teraz jak ma takie rociapirzone i lekko bym powiedziała za długie to dodaje mu lat lepiej mu w krótszych i uczesanych ;)

kasiulla95

Dokładnie :-) Mógłby wrócić do takiego looku jak na zdjęciu bo pomimo że miał zarost nie wyglądał staro, ten zarost mu jeszcze takiej męskości i uroku dodawał :-D a teraz gdy miał większy zarost i taki siwawy to faktycznie wyglądał starzej i do tego jeszcze te włosy :-/ Dawny Mariano wróć!!! ;-)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Co on ma na lewym udzie?jakąś bliznę czy bielactwo?

edytka34

Ma bliznę. Jak był mały to miał wypadek i nie mógł chodzić przez chyba dla lata. Chcieli mu nawet amputować nogę, ale jego mam się nie zgodziła i go przewieźli do innego szpitala i udało się go wyleczyć i ma tylko tę bliznę.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Też się właśnie zatanawiałam co on tam ma a to blizna

ocenił(a) serial na 10
Coset

Dzięki☺wow jestem pod wrażeniem twojej wiedzy o Mariano. Skąd masz takie wiadomości?

edytka34

Mówił w jednym wywiadzie bardziej osobistym gdzie opowiadał o swoim życiu.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Mariano skrócił włosy. Camila dodała zdjęcie z nim na ig i wydaje mi się że jest obcięty

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Mariano i Camila będą mieli córeczkę

kasiulla95

Niech jej da na imię Esperanza...żartuję, wiem, że to niemożliwe.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Albo Lali lub Mariana xD

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Taaak,myślę że Camila by się bardzo ucieszyla z któregoś z tych imion hehe

kasiulla95

Chyba największe prawdopodobieństwo by miało imię Mariana bo tata Mariano to po ojcu tylko żeńska wersja XD.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Albo ewentualnie jeszcze Julia :D

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

A mnie już ciekawi jak mała będzie wyglądać :D milo i oli oboje blondaski a ona chyba raczej będzie mieć ciemny kolor włosów :ppp

ocenił(a) serial na 10
halsey1

No Camila ma czarne włosy, Mariano też ma ciemnie to mała też raczej będzie mieć ciemne ale z drugiej strony to Camila ma chyba farbowane włoosy bo wcześniej miała blond a nie wiadomo jaki ma pigment ciemny czy jasny :P

kasiulla95

Chciałabym, żeby odziedziczyła po Mariano oczy i czarne kręcony włosy, byłaby cudna.