Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji
No powiedziała że z Malumą się tylko kumplują a chłopaka ma w Argentynie
Ktoś już założył córce Mariano i Camili konto na instagramie xD normalnie śmiać mi się chce
Aha to ja źle zrozumiałam ;) w sumie ciekawa i co jej chodziło z tym co powiedziała i Mariano
OMG widziałam właśnie zdjęcie całego tatuażu Mariano i jest ogromny, prawie na całe plecy...Wiem, że to jego ciało itd ale to już chyba lekka przesada :o
Już znalazłam. Matko Boska jakie to straszne. Nie mógł wybrać czegoś lepszego. Pisze, że to dopiero pierwsza sesja więc przygotujmy się na coś gorszego. Zakrył ten mały tatuaż na plecach :(. Takie miał piękne plecy.
Pewnie jeszcze będzie kolorowy czy coś....Też myśle że mógł wybrać coś lepszego, ale pewnie będzie sie tłumaczył że to ma jakieś głębsze znaczenie.
Kurcze, teraz to zaszalał.
No to zaszalał...jak poprzednie jego tatuaże mi się podobają tak ten uważam że jest zdecydowanie za duży, jak napisałaś sam orzeł by wystarczył, czy on chce się tym tatuażem odmłodzić czy co!? o.O
Ciekawe jaki będzie następny projekt albo rola Mariano. Kręcić ADDA ( ma mieć tylko 60 odcinków)skończył w listopadzie, a już marzec więc ciekawi mnie co będzie następne.
Tak się przyglądam rodzinie Marian i nie mogę się nadziwić, że tylko on jest taki ładny. Urodził się pierwszy i zgarnął najlepsze geny :).
Teraz Camila póki może zajmuje się karierą a Marian zajmuje się domem xD kiedyś słyszałam że miał kręcić jakiś film w Hiszpani ale nie wiem tp chyba plotka tylko była
Czytałam wywiad Camili dla gazety Caras i mówi tam o początku jej znajomości z Mariano, że on ją zaprosił przez ig na kolacje i tak to sie zaczęło, że szybko sie w sobie zakochali i stali sie nierozłączni. Mówi jeszcze że nie zaskoczyła ich wiadomość o ciąży i od pierwszego momentu ich relacji chcieli mieć dziecko (co wydaje mi sie dosc dziwne, tym bardziej że Mariano zawsze mówił, że na razie nie chce miec kolejnych dzieci). I oboje z Mariano od początku chcieli żeby to była dziewczynka i Camila chce żeby miała twarz Mariano. I że wgl on sie cały czas nią opiekuje i nie opiszcza jej na krok, jezdzi z nia na badania dotyczace ciazy itd. No i że jej priorytetem z życiu zawsze było założenie rodziny i posiadanie dzieci.
Aż się niedobrze robi jak się czyta jak to u nich słodko i cudownie i w ogóle bajka normalnie zero kłopotów, problemów tylko cud miód i orzeszki normalnie bleee...
No jak się kochali bez zabezpieczenia to nie ma dziwne ze nie byli zaskoczeni... (oczywiście tego nie wiem ale tak to wygląda).
Co do tego ze od początku chcieli mieć dziecko to nie wiem co o tym myśleć bo skoro Mariano mówił ze nie planuje na razie dzieci to albo kłamał co do tego lub zmienił zdanie na co miała wpływ ta jego przemiana wiadomo po czym lub jak od razu wpadł to już nie miał nic do gadania i się z tym faktem pogodził i teraz odgrywa kochające tatusia. Allbo kłamie ona i chciała tego dziecka ale jak już to po to by go przy sobie zatrzymać a nie bo już instynkt macierzyński poczuła, jeszcze modelka do tego... no weźcie ale jakoś w to że jej się tak do bycia matką spieszyło wierzyć mi się nie chce sorry.
Jednak jeśli Mariano faktycznie chciał tego dziecka tez i tak się szybko w niej zakochał jak to ona tu opowiada to ja pozostawiam to bez komentarza
Lali włączyła się do kampani przeciwko przemocy wobec kobiet. Udzieliła wywiadu, w którym mówi że doświadczyła przemocy werbalnej bardziej psychicznej niż fizycznej i że się od tego odcięła bo zdała sobie sprawę że było źle a mogło być jeszcze gorzej i że rozumie że można być zazdrosnym ale może to przerodzić się w coś gorszego - nietrudno domyślić się że miała tu na myśli Mariano i wychodzi na to że to on poniósł winę za ich rozstanie, po tym wywiadzie Lali mnie trochę do siebie zraziła zastanawiam się po co ona w ogóle z nim była skoro było jej z nim tak źle, a Mariano był zazdrosny to normalne każdy facet jest zazdrosny o kobietę którą kocha a to nagranie które wyciekło to moim zdaniem nie powinno w ogóle wyjść na światło dziennie nie wiem już co o tym wszystkim myśleć teraz znomu Maraino jest ten najgorszy a Lali święta...
Coooo :o nie moge sobie wyobrazic tego ze Mariano byl w stanie zwyzywac Lali i "znęcać" sie nad nią psychicznie.
No ona tak twierdzi, nie wiem dla mnie to jest jakieś dziwne przecież Mariano ją tak bardzo kochał ona też wydawała się być z nim taka szczęśliwa a tu takie coś...
No mi jest trudno w to uwierzyć żeby sie na nią jakoś tam znęcał. Mógł być o nią zazdrosny i na pewno był bo to normalne ale bez przesady. Niby z drugiej strony w złości się różne rzeczy mówi ale nie sądzę żeby się nad nią znęcał. Owszem ja sama trochę zastrzeżeń do Mariano mam, nie wszystko co on robi mi sie podoba ale ogólnie go lubię i żeby był tu jakimś gościem który do przesady jest zazdrosny i kontroluje czy co gorsza się psychicznie znęca nad swoją kobietą nie uwierzę. Więc albo Lali trochę przedobrzyła w swojej wypowiedzi i w jakimś sensie sie mści na Mariano albo to nie o nim mowa.
Tak sobie myśle że może ona w ogóle taka jest że nie lubi kiedy facet jest zazdrosny i woli bardziej luźny związek ale nie w sensie takim żeby na przykład jednocześnie z kimś innym flirtować tylko żeby facet jej w ogóle nie kontrolował, dał spełniać się zawodowo i udzielać się towarzysko bez żadnego kontrolowania itp. Ja na to stawiam bo nawet ostatnio o Santiago jak gadała to była taka zadowolona że z nim jest i powiedziała coś mniej więcej właśnie że daje jej spełniać sie zawodowo bez żadnego ale, że nie wymaga od niej niczego i takie tam inne bzdety, dokładnie już nie pamiętam i nie wiem czy wy kojarzycie.
W ogóle moim zdaniem powinno człowiekowi zależeć na tym żeby druga osoba się przejmowała nim i trochę zazdrosna była jednak bo to oznacza że jej zależy a jak pozwala na wszystko to co za miłość no ale skoro Lali takie "luźniejsze" związki woli to niech sobie w takim związku będzie.
Ona swoje za uszami też ma i aniołkiem też nie jest więc niech po innych nie jeździ i tyle w tym temacie
No raczej miała na myśli w tym wywiadzie Mariano no bo kogo innego...A co do Santiago to kojarzę to co napisałaś ale ja bym nie chciała takiego faceta co to na wszystko pozwala kobiecie nie przejmuje się tym co ona robi i choć trochę nie jest i nią zazdrosny ale skoro ona woli taki związek z takim facetem to niech jej będzie ciekawe jak długo wytrzymają
No patrząc chociażby na to w jaki sposób się ich związek skończył to jest to jak najbardziej prawdopodobne że miała na myśli jego ale i tak trudno mi w to uwierzyć.
Co do Santiago właśnie o to mi chodzi że ja bym takiego faceta nie chciała nawet. Bo co to za związek w którym oboje ludzi się nawzajem można powiedzieć olewa? ale Lali może właśnie taki związek pasuje? może lubi czuć się niezależna w związku? Nie wiem jak jest ale tak to wygląda moim zdaniem
Lalitas już szkalują Mariano że skrzywdził Lali że znęcał się nad nią psychicznie że obrażał w tv i w ogóle jest według nich najgorszy a Lali bronią jak jakąś boginię...lubię ją ale bez przesady
Właśnie widze szereg hejtu na Mariano na jego ig. Już było spokojnie i znowu sie zaczyna. Niekończąca się historia...a Lali też nadal w wywiadach nawiązuje do Mariano po tym całym czasie, zamiast już odpuścić tak jak on, w końcu sama mówiła, że dla niej to kompletnie zamknięty rozdział.
Szczerze mówiąc to mi już przeszło to shipowanie Mariali, mam do nich jakiś tam sentyment ale było minęło. Oboje teraz żyją osobno itd ale Mariano nadal lubie i nie podoba mi sie to, że cała wina za rozstanie jest przypisywana jemu i wygląda to tak jakby Lali w tym związku wgl była nieszczęśliwa i jakby tego żałowała, a przecież gdy jeszcze byli razem to wyglądało to zupełnie inaczej.
No dokładnie, to Lali znowu zaczęła pomimo że to właśnie ona mówiła że to koniec wiec nie wiem po co to robi. Tak bardzo go nienawidzi, jest zazdrosna że sobie życie ułożył czy jeszcze coś innego? Przecież to było wiadomo że fala hejtu znowu na niego spadnie. To wygląda tak jakby ona to robiła specjalnie... Wcześniej się bardziej na Mariano wkurzałam ale teraz to mnie Lali wkurza bo albo sama nie wie czego chce albo znienawidziła Mariano, inaczej nie wiem jak to wytłumaczyć
edit
No to jest gruba przesada że wszystko na niego jest zwalane, Lali święta nie jest i bez winy pewnie też nie jest
Tez mi się wydaje, że Lali nie lubi kontroli i chce mieć w związku pełną swobodę, ale w z drugiej strony po co jest w takim razie w związku? Zawsze na jej warunkach ma być wszystko, a jak inaczej to pa pa. Związek wymaga poświęceń i kompromisów, a mam wrażenie, że dla niej wszystko musi być jak ona chce, a jak jest inaczej to ją ograniczają. Dobrze jej z Santiago bo ona robi co chce, a on się nie wtrąca.
Zgadzam się ze wszystkim. A tak w ogóle to jest takie podejście bardzo egoistyczne bo tak jak napisałaś związek polega na kompromisach bo nigdy nie jest tak żeby się we wszystkim ze sobą zgadzać ale może w tym przypadku trafił swój na swego?
Czyli Snatiago to taki pantoflarz jest podporządkowany Lali robi to co ona chce wszystko jest na jej warunkach nie ma żadnej kontroli co to wgl za związek...
Mariano z Camila i Lali z Santiago byli wczoraj na tej samej imprezie, ciekawe czy sie widzieli.
Zależy jak duża była ta impreza, jak jest tłum ludzi to ciężko na siebie wpaść, no chyba że ktoś jest sobie przeznaczony :P A tak na poważnie to szczerze nie sadzę żeby się widzieli
Niech wszyscy mówią co chcą, ale ani M ani L nie wyglądali na tak szczęśliwych ze swoimi nowymi partnerami jak kiedy byli razem.
Po ostatnim filmiku jaki Mariano wrzucił z Camilą i po obciachowym i tandetnym tatuażu z wężem w czaszce uznałam że jednak intelektualnie cofnął się w rozwoju i zdebilniał. Nie ma nic bardziej żenującego niż 40 latek robiący z siebie na siłę 20latka. Swoim zachowaniem spowodował że myślę o nim coraz gorzej,playboy i pozer,szkoda że nie ma ani jednej z cech granej przez siebie postaci Tomasa
Lali na siłę chciała pokazać jaka to jest szczęśliwa z Santiago przytulaski, buziaki strasznie sztucznie to wyglądało jak dla mnie a on taki jakiś tępy się wydaje coś do niego mówili zadawali pytania a on stał i debilnie się uśmiechał
Haha dokładnie tak to wyglądało jakby ona nic mu nie pozwalała mówić tylko ona odpowiadała
Dla mnie ten cały Santiago to taki typowy przydupas. On ani nie wygląda ani nie potrafi sie zachowac. Placze się tylko wokół L i ani oni razem dobrze wyglądają ani żadnej miłości w nich nie widać. Pewnie L dorwala pierwszego lepszego żeby nie było ze jest gorsza od Mariano ktory sobie ulozyl zycie z Camila. Specjalnie jest to taka osoba niezwiazana z mediami zeby bylo łatwiej i żeby go nie wypytywali o wszystko jak to było z Lali i Mariano