Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji
Ciekawe co Lali będzie robić jak się skończy jej trasa koncertowa? Fajnie było żeby zagrała znowu w jakimś serialu.Ale w jakimś programie coś mówiła że narazie nie chce występować w seriale czy jakoś tak ujęła nie pamiętam.Szczerze mówiąc ten w film w którym grała Permitidos ma trochę chora fabułę i średnia mi się spodobał.mam nadzieję że zagra kiedyś w lepszych filamch
Czytałam gdzieś, że Lali ma kilka propozycji filmowych i że jedna z noch szczególnoe jej sie spodobała, więc może będzie można znowu ją zobaczyć na dużym ekranie, ale to w sumie i tak nie jest jeszcze potwierdzone :)
Moim zdaniem Lali jest lepszą aktorką niż piosenkarką i moim zdaniem powinna się bardziej skupić na aktorstwie, ale widać, że ona bardziej kocha muzykę.
Nie mówię, że jest złą piosenkarką tylko, że ma większy talent do aktorstwa i jej piosenki są fajne, ale moim zdaniem dużo jej jeszcze brakuje.
Popieram twoje zdanie powinna kształcić się w kierunku aktorstwa ma piękny głos ale moim zdaniem jej arazacje muzyczne nie se wystarczajaco dobre żeby wybić się na światowy rynek
Zgadzam się z tobą, fajnie piosenki, ale nie z tych które zostawiają cię bez słów i słuchasz ich bez przerwy. Wykorzystała sukces EM żeby rozwijać swoją karierę muzyczną, a szkoda, że nie aktorską.
Może kiedyś sama dojdzie do tego samego wniosku i zajmie się tylko aktorstwem. Chciałabym ją zobaczyć w roli czarnego charakteru i w bardziej skomplikowanych rolach bo wydaje mi się że wypadłaby świetnie.
Nie podoba mi się jej osobowość sceniczna, jak dla mnie za dużo wypinania tyłka i to mnie razi.
Ja też chciałabym zobaczyć Mariano w takiej jakiejś ambitniejszej roli, bo to świetny aktor, ale chyba jeszcze nie miał okazji żeby tak naprawde sie wykazać, a po roli Padre Tomasa całkowiecie mnie urzekł, bo nawet samymi oczami potrafił tak jakoś zagrać wiarygodnie że zawsze jak oglądam Tomiego z poczatkowych odcinków to jestem pod wrażeniem.
Dokładnie trochę przesądza z tym ze występują przed dzieciakami w większości i poprostu wypina ten swój tyłek.To trochę nie na miejscu z tej zasady ze większość jej fanów to jeszcze dzieci
Jak przeczytałam Twój wpis to postanowiłam ze sobie obejrzę i posłucham piosenek Lali, bo tylko znam te z Mojej nadziei które sa cudowne i jej jedną Del otro lado i przyznaje ze jej muzyka kompletnie mnie nie pokrywa. Obejrzałam przed chwilą teledysk do Soy i Boomerang. I widze ze podobne motywy z teledysków już gdzieś widziałam zwlaszcza Boomerang czyli wyglada na to ze Lali kopiuje styl Grande, Gagi, Beyonce. Jeszcze chciałam zobaczyć czy to prawda bo przeczytałam komentarze ze Esposito sle bardzo często playback na koncertach i czasem cos zaśpiewa na żywo żeby zamknąć usta osobom które ja krytykuja ze śpiewa z playbacku a najczęściej śpiewa z playbacku. No i włączyłam 5 piosenek jakis i na każdym był playback. Więc naprawdę nie rozumiem teraz jeszcze bardziej skąd ten szał na nią. Nie jest oryginalna co pokazał teledysk Boomerang, nie śpiewa na żywo tylko z playbacku bo obejrzałam nie 1 a 5 występów i na każdym był playback. I co mnie również razi w oczy to te plastikowe różowe spódniczki gdzie Doda w czymś takim się prezentowała Ale 11 lat temu a nie teraz. Ten playback jeszcze można zrozumieć ale ten przeogromny kicz w strojach i kręcenie tylkiem i to tak bardzo wulgarnie do dzieci to już całkowicie przegiecie. Ja takich rzeczy nie mogę oglądać bo to razi po oczach. Ale fajnie bo dzięki Tobie tak sie zmobilizowalam zeby zobaczyc cos z jej ostatniej tworczosci
To myślimy podobnie. Dla mnie słowo wulgarna jest idealne do jej osoby biorac pod uwage niektore pozy do zdjęć, wypinanie tyłka, krecenie nim i wytrzesanie i te spódniczki plastikowe, obcisle, ledwo tyłek zaslaniajace, dekolty do pepka. Kicz, kicz, kicz. A ostatnie zdjęcie na insta, patrzeć się nie da. I to wszystko ogladaja dzieci, a najgorsze ze wiekszosc to fanatyczki ktore uważają ja za kogoś nadzwyczajnego i się na niej wzoruja. A ona przykladem nie powinna być dla młodych dziewczynek. Nie jestem jej fanka, nie darzę jej jakąś sympatią ale to obiektywna opinia bo ona tak robi. Pamietam z rok temu czy dwa gdy jeszcze nie wiedziałam kim ona jest, natknelam sie przypadkiem na jakiś artykuł w Internecie na blogu chyba gdzie bylo porownanie Esposito i Tini Stoessel. Szukałam wiadomości o serialu Violetta bo to leciało wtedy i chciałam zobaczyć czy warto obejrzec. Na tym blogu byl opisany zyciorys dziewczyn, ich piosenki, wystepy z koncertow, zdjecia. Nie mialam az takich aspiracji by to wszystko ogarniac, popatrzylam tylko na zdjecia i wtedy przyciągnęła mnie bardziej postać Tini, bo wyglądała normalnie. Te dwa lata temu to Lali wyglądała jeszcze bardziej kiczowato w tym blondzie białym wręcz z odrostami czarnymi, mocny makijaz, sesje w majtkach i staniku i na wszystkich zdjeciach obcisle spodniczki dlatego wtedy w ogole na nią uwagi nie zwróciłam bo wyglądała po prostu tanio. I teraz nie wiele sie zmienilo, moze jest troche lepiej niz kiedys ale nadal wyglada jak wyglada na tych koncertach.
Hej dziewcZyny :)
Nie zgodzę się z wami bo Lali to super piosenkarka i ma świetny głos. Na koncertach nie śpiewa z playbecku tylko na polplayback i bardzo dobrze to słychać na każdym filmiku ze śpiewa na żywo. Oprócz tego tańczy,jest ciągle w ruchu. Mówiła nawet w wywiadach ze na koncertach zawsze śpiewa na żywo,w programach telewizyjnych często występuje z playbeckiem bo to nie zależy od niej. Oczywiście że coś tam skopiuje od jakiejś większej gwiazdy jak każdy wokalista .
Ja nie kwestionuję jej głosu,bo ma przepiękny,ale jej look sceniczny i kopiowanie znanych piosenkarek,nie jest oryginalna
Tym bardziej dziwi mnie jej kiczowaty ubiór sceniczny,bo w serialu EM i na codzień ma styl podchodzący pod rockowy,a na koncertach plastik i tyłek
Najbardziej razi jej styl sceniczny po prostu masakra, dużo plastiku i tyłek, a myślę, że stać ją na coś więcej bo ma ładny głos, ale oprawa tego jest kiczowata.W moich obserwacji wynika, że w Ameryce Południowej im się takie co podoba, ale dlaczego to nie mam pojęcia. U nas już dawno byłaby królową kiczu.
Zarzuca się Lali, że kopiuję Beyonce itp. ale to już jej wybór wiele osób robi podobnie, a ja nie jestem fanką jej muzyki ani fanką Gagi, Beyonce itp., żeby mnie to super obchodziło i żebym wychwyciła te podobieństwa. Piosenki Lali nie wpadają w mój gust muzyczny.
Na koncertach śpiewa raczej na żywo, ale w programach gdzie występuje zawsze ma playback i to nie za dobrze wygląda.
Mówi się, że tańczy i dlatego playback, no ale ona jest piosenkarką czy tancerką?
Denerwują mnie jej fani, którzy myślą, że Lali jest już znana na całym świecie i ubóstwiana w każdym miejscu gdzie dotrze jej muzyka.
Ona bardziej jedzie na popularności EM niż na nowych piosenkach i najpierw poznając ją jako aktorkę potem zapoznajesz się z jej muzyką.
Tak bym chciała żeby była tylko aktorką bo wtedy naprawdę jest artystką bez żadnego kiczu i z przyjemnością się ją ogląda.
To prawda jej styl sceniczny jest zbyt kiczowaty a tym bardziej mało odpowiedni do tego żeby się dzieciom pokazywać których na jej koncertach jest mnóstwo.
Co do kopiowania innych artystów to akurat tego bym się nie czepiala bo zazwyczaj każdy piosenkarz ma jakiegoś swojego starszego idola muzycznego na którym się wzoruje czy to w kwestii ubioru, stylu muzyki czy czegoś tam jeszcze.
A to ze ona śpiewa z playbacu bo jednocześnie tańczy to jest bzdura totalna dla mnie bo przy playbacku musi bardziej się skupiać, pamiętać o ruszaniu ustami bo inaczej byłoby widać ze playback a to wydaje mi się jest trudniejsze niż spiewanie na żywo i tańczenie jednocześnie a poza tym właśnie jej profresją jest śpiewanie a nie taniec wiec tańczyć nie musi.
Dla niej z tego co ja wiem to obecnie liczy się kariera muzyczna wiec raczej marne szanse żeby się rozwijała aktorsko no a przynajmniej na razie. Coś mi się zdaje że dopóki nie wypromuje nowej płyty jak dużo się da i jej z tą płytą 5 min nie minie to do aktorstwa znowu na dłużej nie wróci
Lali mówiła w wywiadzie ze dostała parę propozycji filmowych i jedna jej się spodobała i na pewno w niej zagra. Jeżeli chodzi o seriale to mówiła ze na razie nie będzie grała w żadnym serialu bo skupia się na trasie.
Moim zdaniem fajne jest to ze lali tańczy na scenie i daje z siebie wszystko,nie słyszałam tam żeby ktoś narzekał ze lali jest wulgarna.
Jakoś Beyonce jest skąpo ubrana i tąnczy nieraz w sposób bardzo seksowny i nikt nie mówi ze jest ona wulgarna. Po prostu nastąpiła teraz taka moda, a Lali nie do wszystkich piosenek ma kiczowaty styl,do niektórych ma piękne suknie
Tak wiem że to mowiła ale to nie znaczy że jak przyjęła jakąś propozycje to już teraz zaraz zacznie nagrywać skoro właśnie jest ciągle w trasie, trochę czasu jeszcze minie. To że tańczy na scenie nie jest niczym złym ani dziwnym, niech sobie tańczy, nie ona pierwsza i nie ostatnia ale to nie zmienia faktu że czasami przesadza, co prawda nie robi tego zawsze ale jej się zdaża (mowa o wypinaniu przez nią tyłka i niektórych strojach). Powinna mieć troche większe wyczucie smaku skoro wie że jej fankami przeważnie są dzieci i małolaty a nie od dziś wiadomo że fanki często sie wzorują na swoich idolkach i potem zachowują się podobnie i chodzą w strojach nieodpowiednich do swojego wieku. Żeby było jasne, jesli chodzi o mnie nie uważam zeby jak to ujęłaś Lali była wulgarna bo być wulgarnym a mieć kiczowaty styl to są dwie rózne sprawy a po drugie nie myślę że to źle ze się trochę wzoruje na innych starszych artystach bo nawet taka Beyonce ma takiego kogoś, kazdy piosenkarz/rka ma jakiegoś na ktorym się wzoruje, wspominałam o tym w poprzedniej wypowiedzi ale ogolnie myślę że można wyrobić też jakiś swój własny styl dodając ewentualnie poszczególne rzeczy od kogoś innego i jest się wstanie zachować wyczucie odpowiedniego stylu i smaku do swoich odbiorców a Lali tak nie do końca to robi no ale tak jak koleżanka wyżej napisała do tego jeszcze dochodzi to że tam u nich w Ameryce ogolnie chyba się podoba taki jak to określiłyśmy kiczowaty styl wiec na pewno rzadko kto ją tam skrytykuje
Masz troche rację co do tego stylu,Lali jeszcze pewnie sama szuka swojego stylu,jest jeszcze bardzo młoda. Moim zdaniem gwiazdy latino mają taki styl,oczywiście nie wszystkie ale większość właśnie pokazuje ciało,gole brzuchu,dekolty itp. Ja tam uwielbiam Lali piosenki bo są fajne,są taneczne i sa też takie przy których się łezka w oku zakreci. A moim zdaniem płyta Soy jest doskonała i ogromnym plusem jest to ze lali sama piszę teksty.
Moim zdaniem jest trochę wulgarna, wystarczy spojrzeć na jej ostatnie zdjęcie na insta. Wiele razy pojawiały się głosy, że nie zwraca uwagi, że jej występy oglądają w dużej mierze dzieci i nastolatki.
Styl gwiazd latino jest przerażający niekiedy i w tym porównaniu Lali nie wypada źle. Występują skrajne przypadki, a najgorsze są wszechobecne operacje plastyczne i te wynaciągane twarze brrr. Teraz jak to oglądam to już się trochę przyzwyczaiłam ,ale na początku bo było bardzo dziwne. Cały czas się zastanawiam czy oni wiedzą jak makabrycznie wyglądają.
Każdy ma swój gust. Piosenki Lali są spoko tylko jej osobowość sceniczna nie trafia w mój gust muzyczny.
Mi sie podoba głos Lali, chociaż nie słuchałam za wiele jej własnych piosenek tylko bardziej tych z EM. I szczerze mówiąc mi jakoś te jej stroje sceniczne aż tak nie przeszkadzają, ale to jej ostatnie zdjecie z instagrama naprawde odważne.
A co do Mariano to portale plotkarskie właśnie zaczęły pisać, że jest teraz na kilkudniowych sekretnych wakacjach w Miami z Camila i dziećmi.
Ja tam lubię głos Lali i jej piosenki chociaż wolę ją jako aktorkę.
I co do tego ostatniego zdjęcia to się z wami zgadzam jest po prostu wulgarne. A podobnych zdjęć jest więcej. A najgorsze jest to, ze jest fani się np tym ostatnim zdjęciem zachwycają! Że nie mogą się na nie napatrzeć i w ogóle. Nie chodzi mi o was tylko o niektóre osoby z tt. Masakra. Ja lubię Lali ( chociaż mniej niż kiedyś) ale nie jestem ta zaślepiona, żeby nie widzieć jej wad i uważać takie zdjęcia/ pozy za piękne.
Polubienie Mariano na TT ;)ł
On nas zawsze tak zaskakuje. Lucas odpowiada na tweet Lali o EM, bo teraz EM emitują na MTV Latino w całej Ameryce Południowej.
Lucas pisze, EM sprawiła, że wszyscy byli bardzo szczęśliwi i że zawsze kochał, kocha i będzie kochał EM.
Wzruszyłam się bo nie myślałam, że Mariano dalej to tak odbiera.
EM i że przez to, że tak się stało z Lali nie odbiera tego negatywnie tylko, że dalej jest dla niego ważnym projektem.
Lucas pracował przy nagrywaniu EM.
Ludzie zaczęli atakować Mariano na ig i pisać mu jakieś głupoty więc M zaczął usuwać niektóre komentarze i teraz nawet nie ma możliwość ich dodawania przy niektórych zdjęciach. Nie wiem czy on zablokował ich dodawanie czy o co chodzi ale nie dziwie mu sie, bo niektórzy sobie na za dużo pozwalają.
Za co go atakują? Jeśli to znowu malolaty od Lali, szczególnie te które nie lubily ich jako pary to wszystko jasne :-/
Ma rację niech blokuje.
A brat Mariano dodał na instagram story filmik na którym tańczą do piosenki Boomerang
Nie podoba im sie że jest z Camilą i wyzywali i ją i jego. Ja też wolałabym kogoś innego u jego boku, ale bez przesady. Nigdy nie napisałabym mu takich głupot. To jego życie i jeżeli chce teraz z nią być to niech będzie.
Przykre to, że Mariano jest teraz na każdym kroku atakowany, np ostatnio fans en vivo zrobiło ranking w którym był Mariano, a ludzie w większości tylko go wyzywali i tak jest co chwile jeżeli sie tylko o nim wspomni na tt czy instagramie.
Chore to jest po prostu. Nie wiem z której strony te osoby są, czy od strony Lali które uważają że Mariano ich idolke skrzywdził i krzywdzi nadal bo się z kimś związał czy z jego strony fani którym nie podoba się ze jest z Camilą ale jakby nie było jest to nienormalne, nie ma co do tego wątpliwości. Ja również nie jestem fanką tego związku i wolałabym żeby Mariano był z Lali ale no właśnie bez przesady, to jest jego decyzja i nawet jeśli nie jest wcale aż tak szczęśliwy z Camilą jak to próbuje pokazać to jego problem, jego życie ale to nikomu nie daje prawa obrażać go
Dobrze, że wyłączył komentarze bo to już przekroczyło wszelkie granice.
Ja też nie ze wszystkim co robi się zgadzam i nie wszystko mi się podoba, a Camili nie znoszę, ale w życiu bym się nie posunęła do ubliżania mu z tego powodu i pisania takich bredni jak one pisały. To jego życie i my nie ma my na nie wpływu, a fanki Lali się zachowują jakby to z nimi się rozstał, a nie z L.
Deklarują, że go nienawidzą to dlaczego ciągle interesują się jego życiem i wiedzą co się u niego dzieje. Niech zostawią go w spokoju. Niektóre powinny się leczyć bo przekraczają wszelkie granicę i zasady ubliżając jego dzieciom...przecież to chore.
Uważają się za jej obrończynie, a ona takich "fanów" chyba nie potrzebuje.
Takim osobom powinni z miejsca usuwać konta bez możliwości ponownego założenia.
Nie zdziwiłabym się jakby przez to co sie dzieje Mariano odeszła ochota na powrót do Lali gdyby była kiedykolwiek taka możliwość...
A jeśli można wiedzieć to kiedy Gustavo dodał ten filmik jak tańczą do piosenki boomerang ? :)
Camila dodala zdjecie z Mariano i powiem Wam ze chyba po raz pierwszy widze usmiechnietego Mariano (tj. z nia na zdj). Jednak wiecie co, moim zdaniem nie blyszcza mu sie oczy tak jak to bylo z Lali. Jest napewno mu z nia dobrze, ale nie jest tak samo szczesliwy jak byl z Lali.
Nie ma tego błysku w oku i takiej miny wyrażającej ''głupie szczęście" ( nie wiem jak to określić lepiej).
Takie "szczescie bez wzgledu na wszystko" byle tylko przy L. Kurcze to widac jak nie wiem. Zastanawia mnie to czy z jego otoczenia (chocby Gus i jego zona) nie moga mu tego powiedziec. Uswiadomic mu zeby nadal walczyl dla swojego szczescia... Bo mysle ze i Lali sie pogubila, mam wrazanie ze dotarlo do niej ze juz jest za pozno tak jakby. Cwana byla dopoki o nia zabiegal i bylo widac ze chce walczyc a teraz chyba chcialaby aby to wrocilo.