Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji
No teraz to już nic nie stoi na przeszkodzie. A w zasadzie nikt... Mariano sobie życie "ułożył" to teraz kolej na Lali
Tylko w tamtym tygodniu tak zapewniała, że to nieprawda.
Oni wszyscy kłamią, jak miałabym żyć w ich śmiecie to bym długo nie wytrzymała. Z Mariano było tak samo.
Lali pewnie też sobie chciała ułożyć życie w ogóle po tym jak dowiedziała się o ciąży. No ale też nie rozumiem tego zaprzeczania ale tak samo było na początku z Mariano i Lali.
No nie wiadomo czy się dowiedziała ale pewnie tak a co do tego Snatiago czy jak mu tam to on wogóle do Lali nie pasuje ale to jej sprawa ważne żeby była szczęśliwa mimo to ja zawsze będę za MARIALI :/
Na pewno sie dowiedziała bo tam wszyscy wszystko wiedzą co jest po części moim zdaniem paranoją :P Tak samo prawdopodobnie Mariano już wie że ona jest z tym Santiago
Nooo brzuszek powolutku się zaokrągla u Camilii
https://www.instagram.com/p/BOr1tcLjWqx/?taken-by=camilacavallo
AA wiecie może jak ten Santiago ma na nazwisko? :) I czy on też jest jakimś aktorem czy coś?
Teraz nie musi dbać o linię, może pozwolić sobie na fast foody co chwilę na insta story dodaje albo zdjęcia albo filmiki tego co je i raczej na zdrowe jedzenie to to nie wygląda i normalnie modelka by sobie na takie coś nie pozwoliła no ale jest w ciąży to może
Tak tylko ze w ciąży się bardziej tyje wiec lepiej uważać co i ile się je, wiem bo mam koleżankę na roku która jest w ciąży i nie odmawia sobie niczego a to z kolei widać w figurze i ogólnie później po urodzeniu dziecka ma się co nieco w zanadrzu tu i tam a modelce to nie bardzo na rękę chyba ale w sumie jakby co to będzie jej problem później :-P Na razie po jej brzuchu widać tylko ze dziecko rośnie ale jak się będzie za bardzo objadac to będzie widać jeszcze coś wiecej gdzieniegdzie :-P
Trzeba powiedzieć, że ten Santiago jest brzydki przynajmniej nie w moim guście. Ale z drugiej strony ważne, że Lali się podoba i jest z nim szczęśliwa. A ona potwierdziła ten związek?
Brzydki jak noc listopadowa ale jeśli Lali się podoba i jest z nim szczęśliwa to niech sobie będzie ma do tego prawo
Nie no brzydki to moim zdaniem trochę za dużo powiedziane. Nie jest może jakoś tam nadzwyczajnie piękny ale nie jest też aż tak źle :-) Poza tym właśnie jak Lali się podoba to niech bedzie.
A co do twojego pytania Kinga to czy ona to potwierdziła to nie wiem ale jakieś wspólne ich zdjęcia wyciekły
Moim zdaniem też nie jest aż taki tragiczny :)
Chyba oficjalnie jeszcze tego nie potwierdziła, ale właśnie widziałam okładke gazety na ktorej jest zdjecie Lali z nim gdzie pisało że ten Santiago jest milionerem i że sie spotykają
Był dzisiaj wywiad z Lali i powiedziała ze jest singielką. O Santiago powiedziała ze jest przystojny i dobry ale z nim nie jest. Było też pytanie o Mariano i o tym ze będzie ojcem na które Lali odpowiedziała ze nie jest tym zdziwiona i coś tam że dziecko to błogosławieństwo i takie tam.
Tak sobie myślę ze może to był właśnie powód rozstania Lali i Mariano. Może Mariano chciał z nią już rodzinę założyć a Lali jeszcze nie bo sama też powiedziała teraz ze chciałaby mieć ale jeszcze nie w tym momencie. Skoro nie jest tym zdziwiona to najwidoczniej musieli o tym rozmawiać, musi Lali wiedzieć jak dla niego ten aspekt był ważny bo jak inaczej wytłumaczyć to co powiedziała? Sama zresztą zaraz po rozstaniu powiedziała ze powodem były sprawy osobiste wiec może o to chodziło? Jak wy myślicie? Ogólnie było kilka wersji przyczyn rozstania ale może ta jest właśnie tą prawdziwą? Kto wie
Jest też wywiad z Mariano w jakiejś gazecie i szczerze zirytowal mnie bo mówil o Camili i Julianie a o Lali juz nie chciał a tak dokładnie powiedział ze o Lali woli nie mowic. Przepraszam bardzo ale niby dlaczego? Skoro kocha juz inną kobietę i założył z nią poważny związek to w czym ma problem żeby coś o Lali powiedzieć? Dla mnie jakiś powód jest. Czy to wynika z tego że dalej ją kocha i temat o niej dla niego jest przykry czy juz jej nie kocha, jest na nią zły i ma ją już daleko w poważaniu? Szczerze nie wiem co mam o tym myśleć, co o nim myśleć bo jego zachowanie zaczyna mnie denerwować. Czy na prawdę nie stać go na parę słów o niej? Dla mnie ewidentnie on coś do niej ma ale nie wiem czy to wynika z tego że wciąż ją kocha ale zaprzepascil szanse na cokolwiek przez związek z Camilą i jest sam na siebie zly z tego powodu i nie potrafi nawet o Lali mówić czy miłość do niej przerodziła się w coś negatywnego np niechęć i nie chce o niej myśleć, mówić ani w ogole nic?
Na pewno o tym rozmawiali, bo Lali i Mariano sami przyznali że w trakcie ich związku rozmawiali o małżeństwie i kiedy Lali była z Mariano to gdy pytali ją kiedy chce zostać matką to odpowiadała, że 'niedługo' a wczesniej kiedy jeszcze nie byli razem to mówiła chyba że chce mieć dziecko dopiero jakoś w 30 roku zycia.
Ale tez z drugiej strony nie wydaje mi sie zeby Mariano naciskał na nią jezeli chodzi o posiadanie dziecka. No ale może rzeczywiście on już chciał sie ustatkowac tak na poważnie a jej kariera solowa dopiero sie rozkręcała i ich drogi sie rozeszły. Nie wiem juz co o tym myslec.
A co do wywiadu to:
Ogólnie to mówiła jeszcze, że jej związek z Mariano był ciężki i że przeżyła z nim/przez niego ciężkie sytuacje i odniosła sie tutaj do tego audio.
A co do Mariano to aż tak bardzo mnie nie zaskoczyło to że nie chciał o niej rozmawiać, bo już od jakiegoś czasu od razu ucina rozmowe kiedy go o nią pytają. Chociaż chciałabym żeby powiedział pare słów, ale tak postanowił i trzeba to zaakceptować.
No ale sam Mariano zanim wyszła sprawa z ciążą Camili to mówił że na razie nie planuje kolejnego dziecka więc nie jestem przekonana czy to był faktycznie powód ich rozstania może faktycznie o tym rozmawiali może mieli co do tego różne zdanie i to ich porożniło nie mam pojęcia, ale to jak zachowuje się Mariano to jest dla mnie dziwne, Lali o niego zapytali to coś tam powiedziała a on odrazu ucina temat i nie chce nic mówić, ze swoją byłą żoną dogaduje się utrzymują jakieś tam przyjacielskie relacje a tu nic, nie wiem co się między nim a Lali wydarzyło ale tak bardzo się kochali byli ze sobą szczęśliwi a teraz Mariano nie chce nawet o niej jednego słowa powiedzieć nie rozumiem tego...
Zatem oboje żywią do siebie niechęć ewidentnie i to moim zdaniem czuć niezależnie od tego czy coś powiedzą (Lali) czy tez nie (Mariano) i nic między nimi się nie zmieni jak widać. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak jest ze nie chce nic o niej powiedzieć, ciekawi co wywołuje taki a nie inny stosunek do jej osoby ale to już jest właśnie jedna wielka niewiadoma i pewnie się tego nigdy nie dowiemy, tak samo w przypadku Lali pomimo że ona trochę kart odkrywa
No też jestem tego ciekawa ale to ich sprawa prywatna a my możemy sobie tylko gdybać
Tutaj jeszcze ten wywiad z Mariano o którym wspominałam, jakby ktoś chciał przeczytać to dodaje link http://luz.perfil.com/2017/01/06/el-amor-es-el-motor-de-mi-vida/
Widziałyście filmik?23 sekunda
https://twitter.com/SebastianasPeru/status/818897745117384704
Mariano i Camila... chyba Mariano opublikował ten filmik.
Już mógłby sobie darować bo teraz się tylko ośmiesza. Boję się pomyśleć co doda następnym razem.
Facet ma 38 lat i jak on się zachowuje? jak dzieciak się zachowuje!!!
Camila to opublikowała na swoim ig.
Też uważam, że to już za dużo, nie wiem co mu sie dzieje. Ogólnie zawsze był chyba 'znany' z tego że chroni swoją prywatność i jest dość powściągliwy jeżeli chodzi o wyznania miłosne itd a teraz to on jest nie do poznania.
Jednak ma te 38 lat i jest osobą publiczną wiec powinien sie kontrolować. Nie podoba mi sie to w jaki sposób go ludzie teraz postrzegają, ale prawda jest taka, że sam do tego doprowadza.
Chyba serio ma ten kryzys wieku średniego, bo to zachowanie jest nie podobne do tego 'starego' Mariano.
Widziałam ten filmik na insta i szczerze juz po pierwszej sekundzie go wylaczylam... Od razu sobie pomyślałam co to ma być i czy go już do reszty powaliło. Co więcej powiem wam że dla mnie ten filmik jest aż niesmaczny.
Ja juz sama nie wiem ale może to ta Camila ma na niego taki wpływ? W końcu jest młoda, energiczna, jeszcze takiej że tak powiem powagi i dojrzałości w sobie nie ma a zabawa i luz w głowie jeszcze i Mariano moze chce jej dorównać a nawet ze się tak wyrażę pewnymi zachowaniami odmlodnic lub najzwyczajniej w świecie go omotala a on stracił rozum albo wszystko po trochu bo nie wiem jak inaczej tłumaczyć jego zachowanie. Albo właśnie ogólnie juz kryzys wieku średniego u niego nastał i zachowuje się nierozsadnie ale w sumie jaka by to nie byla przyczyna to jego zachowanie jest nienormalne.
To nie jest teraz ten Mariano którego znam i lubię i przykro mi to mówić ale coraz bardziej mnie do siebie zniechęca. Jak on się nie obudzi to nie wiem co to będzie dalej :-/
Zgadzam się z wami dziewczyny w 100 procentach Mariano przesadza i ta cała Camilla ma na niego zły wpływ. Koleś ma prawie 40 lat mówi ze chce się ustatkowac i ułożyć życie a nagrywa filmy i wyznaje miłość na portalach jak nastolatek. Wczoesniej mówił ze będzie chronił swoją prywatność a jednak ciągle wrzuca głupoty z Camilla,naprawdę ma kryzys wieku średniego albo nie zapomniał o Lali i chce żeby ona na pewno zobaczyła jaki on jest niby szczęśliwy i dodaje te wszystkie głupoty
Może rzeczywiście chce zademonstrować jaki jest szczśliwy, ale takie coś jest wulgarne i obrzydliwe. Jak można się tak zmienić? Bardzo lubię Mariano i staram się go zrozumieć, ale jak robi coś takiego to skutecznie mnie i innych do siebie zniechęca. Może jeszcze zmądrzeje.
On przede wszystkim zmienił się odkąd jest z Camilą więc ja bym głównie w tym szukała przyczyny zmiany jego zachowania. Taki jest skutek gdy się facet dojrzały z tak młodą laską zadaje i to się właśnie chyba potwierdza na naszych oczach, mamy niejako żywy dowód.
Jest też kwestia Lali i myślę że to też ma wpływ, rozstanie go na pewno przybiło i twierdzę ze on pisząc do Camili i będąc z nią chciał zapomnieć o Lali, pocieszyć się a że wpadł z ciążą to pociągnęło to jego życie w stronę mysle nie do konca tez taką o której on marzył i teraz na siłę chce pokazać jak mu to dobrze i jest szczesliwy co niestety jednak jak widać trochę spod kontroli się wymyka. Mimo to takie zachowanie trudno zrozumieć bo można sztuczne szczęście pokazywać na rózne inne sposoby a nie robiąc z siebie jakiegoś głupka. Dla mnie wiec albo to szczęście jest na pokaz i ma na niego wpływ Camila albo jednak odmienił się tak sam w sobie na co miały wpływ też inne sprawy tj np rozstanie z Lali i wychodzi jak wychodzi
Porównując go jak był z Lali i teraz jak jest z Camilą to to jest dwóch różnych mężczyzn. On przy Camili zachowuje się jak jakiś nastolatek który na prawo i lewo pokazuje się ze swoją dziewczyną. Kiedy był z Lali i dodwał jakieś zdjęcia on albo ona to była w nich taka jakaś dojrzałość w ogole to był inny człowiek niż teraz. Lubię go ale tym swoim szczeniackim zachowaniem zraża ludzi.
A tak propo Clota polubiła zdjęcie Lali. Jednak jeszcze ktoś z rodziny Mariano ja lubi ;)
Z facetami tak już jest niestety, ma młodą laske to chce jej dorównać i zachowuje sie tak jak sie zachowuje:)
A co do Lali to wszystko wskazuje ze jednak serio jest z Santiago, on wczoraj nawet był na jej koncercie. Lali z resztą udzieliła wywiadu gdzie lekko daje do zrozumienia że coś jest na rzeczy, ale ogólnie powiedziała, że chce chronić swoją prywatność więc ani nie potwierdziła ani nie zaprzeczyła.
Myśle że teraz jest taka ostrożna przez ten cyrk jaki wywoływała prasa gdy była z Mariano.
Może on o nią zabiega i dlatego się tak ciągle koło niej kręci a ona na razie się nie daje ale w końcu może ulegnie. Ja to bym nawet chyba chciała żeby była z kimś aby (i przy tym uznacie może ze jestem trochę wredna :-P) Mariano gule ruszyć jeśli oczywiście nadal gdzieś w środku coś do niej czuje. Moim zdaniem trochę mu się należy za to że poleciał na Camile, reszta jak się potoczyła tak się potoczyła ale pierwszy ją poderwał wiec za to jak najbardziej i w sumie za to jego teraźniejsze zachowanie też bo powinien mieć swój rozum i przystopować przynajmniej bo niestety ale pewnych rzeczy się już nie zmieni i czasu się nie cofnie i musi żyć dalej ale na Boga nie w taki sposób
Podczas oficjalnej prezentacji ADDA Mariano udzielił krótkiego wywiadu i oczywiście pochwalił się że będzie ojcem...
Widzieliście zdjęcia lali i Santiago w gazecie? Trzymali się za ręce i Przytulali w basenie więc wiadomo ze już na pewno są razem
Szczerze mówiąc to te zdjecia S i L nie zrobiły na mnie takiego wrażenia jakie by pewnie zrobiły jeszcze kilka miesięcy temu. Najwyraźniej już sie pogodziłam z tym, że drogi Mariano i Lali sie rozeszły i teraz każde z nich układa sobie życie osobno.
Życze im obojgu jak najlepiej, co nie zmienia faktu, że będę wspominać ich miłość z sentymentem, bo chyba jeszcze nigdy wcześniej nie zdarzyło mi sie tak bardzo kibicować jakiejś sławnej parze:) no ale cóż, widocznie tak miało być.
Zauważyłyście, że Mariano jest z Camilą, a bohaterka którą grała Lali w ostatnim filmie miała na imię Camila. Lali jest z Santiago, a Mariano w ADDA gra Santiago. Te zbiegi okoliczności ...
Rzeczywiście dziwne...ale może to tylko zbieg okoliczności :) A co do Lali to nadal uważam że ten Snatiago do niej nie pasuje ale skoro jest z nim szczęśliwa to niech będzie ;)
Lali właśnie w wywiadzie potwierdziła że jest z Santiago więc pewność mamy już w 100% choć po samych zdjęciach było już widać że są razem wiec nawet już zaprzeczać nie było sensu ;)
Była mowa też o Mariano ale hiszpańskiego nie za bardzo umiem wiec nie wiem dokladnie co mówiła, któraś z was może przetlumaczy
Tu macie ten wywiad http://www.ciudad.com.ar/espectaculos/tiene-novio-lali-esposito-confirmo-romance -santiago-mocorrea-estoy-saliendo-el_80690
-to kłamstwo ze z kimś jesteś?
L:nie to nie kłamstwo.mówią o mnie dużo kłamstw ale to ze znam Santiago i z nim jestem to prawda.
-poważny związek?
L:wszystko jest w porządku jestem szczęśliwa po tym co się stało z Mariano wróciłam do tego że nigdy nie mówię o swoim prywatnym życiu.byłam z benja 5 lat i nikt nigdy nie widział co robiliśmy,gdzie mieszkaliśmy,gdzie jeździliśmy na wakacje. Tak już mam a nie rozpowiadam z kim jestem z kim nie.
-ale z Mariano byłaś otwarta
L:nie nie byłam otwarta.powstawały plotki zaczęliśmy być ze sobą chcieliśmy wybrać odpowiedni moment by to wyznać ale to Ci czasem nie wychodzi bo niektórzy wszystko wyprzedzają. Rozumiałam to nie zloscilam się,to był także mój kolega z pracy więc to była już otwarta sytuacja. Ale ja nikomu nie orwieralam drzwi do mojego domu żeby popatrzył i sobie na mój związek o rozstaniu też niewiele mówiłam.wiec nie chce zeby mowiono o mnie ze ujawniam swoje Zycie. Nie to nie tak więc z Santiago czy ktokolwiek to by był wracam do swoich podstaw.
-czym on się zajmuje
L:nie nie będę o nim rozmawiać ani o swoim związku,Santiago to nie jest osoba publiczna chociaż mogłoby się niewydawac mam swoje Zycie prywatne i je chronie. Najważniejsze jest dla mnie chronić osobę która w ogóle nie jest medialną
-to nie jest w porządku jeśli fotograf wkrada się do domu i robi wam zdjęcia ale jeżeli idziecie razem ulica i spotkacie paparazzi
L:Ale nie napisalam:ej zrobili mi zdjęcia na ulicy niefajnie. On to rozumie się czym się zajmuje.
Tłumaczenie wywiadu LaliPolonia
A widziałyście jaki Camilla ma już brzuch? I w ogóle bardzo przytyła, najbardziej widać po nogach ale nic dziwnego skoro co rusz się czymś objada
https://www.instagram.com/p/BPYb4RVgF2-/
Tak widziałam. Brzuch też ma już zaokraglony a ciągle go pokazuje jakby był nadal płaski.
Jak będzie się tak ciągle objadac to ciężko będzie jej zrzucić te wszystkie kilogramy po ciąży.
Może chce wszystkim pokazać że jest w ciąży jakby normalnie tego nie było widać i dlatego tak odsłania brzuch :/ no się osobiście to nie podoba kobieta w ciąży nie powinna odsłaniać brzucha tylko jak już coś to ładnie Ci eksponować jakimiś fajnymi ciuchami a nie nosić na wierzchu dla mnie to jest niesmaczne ;)
Czego wy się spodziewacie po modelce i jak już zdążyła pokazać niezbyt dojrzałej osobie? Będzie się tym brzuchem chwalić cały czas a co do objadania to jak będzie miała po ciąży więcej tu i ówdzie to jej problem ;-)
Wrócił Mariano opisujący zdjęcia na inst cytatami, których nikt nie rozumie. Poeta wrócił, a nie powiem żeby mi go brakowało. Mam wrażenie, że jak on wypisuje coś takiego to nie wszystko u niego w porządku.
Też mam takie wrażenie że jak Mariano dodaje cytaty to coś się dzieje w jego życiu