PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali i Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji

edytka34

Lali we Włoszech, a Mariano opis do zdjęcia po włosku dodaje.
Nawet takie zbiegi okoliczności czasami cieszą.

ocenił(a) serial na 10
edytka34

Camila jest już w 28 tyg ciąży a 3 dni temu minęło 8 miesięcy jak są razem z Mariano

kasiulla95

Tymczasem Mariano w kolejnym wywiadzie: Bardzo chcieliśmy być rodzicami bo zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia i głęboko.
Ja nie wiem... o sobie to wmawia...? Po miesiącu już chcieli być rodzicami..pfff. Wpadł i teraz nie wiem co chce zrobić? Wmówić sobie, że to wszystko planował? Jak czytam coś takiego to chce mi się tylko śmiać bo robi z siebie pajaca. Nikt mu raczej w te " zapewnienia" nie wierzy. Nie mówię, że nie cieszy się z dziecka bo dlaczego nie w końcu dziecko nie jest niczemu winne tylko niech nie rozpowiada wokoło,że to planował.
Myślę, że on chce przekonać samego siebie, że mu dobrze i, że jest szczęśliwy.
Tak się zastanawiam... czy Camila tego nie zauważa? Czy jest przekonana, że on naprawdę ją kocha do szaleństwa i planował to dziecko? Ja na jej miejscu bym się dobrze zastanowiła, ale może czeka jak urodzi.

Coset

http://www.infobae.com/teleshow/infoshow/2017/04/10/mariano-martinez-me-entere-p or-mi-hija-que-estabamos-esperando-un-bebe/ chce mi się śmiać bo nie wierzę, że on to mówi na poważnie.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Taaa napewno ta ciąża była planowana bo uwierzę. Zbyt krótko się znali żeby to zaplanować to była ewidentna wpadka a on rozpowiada teraz że od początku chcieli mieć dziecko to już się robi żałosne...

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Camila ma dzisiaj urodziny

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Jestem zniesmaczona ostatnim zdjęciem z instagrama Mariano. Myślałam że ma więcej klasy,a tu nie dość że uczy dziecko pokazywać środkowy palec,to jeszcze się z nim kąpie. Specjalnie prowokuje ludzi,a potem oburzony blokuje wpisy. ŻENADA

ocenił(a) serial na 10
edytka34

Też mi się to nie spodobało, jak można uczyć dziecko takich rzeczy...

kasiulla95

Jestem tego samego zdania. On sobie może pokazywać takie gesty, ale niech nie uczy tego dzieci.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Dokładnie nie spodziewałam się tego po nim :/ dzisiaj miał zdjęcia do jakiegoś magazynu o psach

kasiulla95

Olivia wystąpiła, a raczej cała jego rodzina, ale głównie to Olivia w reklamie chyba? butów. Muszę przyznać, że nawet fajnie to wyszło.

ocenił(a) serial na 10
Coset

No mi też się podoba :) Oli idzie w ślady taty

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Dziś przeglądałam Twittera żeby nadrobić nowości z życia Mariano i gdzieś mi się wyświetliło ze wróżka w jakimś programie w Argentynie (swoją drogą oni nie mają o czym rozmawiać w tych programach chyba skoro zajmują się takimi glupotami) wypowiedziala się na temat Lali i przepowiedziala ze rozstanie się w tym roku z Santiago i zwiaze z kimś z kim już była i oczywiście od razu nadzieje na tym twitterze ze to będzie Peter Lanzani. No ciekawe czy to się spełni i "wielka milosc" juz w tym roku wygasnie. W sumie nie wiem czy to prawda z ta wiadomoscia bo nie oglądałam wypowiedzi wróżki tylko znalazłam jakieś komentarze na ten temat na Twitterze.

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Właśnie oglądałam ten filmik i obok pokazywali Lali wiec chyba ona słuchała tej całej przepowiedni, no ale mniej wiecej ta wróżka tam mówi, że czeka ją w najbliższym czasie dojrzała miłość ze starszym od niej facetem i że to ktoś z kim już była w związku,że nadchodzi coś bardzo mocnego, wspomnienie...no i zdarzy sie to jeszcze w tym roku

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Czyli te wpisy na twitterze były nie do końca prawdziwe skoro wróżka powiedziala ze to będzie starszy od niej mężczyzna a niektorzy na twitterze sugerowali "oby to był Peter" a przecież ten chłopak jest chyba w jej wieku więc nie rozumiem skąd takie przypuszczenia.
Gdyby nie to, że Camila jest w ciąży to pewnie wszyscy pomysleliby o Mariano. Ale przecież to niemożliwe... Mysle ze Lali moze rozstac się z Santiago w tym roku. Ale jeśli chodzi o drugą część wróżby to jakoś nie przychodzi mi nikt do głowy z kim mogłaby się związać ponownie.

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Jest jeszcze Benjamin Amadeo z którym była przed Mariano, on jest od niej 7 czy 8 lat starszy

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Właśnie przed chwilą spojrzalam ile ma lat Benjamin i to może być on. Jest dość duża różnica wieku. Czyżby wrócili do siebie mimo że Lali zostawila go dla Mariano? Ciekawe czy warto wierzyć w tego typu wróżby...

ms1819

Mariano właśnie powiedział w programie w radiu, że z Lali nie zakończyli związku w dobrym stylu/ w dobry sposób, ale to może zdarzyć się każdej parze. Czyli potwierdził to co wszyscy wiedzą.
Powiedział też, że to nagranie, które wyciekło było prywatne i w złości powiedział rzeczy, których nie myśli o Lali.
To wróżenie to jakiś idiotyzm. Argentyńskie programy plotkarskie to dno.

Coset

Powiedział też, że dogadywali się, ale nagle nie wszystko było ok zdecydowali się rozstać i to nie było przyjazne rozstanie.
Dopadła ich codzienność może oboje zdecydowali się rozstać, ale myśleli, że to drugie będzie walczyć i zaprzeczy, ale tak się nie stało i jest jak jest. Jakby to było rozstanie w pełni przez nich oboje akceptowane to by nie było tego wszystkiego. Po prostu nie porozmawiali ze sobą szczerze i może stracili miłość swojego życia.
Powiedział, że to przeszłość, temat zamknęty i już nie chce o tym rozmawiać.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Nie może, tylko na pewno stracili miłość swojego życia. Ciekawe czy ta wróżba się spełni i Lali rzeczywiście rozstanie się z Santiago... Co do Mariano niby teraz jest bardzo zakochany w Camili ale nie wiadomo czy po narodzinach Almy się to nie zmieni na pewno nie od razu będą dalej udawać dużą szczęśliwą rodzinkę ale za jakiś czas jestem pewna że co się w ich związku zacznie psuć i w tedy mogłaby się spełnić druga część tej wróżby że Lali będzie ze starszym mężczyzną z którym już kiedyś była :D (wiem marzenie ściętej głowy ;))

kasiulla95

Mariano powiedział, że chcieli z Camilą być rodzicami i robili testy ciążowe tylko ( jak ktoś na TT zauważył) znają się 8 miesięcy ona w ciąży jest 7 to ile tych testów zrobili? Nie mogę tego już słuchać. On nie zdaje sobie sprawy, że wszyscy wiedzą, że to wpadka i że tylko się ośmiesza. Brnie w głupie tłumaczenia i wszyscy się tylko z niego śmieją. Za każdym razem wymyśla coś innego żeby jakoś się wytłumaczyć.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Camila to już jest w 30 albo 31 tyg czyli 8 miesiąc ale nie zmienia to faktu że Mariano robi z siebie pajaca mówiąc jak to bardzo chcieli być z Camilą rodzicami jak już kiedyś tu pisałam to jest co raz bardziej żałosne

ocenił(a) serial na 10
Coset

Mariano i Camila są chyba gdzieś na wakacjach i tak jak myślałam Camila jest jest już w 31 tygodniu

kasiulla95

Można tak podróżować i jeździć na rowerze jak to prawie koniec 8 miesiąca? Nie wiem, w ciąży nie byłam, ale mi się wydaje, że lepiej nie ryzykować.
Niech mała będzie miała ciemne włosy Mariano.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Jaki koniec 8miesiąca??? To koniec 7miesiąca. Ciąża trwa 40tygodni,więc jeszcze ok 9 tygodni zostało,więc dwa miesiące i tydzień.

ocenił(a) serial na 10
edytka34

Noo 40 tygodni, każdy miesiąc ma 4 tygodnie więc tak na prawdę ciąża trwa 10 miesięcy a Camila jest w 31 tygodniu czyli końcówka 8 miesiąca.
No podróżować jak podróżować ale z tą jazdą na rowerze to trochę przesadziła moim zdaniem, ciąża to nie choroba ale bez przesady ostrożnośc trzeba zachować ale czego się można po Camili spodziewać młoda niedoświadczona

kasiulla95

http://www.ciudad.com.ar/espectaculos/lali-esposito-enamoradisima-santiago-mocor rea-picante-conoci-hombre-muy-hombre_83539

ocenił(a) serial na 10
karolina124

O czym ona tam mówi bo nie rozumiem ;)

kasiulla95

Wychwala Santiago i mówi, że zazdrość to niepewność, brak zaufania.
Mogłaby już dać sobie spokój z tą zazdrością bo to już nudne, w każdym wywiadzie o tym mówi.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Co tu taka cisza??

kasiulla95

Na razie nic ciekawego się nie dzieje, jak córeczka Mariano się urodzi to wtedy pewnie będziemy komentować.

kasiulla95

Camila udzieliła wywiadu i już mówi, że chciałaby mieć jeszcze chłopca. Alma ma się urodzić 23 czerwca.
Mariano coś ostatnio dodaje pełno filmików jak chodzi po nocy albo jedzie w samochodzie i słucha piosenek. Na moje oko nie wydaje się jakoś bardzo szczęśliwy. Czasami ma ma wrażenie, że jak zaczyna dodawać takie filmiki to nie jest w dobrym nastroju.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Jescze jednego nie urodziła a już o drugim mówi masakra...

kasiulla95

Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Mariano ma być księciem w musicalu Roszpunka, a tytułową Roszpunką ma być China Suarez. Grali razem w Camino al Amor.
http://laubfal.com/exclusivo-china-suarez-seria-rapunzel-junto-a-mariano-martine z/?utm_campaign=exclusivo-china-suarez-seria-rapunzel-junto-a-mariano-martinez&u tm_medium=twitter&utm_source=twitter

ocenił(a) serial na 10
Coset

Zgodnie z planem czyli??

kasiulla95

Jak im wszystko wyjdzie z produkcją i nikt się nie wycofa.

Coset

Wczoraj Olivia i Milo mieli chrzest.
Myślałam, że są ochrzczeni skoro chodzą do szkoły katolickiej, ale lepiej późno niż wcale.
Mariano chyba nie ma ślubu kościelnego z Julianą? Udało mi się znaleźć tylko materiały o ich ślubie cywilnym, a o kościelnym nic nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Córeczka Mariano i Camili już sie urodziła. Mariano właśnie dodał zdjęcie na ig

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Camila i Mariano przebili Almie uszy a ona ma dopiero 3 dni!!! Oni są nienormalni czy co

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Właśnie też to zauważyłam. Pytałam się nawet o to kosmetyczki i mówiła mi że rodzice zazwyczaj tak przychodzą z najmłodszymi dziećmi co mają pół roku

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Akurat tu się nie zgadzam z wami dziewczyny mam kuzynkę kosmetyczkę i mówi, że przebija uszy dziecią nawet tygodniowym. Trochę może i przesada ale coś. I coś w tym jest, przynajmniej takie dziecko nic nie pamięta.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja mysle ze 3 dniowe dziecko jest za male zeby przebijac mu uszy. Masz racje ze nic nie będzie pamiętać ale jeżeli będzie miało kilka miesięcy to też nic nie będzie pamiętać. Powinni się raczej skupić na innych rzeczach

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No teraz to już Maniuś przegiął z fryzurą,wygląda jakby mu krowa mokrym jęzorem przejechała po głowie. Okropny fryz

ocenił(a) serial na 10
edytka34

Lali i Santiago są już razem 6 miesięcy, Lali dodała zdjęcie na insta story

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Niby są razem, ale ciekawe jak często się spotykali przez te 6 miesięcy skoro taka ona zapracowana i kariera dla niej najważniejsza, a on na to przystaje.

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Dziecko się urodziło i wątek chyba umarł śmiercią naturalną

edytka34

Umarł juz dużo wcześniej tak po prawdzie :-P Mnie to brak słów na to wszystko dlatego nic nie pisze choć zaglądam na forum co jakiś czas i nadal trochę śledzę życie Lali i Mariano ;-) Ale jak już się odezwalam to podzielę się kilkoma wrażeniami. Wcześniej jak Camila była w ciąży to wrzucali cały czas np fotki i filmiki jej brzucha a teraz na odmianę Almy co dla mnie osobiście jest wkurzające, po drugie Mariano wygląda moim zdaniem bardzo niekorzystnie, ta jego fryzura mi się strasznie nie podoba i ogólnie jego look, ubiera się i zachowuje jak nastolatek ale to już nie raz komentowałysmy. Co do Lali, nic nowego się u niej nie dzieje, dalej najważniejsza kariera a przy niej jej przydupas Santiago którego praktycznie nie widać i nic o nim nie słychać wiec u niej po staremu właściwie :-P A po ostatnie w temacie Lali i Mariana tez nic się nie zmieniło, omijają się szerokim łukiem i ulozyli sobie życie bez siebie. Na nic ponownego się nie zanosi i to by było na tyle :-P

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Mariano dodał zdjęcie na insta...boże jak on wygląda, okropne ma te włosy mógłby coś z nimi zrobić skeócić jakoś czy coś...

kasiulla95

Zgadzam się, włosy same w sobie są ładne, ale jemu w takiej fryzurze koszmarnie.
Alma jest podobna do Camili, a nie do Mariano. Jedynie co ma po Mariano to nos.

Coset

Widziałyście na insta jak Lali dodaje zapowiedzi piosenek. Serio, zachowuje się jak dziecko i moim zdaniem nie szanuje fanów. Doda filmik na, którym mówi, że chce fanom pokazać zapowiedź i potem albo brakuje głosu albo wideo się urywa. Jakby to zrobiła raz to może i byłoby zabawne, ale trzy razy to już żałosne.