PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali i Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji

Coset

Ale jej faneczki pewnie są zachwycone jaka to ona zabawna :-P

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Dokładnie :) podniecają się jakby to nie wiem jakie śmieszne było a w ogóle nie jest. Piszą jaka to z niej śmieszka jest i wgl...

A u Mariano cały czas big love :/ czasem wydaje mi się że oni specjalnie dają Oli albo Milo Almę na ręce lub jakoś im ją kładą że niby się tak zajmują siostrą ale dla mnie wygląda to sztucznie, tak na pokaz że jaka to z nich wielka i szczęśliwa rodzinka

kasiulla95

Lali była w jakimś programie i puszczali ważne momenty z jej życia i kariery i była scenka z EM jej pocałunku z Mariano oraz moment z Martin Fierro kiedy się przytulili gdy EM wygrało ale Lali wyglądała tak jakby ją to obeszło i się wkurzyła ze to pokazali w ogóle a po wszystkim na insta wstawiła zdjęcie z Santiago tak.jakby specjalnie? :-P

karolina124

Gdzie to było? W jakim programie?

karolina124

Ta jej mina 34:24 uśmiech, a potem :(.

ocenił(a) serial na 10
karolina124

No mówiła też o piterze i o benja a o Mariano nic; )

Coset

Nie wiem jak to odczytywać :-/ I czego o innych byłych nie ma problemu żeby coś powiedzieć a o Mariano juz tak. Wygląda to tak jakby w głębi serca jeszcze było jej żal ale udawała ze nic ją to nie obchodzi, że Mariano ją nie obchodzi... Ciekawe jak to jest na prawdę

ocenił(a) serial na 10
karolina124

A w jakim to było programie ?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

To był program linea de tiempo

anahilali93

http://m.ciudad.com.ar/espectaculos/lali-esposito-revelo-audaz-mensaje-whatsapp- santiago-mocorrea-invito-salir-_86322

ocenił(a) serial na 10
karolina124

A wczoraj była w jakimś radiu i zapytali ją o tą sytuację z lina de tiempo i powiedziała że z Mariano nie ma kontaktu ale ich związek wspomina dobrze bo byli ze sobą dość długo i było super jednak nie rozstali się w zgodzie. Mimo to wie że niedawno urodziła mu się córka i dobrze mu życzy i cieszy się że on jest szczęśliwy.

kasiulla95

Czyli w sumie nie powiedziała nic czego byśmy nie wiedziały :-P Rozstali się najpewniej podczas kłótni ale duma u każdego była zbyt wysoka i żadne pierwsze ręki nie wyciagnelo na zgodę, nie wyjaśnili sobie niczego i każde poszło w swoją strone układając sobie życie z kimś innym przy czym Mariano jako pierwszy

karolina124

Na pewno tak było. Pewnie oboje zaczęli żałować, ale duma wygrała. Wystarczy sobie przypomnieć jak pni wyglądali po rozstaniu, a Mariano to już nie jest ten sam Mariano.

Coset

https://www.instagram.com/p/BXQ9JRyF2Nv/?taken-by=lali.0fficial
https://www.instagram.com/p/BXQ9_9WFoA6/?taken-by=lali.0fficial
https://www.instagram.com/p/BXQ-Nq6FCyG/?taken-by=lali.0fficial
Co ona mówi? Coś nowego? :P

karolina124

Mówi praktycznie to samo co w tym radiu.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Mariano w końcu obciął włosy i od razu lepiej wygląda

kasiulla95

Oglądałam sobie dzisiaj filmiki z nimi jak byli razem i się o sobie wypowiadali. Nigdy więcej nie widziałam u nich takiego szczęścia i tego błysku w oku.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Bo oni byli po prostu parą IDEALNĄ ☺ nigdy nie widziałam tak dobranej pary jak ona

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Heh a Lali właśnie dodała na swoje ig okładke gazety na której jest a w prawym gornym rogu artykuł i zdjęcia z wspólnego wypadu na miasto Mariano, Camili i Almy :D

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Właśnie widziałam. Śmiesznie to wygląda ;)

anahilali93

Może była tak zachwycona sobą na okładce że nie zauważyła że jest na niej też Mariano :-P

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Mariano i Camila są razem już rok. Ona dodała zdjęcie na insta i coś tam napisała Mariano oczywiście skomentował i napisał jak to bardzo ją kocha...

kasiulla95

No i w takim wydaniu jak teraz Mariano podoba mi się najbardziej :-D

ocenił(a) serial na 10
karolina124

tak wygląda o wiele lepiej niż w tych loczkach ;)

kasiulla95

http://m.ciudad.com.ar/espectaculos/mariano-martinez-luego-lali-esposito-tildara -noviazgo-tormentoso-yo-vivi-buenos_86962

karolina124

Mówi, że zakończyli swoją relację półtora roku temu i zachowa dla siebie dobre momenty i te niedobre. Mówi, że nie czytał wywiadu i że ona powiedziała to co uważa i chciała wyrazić to publicznie.

karolina124

Jego ton głosu jaka mówi "de que terminamos' nie wiem czy to z tego, że się zamyślił czy jest inny powód.

Coset

Dzięki za przetłumaczenie :-) On zawsze gdy go pytają o Lali ma minę, nie wiem jak to ująć, jakby jednocześnie się wkurzył
i cierpiał :-/ Mi się wydaje ze on gdzieś w środku dalej coś do niej czuje choć stara się to ukryć

karolina124

Wiecie, że ta nowa piosenka Lali Una Na chyba jest o Mariano bo w jednym w wywiadów poprzedzających jej wydanie mówiła, że piosenka nie będzie o Santiago i że jest napisana wcześniej.
Tekst też to potwierdza.

Coset

A możesz tak pokrótce przetłumaczyć co śpiewa? ;)

karolina124

Mariano jest z Camilą w w Madrycie, a dzisiaj Lali tez leci do Madrytu.

karolina124

1. Ty, tylko ty możesz mnie tak zrozumieć i tutaj jestem ja twoja tarcza, która zawsze będzie cię chronić.
Ref:Cieszmy się momentem pozwól zdecydować losowi/ czasowi (Coś w stylu niech czas płynie zobaczymy co będzie dalej).
Pozostają tylko momenty do życia. Jeśli cie drażni to co czuję to dlatego ,że to samo dzieje się z tobą, tylko powiedź mi, że tak.
I chce cię znowu zobaczyć, powiedź dlaczego. Ja się nigdy nie dowiedziałam kiedy był ten moment kiedy się zakochałam.
I chce cię znowu zobaczyć, powiedź dlaczego. Ja się nigdy nie dowiedziałam, twoje pocałunki mają coś przez coś się w nich zakochuje, pierwszy i drugi raz....
2.Ty i tylko ty wiedziałeś jak uleczyć moje serce i tutaj jestem ja twój uśmiech ja która zawsze chce w tobie zostać.
Ref: ...

Coset

I tak ciągle krążą i krążą wokół siebie :p

ocenił(a) serial na 10
Coset

Dziewczyny,myślę że tak bardzo pragniecie aby oni byli znów razem ,że dopisujecie do piosenek ideologię,że jak jest o miłości ,to na pewno o Mariano.Dla mnie to bzdura totalna,bo pisząc teksty o miłości,wcale nie muszą byc one o poprzednich związkach.Często pisze się chwytliwe teksty pod publikę aby się dobrze sprzedawały,bo o to chodzi przecież w show biznesie

ocenił(a) serial na 10
edytka34

Hej
Co tu taka cisza??

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Chyba temat się wyczerpał.Mariano szczęśliwy z nową laską i z dzieckiem,Lali też w nowym związku.Wielka miłość z planu filmowego przeminęła z wiatrem i raczej nie powróci...