PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1285
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali i Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tylko, że wcześniej paula chaves powiedziała, że produkcja potwierdziła reakcje Angeli na wiadomość o tym, że Lali bedzie jurorka. Zreszta mimika Lali i Angeli mnie nie przekonuje na tym wideo, ale jakos trzeba bylo z tego wybrnąć:)

halsey1

Nie jestem pewna czy Angela miała tańczyć, raczej czasu by im zabrakło na to i chyba nie było to w programie.
L też nie jest idealna wystarczyło spojrzeć na minę L jak Angela przeszła dalej a na to jak miała pretensje do innego sędziego, że dał mało punktów jej przyjaciółce.

kinia9511

W sobotę jest imprezka z okazji ślubu Nico Vazqueza y Gimeny Accardi i Lali chyba idzie bo przełożyła koncert. Mariano nie wiadomo, ale zaproszony jest i chyba pójdzie bo Nico to jeden z jego dobrych przyjaciół.

ocenił(a) serial na 10
Coset

O to będzie ciekawie ;)
Słyszeliście pozdrowienia od Lali dla Polskich fanów? ;)

anahilali93

a Camila podobno wyjechała na jakąś sesję

ocenił(a) serial na 10
Coset

Ona zawsze akurat musi wyjeżdżać kiedy jest jakaś szansa na spotkanie Lali z Mariano. Przypadek? Nie sądze XD
+ na tej imprezie chyba ma też być Benjamin, wiec gdyby Mariano też sie pojawił to chyba byłoby to dość niezręczne dla Lali xd

ocenił(a) serial na 10
halsey1

No jeśli przyjdzie Mariano jak i Benjamin to będzie dla lali dosyć krepujące :P
Ale ciekawe czy w ogóle się tam pojawią ja na razie na nico się nie nastawiam.

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Camila rzeczywiście gdzieś wyjechała bo dodała filmik jakiegoś wodospadu na Ig story a Mariano filmik z siłowni

A to przyjęcie ma być jutro??

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

No Camila jest gdzieś u swojej rodziny.
Tak, jutro:)

anahilali93

Ja się na razie nie napalam tak jak to było w przypadku ślubu Isabel żeby się później nie rozczarować ale nie powiem byłoby fajnie bo strasznie jestem ciekawa jakby wyglądało ich spotkanie, zachowanie wobec siebie itd ;-)
Nie słyszałam ale zaraz poszukam :-)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

To posłuchaj sobie jak Lali pozdrawia polskich fanów w muzycznym radio. Ja się poplakalam i jestem taka szczęśliwa że udało im się skontaktować z lali i ze ciągle piszą o Lali to jest dla nas mega sukces,to jest jedyne radio które nas wysluchalo. A co do tej imprezy w sobotę to jestem ciekawa czy oni przyjdą i z kim bo nie wierzę ze jak camili nie ma to Mariano przyjdzie sam bo może weźmie ze sobą jakiegoś kolegę a Lali może Maru.

kinia9511

http://m.ciudad.com.ar/espectaculos/angela-torres-lali-esposito-reencontraron-sh owmatch-tibio-abrazo-mira-que_79619 Uścisk pod publiczke? Ja stawiam że tak skoro przed programem Angela była niezadowolona i pokaz furii zaprezentowała.
A ta sama strona podchwycila tez temat Lali i Mariano i z tą imprezą w sobotę ich przyjaciół ale wg nich Camila ma być chyba...Ale to wiadomo serwis plotkarski i w ogóle nie ma pewności które z nich będzie i czy w ogóle będą także nie ma co na razie się przejmować. Piszą jednak tez że impreza ma być prywatna i ta para nie zgodziła się na udział fotoreporterów wiec istnieje ryzyko że żadnych zdjęć nie będzie a co za tym idzie nie zobaczymy jak ewentualne spotkanie Mariano i Lali będzie wyglądać no ale jeszcze do niczego pewności się nie ma, okaże się

kinia9511

Lali była wczoraj z programie Showmatch jako sędzia i moim zdaniem nie powinna. Oceniała swoją przyjaciółkę i dała jej 10 punktów bo to była jej przyjaciółka, nawet się z tym nie kryła tylko powiedziała wprost i moim zdaniem to było okropne. Potem jeszcze przeszli wszyscy jej przyjaciele.
Jak ona byłaby na stałe w jury to wygrałby pewnie ktoś z jej przyjaciół. Ogromny nieprofesjonalizm z jej strony ponieważ wcześniej uczestniczyła w jednym z programów razem z tą przyjaciółką. Myślałam, że jak tam bardzo ceni sprawiedliwość prawdę i wie kim jest to będzie obiektywna.
Podobno L i Angela Torres ( grała Lolę ) się pokłóciły i prowadzący zaczął coś gadać o tym i Angela do niej podeszła i się przywitała, a ona nie miała zbyt szczęśliwej miny.
Muszę się przyznać, że z biegiem czasu coraz mniej lubię Lali ponieważ kreuje się na idealną i prawą, a wcale taka nie jest.

ocenił(a) serial na 10
Coset

A to przyjęcie ma być w Mar der Plata?? Bo widziałam coś na Ig że gdzieś na być Lali i właśnie Mariano z Camila tylko nie wiedziałam o co chodzi

kasiulla95

Tak w Mar del Plata na plaży.

ocenił(a) serial na 10
Coset

No to zobaczymy czy Lali się tam pojawi i czy Mariano też będzie i jeśli tak to czy sam czy z Camilą

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Podobno Lali już potwierdziła swoją obecność ;)

ocenił(a) serial na 10
Coset

Moim zdaniem Lali i Angela sa tak samo winne tej sytuacji bo Angela przytulila Lali tylko dlatego że tłumaczyła się z tego ze to nie prawda ze ona nie chciała tańczyć jak dowiedziała się ze Lali będzie oceniać.

anahilali93

Jednak to Lali okazywała swoje niezadowolenie, a Angela jakoś umiała się zachować.
Nie Nie wiadomo czy to miało miejsce, moim zdaniem Angela i tak wczoraj nie miała tańczyć bo kończyli jeden styl, a dzisiaj zaczynają drugi.

Coset

Poza tym nie zdziwiłabym się jakby to wszystko wymyśliła produkcja żeby potem mieć z czego zrobić kłótnię bo wiadomo, że Lali i Angela za sobą nie przepadają. W tym programie to norma. Specjalnie zapraszają pokłóconych żeby potem ich na siebie napuszczać na żywo w programie.

anahilali93

To nie zmienia faktu, że L była wczoraj bardzo niesprawiedliwa mówiąc, że nie obchodzi jej nic i dała 10 jak inni takich super not nie dawali i przyjaciółka była dopiero potem uratowana przez sędziów, a Lali jeszcze miała pretensje do jednego, że za mało punktów jej dał. Nie mogłam uwierzyć w to co widzę, przecież sama Lali mówi, że ona wszystko osiągnęła ciężką pracą i nikt jej nic za darmo nie dał. Mnie bardzo wczoraj zawiodła.
Dlaczego nie dała 10 uczestnikowi który występował pierwszy i nie powiedziała "nic mnie nie obchodzi 10" tylko wytykała błędy ( wtedy pomyślałam że może i się nadaje do jury, ale potem mi szczęka opadła).

ocenił(a) serial na 10
Coset

Mariano chyba nie pojawił się na tym ślubie bo jakąś godzinę temu dodał filmik na ig story z jakiegoś tetaru jakby

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Mariano jest dość aktywny na ig i na razie nie widać żeby wybierał sie do Mar del plata

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Ludzie piszą, że ta impreze jest dopiero w nocy, a lot do MDP zajmie mu godzine, ale wydaje mi sie ze go noe bedzie, a zreszta czy bd Lali tez nie wiadomo

halsey1

Lali ma być, a Mariano nie mam pojęcia, lae sądząc po tym co dodaje na ig to wątpię.

Coset

Ja nie zdziwie się jeśli będzie tak jak ostatnio na slubie Isabel. Tam wtedy był Mariano a Lali nie było więc teraz na odmianę może Lali bedzie a Mariano nie. Zresztą ja się wcale nie zdziwie, na nic sie nie napalam. Oni unikają się jak mogą i wydaje mi się że jak jedno wie że drugie idzie to wtedy to jedno z nich rezygnuje i teraz w tym przypadku może to być Mariano :( A też tak jak na to patrzeć to to jest trochę dziwne bo jeśli Mariano jest z inną, kocha ją a Lali już go nie obchodzi to nie powinno go obchodzić to że ona będzie a skoro nie pójdzie to znaczy ze jednak go to chyba trochę rusza

karolina124

No i chciałoby się powiedzieć "a nie mówiłam"... Ja bynajmniej nie jestem zaskoczona ale zawiedziona jednak już trochę tak

karolina124

No i go nie było :( jak jakby się umówili ja idę na pierwsze ty idź na drugie. To prawda unikają się jak mogą, ale może kiedyś całkowicie przypadkiem się spotkają i wtedy byłoby nawet lepiej niż spotkać się najpierw się do tego psychicznie przygotowując.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Widziałam, że fani laliter szaleją ze względu na spotkanie lali i petera

halsey1

Na inne spotkanie niż przypadkowe to już chyba nawet nie ma co liczyć moim zdaniem. Oni się unikają jak tylko mogą i w zasadzie przykre to jest że dwoje dorosłych ludzi a ich nawet nie stać na zachowanie jakiejkolwiek relacji takiej jak chociażby właśnie wspomniana Lali i Petera. Byli razem ale się rozstali i jakos teraz są przyjaciółki czy tam dobrymi znajomymi wiec można a Mariano i Lali zachowują się jakby się nie znosili albo nigdy razem nie byli czy nawet nie znali się . Oni muszą być wzajemnie przez siebie skrzywdzeni i mieć wciąż żal do siebie a nawet czuć coś dalej bo w przeciwnym razie nie unikali by się, takie moje zdanie i jestem niemal pewna że tak jest

karolina124

To, że wzajemnie się skrzywdzili to widać, ale też dziwne, że dwoje dorosłych ludzi nie odłoży swoich spraw osobistych na bok. Przecież ten ślub brali ich wspólni przyjaciele i to o nich powinni myśleć, ale jak widać nie mogą.
Już sobie wyobrażam minę Mariano jakby ją zobaczył pamiętając jaką miał mię jak w jednym klubie wspominali jego telki i pokazali EM.

ocenił(a) serial na 10
Coset

I to akurat pokazali wtedy pierwszy pocałunek Espe i Tomasa

ocenił(a) serial na 10
Coset

Może po prostu chcą uniknąć plotek,bo maja już dosyć,w koncu ich związkiem żyła cała argentyna i nie tylko. Moze Mariano chce oszczedzic Kamili czytania na wszystkich portalach i w mediach o jego spotkaniu z Lali i roztrząsania ich min i zachowań

ocenił(a) serial na 10
edytka34

Może ale wiecznie unikać siebie nie będą w końcu przyjdzie taki dzień że się spotkają choćby przypadkiem

ocenił(a) serial na 10
Coset

Oglądałam właśnie jakieś urywki ze wczorajszego wywiadu i Mariano tam mówił, że z Camilą poznał sie przez instagrama, że on zobaczył jej jakiś filmik i mu sie spodobała, napisał do niej, a ona na pierwszą wiadomość odpisała mu dopiero po jakichś 15-20 dniach i to mu sie spodobało i odnosząc sie do tego powiedział, że jest nowoczesny. Mówił jeszcze, że wybaczył kiedyś zdrade, ale mimo to później coś poszło nie tak. Mówił, że był w kilku związkach, bo jest namiętną osobą na co Eleonora Wexler mu powiedziała, że też chciała by mieć taką możliwość szybkiego zakochiwania sie.
Była tam jeszcze Pitty ta numerolog i przepowiedziała Mariano miedzy innymi, że będzie miał jeszcze kolejną dwójke dzieci a Mariano na to chyba odpowiedział "urodziłem sie po to żeby być ojcem"

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Na to co powiedziała Eleonora, marian odpowiedział "życie bez miłości to nie życie". Później Isabel zaczęła mówić do kamery do swojego męża " kocham cie kochanie, tęsknie bardzo" i marian też przesłał wiadomość do Camili "ja też kochanie, kocham cie" i przesłał jej buziaka. I powiedział że jest bardzo zakochany.
Wydaje mi sie, że gdyby był nadal z Lali to nie byłby taki skory do wyznawania uczuć, bo kiedy o nią pytali gdy jeszcze byli razem np w fans en vivo to był dość powściągliwy, a tutaj nagle ma potrzebe wyznawania miłości Camili wszędzie gdzie tylko pójdzie. Nie wiem, może rzeczywiście stracił dla niej głowe.

halsey1

Niestety nie oglądałam i nie mam pojęcia co było w wywiadzie, a nie mogę nigdzie znaleźć nawet urywków.

halsey1

Są dwa wyjścia, albo Mariano faktycznie szybko się zakochuje jak to Eleonora powiedziała albo to jego uczucie do Camili jest na pokaz a nawet jeśli ją kocha to nie tak bardzo jak to próbuje pokazać. Która opcja by nie była prawdziwa nie rozumiem tylko dlaczego aż tak to uczucie pokazuje podczas gdy wcześniej nigdy tego nie robił i to jest zastanawiające i mi osobiście się nie podoba. Tak jak sama zauważylaś jak był z Lali to też wcale aż tak wszędzie uczucia do niej nie wyznawał, całusków nie wysyłał a niby dla niej głowe też stracił, kochał ją tak? więc dla mnie to jego teraźniejsze wyznania miłości do Camili do mnie nie przemawiają i nie oznaczają wielkiej miłości i jego zachowanie jest dla mnie, jeśli użyje tego słowa to mysle że nie przesadzę - nienormalne i szczerze po jego odpowiedzi na to co powiedziała Eleonora i to że pierwszy napisał do Camili wygląda to tak jakby się po Lali chciał pocieszyć, zapomnieć o niej będąc z inną albo jakby z natury nie umiał lub nie chciał być sam i związał się z Camilą gdzie z czasem coś tam do niej poczuł.
Wnioskując z tego co on powiedział wychodzi też że on do Camili musiał napisać dosyć szybko po rozstaniu z Lali, w sensie jakieś maksymalnie 4 miesiące bo zanim się z nią zapoznał i ostatecznie związał to musieli jakiś czas tylko być znajomymi bo nikt od razu się przecież nie wiąże z kimś kogo dobrze nie zna a pierwsze zdjecie z nią wstawił jakoś we wrześniu mniejwięcej a też nie wiadomo ile już byli razem przed wstawieniem tego zdjęcia więc no de facto to troche wlaśnie wyglada jakby sie po Lali chciał pocieszyć lub był po prostu kochliwy. Nie wiem jaka jest prawda ale jedno co jest pewne to to że Mariano pod wieloma względami się zmienił i co do tego myślę że sie większość ze mną zgodzi

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Pierwsze zdjęcie z Camilą wstawił pod koniec sierpnia czyli 5 miesięcy po rozstaniu z Lali czyli na logikę do Camili musiał napisać jakieś dwa miesiące po rozstaniu z Lali albo nawet wcześniej bo tak jak napisałaś musieli się poznać i w ogóle więc to tylko potwierdza że Mariano bardzo się zmienił i czasami zachowuje się jak nastolatek który pierwszy raz się zakochał

kasiulla95

Camila miała chłopaka przynajmniej do końca czerwca bo do wtedy wstawiała z nim zdjęcia.

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Gazety piszą, że Mariano i Camila są razem od 5 miesięcy czyli wychodzi na to że od lipca, a Mariano zdjęcie z nią wstawił dopiero pod koniec sierpnia. Spodobała mu sie wcześniej bo na wiadomosc od niej musiał czekać jakies 2-3 tygodnie. Czyli chyba zaczął sie nią interesowac jakies 3 czy 4 miesiace po rozstaniu z Lali, no juz powiedzmy że 4. Pozniej podobno Camila szybko pousuwała zdjecia ze swoim byłym. Może zerwała z nim dla Mariano, nie wiadomo.
Tak zaczynam sie zastanawiać, może on rzeczywiście jest taki kochliwy, my go żałujemy a on już sie pocieszył po Lali w ramionach Camili...nie wiem jak wy ale ja bym tak chyba nie potrafiła związac sie z kims innym i udawać wielka miłość, chwile po tym gdy kochałam kogoś innego. Może jemu rzeczywiście łatwo to przychodzi. Cierpiał po rozstaniu z Lali bo to było widać, ale może juz to po prostu odżałował.

halsey1

Szczerze to ja też zaczynam tak myśleć o Mariano jak ty bo jakby się tak zastanowić to faktycznie to tak wygląda niestety :/

ocenił(a) serial na 10
karolina124

No ja bym tak nie potrafiła związać się z kimś a przede wszytkim pokochać gdy jeszcze nie dawno było się z kimś innym i bardzo się tą osobę kochało ale widać że Mariano tak potrafi

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

I w tym się z wami zgadzam w 100 %. Szybko się zakochał ale po prostu udaje to zakochanie. Mimo wszystko szybko. Nie powinno się zastępować utraconej miłości kolejną dziewczyną.
Gdybym nie interesowała się Lali i Mariano jak byli razem to bym powiedziała, że on jej wcale nie kochał, ale jednak tego powiedzieć o nim nie mogę, bo tą miłość było widać z daleka. Nawet bardziej u Mariano niż u Lali tak samo było po rozstaniu.

kinga10204

No właśnie, to wszystko takie pogmatwane, ale tylko oni wiedzą jak jest naprawdę. Jedno było widać na pierwszy rzut oka: że oni się naprawdę kochali i to nie było udawane.
Moim zdaniem on zawsze tak robił czyli rozstawał się z kimś i za chwilę był z inną. Wszystko byt było pięknie ładnie i dalej żyłby sobie jak dawniej , ale coś mi się wydaje, że nie wszystko poszło zgodnie z jego planem. Miał wiele dziewczyn i rozstawał się z nimi, rozstał się nawet ze swoją żoną, ale nigdy nie był w takim stanie jak po rozstaniu z Lali, wtedy naprawdę było widać, że jest z nim źle. Nie ulega wątpliwości, że rozstali się , ale nie dlatego, że przestali się kochać. Ja uważam, że on gdzieś tam w środku jeszcze myśli o Lali, chce on niej zapomnieć, ale zawsze będzie o niej pamiętał i w najmniej odpowiednim momencie to do niego wraca.
Myślę, że może i kocha Camilę, a może chce wierzyć w to, że ją kocha i chce sobie ułożyć życie od nowa, ale to wszytko jest takie naciągane. Ciągle demonstruje, że jest taaaki szczęśliwy, a skutek jest odwrotny i dla osób postronnych to szczęście wydaje się być fałszywe. Unikają się z Lali jak mogą bo może się boją, że jak się zobaczą to wszystko do nich wróci i coś poczują, a teraz mogą żyć ze świadomością, że już żadne uczucie ich nie łączy.
To uczucie między nimi to było takie coś co każdy z nas chce przeżyć, całkowite zapomnienie i wydaje mi się, że oni też to wiedzą. Mam wrażenie, że oni nigdy nikogo tak nie kochali i czegoś takiego z nikim innym nie przeżyli, ale nie zawsze możemy być z osobą do której takie coś czujemy. Nie wiem, może kiedyś jeszcze się spotkają, życie jest nieprzewidywalne.
Jeśli to wszyztko byłoby nieprawdą to pozostaje założyć, że Marian jest zimnym draniem bez serca.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Zgadzam się z tobą w 100% :) nie da się kogoś unikać w nieskończoność więc kiedyś w najbardziej niespodziewanym dla nich momencie spotkają się, mam nadzieję że do takiego spotkania dojdzie jak najszybciej ;)

Coset

Na prawdę szkoda że to wszystko tak wygląda i że potoczyło się i toczy dalej tak a nie inaczej no ale zobaczymy co przyniesie przyszłość, wszystko jest możliwe :-)

kinia9511

Mariano ma gitarę , której używali w EM
https://pbs.twimg.com/media/CzwhLSIXUAAp_3S.jpg

ocenił(a) serial na 10
Coset

Ma pamiątkę ;)